A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Babyteve :P
Nekem fog üzenni :P Szerintem ha ma fekszik be, ma még nem szül... de ha lesz hír, egyből megírom 8)
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tegnap feküdt be, ma csaszizzák...legalábbis, eddig úgy volt....Bár tegnap egy csomó doki nem tudott bemenni reggel, így lehet, hogy sokat csúsznak...Jujjj, de izgi! :D

Kép
babyteve2

SZOFI HÍREK!!!
" Szia! Mirtill a nevem és ma 10:24-kor születtem 3350 grammal és 58 cm-vel. Bátyám Tamás 1 percel beelőzött, 3300 gramm és 51 cm."

Isten hozott Mirtill és Tamás, jó egészséget és sok tejcit kívánok!

Lányok :P
Szerintem Mirtillnek már kicsi lesz az 56-os ruci is, nemhogy az 50-es :lol: Ilyen is van :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Húúú, nagy gratula Nekik! :D Jó nagyok lettek! Még egyes babókhoz mérve is teljesen király méretűek... :D

Kép
babyteve2

Gratula Szofinak! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ezeknek a bébiknek tényleg nem kell 50-es kisruha!Na ezért nem veszek én se... :wink:
Kiváncsi lennék,hogy hány kilóval lett szegény Szofi hirtelen kevesebb? :)

binyek

Vagy 10-zel tutira :D

Kép
babyteve2

Szofi, Szofiferj, Mirtill es Tamas HATALMAS NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!
Hatalmas bebik, mekkora szerencse!!! Remelem minden jol alakult es jol vagytok mindannyian! Varjuk a hireket, fotokat!!!

Bebyteve: most Te jossz!!! :wink: :D

Andi: beleolvastam a masik topikba, gyogytornazhoz akartok jarni? :shock: 33 hetre szulettek a babaid es sokkal fejlettebbek mint az en 37 hetre szuletteim, nem kell Nekik semmifele gyogytorna, fejlett, gyonyoru babak!!!

Kép
Kép

Jo lenne tudni: Pannirol, Bogyotanyarol, Gicarol, Numatorol, Benszirol, Jadikarol, Tiszaviragzasrol, Petricsekrol es engem nagyon erdekelne mi van Timessal! :roll: :oops: :( :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Osszeszamoltam:
33 lanyunk es 21 fiunk van, kellenek meg fiuk! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Hali, megjártuk Pestet és az itthoni gyerekorvost, de először is:

Szofi családnak hatalmas gratula, ölelés! Gyönyörű nagy babák! Sok boldogságot nektek!

Gézengúznál kicsit (na jó, nagyon) elkeserítettek neurológiai kontrollon...
A jó hír, Lili teljesen rendben van, kis donga tartás a lábán, azt kell masszírozni, tornáztatni, de ennyi
:lol:
Dorkánál viszont tónusszabályozási zavar, nehezített, éretlen motoros fejlődés, ráadásul asszimetrikusan, jobb oldala gyengébb :cry: :cry: :cry:
Szóval tornázunk tovább ezerrel, aztán reménykedünk...
Házi doktornéni megállapított egy kis torokgyuszit.

Judit

jucicuki

Szofi
sok boldogságot az egész családnak!!! :lol: Nagy gratula!

Tonti!

Én is 37+1 napon szültem, m te. csak azért, m 37 hétre írtál a táblába :wink:

szanet

kérdés:

meddig érzékeny a gátseb?már kiszedték a varratokat.nem fáj, csak olyan érzékeny.nektek is így volt?

és a vérzés meddig volt meg?már alig van, de jó lenne ha már elmúlna!vagy a a 6 hetes kontrolig meglesz?v még tovább?
:roll: :shock:

szanet

SZOFI ÉLLJEN :D :D :D :D ügyesek vagytok!Sok boldogságot!
Mirtill ,Tamás érezzétek jól magatokat kint :D
ma voltunk megrendelni a függönyt a gyerekeknek,nagyon szép micimackós :lol: már pakolgattunk a kisszobában szerintem a1-2hét és kész leszünk :lol: majd megmutatom :D

lanyané

Szofi család
HATALMAS NAGY GRATULA!!!!
Vendég

SZOFI!!!!!Azta!!!!!!Nagyon nagy gratula nektek!!!Jo egészséget és sok tejcsikét!!!!!

