A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MandulaKép
Menj el orvoshoz, hogy meghozzák a mensesedet, szerintem is anovulációs a 2. görbéd.
Az 1. viszont nagyon szép!

L.
Levendula

Szoszi Kép
Kepzeld, most olvasok egy konyvet (csikos konyv Kép), amiben Szoszinek hivjak a foszereplot. Az a cime, hogy "Hazassagbol elegseges". Nagyon aranyos konyv... Nem olvastad veletlenul?

Van itt meg valaki?

Mandula
mandula

LánykákKép
HazatűztemKép

L.
Levendula

Sziasztok!

Nagyon jól esett a hiányolásKép (Soraya, neked írtam egy hete mailtKép
Na kezdem az elején:
2 hete felhívtam a Dokit, hogy csináljon valamit, eltelt 4 hónap a ciklusom rendszertelen és nem vagyok terhes, és nem lesz könnyebb az idő múlásával ... Megbeszéltük hétfőn találkozunk, de reggel csináljak tesztet.
Múlt hétfőn megcsináltam a tesztet és nagyon halvány pozitív lett ...
Persze az volt az első gondolatom, hogy rossz a teszt.
Föl is hívtam a Dokit: hogy mennyi az esélyünk, hogy rossz a teszt?
Közölte ne akarjak számokat hallani hanem menjek be hozzá.
Csinált egy hüvelyiUHt. Azt mondta csak megvastagodott nyálkahártyát lát, ez a baba szerinte most akar beágyazódni, mert amit lát az nagyon jól néz ki.
Ma voltunk megint UH-n, most még vastagabb nyálkahártyát lát, és mintha lenne egy petezsák kezdemény, de baba sehol ... Két hét múlva megyünk újra, addig írt fel Utrogestant. Hát már nem vagyok olyan lelekes mint a múlt héten.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

BARBARA:ha gyulladásra hajlamos vagy, mindenekelőtt csináltass egy HSG-t(ambulánsan végzett átjárhatósági vizsgálat, ami többnyire(ha nincs teljesen összenőve) szét is kapja a letapadásokat. És adass be GYNEVAC-ot, amit Lázár doktornő (szerencsére) magától is fog javasolni!
Virág (gyulladásszakértőKép)
virag

Levendula Kép

Az alaphom eleg ingadozo, de leginkabb 36.4-36.5

Csak 1 hormonvizsgalaton voltam, de a doki nem mondta, hogy a ciklus egy bizonyos napjan menjek.

Az az igazsag, hogy meg csak olyan 4 honapja probalkozunk ugy, hogy azokra a bizonyos napokra koncentralunk Kép, es szerintem meg nem gondolja, hogy komoly a problema. (De o javasolta, hogy a rendszertelen menstruaciom miatt mindenkepp menjek el hozza, ha babat szeretnenk...)

A dokihoz be vagyok jelentkezve, de nagyon be van tablazva, igy csak 29-re kaptam idopontot, pedig, mar tobb mint egy hete hivtam fel... Mas dokihoz pedig nem akarok menni, mert ez mar bevalt, es nagyon szimpatikus.

Azert en meg remelem, hogy megjon, mert olyan 40-50 nap kozott azert meg szokott jonni. Eddig ketszer volt olyan, hogy meg kellett hozni gyogyszerrel...

Mandula
mandula

Sziasztok Kép

Immunilógiai vizsgálati eredményekről van valakinek fogalma?
Itt hever előttem az eredmény és kiváncsi lennék a véleményekre, de ha nincs szakértő, nem strapállak vele benneteket.

OrsiKép vagy bárki, aki tisztában van a férfias dolgokkal.
Férjem múltkori gyönyörű eredménye után, most 2 hétre rá megint csináltak egy spermaanalízist az immunológia+komplett vizsgálat keretében és azt az eredményt hozták ki, hogy sok telep enterococcus faekalis található. Nagyon csúnyán hangzik, de a neten rákeresve számomra nem érthető tudományos lapok jöttek csak ki. Kép Kép
Help!
Köszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Kele Kép
Ez volt az elso homéros hónapom, múlt hónapban ov. teszteztem, 13. napon szépen mutatta a pé-t. Akkor egyutt is voltunk jó idokben, aztán mégse lett baba belole Kép

Sziszus KépKép
De jó, hogy benéztél! Mindjárt nézem a mailt is, ezt a címemet nem nagyon használom, már jó ideje nem néztem.. de majd most!!
Drukk drukk hogy baba legyen!!!!!!! +++++++++++++

Barbara Kép
Udv itt, ne maradj sokáig!

