Leszter
Hűtőfürdő neked is, mint a piciknek. És 2 Algopirin is mehet egyszerre. Meleg tea és izzadás.
Gyógyulást
Urszila
2003.10.20 21:29
Az én 2 éves lányom eszik meg 1 combot.
2003.10.20 22:32
) Ja és használjátok jó sokáig hiba nélkül!!!!!
És a legnagyobb poén, hogy nem tudom hogy került az ágyamba a lány reggelre. Tegnap 11-kor szopizott, majd beraktam az ágyába. Reggel 6-kor meg ott feküdt mellettem és reklamált, hogy szopitájm. A férjemet kérdeztem, nem ő volt, aki kivette. Szerintetek kimászott
, mert én már nem tudom
De lehet, hogy én vagyok a hunyó, csak nem emlékszem??? Na mindegy, majd figyelem fetűnik ma reggelre is az ágyamba a leányzó, mert akkor jön a ketrec

2003.10.20 22:53

.
Julka csudaszép!
(Kangi
), pusza 2003.10.20 23:31
andrea_stevik@hotmail.com

2003.10.21 06:48
mert múlt 7en is és most is n12-re jelentkezett be a Dévényes "masszőr". Ma azért megkérdezem, van-e máshol helye... 
A hasáról a hátára, nagyon meglepődött. Bár Timi, a gyógytornászunk aszonta, hogy hátról-hasra elvileg könnyebb, de én úgy látom, ha hason elöl van a karja és elég magasan a feje csak eldől és átbillen, hátról meg pont izommal kell átlendíteni magát a holtponton. Na, mind1, nagyon örülök, lehet, hogy ez a múlt heti első Dévényes kezelésnek tulajdonítható? Vagy a 2 hónapos gyógytornának? Vagy csak eccerűen megérett rá a drágám...ezt asszem már soha nem tudom meg
2003.10.21 07:36
, azaz Heppi Orsijának, Sofka Orsijának és Orsolynak

Lefordítod?
És már rózsát eszik
2003.10.21 07:54
2003.10.21 09:01
Viszont Lacko ma ejjel belazasodott, most epp juol van, doki szerint nincs nagy gaz, mintha kezdodne valami a torkaban, de lehet elo sem jon. Ugyhogy majd kiderul, hogy betegek leszunk-e vagy sem, de ha el tudunk menni, akkor szivesen igenybe vennem a fuvart
2003.10.21 09:05
2003.10.21 09:11
ÉS mi az kérem, hogy nem dplázta meg Zsombi a súlyát??? Jól meg kellett volna tömni előtte és meg lett volna az a fránya 50g. 

(szerntem mi se duplázunk majd, kétlem, hogy tudna a lány hízni 2 hónap alatt 1100g-ot, bár nem lehetetlen)
) de reggel 8-tól a pólómat rángatta és brümmögött hozzá, hogy ne aludj, játszani akarok!
2003.10.21 09:41

2003.10.21 09:54
leraktam a Danit a kiságyba, hogy felöltözhessek, erre 1 perc alatt elaludt és nem volt szívem felébreszteni, olyan édesen szuszog

2003.10.21 10:41

Megint nagyot alakitott, ugy emlekezett, hogy meg nem vagyunk fel evesek es tanacsolta, hogy adjak csirke es marhahust, valamint majat(!), aztan mondtam, hogy 6,5 hosak vagyunk, erre megsurgette
a husadast. Az igazi poen az volt amikor mondtam, hogy adok Kincsonek Sinlac pepet, azt javasolta, hogy azert, hogy Kincso meg ne unja, izesitsem vanilias cukorral vagy kakaoval. No comment. 2003.10.21 10:44
, gyógypuszikat küldök
most épp alszik a kis drága, remélem ez már a javulás jele.
, pusza 2003.10.21 11:02
bár nem fűzök hozzá nagy reményt.
Asszem én is örülök, hogy nálunk már van reszelő, turmixgép és kanál is. Én egy kicsit úúúútálós vagyok ilyen téren, bár ha belegondolok, akkor meg a kakis pelus még nem okozott gondott, sőt Orsi szájból kipottyanó falatokat is szívesen csócsálom. Na de fordítva???? 2003.10.21 11:13
köszi
már akartam írni csak mindig elfelejtettem. Apával együtt néztük és nagyokat kacagtunk, anno a NOXé is nagggyon tetszett, pedig akkor még nem is tudtam, hogy a férjed írta.

