A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Eszter
Nekem sem működik a kölyöklink.

Kép
Kép
tündérmanó27

Megvan a hiba...
Ez a jó:
http://picasaweb.google.com/mzs.makai

KépKép
KépKép
mni

Kép

Kép

feri (mni)

Sziasztok!!

Arik a képek!

Én ismét veréb voltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

El kellett mennem suliba tegnap és az estét a baleseti sebészeten fejeztem be! :cry: :cry: :cry:

Május vizsgaidőszak a fősulin, ki kell költöznünk a lakásból május elejéig, és én itt fekszem nyomorékon!
A bokám megrepedt és elszakadtak az inszalagok a bal lábamon, mozdulni sem tudok, ha anyukám nem segítene nem tudom mit csinálnék a gyerekeimmel! :shock:
És hogy fogok költözni? Amúgy sem lett volna egyszerű, a gyerekektől de így??!!
Fekvő gipszet akartak de aláírtam hogy nem járulok hozzá, ne tartsatok hülyének de inkább fekszem pihentetem de gipszel hogy költöznénk?Meg hogy vezetek? (ha majd lábra tudok állni?)

El vagyok teljesen keseredve...... :cry: :cry: :twisted:

pepike

Kép

Kép
pepike

Basszus Pepike!!! Tud valaki segíteni anyukádon kívül? Mindenesetre: +++++++
linocs

Pepike: nem tudom, hogy ők tudnak-e segíteni, de hátha: http://www.otthonsegitunk.hu/
linocs

Sziasztok!
Nagyon aranyosak a gyerekek a minitalin. Fruzsi is nagyon szép kisálány.

És Kölyök!!! Ti is nagyon szépek vagytok. A férjeden látszik a büszkeség. Rajtad mondjuk látom az elgyötörtséget is, de ez így van rendjén. Sok boldogságot még egyszer, végre ott van veletek a kicsi, szép hajas babátok....

Zsu!
Vinni kell egy hamis munkáltatói igazolást nekem ezt javasolták. Azt mondták hogy a kutya nem néz utána...Mármost ezt nem úgy hogy közben megjelensz a kicsivel, hanem beavatva a gondozónőket. Hát nem tudom, viszont amúgy esélytelen a dolog. Állítólag több helyen is próbálkozni kell. Levi szépen bemutatkozott, nem köszönt, nekiállt verekedni :shock: :oops: :cry:

Pepike!!
Jajj nagyon sajnálom...Remélem lesz segítséged végig, ez most nem hiányzott. Azt hogy érted hogy veréb voltál??Ezt nem értem.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pepike, nekem van tépőzáras bokarögzítő izém, mert én is kificamítottam egyszer rendesen és a fekvő után azt hordtam. Gyógyászati segédeszközboltban vettem, nem drága és nagyon tuti. Két oldala kemény műanyag, a belsejében meg felfújható párna van, hogy ne nyomja a lábad és jegelhető zselés betét jár hozzá. Sajnos nem tudom mi a neve. Talán szalai-féle... nem tudom.

Ja, azért keltem ilyen korán, mert visszük műszakira az Feri bálnavadász opeljét, a kicsikocsi suzukimat és a motort is.... Kép Kész anyagi csőd, hogy mindnek egyszerre jár le. Sőt az enyémnek zöldkártya is kell... Kép

Monácska, nagyon ügyesek vagytok!!!! Kép Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pepike, basszus!!!!!!!! Mielőbbi felépülést! Még a hideg is ráz, nekem is volt ilyenem még 12 éves koromban, eltanyáltam biciklivel, azóta se mertem ráülni! Szegénykém, tudom hogy fáj az, még jó, hogy van segítséged :cry:

megnéztem kölyök kismaszatját, nagyon édeske, olyan szép kis család lettek így hárman!

képzeljétek, Martin elaludt este 8-kor és csak 2-kor meg 5-kor kelt enni, és mindig visszaaludt. Viszont most meg Milán volt fent egész éjjel, csúnyán köhög, úgyhogy nem is vittük oviba....fő a változatosság.

Krumplistésztát főzök, de kéne vmi leves. Ötletek, ami nem hüvelyes?
Vendég

Pepike, és sajna nekem majdnem osztályt kellett ismételnem, annyit hiányoztam a suliból, de mivel jó tanuló voltam, mehettem tovább. Kellett fél év, mire nem fájt annyira.

