A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Csajok ráköttem miért kaptam ennyi ,,sok" pénzt!
Én igényeltem adójóváirást :oops:

Heni
KépKép
heni81

Hajni! Az a baj a szalagokkal, ha elszakadtak, és nem műtik meg záros határidőn belül, akkor nem érnek össze, hanem visszakunkorodnak. Nem tudom, hogyan oldható meg, hogy meggyógyulj, de szorítok, hogy ennek hamar vége legyen!

Marci oviba megy? Hogy rohan az idő....

Sense! Boti ezen a képen is inkább apája. :) Látom rendezkedik ezerrel.
Én holnap fogok pakolni, de úgyis talál majd Zsófi valami szerelni valót. :lol:

Bölcsi: Engem nem érint, mivel itthon dolgozom. Amúgy szerintem bölcsit kéne nyitni! Jó biznisz lenne! :wink:

Botmixer: Nekem Braun van, és egy isten! Nem melegszik, és gyönyörűen pürésít. Mi is sok üvegeset eszünk, de azért próbálok a fogára valót főzni.

Ma megjött a szőnyeg. Zsófi ahelyett, hogy elkezdett volna randalírozni, tudományosan egy ujjal elkezdte "számolni" a pici bolyhokat. Meg kellett zabálni.
Néha nekiindult, persze rögtön állni akart, amiből egy fenékpucsítós RSG mozdulat lett. Rögtön futni akar.

A hónalja befülledt, szárazon kell tartani, és ecsetelni egy krémmel, amit majd kutyultatnom kell.

Ma kapta meg a meningococcus elleni 2. védőoltást. Remélem szombatra rendbe jön, mert most 2-3 napig hőemelkedése lesz.

Friss paraméterek: 9520 g/74 cm

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó éjt Lányok! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

SZiasztok !

Minden betegnek jobbulást.

Irina : továbbra is megy a gyógy enerdzsi és a +++++++++++++++++.

Gyed : én még nem kaptam mert 03.04-ig kaptam a tgyás-t.
Remélem a max lesz mert 180.000 bruttóval voltam bejelentve.

Tali ügyben mi viszünk üditőt és valami rágcsát.
Meglepi ajit meg sajna nincs időm csinálni Ádi minden percemet lefoglalja de ígérem a következő talira lesz.

Ma voltunk csavarogni az Árkádba. Vettem Ádinak sapecot meg napszemüveget.
Kép A LAZA !!!!
Kép Csini mi ?

Nagyon élvezte a csavit Ádi csak úgy kapkodta a fejét. Minden csaj megcsodálta és válaszként dobot egy mosólyt nekik.
Délutánra úgy elfáradt, hogy 3-tól aludt a drágám 6-ig.

Este meg a nagypapa vitte bűnbe a gyereket.
Kép fincsi a rántott husi
Kép ezt mind megeszem .

Nyamnyogta a husit jó nyálas lett aztán amikor elvettük tőle még hisztizett is.
Aztán persze miközbe ettünk úgy nézet azt hittem kinézi a számból a kaját.

Na lépek is mert görcsöl a fejem úgy fáj.

SZép estét mindenkinek.
20200310173350

Jó reggelt!

Mollinak boldog hófordulót!

Kép

KépKépKép
bongyi

Kép

KépKépKép
bongyi

Frontok vannak vagy mi a fene? A gyerekeim napok óta meg vannak kergülve! Na jó, a tegnap elment...

Tegnapelőtt egy órán át voltak csak kezelhetőek, amígy maciüzemet csináltunk:
Kép
mézeskalácsot sütöttünk, aztán másnap díszítettünk....

Olvasgattam ám vissza az elmúlt napokat, de nagyon szita az agyam, meg napi pár órás alvásssal, alig forognak a kerekek...
Arra emlékszem, hogy Sense emlegetted a szomszédságot! Háááát, én nem vagyok semmi jónak az elrontója :D !

Mi is a még fogtalanok (még nem kúszók, nem mászók, nem állók, sőt négykézlábra sem állók) táborát népesítjük!

