Először is nagy-nagy gratula Nuskának!
Kamilla: szép hétvégét nektek! Azért én nagyon bízom abban, hogy jövő héten nem leszel egyedül benn! Hátha Beni szeretne "pontos" baba lenni és akkor már kedden mi is bennt leszünk...
Vélemények: én mindenkinek a hozzászólását szívesen elolvasom, rengeteg olyan infót írtok mindenről, ami nagyon-nagyon hasznos és azt egyből el is raktározom! (pl. mi még egyben vagyunk, de ennek ellenére jegyzem azokat a problémakat is, mint ami pl. Bamibié volt, mert ki tudja, 2 hét múlva lehet, hogy ugyanezt fogom átélni...) Persze vannak olyan hozzászólások, amivel én sem értek egyet, illetve nem tudok vele mit kezdeni, de azt egyszerűen átlépem! A lényeg tényleg az, hogy úgy igazából egyikünk sem ismeri a másikat, mindenkinek teljesen mások a körülményei, a háttere, ezért mindenkinek más lehet jó és végső soron mindenkinek saját magának kell megtalálnia a megoldást a problémájára, a többiek legfeljebb tanácsot tudnak adni, amit az illető vagy megfogad vagy nem! Csak ne ítéljük el és bántsuk meg egymást, mert az nem vezet sehova...
Szülés-indítás: én már úgy vagyok vele, hogy jön amikor jön, csak egyre jobban aggódok, hogy minden oké legyen: mert a lepény is túlérett, meg Beni feje is túl nagy már! De amíg a doki azt mondja, hogy jó neki benn, addig én megbízok benne! Ha meg úgy látja jónak, hogy kitolja a szülés időpontját, akkor tegye azt, várunk tovább!
Rólunk: tegnap volt az utolsó munkanapom, állati fura volt este úgy hazajönni, hogy hétfőn nem kell menni! Lehet, hogy furán hangzik, de rossz érzés volt, hiányozni fog az egész, bár tudom, hogy csak szülésig, mert utána úgyis a nap 24 órájában leköt majd Beni!
Kisscica: mi zujs Veletek? Tök jelentkeztél! Maszat hogy van???

Mosoly az egész fórumnak és a világnak!
Szembe nézek veletek!