2003.10.21 14:01

2003.10.21 18:12
nagyon ééédi! A kép nagylányos!
Nálunk még csak oldalra megy, de már csak hajszál híja (hijja? hajajj!)
2003.10.21 20:38
, de tényleg gyönyörű volt
unitárius lett Julka, akárcsak a testvérei. (ezt a reformátusból egyszerűsítette egy Dávid Ferenc nevű ref. püspök kvázi 450 éve, Erdélyben eléggé elterjedt, és furamód Amerikában is). Szegény kölykök, kisegyház lévén Bpre járnak hittanra és állandóan magyarázkodnak, (én is
), hogy milyen vallásuak
gratula a forduláshoz! Amilyen Dagimadár Kevin, az sem lett volna csoda, ha később cselekszi!
Malac baleset
Enni tud azért, vagy fáj a szája?
a máj állítólag nagyon jó és fontos dolog, csak az a feltétele, hogy abszolut egészségeses életmodú, abszolut egészséges állat mája legyen. Nemtom bébiételben van-e májas?
tévében is van már a reklámfilm? Sanyarú modemes vagyok, azért nem is kértem videót, rámenne a napom
2003.10.21 21:00
2003.10.21 21:20
Gondolom már 5 hósan megduplázta a születési súlyát, hanem még hamarabb 

És az apja úgy látja, hogy fogynak a hurkái, lötyög a bőre stb, stb.... Szerintem még sok is a 10 dkg hízás 
De komolyra fordítva a szót. Én is meglepődtem, hogy Zsani nagyon gyorsan gyarapszik. A doki meg mondta pár hónap és azo aggódom, hogy ne hízik eleget. És igaza lett. akik sokat híznak az elején, azok általában lassulnak hízásba, sőt stagnálhatnak is. És ha ehhez hozzájön még egy nagymozás gyakorlás is (pl mászás, járás) akkor akár fogyhat is a baba. Ha ez nem kóros, nem betegséghez kapcsolódik akkor nyugi, és semmi para... És hány cm ehhez a szép súlyhoz a fiatalúr??? Én megnéztem, hogy 10 hósan voltam 10 kg, és 76 cm. (és ekkor kezdetm el járni, nem is híztam 1 éves koromig semmmit
) 2003.10.21 21:44
Teljesvérkép, kisrutin! Azonnal!

Még elfogyasztod azt a kis ártatlant!
. Teljesen normi, ha csökken a gyarapodás, eddig meghízta Marcipán az ezévi adagját, most egy picit másra gyúr. Nálunk azt figyeltem meg, hogy vagy hosszra, vagy súlyra izmoztak a srácok. 
2003.10.21 22:48

Lizának is megmutattam aki sikongott Orsinak. Többször is lejátszottuk neki és mindig hasonló volt a reakció.
Nagyon édes volt, ahogy élvezte a mozit. Orsinak boldog névnapot!!!
Látod nem kell izgulni, mindennek eljön az ideje! 
, jó édes anyja meg éhezhetett. 

, szólok is a Gyivi-nek!!! 
Szerintem csak annyit mozog, hogy "lefussa" a kaját. Liza mostmár mindenhol feláll és leülni is megtanult, no azért ma is koppant nagyot a feje, amikor a babatornáztatóba kapaszkodva felállt, kimerevített, azt hitte az jó stabil, helyette azzal együtt esett egy hatalmasat. Ma két közel lévő bútor között egy lépéssel átkapaszkodott.

2003.10.22 07:05
2003.10.22 07:16
a leírtak alapján szerintem is tök okés a kölyök.
) hogy így ijesztget!
Viszont az a baj, hogy a Suzukit könnyebben beveszik, ha újat veszel, és a kamatok és fiz.feltételek is sokkal jobbak újra.
) 2003.10.22 07:52
) akartam neked javasolni, vagy ha meg konnyebet akarsz, akkor a PP Ariat (de ahhoz nincs labzsak, viszont "csak" 40ezer). Viszont csak 5 kilo, nagyon konnyu, igazi varosi kocsi. Most en is sportkocsi-kertesoben vagyok
Mondjuk nekem nagyon tetszik az Abc-design Handy plusa (ez 20ezer Ft), labzsakot lehet hozza venni 4ezerert
Azert meg tartsal minket talonban leci, egyszer vegre szeretnek eljutni egy talira
2003.10.22 08:37
2003.10.22 08:46
már nagyon be voltam oijedve de már nem volt visszaút 
Nektek még nem lehetetlen a duplázás
Mekkora baba
2003.10.22 09:17
Rehab.ár

vagy
2003.10.22 09:42
(Roninak még nincs
)
Ez a rehab osztály (2000 ft/nap) kissé drurva. Remélem a TB fizeti.
Még jó hogy nem sikerült ellopniuk. 2003.10.22 09:58
hála neked! Szerintem nyugi, nincs semmi baj! Látom, már másik is nyugtatgattak - akkor így minden okés?
Kapott sok-sok játékot, a férjem húgától meg egy komplett átmeneti rózsaszín szerkót - nagyon szuper. Apája is vett neki rágó-csörgő-színes izét, amire azonnal rávetette magát. szóval most ismerkedik az új dolgaival, de azért a mellőzött kábel (úgy látom) megmaradt a kedvencnek
2003.10.22 10:38
Jó képek.
Szerencsére a mienk nem látogat már bennünket
2003.10.22 11:35
Kár, hogy így a képernyőt nyalogatva az íze nem jön át!
2003.10.22 12:49
)
hmmhm
2003.10.22 12:58
.
, úgyhogy semmi para!!!
. Majd javaslom neki a hambikészítés eme formáját
.
.
. 10 percenként beszorul valami alá, úgyhogy semmi összefüggő dolgot nem tudok csinálni. Védőnő szerint egy éves korig kell, hogy kibújjon a 8 fog, úgyhogy kis pihire számíthatunk ezügyben. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|