A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

pihább=puhább :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Holnap megyünk Elelfániba kiságyat, légzésfigyelőt, áégyneműt, pelenkázótáskát, stb. venni.

Kezdek pánikolni, hogy minden időben meglegyen. Lassan én is kezdem összerakni a kórházi cuccot is.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:27-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:27-kor.
pironya

Köszi! :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Megjöttem a sétából és a kinti ücsörgésből!

Háton fekvés:sajnos álmomban is előfordul,és amikor a ketyegőm kiakad akkor is csak a hátonfekvés segít!Ezért kérdeztem,hogy mennyit szabad :?
Vendég

Légzésfigyelő: nem tudjuk még mi sem, hogy legyen-e, mert mi is anélkül nőttünk fel és sok millió gyerek.
Ismerőseimnek, akiknek van, általában Angel Care, de ennél nagyon sok a téves riasztás, és ettő jobban kiborulnak, elaludni sem mernek.
Ha veszünk, vagy kapunk, az Baby Sense márkájú lesz, de nem tartom annyira elengedhetetlennek!

Bogi: vigyázz magadra és óvatosan a melóval.

Szerintem én egy esküvőről fogok szülni menni, mert biztos, hogy még májusban is dolgozok, de tényleg csak annyit, amennyi még jólesik! :wink:

almaani
Kép
almaani

Bogi:fura orvosod van...
Mindenhol azt írják a keményedés NORMÁLIS :shock:
Vendég

Almani:azt mondják a koraszülöttek,kis súlyuak,fiúk,ikrek,és dohányosok gyerekei...ők a veszélyeztetettek a bölcsőhalál szempontjából.
Nekem eggyikkel sem volt..most kapok kölcsön ezuért lesz
Vendég

Kedves Lanyok :)

ELADO :

1.,
hasznalt HAROMKEREKU Quinny babakocsi, nagyon jo allapotban.
Futni is lehet vele, konnyen osszecsukhato, modern, praktikus.
http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=3
autosulessel, mozeskosar -fekvo resszel, ulos resszel, kb 6 hos kortol hasznalhato, labzsakkal, es minden tartozekkal ( szonyoghalo, esovedo, kistaska...stb)
Ara : :) :) 60 000 ft :):) !!!!!
( autosules Maxi cosi, de a Qunny alapra szerelheto, 9 kg is hasznalhato, szine : drapp es sotetkek.
Mozeskosar resz szine vilagoskek/turkiszes arnyalattal ,
Ulos resz es labzsak piros. )

2.,
Avent Urban Bag = pelenkazos taska
meg eredeti csomagolasban, egyszer sem hasznalt, vadonatuj
annyi a kulonbseg , hogy a kepen csikos szerepel, nekunk tiszta feketenk van.
Ara : 12 000 ft ( Brendonban 16 450 ft )
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25

3.,
Avent kezi mellszivo szett hasznalt, de fertotlenitett, tarolopoharakkal, kis cumisuveggel.
Ara 5 000 ft ( DM ben 14 000 ft korul )

4.,
Kenguru hordozo 1 napos kortol is akar
http://babaslings.com/
parszor hasznalt, tokeletes allapotban
Ara 6 000 ft ( eredeti ara: 13 000 ft )
Szine : meregzold

5.,
Amit a baba kerdezne c. konyv
vadonatuj
1 500 ft ( eredeti ara : 3 399 ft )
http://www.antikkonyv.hu/cgi-bin/antikk ... 9637054297

Ha valaki a babakocsit es a pelenkazotaskat egyutt megveszi, annak a konyv ajandek + fekete M es meretu kismama jogging is.

akit erdekel, kerem NE ide, hanem a
bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon

A termekek Bp. VI. keruletben megnezhetoek, barmi kerdesre szivesen valaszolok.

Jo babavarst !
bogyogyorgyi

A keményedés egy bizonyos pontig normális, de ha gyakori, akkor nem. Nekem pedig nagyon sok van.