A minitalis képek édesek, sajnos ha hozzám nem jöttök házhoz, én nem tudok menni. Nyáron újratanulok vezetni, meg amúgy is lejárt a jogsim. Jó, hogy 10 éve van, én meg kb akkor vezettem utoljára....
A 22-e meg nem is jó nekem, akkor jön a gyerekdoki.... :(

pumperka, mi az msn-ed?

Lányok, én csináltam újat, vegyen fel, aki akar:

hedigudricza@yahoo.com
Vendég

Pepike!

Ez nem lehet igaz, amúgy is le vagy terhelve rendesen. :cry: :cry: :cry:

Jim!
Nekünk megint borzalams esténk vot. Semmi tejem nem volt, és csak sírt, a mellem totál kikészült megint annyiszor próbáltam szoiztatni, de szinte semmi nem jött. Ki tudja miért :? Estére valahogy mindig kiürülök.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

skype és msn: wekkerur@freemail.hu
linocs

linocs

Sziasztok!

Judit kmét:

A veréb vagyok arra szokták mondani, aki egy rakás szerncsétlenség, na ez vagyok én.

Csajok!

Köszi hál égnek segítségem van de így sem tudom mi lesz velünk hogy költözünk rosszul vagyok magamtól annyira dühít!!! :evil:

Megnéztem maszatot, KÖLYÖK MÉG EGYSZER GRATULÁLOK NAGYON ÉDES!

pepike

Kép

Kép
pepike

Pofika:

Kép

:)

feri (mni)

Mni, köszi a segitséget Kölyök képeihez, megnéztem, jól sikerült elirnom!

Kvaszévi, elküldtem neked a képeket mailben, Pati, ha adsz egy mailcimet, akkor neked is küldöm. Na, meg persze ide is felteszem őket...

Csajok, nézegettem Évi képeit, a középső képet mindenképp kinyomtatom neki, hogy ha véletlen börtönbe kerülne a Gyilkos Teknős (Andris új neve, Éviéké az erős teknős, valahogy innen jött az asszociáció, amikor másfél órája volt a mellemen és sokkal izgibb volt minden más, úgyhogy rángatta egyfolytában a fejét... csak előtte a szájában maradt a mellem...), szóval, ha börtönbe kerülne, akkor igenis be tudom bizonyitani, hgoy vannak gyerekek, akiknél ez genetikus és nem a jó vagy rossz nevelés kérdése... 3 hetesen olyan feje van, hogy ránézésre kaphatna 5 év szigoritottat...

Na, és most a komoly rész:

A legjobb barátnőm, aki a pótanyám, neki március 30-án született az első unokája. Egy-két órás volt a baba, amikor kiderült, hogy lukas a szive, meg nem jól nőttek az erek és aminek keresztbe kellene mennie érnek, az neki hosszába fut (nem értek hozzá, bocsi...). Szóval várni kellett 10 napot és ma operálják. Azóta még otthon sem volt, meg a maműja mellén sem, a Kardiologiai Intézet gyerekintenziv osztályán fekszik szegény majdnem két hete. 7 óra a műtét, reggel 8-kor kezdték, úgyhogy kérlek Benneteket, vleem együtt küldjetek neki sok-sok ++++++++++++++++++-t és adjunk hálát, hogy itt a topicban minden baba egészségesen született!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

És Mni, Lilla még mindig édes egy baba nagyon-nagyon!!!!

Jim, én megyek hozzád minitalira, ha Andrissal egy kicsit többet ki tudok szabadulni!!!!!!! Még pár hét türelem és bevágom gyermeket a kocsiba és jövünk hozzád is!!!!

Linocs: milyen háromgyerekes anyának lenni?????soha-soha három gyereket, de még ikreket se!!!! Fogtam az elsőt, a másodikat már nem tudtam hogy felemelni, őt Pati adta oda... Botinál pedig már esély sem volt, hogy bárhogy hozzá nyúljak, gyakorlatilag a két másik gyerek tartotta...

Kvaszévi: nagyon jó volt nálad, még egyszer köszönjük a vendéglátást, jól tartást meg mindent!!!!!!! ELküldtem a képeket, cska akkor nem volt időm hozzá irni is, bocsi...

