Helló Ibm!!!!
Remélem sikerült azért visszaaludnod!!!!
Lábikragörcsöm nekem is volt az éjjel...

Én 1 ig szenvedtem az elalvással és 6ig sikerült aludnom...
Uh után jelentkezz és kérünk infót a babáról!!!!
Ma nekifekszem a bébirucik vasalásának...majd adok helyzetjelentéseket...
tegnap kaptam ilyen illatosított vasalófolyadékot....jó illata van,kipróbálom....viszont csing-cseng-csung-ul,(kínaiul) van ráírva minden,meg számomra ismeretlen nyelveken....Szerintetek 1 az egyben kell önteni a gőzölősrészébe vagy csak a vízhez kell hozzáadni valamennyit...

???????
Ebből is látszik,hogy milyen profi vagyok vasalásban!!!!Semennyire!!!!
Legnagyobb sajnálatomra tegnap kimaradt a BK....!!!!Viszont az újságban láttam,hogy a 4257 és a 4258. rész volt tegnap....!!!!Nagyon kemény....!!!!!!!!Szerintem 1 brazil sorozat sem bírta eddig....(merthogy már abban is volt mindenki az anyjának a lánya,az apja szeretője,a szomszéd nője,az eltitkolt gyerek a boltos unokatestvére,az eltitkolt gyerek féltestvére,meg egy kis kutyaszaris ésmár nem tudták tovább bővíteni a kört....

)Bezzeg a Mátyás téren....

Tudnak valamit!!!!Ott is mindenki mindenkinek a valakije...van,volt vagy lesz...zha nem most akkor a 8754. rész körül...
Ugyhogy semmi hozzáfűzni valót nem tudok most írni....
Viszont van egy új "kedvenc reklám"....(Providentesék most kicsit hanyagolva...)
Megy a nagy igazi jó felusilagzi...(természetesen a tornaterembe ropják a helyi lokálpatrióták és asszonyaik rakottszoknyába,full sminkben) a szinpadon egy Postás Józsi imitátor énekel....eddig ok... az eladó a menyasszonyt még dudolom is magamban,amikor utánamondja,hogy
ELADÓ A MENYASSZONY ÉS EGY MITTUDOMÉNMICSODA ÉS MENNYIÉRT.....HÍRDESSEN AZ EXPRESS UJSÁGBAN
NO COMMENT!!!!!!!!