Ma voltam dokihoz és rendben talált mindent .Fejméretük alapján egyformák.A nemüket nemlátta,mert elég régi a gépe.Hátha jövőhéten kiderül.
s.csilla

Sziasztok!

Szofi, nagy-nagy gratula!Micsoda hatalmas babák, gyönyörűek lehetnek!
Én egyet sem tudok ekkorát szülni, a csajok 2750 grammal születtek, egyenként...

Mindig olvaslak ám Benneteket, és gyönyörködöm a babák képeiben!

Csilla, örülök, hogy minden oké!

Én is jól vagyok, hétfőn megyek amniora.
Vendég

Először is,
Szofi hatalmas gratula nektek! Sok boldogságot, tejcit és jó egészséget kívánok nektek!
Hűű, nagyon szép méretekkel születtek a babák! :wink:

Köszi mindenkinek a légzésfigyelős hozzászólásokat!

Maminti: Remélem megoldódik a segítség dolog! El tudom képzelni, hogy mennyire nehéz lehet! :oops:

Tontica: De aranyosak a gyerekeid! Tetszik a fejvédőtök! Ja, és jó az új babakocsitok!

Tdanie: Szinte majdnem lapos volt a hasad már a szülés után 3 héttel is! Csini voltál!

Kamilla: Mit mondott hétfőn a doki?

Szanet: Milyen szép Janka és Anna!

Alfa: Üdv itt! Miért vagy fekvésre ítélve?

Labasv: A te babáid is nagyon szépek!

Sotske: Örülök, hogy minden ok veletek! :) Hű, remélem otthon maradhatsz majd, ha nincs semi gond, mert szerintem a kórház szörnyű, ha nem muszály.

Banika, Csilla: Jó, hogy veletek is minden rendben! :)

Lanyané,
Végre akkor te is túl vagy a cukros lötyin! Mikor lesz eredményed?

Luca,
Megy neked a drukk az amnióhoz! Minden rendben lesz!

Mi tegnap voltunk a dokinknál. Mindent rendben talált, a picurok növögetnek ahogy kell. A méhszájam szerencsére teljesen zárt. Egyenlőre császár van kilátásban, ha nem változik a fekvésük, de még van esély. :oops: Az egyikük farfekvéses, a másik meg ferde fekvésben van most. 3 hét múlva megyünk legközelebb, akkor nekem is leveszi a kenetet. Egyre többet kell feküdnöm a teher miatt, hogy megelőzzük a gondokat.

Tegnap megvettük a kiságyakat is, bele a matracokat és a pelenkázót is. Jaj olyan jó! :D :D :D Össze is raktuk, a helyére is kerültek.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Gratula az új anyukának :P

Itt rémes volt az éjszaka... :( A lányok belázasodtak a szuritól, ráadásul meg is fáztak valahol(csak tudnám hol, mikor napok óta kint sem voltunk) Lilien náthás és köhög :(
Jázmin is, de őnála kicsit enyhébb.

Most fogok venni orrszívót. Mi a véleményetek a porszívóra csatlakoztathatóhoz? Olyan durvának tűnik... Bár ha ez kell akkor ez kell... :( :(

Kép
Kép
labasv

Labasv!

Szerintem csak a porszívós ér valamit, nem durva ám :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Gratulálok a frissen babázottaknak!
Már sajnos csak ritkán tudok erre járni, mert a csajok elég hasfájósak, így az elején sokat sírtak. Meg persze a sétáltatás nem egy egyszerű dolog (5. emeletről le, lift nélkül...)
Ettől függetlenül, bevallom én sokkal durvábbra számítottam. Beszerveztem ezer segítséget, majd interneten rendelek kaját, meg itt intézem a bevásárlást mert semmire nem lesz időm és totál be lezek parázva. Közben pedig (amikor nem sírnak) olyan édesek és nyugodtak, hogy az ember megzabáljak őket!

Ezer puszi mindenkinek!