Zita egy tündér kislány, komolyan! Ahogy mondani szokták, a harmadik gyerek már tudja a dolgát..... szóval nekem tizedannyi gond sincs vele, mint a nagyokkal külön-külön! Zituka elvan, vigyorog, dumál, csak akkor sír, ha éhes vagy álmos. Tényleg, nagy szerencsém van, nagyon kevés nyügis időszak van!

Nézegettem recepteket a talira..... én sokszor sütök és bár van néhány bevált és sokszor ismételt sütim, sokszor újítok. Na most olyan recepteket találtam, hogy csak na! Kb. 10 van, amit mind azonnal meg szeretnék sütni, de ma eldöntöm, bevásárolok és holnap sütés!
Olyan aranyos anyukám van, képzeljétek, tegnap mondta, hogy ő úgy gondolja, hogy pénteken kijön hozzánk, hogy a gyerekek mellett kényelmesen készülhessek a szombati talira! (nem mintha olyan sokat kellene készülni)

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

Molli babának boldog hófordulót!

A mai éjjeli kaszinó „csak” 3/4 óráig tartott!!! Így azért jobb volt! :wink:

Mesi! Annyira bírom, ahogy leírod a dolgokat. Olyan jól el lehet képzelni!!! (Zsófika a bolyhokkal)
Most már áruljátok el, mi az az RSG? :roll: Nem jövök rá… :oops:
Jaj, szegény Zsófi! Reméljük azért mégse lesz lázas olyan sokáig!!! :?
Gratu a méretekhez! :D (Azért megnyugodtam, hogy Szeli nem előzte meg!!! :wink: :lol: )

K.Timi! Ádi nagyon vagány csávó!!! :wink:
Fejed hogy van???

Bongyi! De bulik ezek a közös programok!!! (kalácssütés) :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Mivel vizuális típus vagyok, igyekszem mindent szemléletesen leírni. Ha majd ma is "tudományoskodik", akkor lefényképezem! :D

Egyébként nem lázas a szuritól, csak valószínűleg hőemelkedése lesz. De nem vészes, mert nem látszik rajta.

RSG= Ritmikus sport gimnasztika. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

RSG= ritmikus sportgimnasztika

K.Timi, nagyon édes Ádámod, ő is kész nagyfiú már!

Sense, Látom már Botitól sincsenek biztosnságban se a műszaki cuccok, se virág, se......

KépKépKép
bongyi

Jaaaa!!! Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hajni jobbulást a kezednek+++++++++++++++++
Mi is a baracknál tartunk, se az alma se a banán nem kellett :lol:

K.TimiÁdika nagyon vagány :lol: Nem akarta levenni a szemüveget?

Mesi Jobbulást Zsófikának++++++++ Azért jó érzékeny bőre van neki is.
Szőnyegre Cica is ezt reagálta :lol: :lol:

Sense Boti nagyon cuki :lol: Látom nálatok is indult a 48 órás napi ügyelet :wink: :lol: :lol:

Regi Szép apránként lecsökken a kaszinózásra szánt idő és újra végigaludjátok az éjszakát :wink: :lol:

Gyed, Heni Igen te biztos kértél adójóváírást de az max 11000 ft!! Nem lehet, hogy adó visszatérítést kaptál és azért több a pénzed?
Amúgy sajnos nekem se sok :cry: de valahogy megoldjuk. Én panaszkodtam nővérkémnek és Ő mondta, hogy vidéken mindenki a minimálbérre van bejelentve. Ő is a kis keresztlányom után 38000!!! ft -ot kapott 2 évig aztán meg ugye a huszonpárezret. Én elszégyeltem magam nagyon akkor :oops: :oops: Bocsi én csak a magánvéleményem írtam. Hangsúlyozom, nekem is sokkal jobb volna ha többett kapnék :roll:

Lányok annyi finom sütit írtok, hogy csak......................
Szerintem én viszek egy dobozkát és mindből lopok egyet kettőt mert ott biztos nem lesz időm és módom mindet végig kóstólni :roll: :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :D !