Szöszi Kép
Elkuldjem mailben a görbémet? Nagyon profi, férjem csinálta Kép Aztán leírom, hogy hogyan tudod ide feltenni, oks?

Alice Kép
TESZTTESZTTESZT!!!!! ++++++++++++++++++++++++++

Mandula Kép
Az 1. görbe szerintem is szép! KépGyerunk dokihoz!

Edit Kép
Rákerestem a neten, ez a enterococcus faecalis valami baktérium. De többet én sem értek...

Soraya
soraya

Jaj, Szöszi Kép
Szóval nem a görbémet akarom elkuldeni neked, hanem egy ures Excel diagramm formátumot Kép
soraya

Soraya Kép
Köszi, addig még nekem is ment, hogy baci, de hogy kiféle-miféle ?? Kép Kép

Na, ha nem tud senki okosat, akkor most úgy megyek orvoshoz, hogy ő rántja le a leplet először Kép

Sziszus Kép
Megy a drukk!!!!!!!!!

Új csajok Kép
Sziasztok, üdv, bár jobb lett volna a friss kismamák között találkozni azonnal Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
Hogy kiféle-miféle, azt nem értem, túl orvosi hablaty, de penicillin kezelést írnak rá a neten! De majd a doki biztos megmondja mit kell tenni Kép

Soraya
soraya

Soraya!Kép
Kuldd at lecci,nagyon jo lenne...valami hasonlo segitsegre gondoltam...
Sziszus!Kép
Mar hianyoltunk az ejszakai muszakbol...miert nem orulsz picit jobban?biztosan jobb lenne mint a szomizas.A babanak is!Mert,szerintem ott van az,csak huncut es meg bujkal.KépTesztet nem csinaltal azota?Hcg vervetelbol?DRUKK!DRUKK!
-szoszi-
szoszi

Itt az éjszakai műszak?
Vagy ez még csak a késő délutáni?

Edit
Kép

Kép
reditke

R. Edit!
Az elvesztettem a babámatban a Saci(Kőszeginé Nagy Sarolata) azt gondolom nagy szakértője atz immunológiának, szerinetem kérdezd meg tőle!

Sziasztok mindenki!
Alice, bnemeth,Dia2!
Alig vártam, hogy megnézzem mi van veletek, ne kedvetlenítsetek el! Most akkor világosan, Dia, bnemeth akkor most nmegjött? Alice neked meg van csík vagy nincs? És mikor akarsz elmenni orvoshoz? Megételek, hogy már nem pisilsz.

Mandula, nem értem, most pontosan mi a baj veled, vagy semmi csak nem jött össze?

Barbara, az én dokim budai, de az van vele, hogy én a magam részéről úgy döntöttem, hogy jó doki és kész!eZ Ez azt jelenti, hogy határozottabban mint eddig közöltem, hogy mi a bajom és hogy vizsgáljon ki rendesen, akkor beszedek mindent, de annélkül semmit!! Ez használt! De amúgy is nagyon kedves, ez a legjellemzőbb rá. A kútvölgyibe van amúgy. Ha értedek megadom a számát.

Amúgy mindenkinek szia!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Szöszi Kép
Mail ment!

Soraya
soraya

Rékacs Kép
Köszi, megyek nyaggatom Sacit Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Rekacs Kép
Asszem egyszeruen az a bajom, hogy nincs peteeresem. De ugy tunik Clostival van. Csak remelem, hogy mas bajom nincs, bar meg nem voltam vizsgalatokon...

