A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Lanyané
Én voltam a gyógyteés.Rossmannban,Teekanne-s terhestea.
De próbálj minél többet pihenni.(mondom ezt én,aki most mossa a szekrényt,mert nem bírok magammal,annyira örülök,hogy elkészült)Az én lábam kb a 20 héttől vizes,én örülök,hogy lassan lehet papucsban járni,bár néha az is alig jön rám.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy rég voltam :oops: :oops: :oops: , de sajna elég kevés az időm, de ezt tudjátok ti is. Egy másik topikba szoktam írogatni.

Velünk szerencsére egyelőre minden oké (kopp-kopp).
Ma voltunk a ligában Anna 6 kiló és 61 cm, Zalán 5 kiló és 58 cm. Anna napközben elég keveset alszik és annál többet sír :roll: , sokszor nem tudjuk miért, talán a foga ? Szerencsére éjjel 1* max 2* kellnek és Anna könnyebben , Zalán nehezebben (de annyira nem vészesen ) alszik vissza. Zalán pocak fájos egy kicsit, Ő ha nem fáj a pocija, nem éhes és nincs bekakilva nagyon jó fiú, este szokott kicsit nyűgösködni.
Sajnos szopcsizni nem nagyon akarnak ezért fejek, naponta kb 1 liter tejcsit tudok kifejni, úgy szoktuk, hogy 100 ml tejcsi és ha kérnek még akkor tápszert kapnak.

Tontica! Láttam az új táblázatot a hiányzó adatok 2008.01.11. születtek 35+5 hétre, lombikkal szerencsére az első sikerült, tesó nincs.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Pussz!

Adrienn

KépKép
KépKép
jadika

banika akkor egy papucsban járunk :D :D :D köszi a teainfót rohanok is a rossmannba ma.papucs ügyben nagyon tudom ajánlani ezt nem túl szép a forma viszont iszonyat könnyű és kényelmes mintha vajon járnék,van ebből márkás aki ragaszkodik hozzá az 10Eft,de a kínaiban 1500Ft,
jadika nagyon édesek a picik :D Kép

lanyané

Kriszta, akkor próbálkoztok tovább :?: :lol: :lol: :lol

Lanyané, profi a járgány, tetszik a színe is.

Binyek, hűha, kisbuszt vesztek? :shock: Te is szép feladatot kaptál ám az élettől :wink: Legalább a többiek már nagyobbacskák, tudnak kicsit segíteni majd?

Adri, nagyon szépek a gyerekek!

Lányok, köszi a bíztatást, kicsit már összekaptam magam lelkileg.

Puszi!

Judit

jucicuki

jucicuki:Hát nagyon szerettünk volna 1 fiut,sőt a párom még mindig szeretne,de én most azt mondom itt a vége.Aztán kitudja...

binyek:hát a ti életetek sem lesz egyszerü.Mi is nagyon várjuk a manókat.Egyébként nállam is volt ijetség is mikor kiderültek hogy ikrek.Most meg nagy készülődés,mert költözünk nagyobb házikóba,bár még hozzá kell épitenünk majd,de a lényeg a kert,a madárcsicsergés na meg hinta,homokozó... Az auto csere meg csak gondolatban egyenlőre :cry:

lanyané:tetszik a járgány.Mi is megvettük már:bébé comfortot,pircsi szinben.Remélem bevállik.Ja igen nállunk totál nőuralom van :lol: Nekem is olyan a lábam,mint 1 mamuté pedig 11kgot hiztam és ez ikrekhez képest állitolag nem sok.Most vagyok a 30.hétben.
Lányok igy a 30.héttől ki milyen sürün jár,járt uhra,mert én27 hetesen voltam és a dokimhoz 2hét mulva megyünk és addig nem küldött uhra.

