Császármorzsa ügyben nem tudok segíteni, én porból szoktam (két havonta egyszer ha eszünk, vagy még ritkábban) [url]
www.mindmegette.hu itt van egy pár recept rá, én innen szoktam lesni, ha ötlet kell, de lehet, hogy ismeritek.
Fogyi - én nem fogom erőltetni, a szoptatás úgyis segít, igaz csak 9 kg jött fel és az is csak pocira és kevés a popóra, inkább az lesz a gázos, de ha az esküvőre formába hoztam magam, akkor azzal sem lesz gáz, minden csak akarat kérdése! valamelyik kismami lapban láttam tök jó gyakorlatokat, amiket babával lehet csinálni, játszotok és közben tornáztok is! De császárosok gondolom még később tornázhatnak és úgy hallottam nem érdemes hamar tornába fogni, mert gond lehet a szotatással.
Bari - én mindig háton ébredek, pedig körbe vagyok párnázva!

Egyébként azt mondják az utolsó 6 hétben kell vigyázni, de talán Gigi többet tud erről, ez nekem is nagy gond, ezért nem alszok, mert a Picur sokszor nem enged oldalt feküdni, így marad a séta a lakásban, vagy megvárom háton míg elalszik és suttyomban oldalra fordulok, de néha lebukok és rugdos amíg át nem fordulok. Szóval ezért nem alszok éjszaka és fáj a derekam és ezért kelek korán apával!

[/url]