Kép

KépKép
eszterxx

Akinek esetleg hiányozna Pati, két gyerekkel :lol: :

Kép

Boti rágcsálja Nortont:
Kép

Kép

KépKép
eszterxx

Lassan-lassan Erős Teknős meg is eszi Nortit...
Kép

Aki ettől erőre kap és lelöki Andrist (senki nem tanitotta meg még őt, hogy nem szabad a kisebbet bántani??? :lol: )
Kép

Kép

KépKép
eszterxx

PEPIKE, Drága! Iszonyatosan sajnállak. Mindjárt nézem Neked a homeosat a gyógyulásra, és küldöm sms-ben. :shock: :wink:

JIM! Ha az Eszter minket is összeszed (ugye megteszed? :wink: ), akkor csatlakozunk mi is a minitalira Hozzátok! Sőt, szerintem Pattit is simán be tudjuk fűzni. :D

[quote]C írta:sajok, nézegettem Évi képeit, a középső képet mindenképp kinyomtatom neki, hogy ha véletlen börtönbe kerülne a Gyilkos Teknős (Andris új neve, Éviéké az erős teknős, valahogy innen jött az asszociáció, amikor másfél órája volt a mellemen és sokkal izgibb volt minden más, úgyhogy rángatta egyfolytában a fejét... csak előtte a szájában maradt a mellem...), szóval, ha börtönbe kerülne, akkor igenis be tudom bizonyitani, hgoy vannak gyerekek, akiknél ez genetikus és nem a jó vagy rossz nevelés kérdése... 3 hetesen olyan feje van, hogy ránézésre kaphatna 5 év szigoritottat...

Tényleg hüjjjjjjjjjjjjjje!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fetrengek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

ANYÁM UGYAN MEG NEM VÉD, DE JÓL LEFOTÓZ, HOGY MAJD HA NAGY LESZEK ÉS ERŐS, AKKOR TUDJAM, HOGY TE PISZKÁLTÁL...

Kép

NA, AKKOR MOST NEKI LEHET ÁLLNI KIBÉKITENI ŐKET...

Kép

MERT EGYÉBKÉNT IGY BŐG ANDRIS EGÉSZ NAP...
Kép

Kép

KépKép
eszterxx

Kép

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Nálunk megint nyügis nap van, megint sokat cicizne a drágám. Evés után visszatettem cicire, de nem volt éhes, mert nem nyelt, pedig volt még tejci, mert kézzel kifejtem pár cseppet, hogy leellenőrizzem. Nem akarom ciciztetni, mert kivannak már így is a melleim. A cumit nem fogadja el. Járkáltunk a lakásban úgy, hogy a hasa alatt volt a kezem, aztán hasamra fektetés és elaludt. Letettem a kiságyba, szemek kipattannak, nézelődés, betettem pár játékot. Az lekötötte egy darabig, aztán újra sírás. Picit hagytam, aztán elaludt. Megint felkelt, sírás, elaludt. Most már negyed órája alszik egyfolytában, talán nem ébred meg.

Monácska,
nagyon örülök, hogy Nóri tudott szopizni, minden elismerésem a Tiéd!!! :D :D :D

Jim,
gratula Martin hosszú alvásához! :) Milónak sok-sok gyógypuszit küldök, hogy gyorsan meggyógyuljon!

Eszterxx,
köszi a linket Kölyök képeiről.
Barátnőd unokájának rengeteg energiát küldök, gondolok rá! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kvasz Évi,
látszik, hogy milyen jól éreztétek magatokat a mini talin. Nagyon jók a képek és tündériek a kispasik! :)

Niki, Feri,
milyen édi Lilla azokkal a tágra nyitott nagy szemeivel! :)
Niki jól nézel ki, visszafogytál a kezdő súlyodra teljesen?

Pepi,
sajnálom, hogy így jártál a bokáddal! :( Drukkolok, hogy minél előbb helyre jöjjön!!! Örülök, hogy anyukád tud segíteni!

Melinda

Kép
melinda80

Na, ehhez az lett volna a szöveg, hogy pedig ilyen is tud lenni...

Pepike, én is nagggyon sajnállak, ha bármit utdok segiteni, akkor csak irj vagy hivj... hozni-vinni napközben vagy bármi ilyesmi autos dolog. És vasalni is szeretek, ha van, aki vigyáz a Teknőcre... (mellékelek hozzá biztonsági szájkosarat...)