A háton fekvésről már írtam, az én dokim szerint mostmég simán szabad háton feküdni.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Én mindenképp szeretnék légzésfigyelőt, de nem tudom, hogy angelcare vagy babysense legyen. De én is úgy olvastam, hogy az utóbbi jobb.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Légzésfigyelő:
a múltkor én is kérdeztem,de reakció senkitől semmi... :wink:
Mi kapjuk ujjonnan...majd a baba születésekor....nekem sem volt a lányokkal,viszont most ha van rá lehetőség,miért ne... :?:
Vendég

húúúúúúú!!!
Most néztem meg a Brendon honlapját...ilyen drágák a pelenkázótáskák????
Én 3000 ft-ért vettem...teljesen új...
esetleg egy fotót róla :lol: ?
Vendég

ugye mi a félidő körül amikor megtudtam,hogy tuti kiscsaj,elkezdtem/tünk vásárolni és nem kapkodtuk el...
Néha csak pislogok,hogy milyen drága árakról beszéltek...Akkor nekem nagyon nagy szerencsém volt....
Kiságy 7.990-(IKEA)
B.kocsi hordozóval,esővédővel,massziv vázzal 32.000-(BABYNOVA)
Pelenkázó 14.500- (Vatera)
Ruhák töménytelen mennyiségben turi...(max 20 ezer)
kiskád 990-IKEA
kifogók,tárolók,kiskosarak,csörgők 5000-körül (IKEA)
megugye a szőnyeg akciósan...illetve akkor nagyon olcsón vettem a pelenkázótáskát is....
Vendég

Ilyen:
Kép
Még az ára is rajta volt.2990-.
Van hozzá egy pelenkázólap,1 átlátszó tasakszerű,sok kis fakk az oldalán kívűl,belül...vállra is akasztható illetve a két oldalán van 2 patentos rész,amivel feltehető a babakocso tolókarjára...
Vendég

Csiri nem tennél képet a többi cuccról babakocsi kiságy!
Vendég

Bari!
Már régebben tettem!
Tényleg érdekel?Vagycsak cukkolsz? :shock:
Vendég

De hülye vagy persze hogy érdekel nagyon olcsón vettél mindent és nekem még semmim nincs meg(és anyagilag sem vagyunk éppen toppon)
Amúgy rémlik,hogy már a kiságyat fölraktad.. de nem emlékszem,itt a kenguruban is 10 ért van kiságy de nagyon gyengének látom
Vendég

Akkor pill
mindjárt remekelek pár képet...
Vendég

Halihó,megjöttem!

Pironya,te hol dolgozol?Majd mondom utána miért kérdezem.

Csiri:annyira vicces volt a BK összefoglaló!

Megrendeltema szivacsot a kiságyba a méteráruba.Anyum is ,anyósom is nyaggatott,hogy ott jóval olcsóbb,mint készen.Hááát...2900forint méretre és nincs rajta semmi.A bababoltba anyaggal bevont 3900.Végülis olcsóbb. :lol:

Ti a babaágyneműre még tesztek huzatot?

Kép
melike

Sziasztok!

nem győzők visszaolvasni!
Megjöttünk!

Bari! Jó boszi vagy!
Megvizsgáltak,ekg+szívuh készült,azt mondta a dr. bármennyire is keres nem talál semmi kórosat!
Magnéziumot javasolt,de azt ugye amúgy is szedem!
Hormonok,stressz is okozhatja!
Ne izguljak minden rendben lesz a babával és úgy gondolja,hogy annyi terápia elég lesz,hogy AZ ÉN SZÍVEM BIZONY EGÉSZSÉGES!!!!!
Szóval ez van!
Szerencsére!
Hazafele vettünk Áronnak egy kiscipőt,csodaszépet!
vettem egy csomag pelust is,igaz 2 annyiért mint Oszmann,dehát ez van!

Bentvoltam a Diegoban is!
Hát csajok,hogy ott micsoda jó dolgok voltak!
De sajna nem vettünk semmit,mert a függönyt nem mértem le,a szőnyeg meg lányos volt! :cry:

Nálunk is tészta lesz ma,sajtos-tejfölösre készültem,de hazafele megkívántam a túróst,úgyhogy az lesz!

Légzésfigyelő: nekünk lesz,pedig az elején azt mondtam NEM!
Angel care,bébiörzővel együtt!
Barinőméktől vesszük át,nekik csak 1X risztott tévesen,de úgy gondolom inkább riasszon be 1X tévesen mint ne vegyek észre valamit!
Én így nyugodtabban alszom,már amennyire fogok!