Mandula
mandula

SzosziKép
Az elso kerdesedhez nem tudok mit mondani. Esetleg lehetett egy spontan tuszirepi, bar ha ilyen magas maradt a homersekleted, akkor ez sem valoszinu. Majd harom het mulva kiderulKép Ilyenkor en szoktam hasznalni ovulacios tesztet, akkor rogton kiderul, hogy mi a helyzet. De vard meg a 14. napot, aztan meglatod.
A masik pedig, hogy ha jol emlekszem valahol mar olvastam egy ilyen kerdest es a valasz az volt ra, hogy a viben nehezebben jutnak fel a matyikak a rendeltetesi helyukreKép Szukseguk van a nyakra, amit a viz ebben az esetben felold. De mivel semmi sem tuti naluk, ezert elkepzelheto a terhesseg egy ilyen aktus utan isKépKép
Remelem tudtam segiteniKép

SziszusKép
Mi ez a hangulat?????? Kerem lelkesedni!!! Nagyon nagy eselyed van es a babuci is szereti a jokedvu mamikakat. kudjel inkabb pozitiv energiakat neki, hogy rendesen meg tudjon kapaszkodni. Csak lelkesen, oke??

Uj lanyoknakKép Udv., de inkabb futas a kismamikhoz! Mi is odatartunkKép

Vica
vica72

Szöszi Kép
Statisztika és tudomány ide vagy oda, láttunk már mindenre példát. Elég, ha csak egy kis talpraesett gyorsúszó fiúka beficánkolta magát Kép

Te a MagneB6-ot ugye nem a többi vitaminnal egyidőben veszed be? Valahol olvastam, hogy a magnézium gátolja bizonyos anyagok felszívódását, így 3 óra különbséggel kell bevenni. Bocs, hogy nem vagyok pontos, csak most így eszembejutott, mert te szeded azt a milliónyi bogyód, nem?

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Lenne egy körkérdésem:
Házasság előtt mennyi idővel kell bemenni az önkormányzatra bejelenteni? Három hónappal előbb?

Köszi:
k.
Névtelen

Kedves Névtelen k.

www.eskuvo.hu, tuti okosabbak a témában, mint mi (bocs lányok, senkinek a képességeit nem akarom leszólni, csak én nem tudom pontosan)Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Úgy látom magamra maradtam, úgyhogy akkor megyek inkább papához, nem baj, ha öldössük a spermáit Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Szisztok!

Bocs, hogy hanyagoltalak benneteket ma, de a sógórnőm az az igen jó anya rámbízta a beteg gyerekét, mert ő nem mondja le a szemtetoválást!Kép No comment! Bizonyára egyezik a véleményünk!

GittaKép
A hőm még mindig 36.7 és nem vagyok beteg. Tudom naggyon alacsony, de 36.1-ről tornázta magát idáig!

SzösziKép
Pezsgőfürdő, mi?Kép Kis huncut! A fertőzés miatt nem ajánlják, de ha egy baba jönni akar akkor jön is!Kép

AliceKép
Még mindig drukk!Kép

BarbaraKép
Üdv a topikban! Tényleg jó a társaság.Kép Gyors babásodást!

MandulaKép
A könyvet olvastam( vagy 20 éve) és tényleg tök jó!Kép

SziszusKép
Továbbra is drukk!

HOLNAP TALI! HURRÁ!!!!

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, persze én egy biztos babára vártam, erre van egy 22mm vastag nyálkahártyám és egy 3mm petezsákszerű kezdemény ... szóval még 2 hét mire kiderül ki lakik a zsákocskábanKépKépKépKép
Igazából mostanra kicsit megnyugodtam, mert végülis semmi többet nem tudok ezért a babáért tenni, csak bíztatom, hogy kapaszkodjon erősen.
Mondta a Doki, hogy menjek be a jövőhéten és valamelyik kollegája megnéz (mert ő külföldön lesz, már most is a szabija alatt jött be), de nem megyek be mert nem bízom senkiben, mondta a teszt is egy lehetőség, de azzal is úgy vagyok minek paráztassam magam ha negatív akkor pár napon belül úgyis menstruálni fogok ...
Szóval megint várunk ...
Remélem nektek sokkal jobb híreitek is vannakKép)

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok !

Ma rekordot döntöttem felment a hőm 36,8-ra .Ilyen sem volt még az elmúlt 90 napban (jó ha felment 36,3-ra az már magas volt :-)))
Tuti a napokban fog megjönni ,de remélem kibírja még ma délutánig mert végre megyek a doki nénihez és remélem holnaptól elkezdjük a "helyreállítást".