L.Móni, szuper ez a vonalzó, nem csodálkoznék rajta, ha előbb-utóbb le lenne nyúlva :wink: :D .

Légzésfigyelő, nekünk sem volt, így nem is hiányoltam :) .

Heni, Péterke építészmérnöknek készül :wink: :lol: ? Cuki!!

Bölcsi, jó, hogy szóba került, asszem jövő héten én is elmegyek :roll: . Most az a bölcsivezető, aki anno Bence gondozónénije volt, remélem, lesz még egy hely 2009 szeptemberére a lányomnak :shock: :D . (Bár most én is úgy érzem, hogy szuperül ellennék itthon 3 éves koráig is, de mit kezdenék 2? ezer forintból?!?! Ha találnék vmi itthon végezhető (nem kamu :evil: ), vagy pár órás kötetlen melót, akkor jó lenne :? ...álom-álom...).

GyED, én is a maxot várom, de én is kértem az adójóváírást, mert akárhogyan számoltunk a munkaügyes csajokkal, símán belefér...és a tizes is jól jön :roll: .

A spenót a paraj???? :oops: :oops: :oops:

Botmixer, én almához és banánhoz nem használom...almát lereszelem, banánt villával nyomkodom szét :) .

Fagyasztott meggy saját, dédimama fagyasztása :D , barátnőm ígért saját fagyasztású sárgabarackot is :D .

Hajni, jajjjj, szegénykém :? .+++++++++++++++++++

Viranka, 400 gyerek?!?!?! Szerintem nálunk az egész városban nincs annyi óvodás :oops: 8) . A mi ovink (kihelyezett részleg volt ugyan), de 2 csopszobából állt, kb. 35-40 gyerekkel, össz. :lol: .
Gratula Bálintnak, úgy látszik, együtt haladunk: Panka is most kezd tolatni, és időnként már megemelte a popóját is :D . Húzogatja a combit, csak még nem halad :lol: .

Folyt. köv., hacsak nem lesz olyan csoda idő, mint tegnap, mert akkor elhúzok itthonról ma is :D .
dettyk

Hajni
:(
Cica: nekünk is volt én imádtam. :) sajnos már jobb létre szenderültek. Arra vigyázz, h Marci ne bújjon álandóan beléjük, mert én allergiás lettem ettől :(
Nekünk perzsa volt.

Kaqk, Silka
Kösz a botmixes tanácsadást :)

Viranka
Én még nem tapasztaltam ezt a helyzetet, de már hallottam és már előre tartok tőle, de próbálok nem idegeskedni rajta.

Sense
Szerintem jobb az anyud, amíg még bölcsis, és majd lesz ideje szocializálódni oviban is.
Látom Botond is ámítástechinkus és kertész lesz :)

Mesi
Szép súlyban van Zsófi :)
Szőnyeg :lol: el tudom képzelni milyen lehetett :) Lilla is ezt csinálja a szőnyeggel :)

Ktimi
Vagyány kis csávó :) rántott husi mi???? Én is észrevettem, h kinézik az ember szájából ezek a babák a kaját, de csak azért mert ők nem olvasták a szakirodalmat, h nekik olyat még nem szabad :)
Remélem fejed jobb lett.

Bongyi
Anyud tényleg egy tündér. Minden gyerkőcöt hozol, ugye? :)

Móni
Ezek szerint döntöttél vonalzó ügyileg :)
Ez a dobozka nem is rossz ötlet :) mindenki hosszon és a maradékot szétosszuk :)

Ja nekem lehet apa is jön (remélem nem gond), majd még meglátjuk anyós, hogy dönt, mert még nem válaszolt, h reggel tali előtt akar jönni vagy tali után délután.