Ági
tiszaviragzas

Sziasztok!
Ezer puszi az "Óriás Bébiknek" és az ujdonsült Anyukának!!!
Szanet!
Nekem a gátseb nagyon sokáig érzékeny volt,hónapokig :cry: Mondjuk nekem elég komoly varrataim voltak!
Luca!
Örülök hogy olvasol minket,de tessék bejelentkezni is hogy mi újság veletek!!!Szorítok hétfőn!!!!
Rebe,Csilla!
Örülök hogy minden OK Nálatok!!! :D
Juci!
Biztos vagyok benne,hogy Dorkánál sem lesz semmi baj!!Olyan sokat áldozol erre a két kis tündérre,biztos vagyok benne hogy meg lesz a "munkád gyümölcse" :D Olvasom az oldalatokat,annak a két gyönyörűségnek nem lehet semmi baja :!: :!: :!:
Labasv!
Mennek a gyógypuszik!!
Mi is betegek vagyunk,a Nóri meg én!!Szegény drágám egész éjjel az ölembe aludt ülve,mert ha lefektettem nem kapott levegőt :evil: Lázas is szegény,úgyhogy még az elkövetkező pár éjszaka sem lesz egyszerű :cry:

bognartundi0727

orrszívó-porszívó

mi porszívóra csatolhatót vettünk. gyógyszertárban 1500ft-ért. szerintem nagyon jó. gyerekek sem visítottak tőle. férjem mis megrémült először a név hallatán, de aztn ő is ügyesen szívta az orrukat vele :lol:

szanet

Lányok :P
A gyereknek folyton folyik az orra? :shock:
Én azt hittem, orrszívó csak akkor kell, ha megfáznak :oops:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hahó csajok!
Megjöttem az uh-ról,de még nem tértem magamhoz,kicsit sokkolva lettem!!!
Eddig arról volt szó,hogy kétpetéjű ikreim lesznek,amiből az egyik tuti lány,a másik 75%-os lány.
Na most ma akkora kukit láttam a képernyőn,hogy magam is megijedtem tőle!Valamint és ez a komoly:azt mondta a doki,hogy egy nagy lepényem van,bár eddig egy elsőfali meg egy hátsófali volt és a gyerekek közötti burok csak egy vékony hártya,nem két különálló sejtnek a fala,tehát biztos EGYPETÉŰEK. Ergo a másik baba,aki most nem mutatta meg magát,szintén fiú kell,hogy legyen!
A 18 hetes uh-n teljesen látszott,hogy az egyik kislány,mert premierplánba terpesztett elénk.Akkor most szerintetek mi van????
Képes a két lepény "elvándorolni" és összenőni?Van ilyen?
Mondjatok valamit,mert megbolondulok ettől a bizonytalanságtól...

binyek

Binyek

egypetéjűek is lehetnek igen elenyésző százalékban különböző neműek.
sorry de most nem fejtem ki hogyan, m eteté :lol: s van

szanet

Helló Mindenki!

Szofi!
Gratulálok,nem semmi ügyesek vagytok!Szuper,hogy ekkorák a babák!Nagyon jó egészséget kívánok nektek!

Kamilla mi van veled?

[b]Rebe
!Nemsokára mi jövünk.Én már úgy várom!

Binyek!
A méhlepény összenőhet attól függetlenül,hogy egypetéjűek vagy kétpetéjűek.Teljes bizonyossággal csak a kézpetéjűséget tudják megállapítani,azt is legfőképp szülés után vérvételből.Ha különböző a vércsoportjuk,tuti kétpetéjűek,de ha megegyezik,az még nem jelenti azt,hogy egypetéjűek.
Nekem két méhlepényem van és az elválasztó burkot is látni,de ettől függetlenül egyenlőre nem tudják megmondani,hogy mi a szitu,majd csak szülés után.Én úgy érzem,egypetéjűek a lánykáim.
Remélem picit tudtam segíteni.[/b]
Vendég

Fanni
Igen,a gyerekeknek is folyhat akkor is az orra,ha nincsenek megfázva,de ez normális.
A porszívós orrszívó tökéletes megoldás és egyáltalán nem fáj,csak picit kellemetlen,de nagyon hatásos.