Alice,

mi újság ? Még mindig X-ben van kezem lábam úgy szorítok !!!

Ja még az akartam kérdezni hogy lehet egy hosszú ciklusnál a 37. napon tüszőrepi? Akkor voltam 36 C-on és azóta megy felfelé a hőm folyamatosan ma van a 46. napom és 36,8C?
Zsebi

Sziasztok Lányok na megjöttem én isKép

Hát nagyon aranyosak vagytok hogy ennyire drukkoltok nekem meg hogy szegény Zsebi-nek már görcs álhatott a lábaiba Kép(nagyon aranyos vagy)de ma reggel ahogy mentem kifelé a konyhába felrugtam a kecsupos üvegetKép vagyis megjött.
ennyi.
Csak azt nem értem hogy mi a franctól lett mármeg ilyen hosszú a ciklusom.Amióta az eszemet tudom(nemrég ótaKépKépKép)mindíg rövíg ciklusaim voltak,most meg tessék 33 napig elhúzódott.
Nemtudom hogy mi lehet velem de most úgydöntöttem hogy lesza...m nem érdekel ezentúl hogy mikor jön meg dokihoz sem megyek mert csak felidegesítem magam.Lessz ami lessz majd az élet eldönti hogy szülhetek vagy sem nemdebár.
Olyan lelkesen készültem már arra is hogy a páromnak hogy mondom el ha mégis baba van a dologban de ezt most egy kicsit elhalasztomKép

Na legyünk vidámakKép tud valaki valamit NorbikárólKépKépKép

SzilviKép
Nagyon örülök hogy végre sikerült mert ugye sikerült és..
Tiszta szívemből kívánom neked hogy egy gyönyörű szép és egészséges babád szülessenKép

Alice
malice

Alice,

Ne legyél elkeseredve ,legközelebb tessék eltenni a kecsupos üveget a hűtőbe és akkor nem fogod felrúgni.Ezt a trehányságot :-))))
Norbiról nincs új hír ,most biztos tanítja a babát otthon a mese fittnes kazetta
használatára:-)
Kivettem a kezem lábam a csuriból ,de majd azért szólj ha újra szükség van rá .Majd kidolgozok valami új sikeresebb drukkolást:-))
Zsebi

Zsebi Kép

Talán ha lemennél hídba és úgy fonnád össze a kezeidetKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ígérem legközelebb elrakom a hűtőbeKép

Alice
malice

Sziasztok Lányok!
Eddig még nem írtam ide (csak a Clos.-be), de most szeretném hallani a Ti véleményeteket is, mert ugye több szem többet lát. (Több fej, többet tud.)
Kb. 1 éve próbálkozunk a párommal mi is, de még nem jött össze. 2 hónapig már szedtem a Clostit is, de eredmény semmi, csak mostmár a 27 helyett 30 napra jött meg sajnos... Dokit váltottam, aki elküldött hormonvizsgálatra. Még csak telefonon beszéltünk, holnap megyek hozzá, de addig is szeretném tudni, hogy szerintetek mit jelent, mitöl van, milyenek az esélyeim, mivel a TESZTOSZTERON szintem magas (5,1??). A nöi hormonok állítólag rendben vannak. Köszi a segítségeteket!!
Marica
marica

Valakinek véleménye hogy 26-27 nap után miért jött meg 33-ra na na??????

Alice
malice

Sziasztok csajokKép

OrsiKép
Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!

MaricaKép
Itt sokunknak volt magas a tesztoja, és utánnakérdeztünk pár helyen. Ha beállítják a női hormonokat ez magától helyre fog állni. Csak akkor kell vele törődni, hogyha hónapokig tartósan magas az értéke. Egyébként ez a doki szerint a fogamzásgátlótól borul meg, és azért magas, de stimulálással lemegy az értéke.

Mindenkit puszilok, de sajnos most sok a munkám, nem tudom visszaolvasni a történteket.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Jó reggelt Mindenkinek!

Rékacs, negyedszerre sem jött össze. Ráadásul az éjszaka második felében úgy görcsöltm, hogy 2 óránként rohangáltam a konyhába Meristinért, hogy aludni tudjak.
Most szorgalmasan hőmérőzök...
Tudja valaki mi a magyarázata annak, hogy miért kell rögtön ébredéskor nézni? Mi változik utána a hőmmel?

