A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

AliceKép
A cicihez én se szólok hozzá, mert úgysem válaszolKép...talán a többiek is így vannak vele. Úgy látom ma is vicces hangulatban vagyok!

KépL.Kép
Levendula

LevendulaKép

Hát még én milyen jó hangulatban vagyok,úgy fáj a hasam mint a francKép eddig elfogyasztottam 2 db Cataflam-ot meg egy algopirintKép
Remélem mára elég lessz.

Alice
malice

Levendula!

Nekem is feszültek a melleim mensi előtt, vetélésem óta miután visszanyerték eredeti térfogatukat, olyan kemények lettek mint egy 18 évesé (párom legnagyobb örömére).
Nekem azóta még nem jött meg, de remélem nemsokára megtudom hogyan viselkednek mensi előtt. Azt gondoltam egyből visszaáll a szervezetem a rendes kerékvágásba, de amikor azt gondoltam, hogy itt az ideje, hogy megjöjjön (egy ciklusnyi idő telt el a vetélés óta) összesen 6-7 csepp volt mindez 4 napra elosztva.

Pusz.

Bibi
bibi

EGCSI:ha erre jársz jelentkezz be az emil címemre kérlek, tali ügyben S.O.S.!
Virág
virag

ALICE:nekem vagy egy évig pokolian fájta cicim, mensi előtt 8-10 nappal kezdte és végig.Kérdeztem az orvost mitől lehet, de nem tudják. Egyszer csak elmúlt magától.
ALENA:sajnálom!Nincs meg Neked Egcsi elérhetősége véletlenül?
Virág
virag

Sziasztok!

Régen én is gyakori látogatója voltam a topicnak, azóta már több lombikon vagyok túl.

Dia2!

Azért kell a hőt azonnal az ébredést követően mérni,mert utána ha felkelsz tovább emelkedik a hőd, még attól is emelkedne ha felkelsz az ágyból a hőmérőért. Ezért úgy tedd az ágy közelébe a hőmérőt, hogy reggel amikor felkelsz ne kelljen semmit sem mozognod, főleg nem kikelned az ágyból, hanem egyetlen mozdulattal el tudd érni a hőmérőt. És még valami, ami nagyon fontos: minden reggel ugyanabban az időpontban mérd a hődet.

Éva
Éva

Virág!

Te még a régiek közül vagy itt, ugye? Mert akkor ismerlek! Még beszéltünk is egyszer telefonon.
Mi újság Veled? Voltál már a BMC-ben? Vagy talán már terhes is vagy azóta?

Bocs, ha összetévesztelek azzal a Virággal, akit én ismerek.

Éva
Éva

Szia ÉvaKép

Én emlékszem rádKép, bár akkor még csak olvastam (és nem írtam). Mi újság, hányadik lombiknál tartasz? Persze csak ha meg akarod osztani velünk.
Eszembe jutott valamelyik nap Marcsi is, nem tusz/tudtok róla valamit?

Levendula
Levendula

A hőmérőzéssel kapcsolatban még annyit, hogy állítólag a legpontosabb eredményt a régi higanyos hőmérő adja, ráadásul a popsiban mérve.
Állítólag a hónalj és a végbél között 0,5 fok eltérés is lehet.
Nekem eddig az volt a furcsa, hogy soha nem érte el a hőmérsékletem a 37 fokot. Hát a mérés helyszíne volt a gond! :-)
babar

Süncsi Kép
Jujj, de jó, úgy izgulok értetek! Megy a drukk nagyon-nagyon Kép Kép
Itt egy idegesség elleni diéta:
http://velvet.hu/v-test/v-fozes/antistress/

Jó lehet a masszázs meg valami gyógytea, de azokhoz nem értek.
Ha ezeket csinálod, akkor elhiszed, hogy hatnak és tettél valamit és már jobb is lesz.

Beszélgess sokat apával, nekem az mindig bejön.

Beszélj a babóhoz, értse már meg, mennyire akarod őt!

Sok sikert.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép

köszi szépen, megteszek minden tölem telhetöt...
Apa engem is mindig olyan jol meg tud nyugtatni.
Milyen aranyosak ezek a férjecskék!!!

Szép estét mindenkinek!

Süncsi
süncsi

Sziasztok lányok!Kép
Én is itt vagyok, olvaslak ám benneteket folyamatosan!

Süncsi!Kép
Nekem is így volt az elején, ezek nagyon bíztató jelek, én is nagyon drukkolok! Igedesség ellen jó ha lefoglalod magad mással, amikor pedig erre gondolsz légy pozitív, a negatív gondolatokat száműzd jó messzire. Bár tudom, hogy ez nehéz, de a negatív gondolatok csak ártanak!