Évi, persze, hogy viszlek Jimhez, megszervezzük, mint a szél... és ha ott van ex, akkor Andris jól megharapja, én hozom a squashütőm és azt széttöröm a fejét, Évi lemosolyogja, Boti megeszi, Évi férje pedig kipereli a szart is belőle :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Gyerekek, két órája alszik Pitbull, ilyen még sosem volt!!! VÉgigcsináltam a Norbi aerobikot, fürödtem, lekicsinyitettem egy csomó képet, itt lopom a napot egy csomó ideje, olyan, mintha élnék!!!!!!!!!! Ez bazi jó!!!!!!!! Nem akar valaki egy alvóbabát cserélni örökké nézelődő Andrisra?????

Na, megyek és összepakolok, kihasználom az időt, de ez issssteni!!!!!!!!!

Ja, Mni, hihetetlen jól nézel ki!!!!!!!! Én már félek is a 22-i minitalitól, ha mindenki ilyen bombázó, akkor...brühühü....én is akajom!!!!!!!!! Megyünk inkább Jim nénihez, aki eltúlozta a 20 kiloját, mert már csak 15 lehet maximum. Nekem még 12 a kiindulásihoz képest, de az sem volt kevés............... én issss le akarok fogyni és kész!!!!!!!!!

Na, mentem hasznoskodni is!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter, nem jött át a mail. :(

Nekem is hasonló jócselekedetek jutottak eszembe arra az esetre, ha Jimnél leszünk és befut az exe. :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Melinda, nagyon-nagyon köszönöm!!!!!!! Minden +++++++++++++ra szüksége van most!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Újraküldtem, Évi!

Kép

KépKép
eszterxx

Kölyök Maszatja nagyon édes!!!Köszönjük a képeket!!!

Mni!

Nagyon tuti az alakod!! :wink:Minden lement már rólad látom!!! Nekem ez még nem jött össze így a 3 gyerek után sajna... :(
Alig várom hogy a doki áldását adja az aerobicra...

Nekem meg hogy ne legyden túl egyszerű az élet...szal tegnap belázasodtam,egész éjjel 38 fölött volt a lázam és hataémas csomó a mellemben...mellgyulladás :( Sajna ismerős az érzés mert a nagyfiamnál is volt...Már szedem is az antibiotikumot és cicizés sokszor....
Pár napja nem szedtem a tejcsökkentőt és ez lett...úgy látszik muszály még szednem...Nekem tejcsatornatúltengésem van...Látjátok ez se jó,sőt!!!Iszonyatos fájdalom :(

Pepike!

Nagyon sajnálom! :(

Judit(kecsk)!

Igen kamu munkáltatóit kell vinni ha azt akarod ,hogy tutira bevegyék a gyereket az oviba vagy bölcsiba.Nekem anno a nagyfiamat is csak így vették fel 4,5 évesen(miután elutasították 3 évesen, pedig egytemre jártam és az se volt elég indok :? )...és most a középső fiamat is így viszem....mert kell neki a közösség,akar menni és én meg biztosra szeretnék menni.Sokan ezt csinálják sajna...Az embert belekényszerítik a csalásba... :? És tényleg nem néznek utána a papírnak.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kölyök! Gratulálok a kis Mátéhoz mégegyszer, nagyon szép kis család vagytok.
Pepike: te szegény, ez most nagyon nem jókor jött. Kitartás, biztos jobb lesz.
Jim: Sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de a nálad rendezendő minitalihoz mi is szívesen csatlakoznánk, ha lehet.
Eszterxx: Ne aggódj, saját magához képest a Nikin kívül mindenki husimusi. Olyan cuki ez az Andris, olyan mint egy nagyfiú. Tényleg nem aludt eddig még 2 órát? atyaég, akkor neked még keményebb az életed, mint az enyém.