Boldog hófordulót Molli!
Kép

Nekünk tegnapi nap szuper volt. Egész délután csavarogtunk kint a jó levegőn barátnőimmel. fél 12-fél 6 ig kint voltunk. Csak peluscserével és szopival szakítottuk meg a sétánkat :)
Annyira meleg volt azt sem tudtam mit adjak Lillára, vagy mit merjek levenni róla. Én egy szál pólóban futkostam. És képzeljétek a nap megkapta a hátam a nyakamnál :shock: áprilisban :shock: ilyen sem volt még. Úgyhogy ideje naptejekkel felszerelkezni!!!!!!

Este is jó volt 2kor felsírt, cumi visszakapása után aludt tovább és negyed 6kor szopizott végül :) és 7kor kelt. Nem merem elkiabálni a dolgokat. Főleg mivel Chamomillát is kap.

KépKép
KépKép
fleur

Tali!!!

A névsor:

Heni
Regi
L.Móni
Mesi
Kolbi
Fleur
Dettyk
Bongyi
Nektarin
Sense
Silka
Marica
Meryke
Viranka
Timi26
Ágica
Dotildi
K.Timi

Hörcsög még kérdőjeles.

Remélem nem jön közbe senkinek semmi és ennyien maradunk.
A 10 óra az csak egy körülbelüli időpont. Ha nem ér oda valaki addigra nem gond csak jöjjön :lol. Kisbabákkal elég nehéz pontosnak lenni.

Én is az üdítőt vivők táborát erősítem + szalvétát viszek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Molli boldogságos hófordulót

Ancsi Milyen éjszakátok volt? Kibújt már végre az a fogacska?

Kolbi Mátékánál kibújt már a ketteske?

Anitja drága, tudom, hogy rengeteg dolgod van. Meg Nolka leköti az összes idődet de azért kérlek jelentkezz be, hogy minden oké. Meg pár képet tegyél fel, hogy gyönyörködjünk a kisfiadban :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur Tegnap mi is csavarogtunk egy kicsit :lol: Mindketten élveztük. Te milyen naptejet veszel Lillának? Nekem fogalmam sincs melyik lenne a jó :roll:
Tapasztalt anyucik? Melyiket érdemes ami biztos véd? Van bevált fajta?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hello Lányok,

Juba, mivel mára kell az a nagy adag enerdzsi, ++++++++++++++++++++. Aztán, ha túl vagy rajta, jelentkezz! :lol:

Sense, Botiból tuti informatikus lesz!

Gremese, előttem van a szőnyeges kép. :lol: Lizkó is ezt csinálja, mert nekünk is hosszúszőrű van. Én már egy szót is találtam rá: BUZGÁLKODIK. :lol: De minden sz.rral szokott buzgálkodni. Ilyenkor úgy bele tudnak merülni a dolgokba :lol: Ejha, mily' szép kis méretek!

KTimi, Ádi micsoda kis vagány csávó! Hát nem csodálom, h olvadoztak a csajok! :wink: Rántott husi? :lol: Mi répát v almát szoktunk.

Dettyk, igen :lol:

Lmóni, éppen most készülök rendelni avonosat. Bár ezt konkrétan még nem használtam, a többi termékkel meg vagyok elégedve. Kifejezetten babáknak való, 50-es faktorú. Ja, és nem utolsó sorban most akciós :wink:

silka
silka

Kééész vagyok Szelitől. Úgy pörög, hogy alig győzöm... :shock: A játékait hamar megunja. Az előbb már átvittem a másik szobába, hogy érdekesebb legyen. Minden egyes pelenkázásnál leizzadok... Mi lesz még itt??? Ajjjajjj! :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Molli, boldog hófordulót!

Kép

silka
silka

hellOOOOOOO!