Alice, nagyon sajnálom, és tudom, mit érzel Kép

Dia2
Dia2

Alice! Dia!Kép

Erről a "vonatról" már lemaradtunk! Na majd legközelebb!

Sziszus! Kép
Szorítok nagyon!

bnemethm
bnemethm

Szia Alice!

Nekem is az elmúlt hónapban 39 napra jött meg a 30-hoz képest. Azt mondta a doki, hogy valószínű egy korai vetélés. Ez annyit jelent, hogy lett volna pocaklakó csak nem tudott beágyazódni. Ennek a legegyszerűbb esetben két oka lehet. Az egyik a hormonszint, a másik pedig valamilyen gyulladás. Nálam is most ezeket kezelik.
Külömben sajnálom a ketchupot!
Sok sikert a jövő hónapban!

B.
babar

Jo reggelt!Kép

Alice!Kép
Ne is a hutobe,hanem egyensen a kukaba vagd a kecsapot!Sajnalom!DE osszejon majd ebben a honapban.
egcsi!Kép
Ahhoz amit irtal tenyleg nincs mit hozzafuzni!Nem vagyunk egyformak...szerencsere!DE a kolyok legalabb jo kezekben lesz naladKép
Soraya!Kép
Koszi,megjott!
sziszus!Kép
Nagyon szoritunk,most TE vagy az egyetlen eselyesunk!egyelore....Kép
-szoszi-
szoszi

Alice Kép
Nekem is volt már 27 helyett 33, halvány csíkkal, aztán hirtelen 1 napig tartó teljesen szokatlan erős vérzéssel. Orvosom osztotta Barbara véleményét, de ezt orvosilag még nem hívják vetélésnek. Ha nem figyelnénk ennyire a dolgokat napról-napra, akkor észre sem vennénk csak esetleg azt, hogy most picit pontatlanabb volt a mensi és furcsább az állaga.
That's life!

Sziszus, szorítok!

Immunológiában ezek szerint itt senki nem járatos?

Orsi Kép
Boldog névnapot! Jól eltűntél!

Nem tudjátok mi van Ilducival és OptiHurkival? Ők a nagyon régiek közül valók és sehol semmi hír.

Edit
Kép

Kép
reditke

Süncsi Kép
Névtestvér!!!! Mi van veled?

Vigyél magaddal, légyszi!!!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a drukkokat, annyira jól esik, hogy szorítotok nekünk.Kép

Pár napig nem tudok írni, de majd titokban olvasgatok azértKép a lényeg nem tűnök el, de ha bármi vátozás lesz szólok.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

BarbaraKép

Gyulladásom az biztos hogy nem volt mert most lettek kész a leleteim és minden rendben van odabent.

bnemethmKép

A következő vonatot nem szeretném lekésniKép majd korábban felkelekKép

SziszusKép

Vigyázz magatokraKépés jelentkezz hogy mizus okse?)

R.EditKép

De nekem most épp hogy csak egy kicsit van meg és nem ömlik mint a vízesésKép

Alice
malice

SziasztkoKépKép

SziszusKépKép Jaj, nagyon nagyon drukkolok!!! Elrepül az a két hét. Én is biztos vagyok benne, hoyg ott lapul az a pocaklakó. Én azért a helyedben csinálnék még egy tesztet (ha jól értem kb 1 hete csináltál egyet), mert a HCG szint naponta duplázódik. Nagyon sokat gondolok rátok!
Sikerülni fog.

Kele
Kele

Ja tényleg Gitta kijavítanál a táblicskuban 1cnKép

Alice
malice

malice

Lanyok!Kép
Most megint nagy munkaban vagyok.Annyira elkezdtem magam lefoglalni az elozo ciklusban,hogy eltereljem a gondolataimat,hogy nem birom abbahagyni...Most eppen anyukam lakasat adtam el tegnap es ugy nez ki veszunk neki egyet a szomszedunkban.Kisebb lesz,de jobb a kornyek es kb 40-50 mp-re fog lakni tolunk!Most ezt fogom levezenyelni,aztan felujitas az uj lakasaban,aztan koltoztetem.Kép
De jo lesz az en gyerekemnek,nagyi egy kopesre!Kulon elunk,de nagyon kozel.Jol kitalatam,mi?
Persze,ettol meg sokat gondolok a babara,de van am elfoglaltsag is!
D.u otthonrol felteszem nektek a mult havi gorbemet,vegre lehet engem is elemezni.Olyan szep lesz(hala sorayanak!Kép),majd meglajatok!Remelem lesz majd aki hozzaertoen kielemzi!
-szoszi-
Most olvasom Alice cikket...mi nem kavezunkKép
szoszi