Megyek ki kell főznőm a tésztát,mert lassan jön Apa!

Ja és olyan éhes voltam mire hazaértünk,jelentem megettem 1 tábla milkát+ittam colat is! Olyan fini volt!
És +18 kilónál tartok!!!!!!!!!!
Az jó??????????
Tegnap mondtam Apának,hogy majd jövő ilyenmkor nézzen meg!

Na léptem mert még sok a dolog,persze én csak dirigálok!!!! :lol:
Holnap reggel gázszerelés+festés!!!!

Kép

Kép
ibm

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:28-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:28-kor.
pironya

Pironya:de hol???Gödöllőn?Milyen cégnél?

Kép
melike

Ibm:14 éves korom óta produkálok szívrosszulléteket de a dokik sosem találtak semmit!!!
Pl ma is rosszul lettem,tök szar vollt pont a barinőmnél voltam,hazavonszoltam magam,viszintesbe tettem a testem és 10 perc alatt elmúlt...remélem már sokszor nem lesz :twisted:
18 kiló :lol: Éjjen nem én vezetek!!!!!!!

Melike én teszek huzatot...mégis csak könyebb mint az egészet kimosni!!
A másik kettőnek nem tettem..mostam az egészet..mondjuk abba sem haltam bele
Vendég

Kiságy az ikea honlapjáról 7.990-
Kép
és itthon: Kép
babakocsi:
Kép
Vendég

Bari:te milyen rohadt jól néztél ki,tényleg szülés után!

Csiri:tényleg nagyon jó áron vetted.
Az én kiságyam ugyanilyen és 12000nél olcsóbban nem láttam.

Kép
melike

IBM!!!
Jó,hogy minden rendben!!!!

Nekem mindenki azt mondja,hogy nem híztam sokat...(kb 12-13 kiló + lehet most...)Erre amikor mondom apának,hogy azt mondják ez nem látszik....kedvesen megjegyzi,hogy aha....ruhában nem látszik... :? :evil:

Melike!
A szivacsot magát nem vonattam be,hanem vettem gumis lepedőt,azt letudom szedni mosni,és arra még ráteszek egy sima lepedőt...
Vendég

Csiri nagyon tetszenek..akkor a kocsihoz a hordi járt?Vagy külön vetted?
Ezzel a kisággyal már szemeztem,de az az érzésem,hogy amikor áll agyerek és rázza a rácsot széttörik alatta...hülye vagyok????
Vendég

.....
pironya

Csiri mennyi volt a gumis lepedő?Mert azt az eggyet sokallom...én 1500-ért vettem
Vendég

Pironya - a Madarász utcai gyermekkórházban voltunk újraélesztő tanfolyamon, ott nagyon ajánlották a Baby Sense nevű készüléket, de mi AngelCare-t vettünk, ezt is rengeteg kórház ajánlja, rajta van a dobozon, hogy melyik. A téves riasztás nem csak a minőségtől függ, hanem attól, hogy helyesen állítod-e be a készülék érzékenység, és van-e más jellegű mozgás a gyerek közelében (háziállat, huzat, olyan készülék ami rezgést okoz...stb. ha jól be van állítva, nem szabad, hogy legyen téves riasztás, vagy attól is függ hol van elhelyezve az ágy...

Manka

Kép

Kép
mankabi

Ezért az árért szétrázhatja,de várja meg vele kb az 1 éves korát.... :lol:

A babakocsihoz volt a hordozó,1 átlátszó esővédő,1 ugyanolyan anyagú lábzsák mint a kocsi,illetve 2 "könyöklő" (vagy minek hívják...)
az egyik műanyag,a másik olyan világoskék mint a kocsi...
(az a rész,amikor majd ül és ami elötte van...karfa vagy könyöklő...)
Vendég

Bari 800-ért vettem a kínaiba...elég durva anyaga van,de azcsak a szivacs beborításához van...annak a tetejére sima lepedőt raktam...
Vendég

Ja, azt kihagytam, nekünk elmondták azt is, hogy igaz nagyon ritka az előfordulása (8 ezrelék), de van bölcsőhalál és régen is volt. Vannak hajlamosító tényezők is, mint amit Bari írt: koraszülés, dohányzás a gyermek környezetében, dohányosok babái, túlöltöztetés, inkább háton feküdjön...stb. Fontos, hogy tudd azt is, mit kell tenned, ha gond van, erre jó a tanfolyam.