A nem túl fényes tegnapi nap után egy borzasztó éjszaka következett. Botond 10-kor felébred, és három órán keresztül sírt. Mit sírt?! Ordított! Ugyanúgy mint amikor a két alsó foga jött ki. Csak most semmit nem látok az ínyén. Mégcsak nem is duzzadt. De azt hittem, megszakad a szívem. Annyira el vot keseredve. És ez nála borzasztó ritka. Alig bírtam megnbyugtatni. Csak az segített, ha eltereltem a figyelmét egy fekete báránnyal. Aztán nagy nehezen beájut mellett. Persze már 5-kor ébred, szopi, aztán hatkor is ébred, majd hétkor is... Most alszik. De csak a babakocsiban sikerült ez véghezvinni az udvaron.
Mivel nem tudom kitalálni, hogy mi lehetett a baj, így fogára fogom. De lehet az, hogy nem látszik semmi??? :shock: :roll:

Molli!
Isten éltessen!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Regi, alkottam! Elküldtem. :lol:

Hihetetlen, Lizi énekelve ébred a reggeli szunyájából! :lol: Megyek és széjjel zabálom és össze-vissza csókolom. Én annyira imádom őt! :oops: :lol: :lol: :lol:
Ja, és már gyúr a szombatra, ma előbb ébredt :wink:

silka
silka

Sense! Szerintem lehet akkor is a foga. Állítólag az is fáj, hogy nő ki a csontból! :(

Ja, igen! Jubáéknak +++++++++++++++++!!!!!!!!!

Silka! Köszi! :D Szép lett! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Boti nagyon ádes ahogy rámol és felfedez!!! :D :D
Ádi nagyon laza! :lol: :lol: cuki abban a szemcsiben!

Főzés: Tegnap főztem Emmának saláta főzit, répa főzit meg cukkini főzit! 1-2 napi adagokat fagyasztottam le! Reggel kikapom a mélyhűtőböl és délre megolvad, melegítés tápszerrel higítás és kész a kajcsi!!! Eddig egyszer kapot üveges kajcsit, sütőtököt..háta házit jobban szerette, ennek meghagyta a felét az en főztömet meg kacagva eszi.

Tegnap is a borsófőzi első kanala után nevetni kezdett és egyfolytában beszélt vidáman minden kanál után! olyan édi, jóízüen eszi!!!IMÁDOM!!!!

Tízóraora mindig alma vagy alma+barack, alma+meggy + tápszer

Uzsi sinlac vagy milupa vaniliás pép, vagy milupapép+almareszelék! Nagyon szeretjük, nem győzőm kanalazni!

Nagyon fáj a derekam, remélem nem krepál be!!!

A hófordulósoknak, ünnepelteknek sok sok boldogságot utólag is!!!!

Esik az eső,... :( :( nem lesz séta.

Mesi: szép kis méretek!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

hát egy nem túl jó hír, de mégnem biztos, Robesz mára betaknyosodott, és még köhög, bár már nem vészes.
Szóval, ha nem javul, nem tudunk menni a talira, bár ő jól van, nem lázas, vidám, nem merem bevállalni. Remélem még rendbe jön szombat reggelig, így sajnos a mára tervezett Kiskolbi Máté tali is elmaradt :(
De most már Kiskolbi összehozzuk, az tuti.
Szóval ha nem gond, akkor én írok Kiskolbinak vagy Fleurnek sms-t szombat reggel, ha nem megyünk, ha minden ok, akkor ott leszünk, és a meggyes muffin is.
Most sajnos megyek, reggel 7 óta nem alszik, kivagyok.

Kép
Kép
nektarin

Robesznak jobbulást!!!++++++++++++++3

KépKép
kaqk
Debrecen

Nektarin Robesznak jobbulást++++++++++++++++

Sense kitartás!!! Cica január elejétől március 21-ig nyűglődött hol jobban hol kevésbé a foga miatt :?

Kaqk vigyázz magadra, inkább kapcsolj kímélő üzemmódra!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: ok, és a te hátad/derekad hogy van?????

KépKép
kaqk
Debrecen

wow oldalt kezdtem, milyen rég nem volt ilyen. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Benéztem, ne haragudjatok de ma ennyi leszek csak. :( Este óta valami iszonyúan fáj a fejem. Ráadásul megyek vérnyomis gyógyszert íratni, szerintem jobb ha nem mérik meg a vérnyomásomat. :shock:

Szerencsére Zéti ma valami áldott jó baba, elszöszmötöl mellettem én meg fekszek.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna: jobbulást!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Miléna! Jaj, szegénykém! Milyen jó fiú Zéti, hogy hagy téged pihizni! Gondolom maximálisan kihasználod! Jobbulást!!!!