Rebe
Nekem is egyre többet kell feküdnöm a növekvő súly miatt,de bevallom őszintén,nekem jól esik nagyon,csak néha már elég uncsi.Viszont elképesztő ütemben nőnek a lánykáim,érzem és látom a pocimon.Olyan jó :lol: :lol:
Vendég

Beteg babáknak jobbulást :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!
tonica:Bocsi,hogy csak most reagálok,de kaptam a lányomtol ajcsiba 1kis virust és az ágyat nyomtam.Igen, megköszönöm ha beteszel a táblázatba.Hogy hol voltam eddig?A mávos illetve áek oldalon probálkoztam,mert hogy ott fogok szülni,de ott nem kaptam választ soha...Esetleg innen vmelyikőtök nem szültt ott vagy nem ott fog? Meglepve olvastam azt is,hogy milyen sokan simán szültetek.Én is nagyon szeretném elkerülni a császárt.
Kellemes estét mindenkinek!

Kriszta
alfa

tontica:bocsi most néztem nem jol irtam a neved.Röstellem! :roll:

Kriszta
alfa

Hello!

Jucicuki: Te latod Dorkan hogy valami nincs rendben? Furcsan mozog? Mashogy mint Lili? A kepeken semmi nem latszik. Nem tudom elhinni hogy barmi baj legyen Veluk, forognak mar? Kinyomjak Magukat a kezukkel?

Szanet: szerintem Te nagyon szerencses vagy hogy mar nem faj a gatsebed es alig verzel, sokan majd betojnak szules utan meg hetekkel is a fajdalomtol, nem tudnak ulni, ja es en az elso fiammal 8 hetig vereztem, az ikrek utan 6 hetig. Tehat Te szuperul vagy! :wink: :D

Lanyane: nagyon kivancsi vagyok a kisszobara!

Csilla, orulok hogy minden rendben!!! :D

Luca: orulok hogy jol vagytok es jelentkeztel! Ird majd meg az amnio eredmenyet es a baba nemet! :wink:

Rebe, Te is mutisd a babaszobat!

Labasv: sajnalom, gyogyuljatok meg gyorsan! Enyemek is meg vannak fazva de csak taknyosak semmi mas. Nekem olyan orrszivom van amit nekem kell szivni, nekem ez bejott, porszivosat nem ismerem.

Tiszaviragzas: muti kepeket! En is igy vagyok vele, neha ugy erzem az ikrekkel konnyebb mint a nagyfiammal volt. :lol: Pedig nem csak mar tapasztaltabb vagyok es nem tojok be mindentol. :wink:

Tundi: szegeny Norikam! Gyogypuszi!

Fanni: en csak akkor szivom az orrukat amikor meg vannak fazva, kulonben nem kell.

Binyek: biztos osszenott a lepeny es a masik kislany, 18 hetes korukban az mar nagyon jol latszik. Engem is nagyon kivancsiva tettel! :lol:

Sotske: Nalatok kesz van mar a babaszoba? Jobban orulnel neki ha egypetejuek lennenek a lanykak? En bevallom inkabb azt szeretnem hogy kulonbozoek legyenek.

Alfa: akkor ird meg az adataidat:
babak neve/neme, szuletes varhato idopontja, lombik vagy siman jottek ossze, teso neve es kora
En kulfoldon szultem :D es siman.

Annam ma egesz nap bukott, negyszer csereltem le a ruhajat, sokat evett a kis moho.

KépKép
KépKép
tontica

tontica :D én is várom hogy kész legyünk,tegnap szereltünk fel harmónika ajtót,hogy ott is nyerjünk helyet,meg elkezdtem kipakolni az én cuccaimat a szekrényből ami az övék lesz :D szép lassan de kész lesz,Anna meg vigyázzon nehogy fájjon a kis pocikája :D
binyek hát ez jó kis kavalkád :D nekem a 2 fiúból két lány lett.
tünci,nórinak jobbulást :!:
labasv gyógyenergia megy a flórián irányába a kis gyönyörűségeidnek,én is azt hallottam,hogy a porszívós nagyon jó és nem kell félni hogy erősen szív mert le van szabályozva valahogy.
rebe pihengessél akkor sokat :!: vigyázz magatokra :wink: jövhéten megyünk a dokihoz és kielemezzük a vérképet.a méhszáj zártságát csak hüvelyi úton lehet megnézni :?:
luca örülök,hogy látlak :D
szanet tudsz azért pihikézni a királylányok melett :D
képzeljétek ma a védőnőnél mikor a szívhangjukat próbálltuk meghallgatni úgy bepipultak ,hogy akkorákat rúgtak hogy azt a kis mikrofont majd kiverték a védőnő kezéből,nem tuzok ilyen erővel még nem rúgtak :lol: a védőnő mondta biztos zavarja őket :lol:
ja és ma megmentettem a kiskutyám életét majdnem elütötte egy autó én úgy rántottam el az autó kereke elől,hogy akkorát estem mint a ház szerencsére nem a pocimra hanem a két terdem lett tiszta seb.