Levendula!Kép Alice!Kép
Ne filózz ezen a cicifájáson. A hormonoktól van, a terhesség elején is például, de van akinek a mensi közeledtét jelzi. Mint ahogy mondják, hogy minden terhesség más, szerintem minden ciklus más, a hormonok sem egyformák két egymást követő ciklusban, a tested reagálásai is mások. Ezért erre a jelre nem igazán lehet alapozni.

Igaz OrsiKép elutazott, de azért bagyon boldog névnapot kívánok neki!

AliceKép, BnemethmKép. DiaKép!
Nagyon szurkoltam nektek, nagyon sajnálom, hogy mégis ez lett a vége.Kép

Talisok!
Végül van ma tali? Gondolok rátok! Először megörültem, hogy az utolsó munkanap lesz a héten, talán én is el tudok menni, de aztán leesett, hogy nem 2, hanem 3 napot dolgozunk és még holnap is jönni kell. Kép
Sebaj, a következő talin remélem ott leszek!Kép

Jól vagyunk, ma kezdtem a 11. hetet. Nem igazán hat rám jól hogy itt olvasom a 10., 13., 14. heti vetélések történeteit, de elszakadni sem tudok tőletek!
Puszi, Leone

KépKép
leone

Tényleg, tali van.
Kérek beszámolót az igahúzók nevében!!!!!

Ki lesz a következő kismama? Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok lánykák Kép
csak bekukkantottam. Drukkolok és drukkolok mindenkinek, akinek kell.
Mi jól érezzük egymást, és nem törődünk semmivel Kép
puszi mindenkinek

Orsi
KépKépKép
icsilya

Boldog névnapot az Orsiknak Kép Ezt kívánom:
Kép

Soraya
soraya

Megprobalom feltenni a mult havi gorbemet:
Kép
Elemeznetek?
-szoszi-
szoszi

Na, meg egyszer...
Kép
szoszi

Meg egyszer:
Kép
a kek!!!
szoszi

Gitta!

Ha lesz időd, akkor javítanál a táblázaton? Péter baba nem Andy-é, hanem az enyém. Én még mindig a babás táblában szerepelek okt. 12-ig szulessel.
Koszi!
andi28

Gitta!

Ha lesz időd, akkor javítanál a táblázaton? Péter baba nem Andy-é, hanem az enyém. Én még mindig a babás táblában szerepelek okt. 12-ig szulessel.
Koszi!
andi28

Éva,Barbara,

Köszönöm a hőmérőzős infokat, sikerült képbe kerülnöm. Kép
Éva, nagyon drukkolok neked, hogy összejöjjön a lombik!!!

Dia2
Dia2

JO reggelt!Kép
Szaladtam be megnezni mit mondtok a gorbemre,de meg semmi...azert en turelmesen varok!
Mindenkinek legyen nagyon szep napja!Az utolso munkanap a heten,erre gondoljatok!
-szoszi-
Juj!Volt tali tegnap!Meseljetek...
szoszi

Szia SzosziKép
Szerintem szép a görbéd. Az eleje kicsit magasan van, mint mondtad a clostitól, de utána csökken és szépen felemelkedik 37 fölé. Reméljük legközelebb a végén sem lesz benne az az esés, ha érted mire gondolok...

Köszi LeoneKép és AliceKép a választ a cicivel kapcsolatban!

LányokKép
Nekem már 6 centis a cisztámKép
Viszont 37,3 a hőmKép
De azért nem élem bele magam, mert már annyit csalódtam, majd lesz valami, nem igaz?

TalisokKépHalló!

Levendula
Levendula

Sehun senki?Kép

L.
Levendula

SzosziKép

Szerintem ez teljesen szep gorbe.Kép Ezek szerint a 16. napon van a tuszorepedes? A ho emelkedese elott mennyivel szokott lenni?

Mandula
mandula

En itt vagyok,de a talis lanyok biztos megint jo sokaig maradtak,aztan meg csak most dorzsolgetik a szemuket.Kép
Szerintem is magas az eleje,de az a clostitol an.Es a vege is szep magas,de az meg a Duphastone eredmenye.(18.-ik naptol szedem)Ugyhogy nem csak "sajat" erobol ilyen.Es szerintetek miert nem esik lejjebb a 16.-ik napon,ha akkor van tuszorepi?
Mandula!KépNem tudom mikor szokott repi lenni...azert mertem most,hogy megtudjam.Képez az elso teljesen mert honap.
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

Voltam reggel vérvételen(mert elvileg félidős vagyok(ide raknék egy igen vigyorgó fejecskét, csak nem tudom hogy kell)), és most annyira fáj a bal karom. Pedig tök ügyesen vette le a néni, de teljesen bekékült! A múltkor meg olyan semmi nem volt. Ez szenyaság! És még a kedvem is tökre szar ma!
Valaki írjon valami vidámat!!
Milyen volt tegnap a tali?