Lányok! Én lehet, hogy megint melegítőben fogom nyomni a talin Abban kényelmes csúszni-mászni Zsófi után. És úgy is kocsival megyek.

És Zsófi ma úgy állt föl, hogy nem kellett fogni. Íme:
(Persze senki nem mossa le rólunk, hogy csak ez az egy harisnyája van. Van több is! Jóóóóóóóó?) :lol:
Ja, és a cumit kizárólag alváshoz használjuk. Most megtalálta, és betette a szájába. Majd a pihenőszéket térdelve odatolta a szárítónak, és úgy állt fel.
Elég önálló a Kiccsaj! 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Nagyon rég voltam már és minden elmaradt név és szülinaposnak és természtesen a hófordulós babáknak sok sok boldogságot.
Olvasni mindig olvastam amennyit tudtam de írni nem nagyon volt időm.Az összes minitalis kép nagyon aranyos.

Irina+++++++++++++++++++

Kaqk: Nagyon ügyes Emma

Miléna: Jobbulást

LMóni: Neked is jobbulást csak javul a derekad.Anyukámnak már volr gerinc sérve meg műtőtték is de ezt nem részletezem nem ijesztgetlek.

Hajni: Elhiszem hogy eleged van kitartás!!

Juba: Vizsgálat? Remélem minden oké...

Sense: Nagyon édes Boti a képeken.

Regi: Nálunk a postás állandóan felcsengeti Petrust mindig rosszkor jön :twisted: De minden rosszban van valami jó pénzt hoz :)
Van itthon füldugónk.Küldjek? :D

Mesi: Zsófinak mielőbb gyógyulást biztos rossz neki. Szép súly :D És milyen kis ügyi egyből futna :D :shock:

Bongyi: Maciüzem :lol:

Fleur: A végén te leszel a legbarnább a nyárra :D

Viranka: Elhiszem hogy felidegesítetted magad a bölcsin.Én mér túl vagyok ezen...

Bölcsi: Nekünk itt a központba egy hölgy közölte hogy jöjjek vissza juniusba hogy mikor lesz a beíratás júliusba és hogy egyáltalán feltudják venni 2009 szeptemberétől az még akkor se lesz biztos :roll:

Gyed: Sajnos minimálra voltam bejelntve úgyhogy nem fogok valami hatalmas összegeket kapni ezért nem is számítok jóra akkor emelte meg a bruttómat mikor mondtam neki hogy terhes vagyok.És 2007 februrjától igy nem nagyon tudom mennyire fog ez számítani.Majd kiderül.

De viszont nem kaptam még családit amit 8-ig mindig megkapok szerintetek??

Légzésfigyelő: Nekünk is van de én már csak akkor használom mikor Petrus náthás de akkor is csak éjjel.

Tali: Sajnos nem vagyok konyhatündér igy én is üditőt vinnék meg valami nassolni valót.

Rólunk: Petra tegnap fordult meg először a hasáról a hátára :D :D Előtte járt hozzánk ( 3 alkalom) egy gyógytornász aki szerint kicsi le vannak tapadva az izmai és ezt masszírozta 50 percen keresztül ilyen Dévény Anna módszerrel és ebből Petrus 45 percet végig sírt :roll: Kedden megyünk a neurológiára akkor ott pontosan megmondják mi van de már szerintem semmi mert beindult...