Nálunk este még volt egy 2 órás bömbi, aztán cumival nagy nehezen elaludt, éjszaka megint drágajó fiú, és eddig még délelőtt is az volt. Na majd délután.

v.szabó.szilvia - skype
vszilvi78@freemail.hu- msn. Engem is, engem is!!!!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

hát eszterxx, ezért kell Feriékhez menni minitalira
ott minden baba angyalkának néz ki a fotókon, elárulom még a tejkiütéseiket is leretusálta :) :) pedig Szilvánusz Marcija és az én Eszterem is a tinédzserkorba lépett arcbőrük alapján ahogy Szilvánusz mondta volt...

nekem egyébként nagyon bejön Gyilkos Teknős, igazi karakter.... :)
a képek alapján ő a vagány, Boti a huncut és Norton a sármos
jó kis banda

én is nagyon drukkolok a barátnőd unokájának!! remélem minden rendben lesz!!!!

nem tudom a szeles idő teszi-e de én most épp ismét a hassimogatós-cumiadogatós rabszolgát alakítom. 2 percenként szélgörcs gyötri Esztert, és ekkor felébred, cumi kidob és ez így megy egy órája. pedig látom, hogy aludna még szegénykém

ma Gripe Watert kapott a hasfájásra, mondván ma már 1 hónapos!!!! :)
de egyelőre nem működik :(
a Mecsek teával az a baj, hogy eltelíti, nem eszik annyit és így kevesebb ideig bírja kaja nélkül sajna.
pedig az úgy tűnt működik
akkorákat pukizott tőle, hogy zengett a ház
hja semmi nem tökéletes

na megyek magamra akasztom a fejőgépet

KépKép
judit18

ja képzeld Szilvánusz, tegnap voltunk a Rómain hekkezni.
Jancsi büfében. isteni volt. 1,5 óra alatt megjártuk az egészet, isteni idő volt, alig voltak.
gondoltam, hogy rádcsörgök, de aztán már nem volt idő és utólag olvastam, hogy nem volt tuti a délutánotok, úgyhogy végül jobb is, gondolom nem tudtál volna kijönni

de úgy feldobott, teljesen úgy éreztem magam mint tavaly amikor odajártunk . csak most Eszter is ott volt. szupi

na meg is lett ám a böjtje, este nagyon nem-elalvás volt majd 4 órán át. túl jót tett a frisslevegő...?

KépKép
judit18

Sziasztok!

Mi is vagyunk még :). Olyan jó ezeket a szépséges lányokat (na meg persze az erős kisfiúkat) látni a fotókon. Pár hete még épp csak bűvöltétek őket, hogy végre kibújjanak, most meg már olyan nagynak látszanak :). És még milyen nagyok lesznek pár év múlva!!!! :):)

Pepike, Panny
Jobbulást Nektek!

Eszter
Megy a sok-sok drukk és erő a picinek, a szüleinek és persze a barátnődnek is!!!!!! Remélem, minden rendben lesz a kicsivel. A kórház és az összes orvos nagyon profi a GOKIban, és tényleg nagyon jók az eredményeik, úgyhogy biztos sikerülni fog a műtét, és remélhetőleg a továbbiak is (ha lesznek). Amit meg a végén írtál, azzal mélységesen egyetértek. Ilyenkor derül ki, hogy végső soron olyan mindegy, melyik baba hogyan születik (sima, császár, indítással vagy spontán), a lényeg, hogy egészséges. (És sajnos, ezt a tapasztalat mondatja velem :() Ha netes segítségre, tanácsra, szakvéleményre lenne szükségük a barátnődéknek: http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=64544667

Mindenkinek üdvözlet, továbbra is jó titeket olvasgatni :)

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok!

Írigy- írigy vagyok a mini talisokra. Én iiiiiiiiiiiiiis akarok! De 21-én államvizsgázok!

Kolyok!
Gratula a kicsi Mátéhoz, nagyon édi! Sok boldogságot egészséget és tejcit!

Lányok a képek nagyon nagyon jók a babucikról!

Íme a kis Alexa a pociban és életben.

Kép

Pepike!

Nagyon sajnállak, akkor ezek szerint én is veréb vagyok!
Jobbulást neked, és kitartást sok erőt, küldöm a ++++++++++++++.

Eszterxx!
Nagyon tetszik a bőgős kép. Sajnállak, hogy ilyen ordítós teknőssel ajándékozott meg a jó isten (Tudom milyen nekem a Lili volt ilyen, borzalmas)nagyon sok ++++++küldök hozzá.

Magunkról!
Ma leesett a köldökcsonkunk. Mától adom la az anyatejet. Lili lement Miskolcra, a Marci suliban, teljes a csend. Tegnap kivették a varratot az ujjából, tizen valahány öltés volt benne, még maradt egy ami a drótot fogja 2-3 hét múlva veszik ki és utána kiderül, hogy mi lesz az ujjával. A középső percnél szépen mozog, de a végperc ami kérdéses.