na, dolgozok! Még majd délután benézek, addig írjatok szépeket, hogy felviduljak!!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rekacs!Kép
Mar hianyoltalak!A vigyorgo fej keplete a kovetkezo : 0,csak ne hagyj kozte helyet.:0
A,most lecsapok az egyik informaciomorzsara,amit elejtettel elozo irasodban!Felidos vagy!Akkor tessek sokat-sokat akciozni!Képreggel,este,agyban,kadban.Ez a legtutibb recept a teherbeeseshez.Kép(hu,milyen okosakat tudom,mi?)
A hodet nem mered?
-szoszi-
szoszi

Rekacs!Kép
Mar hianyoltalak!A vigyorgo fej keplete a kovetkezo : 0,csak ne hagyj kozte helyet.Kép
A,most lecsapok az egyik informaciomorzsara,amit elejtettel elozo irasodban!Felidos vagy!Akkor tessek sokat-sokat akciozni!Képreggel,este,agyban,kadban.Ez a legtutibb recept a teherbeeseshez.Kép(hu,milyen okosakat tudom,mi?)
A hodet nem mered?
-szoszi-
szoszi

Szevasztok JányokKép Itt vagyoook....
Levendula

Biztos hogy ciszta voltKép

Rékacs ne légy ratyiKép írok neked valamit.....VALAMIKép
Képzeld el mivel hogy tegnap megjött a franc vigye el délután bementem egy Azur-ba és vettem egy hajfestéket és befestettem a hajam pirosraKépKépKép ha már lúd legyen kövérKépKépKép
Tiszta hülye vagyok ma isKép olyan beszólásaim vannak hogy nem ismerek magamra, simán lepipálom Bagi-NacsátKépKépKép

Alice
malice

Ja és otthon felejtettem a Tampono-mat KépKépKép
malice

SzösziKép

Szép a görbéd, szerintem a 15,16 nap a nyerőKép de ha minden másnap megnyúzbálod Apát ott!!!! már nem lehet bajKép

Alice
malice

MaliceKép

Proballak elkepzelni piros hajjal... Nagyon vaganyul festhetsz Kép

Mandula
mandula

Mandula KépKépKép

Tök Király.....Kép.....Norbikáék megirigyelhetnénekKép

Alice
malice

SzösziKép
Tali volt és szuper volt!

RékacsKép
Vigyorgó fejecske : és O szóköz nélkül. Legközelebb jobban szorítsd oda a vattagombócot a szúrás helyére, hátha nem kékül be!

Egcsi
egcsi

Sziasztok,

Voltam tegnap dokinéninél.Prolactin ,tesztoszteron jó ,progi meg valami LH nem jó .Úgy néz ki hogy tényleg volt most a 3x-. napon peteérésem( 3 hónap óta először). A következő ciklusban kell szednem Serophent és újra vérvétel.

Mindjárt vége a munkának és 4 napig lehet otthon pihenni.Kép
Mi volt a talin ,nem meséltek semmit ? Biztos valami bűbáj receptet kotyvasztottatok és ezért hallgattok olyan kitartóan Kép
Zsebi

ZsebiKép
Dumaparty volt és evészet, de nem részletezem, aki kíváncsi, legyen ott a következőn!Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok! Nem ám a tali miatt térek most magamhoz, hanem mert dokinál voltam..Szombaton kezdem szúrni magam, aztán november vége felé lombik!
EGCSI:úgy látom tart még a jókedv!Kép Remélem beválik a terv!Kép
SZÖSZI:jó kis görbe, bár a tüszőrepi előtt olyan hamar leesett a hőd. Nem baj, csak nehezebb kiszámolni a tuti napocskát.
ALICE:de bátor vagy! Én feketét szeretnék, de soha nem merem mert olyan szőkenős vagyok.
ÉVA:hát hogy ne emlékeznék rád!Arnold dokihoz járok a BMC-ben, akihez eddig is jártam a Schöpf-Méreibe. Szerencsém volt, mert nyár elejétől ott is dolgozik!
Pusza,
Virág
virag

Egcsi!Kép
Igzad van.Megnezned Te is a gorbemet?Szerinted sem baj,hogy nincs latvanyos eses a 16.-ik nap korul,mielott felmenne?
-szoszi-
szoszi

VirágKép
Háát, a fekete lehet, hogy kicsit sötét lenne, de valami szép barna vagy vörösesbarna árnyalatot el tudnék képzelni.Kép Nagyon bátor vagy, hogy böködöd magad! Ma voltam az utolsó Gynevacot beadatni és most megyek megvenni amiről tegnap beszéltünk. A "terv" eddig remekül halad!Kép

SzösziKép
Nem mindenkinél van esés, úgyhogy a te görbéd rendben van. A lényeg, hogy legyen 2. fázis. Lehetőleg jó hosszú!(Úgy 9 hónapos!Kép)

Egcsi
egcsi

VirágKép

Egyszer élünk KépKépKép, én eddigi életemben mindíg szőke voltam na meg én is olyan szőkenős vagyok.
De mostmár nem ha ha ha Kép
Alice
malice

VirágKép

Nem látok róllad sehol képet,de megmondom én hogy kinek mi áll jólKép
Nekem pl a legjobban a papikámKépKépKép

Alice
malice

Csajszik!Kép
Elhúztam haza kajálni! Mindenkinek egetrengető jó hétvégét kívánok!Kép
Egcsi
egcsi

Köszi EgcsiKép Neked isKép

Alice
malice

Sziasztok!