6 hós mérés: 6650 gramm és 68 cm

Ági

Kép

Kép
agica1126

Mesi: Nagyon ügyes Zsófi!!!!! És olyan édes ő is és harisnyája is :D

Kép

Kép
agica1126

Mesi: nagyon ügyi Zsófi!, nállunk is volt egyedül felállás aztán egy nagy huppanás, fej kopp. :-( nem lehet mindentől megóvni, de szerencsére nem volt sokáig sírás, hamaqr megvígasztalódott,
Zsófi micsoda hajasbaba!! :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk Köszi már sokkal jobb, a csontkovács sokat segített :lol: :lol:

Mesi Méghogy fekszik és körbeugrálják :lol: :lol: :lol: :lol: Nagggyon cuki :lol: :lol: :lol:
Valld be, akciós volt ez a mintás harisnya és te felvásáróltad az összeset ami a bótban volt :wink: :lol: Igy olyan "Monkosan" adja elő Zsófika :lol: :lol: :lol:

Ágica Éljen a forgolódós Petra baba :lol: :lol: :lol: Most már nem állítja meg semmi :lol: :lol: hamarosan rohanni fogsz utána :wink: :lol:

Juba Hazaértetek már? Mi újság? Mit mondtak?

Miléna jobbulást!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok csajok,
csak gyors bekukk, majd este bővebben.

Zsófika nagyon ügyes!

Nálunk ilyennek még csak nyoma sincs. Lehet addig jó :oops:

Voltam kozmetikusnál megcsináltatni a szemöldökömet, hogy szép legyek a talira :oops:

Ilyen hintát akarok venni, mi a véleményetek?
http://teszvesz.hu/item344810273_uj_bab ... hinta.html

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok,

No hát ez a nap katasztrófa, nem akart aludni, egyáltalán. Hát annyira szeretnénk menni a talira, remélem összejön, ha nem folyik az orra, akkor megyünk, szorítsatok.

Sense, kitartás!

Fleur, átküdöd a képeket, küldem e-mail címet, köszike

Gremese, ez igen, nagyon cuki, nagyon ügyes Zsófi baba.
Robesz is felállt tegnap, és ma is, a kiságyban és rajtunk, nagyon édes. Azt hiszem legalacsonyabbra kell rakjuk a kiságyat.

Miléna, jobbulást.

Móni, de jó, h jobban vagy.

Hát ennyi volt az alvás, azt hiszem ez nem a mi napunk.

Ja holnap megyek Anyumhoz, egész hétvégére, (nálunk most csinálják a felső fürdőszobát, és a konyhaablakot cserélik, jobbnak látuk elmenni) így hát nem leszek gépközelben, nagyon remélem tudunk menni a talira, ha nem üzenek, és Móni, persze, kifizetem a rámeső részt, ha tudunk menni, ha nem.
Még egy pár kép, most visszaaludt, nem értem én ezt, foga lenne, és lehet attól náthás, vagy már hülyeségeket gondolok????

Kép
Kép
Kép
Kép
keresztelőn

Kép
Kép
nektarin

lmóni! Monkosan.... :lol: :lol: :lol:
Zsófi pillanatok alatt fejlődik. Pláne, hogy lekerült végre a földre. Most már mindenhol próbál felállni. Egyelőre nem cirkál nagyon, egy bizonyos körben mozog, de akkor ott kapaszkodik mindenbe.

És igen, most már nem fogják Őt körbeugrálni! :D

Juba! Mi volt a vizgálaton? Bertus jól viselte?

Kaqk! Nálunk most volt egy fejkopp... Meg sírás... De majd megtanulja, hogy óvatosabbnak kell lenni.

Ágica! Gratulálok a forduláshoz!!!!! És nagyon szép méretei vannak Petra babának! :D :D

Talira jó ötlet valami műanyag edényt vinni, hogy a maradékot hazahozhassuk.
Azt hiszem én a felmosóvödröt viszem! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Nektarin! Juj.... Remélem tudtok jönni! Kismanó kialussza magát, és minden rendben lesz!
Hogy milyen vidám fiúcska Robesz! És tiszta anyja!

Sorra állnak fel a babák?! Szuper! Ennyire gyúrnak a talira? :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Nemrég értünk haza,rengetegen voltak és a doktornőre is várni kellett mert épp császározott. Úgy néz ki egyenlőre nem változott neki a veséje,nem romlott és ez a lényeg!!! Ha jó a bakteorológia eredmény akkor két hónap múlva kell újra vizeletvételre menni és négy hónap múlva újra uh-ra is!Az eredményért egy hét múlva kell telefonálnom,remélem minden oké lesz!Nagyon fárasztó volt mire megcsinálták az uh-t,aztán vizelet vétel,ezer ember...!
Köszönjük a drukkokat!!!!!!!!!!!Nagyon aranyosak vagytok!!!