Hurrá és ma délután kiviszem a kis tündér Alexámat levegőzni. De jó lett volna, ha Marci és Lili is ilyen jó gyerek lett volna, még a védőnő is megvan lepődve Ő még ilyen nyugodt gyereket nem látott. Szerintem tudja, hogy nagon jónak kell lennie, meg amin ő átmehetett a 9 hónap alatt, lehet, hogy kis nyuszi lesz.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Most már nem hagyhatom szó nélkül, hogy én vagyok a téma... :lol: Lányok nyugi, még van rajtam 3-4 kiló plusz és az egész a hasamon. Egyik nap azzal cikiztek, hogy "mivanmárjönamásodik?" Szóval a hasam még hatalmas, tegnap a fotó készültekor levegőt sem mertem venni, úgy behúztam. :lol:

Nagyon jók a minitalis képek, édesek így hárman! :)

Pepike, nagyon sajnálom ami Veled történt! :( Jobbulást, most biztos nem lehet könnyű! :(
Jim, jobbulást Milánnak! Mi lett az ebéd? A dokit nem lehet átrakni más időpontra és akkor jöhetnétek Ti is a talira, jót tenne Neked is egy kis társaság! :)
Panny, Neked is jobbulást, nagyon rossz lehet egy ilyen mellgyulladás. :(
Judit, köszi a pelusokat, nagyon jók! A ruhák sajnos picik... ezek szerint már Lilla sem icipici... :lol:
Szilvánusz, rajtad sincs már sok felesleg... sőt, szerintem még kevesebb, mint rajtam.

KépKép
KépKép
mni

Pepike
Délelött többször eszembejutott, amikor ezt azt csináltam, hogy hogy tudod most ezeket megoldani, még jó, hogy anyukád tud segíteni.
Niki
Tényleg nagyon csini vagy! :wink:
Panny
Sajnálom a mellgyuszit, Te tényleg a másik véglet vagy.
BeuskaTe tényleg egy jó babát érdemeltél mostanra.
Jobbulást Marcinak. A fotó nagyon hasonlít az uh képre.
Melinda
Kitartást az ilyen nyűgös napokra!
Eszterxx
Nem semmi méretekkel rendelkezik Andris. Gondolom a hangja is férfias... :wink: Hol is folyik az építkezés? (hátha valaki hozzám is közel kerül)

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Linocs, köszi a fuvar ajánlatot, élnék is vele, majd ha aktuális lesz, megbeszéljük a részleteket. 0630-427-9841 a számom.

Gyönyörűek a talis babák, ha még nem írtam volna!

Pepike, nagyon sajnálom, ami veled történt. Gyors gyógyulást kívánok!
Panny, neked is mielőbbi gyógyulást!
Eszterxx, megy a sok-sok ++++++++++++++++ a beteg kisbabának!
Jim, Milánnak is puszika, gyógyuljon meg hamar!
Én is szívesen becsatlakoznék hozzátok minitalira, de nemhogy nekem is két éve lejárt a jogsim, de még autónk sincs. :(

Melinda, nálunk tegnap du. volt nyügi, a rántott hús vacsorára úgy készült, hogy Törpi segített: ő forgatta a lisztbe, én egy kézzel a tojásba, morzsába, Bömbikét meg a másik karomban ráztam. :roll:

Zsombi, jó, hogy te is jelentkeztél!

Beuska, nagy DRUKK az államvizsgára!
Hihetetlen a két kép Alexáról! :shock:
Úgy látszik, egy kicsit nyugisabb időszakod jön? Mármint a vizsga után. Szuper, hogy a fiad jobban van! :lol:

Niki, szerintem is jól nézel ki! :wink:
Ja, és Szilvánusz, jó volt téged is látni, ha még egyelőre csak képen is.

Kölyök, szépek vagytok! Az egyik képen olyan Máté, mintha mosolyogna. Biztosan ő is olyan kis vidámka lesz, mint te vagy!

Megyek, mert végre együtt alszik a két gyerek, és főznöm kellene, mosogatni, felmosni, és sütit is akarok sütni, mert hétvégén jönnek a gyerekek leendő keresztszülei.
(Én meg itt ülök, és netezek. :oops: )
Szóval ZSU, MELÓ VAN!!!

