Sziasztok,
Itt a késői látogató

Hát igen, újra dolgozom – ez erősen látszik az intenzitásomon megint
Előre is elnézést, ha valakire nem reagálok, de már nagyon késő van, és álmos is vagyok rendesen.
Vucuska,
Ügyes vagy a diétával, csak így tovább! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Dnorsi,
Sajnálom, hogy a hétfői sztájk bezavart, de természetesen ezek hosszantartó drukkok
Vic,
Szuper, hogy már kezdtek!

És nagyon örülök, hogy kellemes élmények is értek Franciaországban, még ha voltak kellemetlen részek is
Nem kapunk 1-2 képet?
Noki,
Őszintén sajnálom, hogy nem sikerült

cry: Szerintem is várj az esküvőig…
Bodza,
Nagyon aranyos vagy, köszönjük szépen az infót!
Kriszta drága,
Giga-mega drukkok mennek holnapra, remélem, küldesz majd sms-t, és csupa jó híreket írsz! Csuriban lesz érted kezem-lábam
Meló: hagyjuk… kivagyok. Komolyan ezek nem százasak…

Mindegy, már csak 8 nap…
Madrin,
Örülök, hogy sikeresen túl vagy a vizsgálaton.
Thyroidmikrosoma ügyben nem tudok segíteni, neten nem tudtál utánaolvasni, hogy mit jelenthet ez a megemelkedett érték?
Gil,
Igen, szerencsére nagyon jó alvó vagyok, sőt, stressz helyzetben még többet alszom…

Én így reagálok… De nem bánom, megőrülnék, ha nem tudnék jól aludni…
Baby,
Drukkolok holnapra a jégovisoknak! Jelentkezz majd!
Adri drága,
Olvastam, hogy milyen bánatos voltál, de hidd el nekem, hogy nem a mennyiség számít. Abból az 1-2 embrikéből is simán sikerülhet.
Amúgy iszonyat el voltam én is keseredve, amikor „csak” 3 petikém lett. Abból 2 beindult, és aztán ugye volt siker is. A többi pedig már nem ezen múlt. Szóval fel a fejjel, miért ne pont Ők lennének a nyerők? Fehérjének jó még a csirkehús is

Puszi!
Kira,
A francba…

Nagyon sajnálom

Hajrá, örülök, hogy így állsz hozzá
Nemone,
Mennek a gigadrukkok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Brumi,
21.-én kezdek az új helyen… már várom. Főleg azt, hogy ennek vége legyen
Anett,
Köszönöm, aranyos vagy!
Örülök, hogy ilyen szép pajzsmirigyed van

:D Az ilyen sztorikról mindig az jut eszembe, amikor drága Wiegandt doki régen nézte a méhszájamat, és ezt mondta: „Hm, nagyon szép a méhszája. Mondták már?”
Pannati,
SZÍVBŐL GRATULÁLOK!

:D:D:D:D Ez aztán nagyon jó hír!

:D:D:D HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Sok-sok puszi mindenkinek, és jó éjt!