Kriszta
alfa

Panni,
Milyen szépek a lányok! És ők tényleg nagyon hasonlítanak! :wink:

Sotske,
Mi is családiba költözünk most, már alig várom. Sokkal jobb a levegő, meg akkora a nyugalom, hogy csak na. :D Ugyan nekünk az udvar még kész katasztrófa, na de majd egyszer az is rendben lesz, fákkal virágokkal. De már az is nagyon jó, hogy nem panelben fogunk 4-en élni. :wink:

Alfa,
Hűha! 4 gyerkőc, nem semmi! :shock:
Én a 29. hét első napján voltam uh-n, és 3 hét múlva megyünk legközelebb. Utána meg szerintem már 2 hetente.

Lanyané,
Szuper a kocsitok! 8)

Binyek,
Nálatok is hűha! :lol: Szép nagy család vagytok!

Jadika,
Édesek a picurok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szofi,
Utólagos engedelmeddel megírtam a jó hírt a BMC-s topicba, hogy tudják a csajok! :D :D :D Remélem nem gond!

Kép
rebe
Dunaharaszti

banika képzeld nem kaptam teát a rossmanban is kerek szemmel néztek,hogy mit keresek :oops: az auchanban mindenféle teekanne tea van csak terhes nem 3 gyógynövényboltban sem tudtak segíteni :oops: úgy látszik mamut maradok :lol:
rebe de jó nektek van már házikótok-irígy,irígy :wink:
juci ugye milyen jó ez a narancssárga :D
előbb bekattantam mert a főzőshowban epret csokiba mártottak :shock: lerohantam a zöldségeshez majdnem megöltem mert elfogyott az epre :lol: irány a plus hátha van-és volt szép friss vettem is 3db fél kilósat :D aztán itthon a bocicsoki húsvéti nyuszikat felolvasztottam és megzabáltam :lol: isteni fini próbáljátok ki ha szeretitek az epretolyan jó a kis drágáim úgy rúgdosnak,hogy apával ez a programunk,hogy nézzük a pocit hogy mozog :D

lanyané

Lanyané

A babás dolgok között van a rossmannban.Rám is néztek hülyén amikor kerestem,azt se tudták mit kérdezek.Még jó,hogy önállóan megtaláltam.A crocs utánzat nekem is bejött,pláne azért mert 1500-öt nem sajnálok ha később kiesik belőle a lábam.

Alfa
Hogy csináltad a 11 kg-t?Más 1-el hízik annyit.

Juci
Örülök,hogy kicsit megnyugodtál.Katasztrófa,hogy benneteket mindig rémisztgetnek.De ti sokkal erősebbek vagytok ennél.
Vendég

Tünci

Hogy vagytok?Börzéztek holnap?Vagy gyógyultok még?
Vendég

lanyané:Én már csak holnap kaphatok epret,de azt hiszem kárpotlom magam 1 kis bundás almával.Azon is fini a csoki :lol:

banika:hát igazábol semmit nem teszek érte,hogy ne hizzak sokat.Minden evő vagyok,bár én iszonyatosan kivánom a zöldségeket és gyümölcsöt minden mennyiségben.na és elég keveset birok enni egyszerre.De hát én igy is alig birok mozogni,mi lesz később?

rebe:Látom ti is költözködtök épp.Türelem majd az udvar is elkészül.Nálunk is rengeteg munka van még.Máshol olvastam,hogy ikreseknél a 30 hét után gyakrabbam kell uhra menni,de megnyugtat,hogy neked sem kell. Néhány oldalt nem szabad elolvasni,mert para van utána.

Kriszta
alfa

Alfa!
Én már most 10 kg-nál tartok!Kaptam is tegnap a terhesgondozóban érte! :roll: Ugyanis kétszer állított rá a védőnő a mérlegre,mert első körben nem hitte el,hogy 4 hét alatt 8 kilót rántottam magamra! :( Úgyhogy most visszafogtam kicsit magam,de muszáj 4 óránként ennem(mint egy újszülöttnek :lol: ),különben éhenhalok!