Azért még keresek egy képet rólunk! :lol:

Törpékkel:
Kép

Családi séta:
Kép
Vendég

Anyám, mennyit írtatok. Pár napig nem tudtam jönni, most meg 2 napja csak visszaolvasok...

Anita, Jim: Szertintem ilyen korban még nem lehet elkapatni őket, ahoz még kell vagy két hónap, persze szerintem....

Én is felveszem ha sír, vagy magamra teszem esetleg egy óra + alvás érdekében hajnalban.
Nálunk is a hajnali kelés után fél 5-5-ig nem akar elaludni, de utána persze már 2,5 órával kéri a kaját. Amúgy nem panaszkodunk, mert este 9-től, olyan 2-3-ig alszik, csak aztán 5-ig ébren kukorékol.... :o

Jim, Pumperka: Minitaliban én is benne vagyok, ha van rám igény :oops:

Anita, Pumperka, Jim: Erik az első naptól csak hason hajlandó elaludni, amikor az udvaron van vagy viszem valahova hordozóban akkor alszik háton, biztos az erős pocakfájás miatt

Na majd folyt.köv, mert a Prücsök felébredt...
fnora82

Linocs: jó taktika apának néha lepasszoni lurkót - hidd el megéri, főleg később, ha más nagyobb lesz Fruzsi.
Tetszik a hozzaállásod!![/quote]

Kép Kép Kép
fanetta

DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, NÁLAM IS LESZ MINITALI!!!!!!!!!!!!!! ki mikor ér rá????? mit süssek, mit főzzek???

zsu: irigy-irígy :oops: :oops: :oops: annyira szép vagy és annyira sovány!!!!!!!!!!!!

Eszterxx, hulla jók a képek! A kis Boti olyan cuki, hogy ő a legkisebb ugrifüles :wink: láttad tegnap a fókuszt??? 4es ikrek...jesszusom, meg is őrülnék.

AZ én családomat megcsípte a cecelégy, mindenki alszik. A férjem is hazajött ebédelni, aztán ledőlt. Jó kis munkahelye van, mi? Martin meg nagyon gyanús, hogy ma egész nap tentizik, és csak enni kell fel....mi lesz este?

Lányok, Milán nálunk meg az ellenkezője Levinek, Alexának, Eriknek. Nem lehet Martinról levakarni és most elég gáz, hogy beteg....meg is sértődik, ha rászólok, hogy ne csókolgasd a tesót. Ott őrködik az ágya felett, énekel, mesél neki, simogatja, puszilgatja. AMikor szoptatom, akkor is ott nyomul, már nagyon idegesít.... :oops: az anyatejivására nem reagáltatok, nem tudom, mit csináljak. NEm akart ebédelni, hisztizett, beparancsoltam a szobába, hogy akkor alvás. Ott sírt fél órája, kihívtam, kezemben ugye mellszívó...erre kiugrott a bőréből, hogy anya megeszem az összes ebédet, csak adjál tejcit :shock: és meg is ette......kész vagyok, normális ez?

mni: maradt csak a krumplis tészta, nem csináltam levest, mert csak bab, borsó, lencse....ilyenek vannak itthon....meg hús, de húsleveshez nem volt kedvem :roll: egyszer raktál fel táblázatot, hogy mit lehet enni, mit nem szopi alatt, feltennéd újra, ha megtalálod?

Beus: örülök, hogy Alexa kisangyal, megérdemled, amin keresztülmentél. Marcinak is örülök. Puszi
Vendég

Én meg ma bömböltem fél órát, mert elkezdett kirepedni a seggem, csípőm, combom. Nem olyan vészes, no de bakker, most repedek ki???????? A neten rábukkantam vmi csodaszerre, csak persze Magyaro-on nem lehet kapni, de úgy néz ki találtam egy jófej csajszit, akit postázza nekem Németo-ból. Tudom, hogy nem kéne ennyire kiakadnom, de én annyira hiú vagyok és annyira zavarnak ezek a dolgok. Ha ígymaradok, soha nem megyek strandra sem. meg sehova. :cry: :cry: :cry: a terhes ruháimban járok, az is kiakaszt, de legalább takar! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Jim!