Bogi - pihenj sokat!

Ágynemű - ágyneműre én nem teszek huzatot, az egész mosható és nagyon szép. De az elején nem rakok a feje alá csak max. textil pelust és takarója sem lesz, csak hálózsák.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Pironya nem kaptam semmit.

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:29-kor.
pironya

Ok.Válaszoltam.

Kép
melike

[quote="melike"]B írta:melikeari:te milyen rohadt jól néztél ki,tényleg szülés után!

Köszi :oops: és ez a 3. szülésem volt!
Vendég

Amit mi kapunk légzésfigyelőt az is csinált 2 téves risztást...a szülők kaptak egy kis infarktust...na majd az én baró szivemnek jót fog tenni :oops:

Amikor a fiam született én is voltam egy ilyen tanfolyamon a Madarász utcai gyermekkorházban,de annyira látszott a hapin,hogy csak a biznisz érdekli,szarik ő rá,hogy a gyereekünk meghal bőlcsőhalálban vagy nem,hogy akkor nem vettem!!!
Most ingyé kapok!! :D Csak ezért lesz!!!!!!!
Vendég

Hova lettetek?

Kimostam a pelusokat,lepedőket.Olyan jó illat van!

Kép
melike

sziasztok!

mi is kapunk egy Angelcare-t ami bébiőrző is egyben, így fogunk használni, de bízom benne hogy nem fog nagyon tévesen riasztgatni mert akkor abban a pillanatban kiba...om. :D

Ti csecsemőmérleget vesztek? én nagyon gondolkodom, hogy kellene szerezni egyet, mert én azért néha szeretném megmérni a súlyát. Ne értsetek félre nem akarom állandóan szopi előtt után méregetni, de azért jó lenne majd tudni hogy mennyit hízik.

Ma voltam vérvételen, van is 6 db * a labor eredményemen.
Gigi! ezek mennyire rosszak?
Vizelet:
Leukocyta ++
Fehérvérsejt: 27/látótér (6 a megengedett)

Vér:
Fehérvérsejtszám: 11,24
Vörösvértest: 3,67
Haemoglobin: 3,67
Haematocrit: 111

Absz. neutrophil: 7,29

Legjobban a vizeletben található fehérvérsejt idegesít.. Szerinted?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

a haemoglobint elírtam a vérben: 111 és a haematocrit: 33%

már vaksi is vagyok

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Buci az a neutrophil nekem is mindíg annyi.....

Csecsmő mérleg fölöslegesnek találom...havonta úgy is le kell vinni az egészséges rendelésre..ott meg lemérik
Vendég

Én is nézegettem a mérlegeket,aztán úgy döntöttem nem veszünk.

Most nézegettem a neten a légzésfigyelőket.Az Angelcare-ból is van több féle.De az jóval olcsóbb,mint a másik,amit írtatok.Annyival gyengébb lenne?!Pedig nekem ezt dícsérték.

Kép
melike

babamérleg - szerintem veszek, bár ezt is tudom csak azoknál a babáknál kell használni akik nem esznek rendesen. Én szerencsére ezeket a kütyüket meg tudom venni egészségpénztárra, ezért veszek, bérelni drágább lenne és ugye nem egy gyerekkel tervezünk, utána meg úgy is megörökli a rokonság. Csak nekem ilyen gáz, hogy mindent be kell magunknak szerezni.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Nem hiszem, hogy gyengébb az AngelCare, mint már írtam ezt is nagyon sok kórház ajánlja, rajta van a listájuk a dobozon. Az ár attól is függ hol vezsed és melyik típust. Én az AC401-et vettem 39990 Ft-ért, ez bébiőr egyben. Bébiőr nélkül olcsóbb, főleg ha bababoltban veszed és nem gyógyászati segédeszköz boltban.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jövök, erre mindenki lelép?

Manka

Kép

Kép
mankabi

csecsemőmérleg:
Szerintem teljesen felesleges....Mintahogy Bari is írta,kötelező vizsgálat van havonta,amin mérik...!És szemmel látható lesz,ahogy szedi össze magát a baba éscsak kerekedik a pofija... :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?