Lanyané!
Ez az eperdolog nem is rossz ötlet!Holnap én is betankolok!És még nem is hízlal! :lol:

Juci!
Talán az én lányom segít majd kicsit,mert 12 éves.Annyira nem boldog tőle,már inkább a barátokkal lógna meg a neten,de hát kénytelen lesz...A párom gyerekei fiúk(12 és 3 évesek),ők úgy lettek nevelve,hogy még a feneküket se tudják egyedül kitörölni,úgyhogy velük csak a gond van,nem hogy segítenek!

binyek

binyek én is 10kg.-nál tartok és ráadásul én törpe vagyok :oops: 154cm és a védőnőt kérdeztem hogy nem gáz azt mondta abszolute nem nyugodjak meg,hát én megnyugszom :lol: én 3óránként is eszegetek :lol: igazából az alsó test meg a pocak ami nő nálam,mostmár nem sokkolom magam egy két év és visszanyerem a bomba alakom és lesz két gyönyörű kislányom,úgyhogy megéri most vizilónak lenni :D :D :D szép álmokat mindenkinek
ja ki hallott olyanról hogy kasfogó valami gumis bigyó ami tartja a pocit és leveszi a terhet a derékról.
alfa bundás alma :D :D :D jól hangzik palacsintatésztába belemártani és úgy kisütni :?: hm az lekvárral se rossz :D
banika akkor holnap megint rossman és megkeresem :lol:
szofi babáiról várom már a fotókat :D gondolom mindenki,remélem jól vannak,dehát hogy máshogy lehetnének a kis ügyesek :D

lanyané

Lanyané :P Binyek :P
Én +9 és félnél tartok 8)
Kb. heti fél kg... így haladok...

Lanyané :P
Részemről gyógyászati segédeszköz boltban láttam anno ilyen hastartót, s bizony már az enyém is nagyon nehéz, így a jövő héten be is szerzem!

Rebe :P
Te mikor szülsz? :shock:

Jadika :P
Nagyon édesek a babáid!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

köszi fanni az infót most látom hasfogó helyett kasfogót írtam de értetted :oops: :D

lanyané

Lanyané,
Tegnap én is epret majszoltam! Csoki nélkül! De legközelebb kipróbálom csokival, annyira jól hangzik! :lol:
Nekem van ilyen hasfogóm. Az a neve, hogy Babybelt, segít a hát- és derékfájás megelőzésében, követi a has növekedését, tökéletesen tart. Hát megmondom neked őszintén egy párszor már volt rajtam, de nem használom annyira sűrűn. Nekem az a tapasztalatom, hogy rövid távon nagyon jó, támasztja a derekat, és az nagyon jó érzés, de több óra elteltével nekem kényelmetlenné válik. :oops:

Alfa,
Igen, költözködünk. Ma fejezzük be a konyhát, utána már csak egy alapos takarítás van, és mehetünk. :D Már nagyon várom!

Fanni,
Júni 24-re vagyok kiírva. Azt próbálom az én kis tündérkéimmel megbeszélni, hogy a 37-38. hetet vegyék célba. A dokim nagyon optimista ezen a téren. Ő meg van róla győződve, hogy húzzuk odáig. :oops: Remélem így lesz! :roll:

Lányok,
Én 11,5-12 kg-t híztam idáig. 8) Nekem az utóbbi 2 hónapban jött fel több. A védőnő nem is mondott semmit, azt mondta ikreknél ez jó.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kép Anya kocsit hajt

jucicuki

Sziasztok!
Adri!
Nagyon édik a babák!
Rebe!
Költözködésnél már csak dirigálj!! :D A dokidnak igaza van 38.-ig biztosan egyben lesztek :D
Banika!
Nem megyük délután,inkább még gyógyulunk!Húzós éjszakák vannak mögöttünk!Nóri csak ülve tudott aludni,mert fekve úgy köhög majdnem megfullad.Érdekes hogy nappal jól van,nem is köhög,de éjszaka... :cry: Úgyhogy ülve aludtunk.Remélem már meggyógyul,mert szörnyen sajnálom :cry:
Lanyané!
Jó a járgány!Nekünk is ilyen volt csak a nagykerekű
Kép