Zsófika nagyon ügyes!!!!!!!!!!!!!

Heni szerintem tök jó a hinta!

Móni jobbulást!!!!

Miléna neked is!!!Még jó,hogy Zétike ilyen ügyesen viselkedik!

Petrának gratula a forgáshoz :D !!!!

Na egyenlőre ennyi este még próbálok jönni.

KépKép
juba

Sziasztok!

Gremese: nagyon tetszik az új szőnyegetek!!! :D
Nagyon ügyes Zsófi baba! Tsúts az a harisnya!!! Ezt már nem mosod le magadról soha!!! A talira is abban hozod? :wink:
Nem tudod, Irináékat hazaengedték már???

Nektarin: nagyon édes Robesz! Remélem tudtok jönni!!!

Miléna: jobbulást! +++++++++++++++

Regi: igazad volt, tegnap több ideig szoliztam és estére már olyan volt a testem mint a pipacs! :shock: Fájni nem fáj annyira de kegyetlenül nézek ki!

Ma meg úgy ki találtam magam rittyenteni, hogy már én szégyelltem magam, annyian megnéztek... :oops:
Reggel rájöttem, hogy rám jön a kedvenc miniszoknyám, így abban nyomultam ügyintézni...ér ilyet egy 2 gyerekes anyának??? :roll:

VikDan megint kaszinózott éjszaka, reggel meg 1/2-6-kor kelt. Most már biztos, hogy a következő foga jön, mert látszik a fehér kis csík. De hogy mikor fog áttörni... :roll:

A mai álláspont szerint nem lesz kész holnap a süti, de igyekszem beleszorítani az időmbe. Szombat reggel tuti nem tudom megcsinálni, úgyhogy vagy holnap vagy soha! :oops: :roll: :D

Kép
Kép
timi26

Juba: ez jó hír! Örülök, hogy túl vagytok rajta! :D

Kép
Kép
timi26

Üdítőbe kólát lehet vinni??? :oops: Nagyon rá vagyok cuppanra mostanában...

Kép
Kép
timi26

Akkor egy pár kép rólunk!
Imádom a habszivacsot rágni.:-)

Kép

Milyen fini az ágyrács??? :-)
Kép

Jöhet minden ami madzag!:-)
Kép

Apával
Kép

Bej ön ez a csőrös pohár! :-)
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Juba: jó hír!!! :-) örül!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó!!

Köszönjük a köszöntéseket!!! :D :D :D
Iyenkor nagyon szégyellem magam,hogy én szinte sose köszöntök!!! :oops: :oops: :oops:

A mai éjszakánk egész jó volt!!
Kelt 12.45-kor majd 6-kor és fél 8-kor!! :D :D
De fog még sehol!! :( :(

Viszont Meli jó taknyos lett reggelre,voltunk orvosnál,azt mondta nem garantálja,hogy nem lesz rosszabb!! :? :?
Orrot fújni meg még nem tud,úgyhogy küzdünk a pórszivóval!!! :( :(

Juba!!
Örülök,hogy úgy néz ki minden rendben!!!! :D

Kaqk!!
Megosztanád velünk a főzi recepteket??? :roll:
Miben fagyasztottál??

Micsoda fényképek!!!!! :shock: :D :D :D

Nagyon ügyes szép babák!!! :D

ancsi26

Lányok!!!

Ha kiakarok másolni egy szövegrészt magamnak,pl.recepteket...azt hogy kell és hova tudom elmenteni a gépemen????? :roll: :roll: :oops:

ancsi26

Ancsi: AVENT-es via tároló pohárkákban fagyasztok.
a receptek semmi extra, párolok mindent és krumpli + pici alma van mindenben, de most répát is tettem a salátásba és a cukkinisbe is!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?