Sziasztok!
MA TALI!Mindenkit várunk szeretettel a VISTA Caféban (Paulay Ede u.) 17 órától!
Orsi és férjecskéje ha jól tudom már elutaztak (2 hétre!), úgyhogy most egy ideig nélkülöznünk kell a társaságát - de hátha hárman jönnek visszaKép!
Hurkinak sajnos a 2. lombikot megelőző stimuláció nem sikerült (nem lett tüszőcskéje), ezért nem is tudták megcsinálni a lombikot. Mivel az első babát a 8. héten elvesztette, most meg ez tötént, minden optimizmusára szüksége lesz.
ALICE:szerintem ez nálunk már pszichés - mármint annyira beleéljük magunkat, hogy elijesztjük a ketchupotKép
ZSEBI:nagyon hosszú ciklus esetén lehet a tüszőrepi a 37.napon, akkor viszont 37+14. nap előtt nem valószínű, hogy megjön.
Virág
virag

VirágKép

Akkor most nekem mikor lessz repim eddig 26-27 napra jött meg most meg 33-ra.

ÁÁÁÁ nem is érdekel majd csináljuk amikor jólesikKép sufniba,padláson,udvaron,fürdőbe,ágyon,földön,széken stb,stb,stbKépKépKépKép

AliceKép
malice

Virág Kép
Én valószínüleg nem tudok menni talira. Ha mégis változik a helyzet, akkor benézek.

Puszi, Alena
alena

malice

SziszusKép
Nagyon drukkolok neked! Mondd meg a babának, hogy ügyes legyen és, hogy te vigyázol rá, nem lesz semmi baj!
Adjál valami jó tanácsot, csináltál valamit másképp,mint eddig?

EditKép
Nekem nem volt immunológiai tesztem, sajna nem is tudom értékelni, de azt hiszem már kaptál valami tanácsot erre.

AliiceKépBnemethKép
Sajnálom, hogy így történt, de most már hamarosan sikerülni fog.

MandulaKép
Aztán láttam, hogy elég alacsony az alaphőd. A hormonvizsgálatot a ciklus vége előtt 1 héttel kell megcsináltatni, ezt nem mondta az orvosod?

LányokKép
Még tegnap kérdeztem, hogy nincs valakinek valami véleménye azzal kapcsolatban, hogy nekem menses előtt mindig érzékeny a mellem, a vetélés óta nem, most megint. Ez mit jelenthet? Most állt vissza a hormonrendszerem?

Én ma ciszta-kontrollra megyekKép

Levendulka
Levendula

LevendulaKép

IgyekszemKép Sajna a cicihz nemtudok hozzászólni, egyébként tényleg nekem sem fáj minden hónapban TÉNNNYYYLEG ez mitől lehet.
Hol vannak a kis ügyess lányok hahó kérünk választKép

Alice
malice

R. Edit, kedves NévrokonomKép

Köszönöm kérdésed, jol vagyok, pénteken megyek dokihoz. Most vagyok a 42. napon, remélem pénteken mar latni lehet valamit.
Többé-kevésbé olvaslak benneteket, de nincs mit irnom, csak az van, hogy nagyon izgulok, hogy minden OK legyen.
Van valami javaslatotok aggodas, idegeskedés ellen?

GittaKép

Elküldtem az adataimat emilen a tablaba. Köszi, hogy beletettél!

BnemethmKép
Sajnalom, hogy nem sikerült, de mar közel voltal! Pedig nagyon szoritottam, hogy Te legyél a következö. Következö honapban biztos sikerül!

Pénteken mindenképpen beszamolok, hogy mi volt a dokinal.

Puszi Mindenkinek,
Süncsi
süncsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?