Juci!
:D :D :D

bognartundi0727

Kép
és itt vannak benne a "töltelékek" :D :D :D :D
Most nézegettem a képeken milyen dagik voltak :shock: :D

bognartundi0727

hízás:

nem tom írtam-e már. én 163cm vagyok. 57-58kgról kezdtem.83 voltam szülésnél. védőnő ki volt akadva. kedden mértem magam 65 voltam.szóval csak ami lement rólam rögtön, az volt 18 kg :shock:
combom hízott, meg a mellem nőtt nagyon sokat :lol: úgyhogy nem aggódom , biztos leadom majd azt a néhány kilót.

szanet

Sziasztok Lányok!

Én most egy időre búcsúzom, mert holnap kórházba vonulok. Nincs semmi gond, csak a dokim nyugodtabb, ha ott vagyok és mindennap rám nézhet. :) Legkésőbb 24-én szülök, addig meg bent kell maradnom.

Azt hiszem Babyteve még be fog előzni pár nappal. :)

Majd jelentkezem. Ha lesznek hírek, Zsuzskával üzenek.

Puszi Nektek!

Kép

Kép
kamilla306

Hajrá Kamilla, Babyteve!

Mi lelépünk Galyatetőre, kedden este leszünk :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

kamilla drukkolunk :!: és bébytevének is :D
szanet az a pár kiló le fog sitty sutty ugrani :D jól vagytok jók a kis tündérkék :?:
juci érezzétek nagyon jól magatokat :D
én tegnap kicsit szenvedtem annyira feszült a hasam és sehogy nem volt kényelmes,hála reggelre most jobb viszont émelygek :shock: lehet terhes vagyok :?: :D :D :D
főzőcskézek mert jönnek a tesómék meg az uncsitesómék és hozzák a 6hónapos kerifiamat :D

lanyané

Kamilla
Drukkok mennek :lol:

Juci
Jó pihit nektek

Tünci
A börze pocsék volt

Lanyané
Én tegnap émelyegtem egész nap,majd leszakadt a derekam.Délután totál kiütöttem magam,csak feküdtem és estére be is lázasodtam.Az egész éjszakát végigf...tam,de most már jól vagyok.A derekam szétszakad a fekvéstől,viszont a lábamnak jót tett,mert lement róla egy csomó víz.

Hízás
59-ről kezdtem,most tartok 75,5-nél,de ebből se a dokim se a védőnőm nem csinál problémát.Engem az érdekel,hogy a kiskukacaim szépen növögessenek.Utána úgyis lemegy majd(remélem)
Vendég

Sziasztok!
Csak villám bejelentkezés. Tegnap hazajöttünk. Egyenlőre teljes a káosz, de gondolom ez így "normális" az első napokban. Miért csak 24 órából áll egy nap? :D Tejci sajnos nem nagyon van, de azért próbálkozunk folyamatosan + hozzátápi. Dokinénink szerint az első két hétben még beindulhat, nagyon reménykedem.

Képeink: http://picasaweb.google.com/nksg007

Kép

Kép
szofi74

lanyané:Kicsit sürübbre kell csinálni,mint a palacsinta tésztát és bele az alma majd sütni. Tuti gyorsan lemennek a kilok majd.2 baba mellett szerintem egykettőre bombázó leszel.
bognartundi0727:nagyon aranyosak a lánykáid
rebe:nagyon óvatosan a költözködéssel.Persze ezt könnyü irni,de vigyázz magadra

binyek:az én nagyobbik lányom majd oktoberben lesz 12,de megnyuktató.hogy nem csak az én gyerekem log folyton a neten.Nagyon várja a piciket,de hogy mennyire fog segiteni hát az majd kiderül...ne aggodj majd leszaladnak a kilok.Én is folyton eszek.Nekem nem lehet annyi gyümölcsöt venni ami elég lenne