lanyané

Labasv,
Nekem eddig mindenki az porszívós orrszívót javasolta! És tényleg tök olcsó, én is 1500 Ft-ért láttam.

Tünci,
Jobbulást nektek!

Binyek,
Na ez nem semmi! :lol: Én úgy tudom, hogy a méhlepények helye is tud egy picit változni és összenőhetnek. Szerintem uh-val nem tudják pontosan megmondani, hogy egy- vagy kétpetéjűek, majd a szülés után talán!

Sotske,
Igen, lassan közelítünk a cél felé. :wink: Én is várom már, de én most még inkább élvezem a terhességet, ez egy nagyon különleges dolog, és szeretném ha minél tovább bent lennének.

Tontica,
Nálunk nem lesz külön szoba egyenlőre! :oops: Majd a felső szinten lesz a gyerekszoba, de a felső szint még nincs kész. Ez a jövő projektje. Egyenlőre a hálóban lesznek velünk. De majd ott csinálok fotót! Majd ha már megvettük a kiegészítőket is! :wink:

Lanyané,
Szerintem a méhszáj zártságát csak hüvelyi úton lehet megnézni! Legalábbis nekem mindig így nézi!
Hú, vigyázz nagyon magatokra, óvatosan az ilyen esésekkel!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Tündi, nektek jobbulást!

Lányok, köszi a bíztatást.

Tonti!

Dorka még nem forog, csak oldalra fordul, két kezével kinyomja magát, de nem tudja egy kézzel megtartani, hogy a másikkal fogjon. És igen, sajnos látom a különbséget a két gyerek között. :cry:

Lanyané, vigyázza magadra!

Judit

jucicuki

Sziasztok :)
Tonti aranyos vagy hogy hiányoltál -a mozgásfejlődésükkel egyenes arányban csökken a jelenlétem... :)
Szívből gratulálok a friss anyuciknak és kismamáknak is!
Juci -ahonnan indult a kis csodababátok ez már tényleg csak egy kisebb megoldásra váró feladat -biztos vagyok benne hogy 7 hónapja alig vártad hogy ilyen gondjaitok legyenek :) Egyébként meg remekül csináljátok -hamarosan semmi különbség nem lesz a hölgyek között :)
Ez az egypetéjű kétpetéjű egyébként érdekes dolog -enyim lányok ugye egypetéjűek de nem sok kedvük van hasonlítani egymásra :) Szóval egy idegen először zavarba jön hogy hogyan különböztetem meg őket de nekem nagyon nem egyformák.Pedig már a 7 .héten mondta a doki hogy ők 1-ként indultak és egy nagy közös lepényen osztoztak viszont külön burokban.Lehet hogy később jobban összekupálódnak -de a természetük az biztos marad továbbra is tűz és víz :)
Tonti szoktad kérdezni hogy állunk a dolgokkal (gyerekeidtől el vagyok bájolva :) ) -szóval 8-8 fogunk van ülünk mászunk kapaszkodás nélkül állunk nagyokat esünk és egymás hátán vizisielünk :) (és éppen most Annabell túlvan a 3 napos lázon szal várható hogy Berni is kidől) Kép Kép
Kép

Kép
Kép
panni7

Jucicuki
Kitartás!Bízz a lányaidban és persze magadban :wink: Hidd el,minden rendben lesz :D