Miért ne ihatná Milán az anyatejcsit ha neked nem gond fejni miatta...
Van egy kisfiú a baráti körünkbe aki szintén itta amikor kistesó született....ráadásul ő tejcukor érzékeny volt asszem és direkt ajánlotta is a védőnő ha nem gond az anyukának.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pepike, szegény! Jobbulást!

Szuperek lehettek a talik! Kár, hogy olyan messze laktok tőlünk.. :(

Bár ha hétvégén lenne tali, akkor még én is tudnék menni. Hétközben viszont horror a Pest-Buda átjárás :(.

Jim ha esetleg hétvégén tartasz talit, akkor én is megyek! :wink:

Nálunk most totális káosz van, már mi is fél lábbal az új lakásban vagyunk, ezért egymás hegyén-hátán kezdenek lenni a cuccaink, plusz még a beépítendő dolgok egy részét is itthon tároljuk. De ha átköltöztünk, akkor nálunk is lehetne egy tali, akár sok-sok emberrel is, máshol most úgysem lehet majd nagy találkozót összehozni, mert lépten-nyomon etetnünk kell majd :). A párom szívbajt fog kapni, ha elmondom, hogy 20 mami jön 20 gyerekkel :), de majd finoman elkezdem neki adagolni a dolgot, aztán hátha megemészti, mire berendezkedünk, és fogadóképesek leszünk :).

Képzeljétek, ma éjszaka Laura 11-től reggel 6-ig aludt, akkor is én ébresztettem fel :roll:. Paramamiként rögtön azt gondoltam, hogy valami nem stimmel, mert eddig még éjjel soha nem aludt 3 óránál többet egyben, nappal is 4,5 óra eddig a csúcs, Először elkezdtem gondolkodni, hogy biztos, hogy nem ébredt-e fel, vagy csak én voltam olyan álmos, hogy nem is emlékszem rá, de aztán a szilikoncicik elárulták, hogy itt bizony nem volt éjszakai hamizás. Aztán megnéztem, hogy az adóvevője működik-e, hátha ordított egy csomó ideig, csak én nem hallottam (persze adóvevő nélkül is meghallom egyébként, de amilyen kómás szoktam lenni éjszaka, hátha most az egyszer átaludtam az ordítását :oops: ). Mivel a szerkentyű is tökéletesen működött, ezért aztán aggódni kezdtem, hogy a gyereknek van valami baja, úgyhogy megtapiztam a homlokát, hogy nem lázas-e. Erre elkezdett mocorogni, és 3 perc múlva már "megnyugtatóan" :roll: :oops: ordított.
Bárcsak szokásává válna ez a szép alvásidő, végre kilábalhatnék ebből a zombi-létből! :)

Kép

Kép
mzx

Jim, nekem mondta a védőnő, hogy ha sok tejem van és kifejem, adjam Alexának. Nekem erre az volt a véleményem, hogy a nő nem normális. De ez persze csak az én véleményem. Ha már nagy nehezen leszoktattam 21 hónaposan, most fél év után nem akarnám visszaszoktatni.
Bár ha tudnám, hogy ettől ő is szófogadó kis angyalka lenne, mint Milán, lehet átgondolnám. :roll:

Alexa utáni fogyástól az én combom is olyan csíkos lett, mint a zebra. Na, tudom, ez téged nem vigasztal...
Vendég

Jim, ha tényleg lesz nálad tali, akkor mindenki visz valamit enni-inni, nehogy ötfogásos menün kezdj el gondolkodni! :D

Kép

Kép
mzx

Mzx, csak így tovább, Laura! :D
Vendég

Zsu, nektek is hasonló jókat! :wink:

De édes ez a Máté baba!!! :D Kölyök milyen szép volt hosszú hajjal!!!! Miért vágatta le??? :(

Kép

Kép
mzx

Zsu!

Édesek vagytok!
Én teregettem, gyereket rázva. :oops:
Hihetetlen vékony vagy már. :wink:

Mzx!
Nem lehetetlen, hogy egyik pillanatról a másikra Laura aludjon 7 órát.
Örülj neki. Bár én is mentem már hallgatni, hogy szuszog-e. :oops:

Panny!
Talán hozzám Te vagy a legközelebb, majd mi is talizhatunk.
De szerintem Jimet is ellepjük egyszer csak.
:wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

A tesó karjában ugyanolyan jó szundizni, mint anyáéban szopi után.Csak az ágyba ne tegyetek le. Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?