Levendula!

Kedves tőled, hogy emlékszel Rám. Eddig 3 lombikunk volt, a 3. sikerült, csak a pozitív vérvétel után 1 héttel elveszítettük a kis drágát. Jövőre lesz a 4. lombikunk.Köszönöm a biztatást.

Dia!
Köszi a drukkot Neked is! Kitartás a hőmérzőshez. Jaj, és tényleg popóban mérve a leghitelesebb az eredmény!

Virág!
Tőled is jól esik, hogy emlékszel még rám. Örülök, hogy Ti is a BMC-be jártok. Hol tart a vizsgálatotok? Volt már valami beavatkozás? Lombikotok lesz vagy előbb inszem.-mel kezdtek?
Ha akarsz írj e-mailt, örülnék neki: pocs3s@freemail.hu

Lányok!
Mit tudtok a Gynevac injekcióról? Lehet-e káros hatása?
Virág! Szerinted lombik előtt is lehet a Gynevacot kapni? Te kaptad, illetve kapod?
Kérlek segítsetek! Nem tudom, hogy merjem-e adatni magamnak a lombik előtt.
Mert azt tudom, hogy ha valakinek gyulladás van odabenn, arra nagyon jó a Gynevac. De ha nincs gyulladás és mégis beadatja az ember, akkor nem-e lesz belőle gond? Mit tudtok erről?

Mindent köszönök és drukk mindenkinek!

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!

Sziasztok

Éva
Éva

Sziasztok!KépKépKép

Szoszi!KépKép Szerintem is szép a görbéd, én is a 16. napra teszem a peteérésedet. Az nem baj, ha nincs kiugrás lefelé, nálam se volt. Csak onnan tudtam én is, hogy onnan indult el felfelé.
Ne izgulj, szép görbeKép

Kele
Kele

Sziasztok!

Kitűnőket írtatok, már jobbKép(remélem sikerül) a kedvem.
Malice tapasztalatom szerint piros haj alatt élni épp olyan ,mint nem piros haj alatt, csak az embernek több az önbizalma(ezért hordok pirosat), majd oszd meg velem Te mit tapasztalsz. (Amúgy az iszonyú jártasak szerint nem szabad tampont használni(idézet a mufftréneremtől)).
Szöszi! Kösz az infit, remélem sikerül a fejecske. De még azt is mond el légyszi, hogy neked miféle excel táblába van a hőgőrbéd én is akarok olyat!!A hőmet mérem, már nyár eleje óta. Akár azt is monhatnám, hogy öt ciklus óta Kép, de ez nem lenne igaz, mert azóta egyszer jött meg, most 14 napja és azt reméljük a dokibácsimmal kart-karba öltve, hogy most!!!!! félidős vagyok. Hát úgy legyen. Azért a tanácsodat megfogadom, mert bár a mozdulatok nevetségesek de legyen aminek lennie kell!!!

Na, mit szóltok, jobb kedvem van, nem? Mindjárt hosszúhétvége és csak az egyik nap kell dolgoznom HURRÁ!!!!!

sziasztok:
Rékacs

TUDOK FEJECSKÉT ÉLJENKép Kép Kép (és atöbbit, hogy kell, minden betű mást jelent?) :P :R :L(oooo ezek nem jöttek be)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rékacs Kép Te is piroska vagy KirályKép
Majd beszámolok,eddig mindenkinek bejöttemKép

Kedves ÉvaKép

Én is szedem a Gynevacot most fogom beadatni a 4-et minnyá végeKép
Én azt hallottam na meg olvastam is hogy nemcsak a gyulladást hozza redbe hanem(kismamák is szoktak kapni)csökkenti a vetélést és a koraszülést.
Tehát nyugodtan adasd csak be, eddig még nem hallottam hogy bárkinek is problémája lett volna belőlle.
Alice
malice

ÉvaKép
A Gynevac jó megelőzésre, immunerősítésre is, semmiképpen nem ártasz vele. Azon kívül ne csak mi legyünk tűpárnákKép, adasd be te is!
Marcsiról valamit?

PirosfejűKép AliceKép
Sajna a cisztámnak nincs se keze, se lába...

Levendula
Levendula

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?