Tonti
Mi most szombaton költözünk át teljes mértékben a saját otthonunkba,végre ott is alszunk :lol: Mindenképp teszek majd fel képeket a lányok szobájáról.Tulajdonképpen készen van,csak a bútorokat kell összerakni és pár dolog hiányzik még.(matracok az ágyba,pelenkázómatrac és néhány apróság)

Rebe
Én is nagyon élvezem a kismamaságot,ne érts félre,és mi is azon vagyunk,hogy minél tovább bent maradjanak 8) Viszont azt is nagyon várom már,hogy a kezemben tarthassam őket,érezzem az illatukat és körbepuszilgathassam az édes pofijukat.A cél minimum a 38.hét :roll: :roll:

Én is úgy tudom,hogy a méhszáj zártságát csak hüvelyi úton tudják megállapítani.

Lanyané
Szegény kiskutyid,biztos megijedt és szegény térdeid.Vigyázz magadra!
Vendég

Bocs Lanyné,nem direkt lett teljesen félkövér :oops:

Tonti
Az előbb elfelejtettem.Nekem teljesen mindegy,hogy egy-vagy kétpetéjűek.Sokáig bent legyen,nőjenek,hízzanak és legyenek egészségesek,ez a cél.
Vendég

Most meg elírtam a neved :( :( Tiszta szórakozott vagyok ma reggel.Szóval mégegyszer bocsi Lanyané! :oops:
Vendég

Jucicuki: Dorka :cry: DE sok-sok torna, kemeny munka es minden rendben lesz!!! Mondom hogy az en 30 hetre szuletett hugomnak SEMMI baja! :D Csak elore!!!

Lanyane:valahogy elcserelodtek a gyerekeid Binyekeivel. :mrgreen: Juj, nagyon vigyazz Magadra, most mar tilos esni, kelni!

Rebe: az elso par honapban szerintem jobb is ha egyutt alszotok, az elso fiam 5 honapos koraig aludt velunk egy szobaban majd minden problema nelkul atraktuk a szobacskajaba.

Panni: AAAAAAAAAAAAnnyira edesek a leanykaid! Mindig nagyon fejlettek voltak, emlekszem 5 honaposan mar ultek es volt foguk, nem? Az enyemek 8 honaposan meg tuti nem fognak allni (lehet meg ulni sem) :roll: :oops: egyenlore egy fogunk sincs es hajlandosag sincs az ulesre meg maszasra meg allasra. De majd szep lassan. (a nagy 6 es fel honaposan ult mint a covek :roll: ) Remelem Bernit elkeruli a laz!!! Nincs valami albumod ahol nezegetni lehet a fotokat? :wink: Olyan gyonyoruek!

Sotske: terhessegi szorakozottsag! :lol: Lakast vettetek vagy hazat? En amiota gyerekeim vannak vagyom egy csaladi hazra de hat ... :cry: talan egyszer. Az almom vallna valora ha lathatnam a gyerekeim furkarozni a kertben a kutyaval meg a macskaval. :D

KépKép
KépKép
tontica

köszi lányok:)

Hát kipróbáltam a porszívót. Szerintem észre sem vették. Alig jött valami, de viszont szürcsögnek. Ma veszek olyan lazítót. Mondjuk esetleg az eladó mondhatta volna, hogy van ilyen. Én nem tudtam. Bár ez talán az én tájékozatlanságom. :oops: Legalább nem lázasak. Dokinak már Írtam, de még nem reagált... :?

Én a mai napig nem tudom, hogy egy vagy kér petéjűek. Szerintem kettő...

Kép
Kép
labasv

Tonti
Családi házat vettünk,hatalmas kerttel,tele gyümölcsfákkal és sok szép virággal :lol:
Vendég

Sotske: HU DE IRIGY!!! :oops: :evil: :lol: Jo de kutyatok meg macskatok biztos nincs. :twisted: :lol:

Labasv: nyugi, ezt mind meg kell tanulni es tapasztalni! A kovetkezo gyereknel mar mindent tudsz majd! :D

Kitakaritottam, vajon meddig lesz rend es tisztasag? :roll:

KépKép
KépKép
tontica

tontica: A babák lányok és természetesen fogantak.Elvileg juni 6 a szülés várható időpontja.Csilla és Maja a nevük. A tesok,mert hogy 2 van :Betti 11éves és Liló 5éves.Köszike

Kriszta
alfa

Hű Kriszta, jól belehúztatok! Nagycsalád :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Tonti!
Kóbor macsek van egy pár :evil: :evil: Őket nem szeressem :x
Viszont lesz 2 golden retriewerünk :D
Vendég

jucicuki:2lány után szerettünk volna 1 fiut.A 12 hetes uh ig nem is tudtuk,hogy ketten vannak szóval volt nagy meglepi...Na a 18 hetes uh volt a csúcs mikor láttuk,hogy 2 leányzó lakik a pocakomban. Az apuci még bizott a csodában a kövutkező uh ig,de hát ők nem szégyenlősködtek.
Nagyon aranyosak a babáid.

Kriszta
alfa

Sziasztok!

Köszi a gyógypuszikat :D Sajnos Nórival még kicsit sem jobb a helyzet :evil: Mi is orrszívózunk amitől úgy ordít szegény mintha nyúznák.Nagyon sajnálom szegényt,de inkább ezért sírjon mint azért hogy arcüreg gyulladást kapjon. :cry:
Binyek!
Szerintem kb.18 hét múlva (ha jól számolom a vonalzód alapján)minden kiderül :D :D
Alfa!
Szép nagy családotok lesz az ikrekkel :D :D Tiszta csajok :D
Panni!
Nagyon aranyosak a lányok!! :D
Lanyané!
Azért élet mentés ide vagy oda tessék vigyázni magadra! :D
Juci!
Kitartás a sok tornához!Biztosan lesz eredménye!Nálunk is nagy különbség volt a két csaj között!!Sára már 8 hónaposan egyedül felállt,Nóri meg 10 hónaposan.Dorkád sokkal hátrányosabb helyzetből indult,de biztosan utol fogja érni Lilit!!! :D Pár hónap és kapod a frászt hogy "ne mássz fel","ne rohanj,mert elesel","ne húzd a tesód haját" stb. :D :D
Rebe!
Mi is egy szobában laktunk :D

bognartundi0727

Kép

lanyané

sziasztok :!: megvettük a szekeret :D :D :D nagyon örülünk ebbe voltunk szerelmesek és a lehendő nagyszülők megvették :D
alfa jó kis nőuralom :D
sotske de jó nektek,mi is vagyis apa dógozik mint állat,hogy végre el tudjunk kezdeni épitkezni,nem vagyok ehhez a panelhoz szokva madarakat akarok hallani csicseregni és kiteregetni a kertbe meg este bográcsozni :lol: (a bilibe meg lóg a kezem :D :D :D
tontika szerintem mindjárt kezdheted elölről a takarítást :D
labasv ügyikék a leánkák,van a gyogyszitárban strérimar nevű orrspray tengervízből készült kismamák és kisbabák is használhatják jól fellazitja a cicakakát.
panni nagyon cukik a csajszikák :D
juci ami késik nem múlik dorka is hamarosan nagyon ügyi lesz,nem kell egyformán fejlődni majd rár év múlva a futóversenyen sem egyszerre fognak a célba érni ,egyszer dorka egyszer lili fog :wink: nyugi

lanyané

Lanyané!
Ez nagyon komoly!Jól fogtok mutatni vele!Már csak azért is,mert két kislány fog vigyorogni benne... :lol: Most ha ott lettél volna a talin,akkor én is mondanám,hogy lehet,hogy kicserélődtek a gyerekeink,de így biztos nem lehet... :wink:

Kriszta!
Nekünk is van már 3 gyerkőcünk,de mi nem annyira meglepinek fogtuk fel az ikreket,mint inkább sokkolt bennünket a hír!Én végigzokogtam az uh-t,hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen...De most már átgondoltuk,elfogadtuk és várjuk a törpöket! :wink:

binyek

binyek :D :D :D
csajok annyira vizesedik a lábam,hogy az valami szörnyű egy kismamut lábára hasonlít a lábam a zoknitól eldeformálodik,nem emlékszem valaki írt valami teát,de a dm-ben semmi ilyesmit nem találtam a gyogyótárban meg nem tudtak semmit ajánlani rá,mit tegyek :?: :?: :(

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?