Kriszta
alfa

szofi mégegyszer gratulálok :D gyönyörűek a kicsik ,mirtill igazi csajszi tamás meg kisfickós tökree lehet látni rajtuk,hogy ki milyen nemű és nem a ruciról :D
banika szegényke pihenj akkor sokat,jobbulást :!:
alfa hamarosan csinálok almáat :D nyami

lanyané

gyorsan írok, míg alszanak :lol:

egész jól vagyunk .vannak jobb és rosszabb napok. tegnapelőtt Janka fél tíztől 5 ig aludt, Anna is csak egyszer kelt 2or. nagyon örültem. aztán ma este már keltek állandóan. 2-4ig a cicimen csüngtek...pedig reménykedtem, h hátha már alszanak majd ese.
ma délelőtt meg Jankám nem szállt le rólam 9.45től 13ig :shock:

amúgy ha jó napjuk van kb 3-4 óránként esznek, este kb 9kor, 2 kor 5-6kor...ezt én is szeretem, m tudok alukálni :lol:

qamúgy szépen növögetnek.tecsim van, még fejni is tudok.

na megyek, m most, h Janka éppen elaludt(4 óra ébrenlét után) Annám kezd nyöszörögni :D

ja, ma egyedül vagyok velük 6ig. biztos azért csinálják. mert ha vki van itt, ki segítene, akkor kisangyalok :?

üdv mindenkinek, gratula a babákhoz!kismamiknak jó babavárást!anyukáknak, apukáknak jó babázást!majd jelentkezem

szanet

Kamilla, minden jót és szépet Nektek! Igen, nekem 21-én lesz a császárom (ha nem előbb....pakolni kéne, mert ugye, a költözés is akkor esedékes :D )

Szofi, nagyon csodaszépek a picik, itt sípoltam a képek nézegetése közben! Sikerürlt egyágyasba kerülni? Segítettek a nővérkék? És egy kocsiban vannak az ikrek végig?

Mi ma voltunk ctg-n és uhun, a babók 2645 és 3035 gr-osak...A dokim viccelődött, hogy a túlhordásra hajtok a fenyegető koraszülés után? Mondtam, hogy azt azért nem :D
Súly: én 51-ről indultam, most vagyok 68. (165 centi), de csak hasam, meg cicim van :D Majd meglátjuk szülés után....nem pakolom mélyre a mérleget :oops:

Szanet, ügyesek vagytok! :D

Kép
babyteve2

Rebe :P
Bocs, 10 héttel elnéztem a tickered :oops: , azért kérdeztem, mikor szülsz. Viszont az a vicces, hogy én is június 24-én szeretnék szülni. Akkor leszek 36+1

Szofi :P
Nagyon szépséges Mirtill és Tamás! Gratulálok mégegyszer!

Babyteve :P
Te aztán tényleg jól egyben maradtál :lol:
Nagyon kíváncsi leszek a szülés utáni súlyodra, mert kb. akkora és annyi kg voltam, mint Te és a hízásom is olyasmi.

Kamilla :P
Várjuk a híreket! Te is szépen egyben vagy ahhoz képest, hogy milyen hamar le kellett feküdj :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok Csajszik!

Mizujs? Merre vagytok? :wink:

Kamilla: nem tudod olvasod-e meg, nagy-nagy drukk, gyors es fajdalommentes szulest!!! Irjal majd!

Szanet: csak szoptatsz? Szerintem nagyon jol csinalod!!! :D Nyugi, az eleje ilyen allandoan enni akaros, az enyemek most mar pont hogy nem akarnak enni annyi sokkal erdekesebb dolog tortenik amit figyelni kell es a kajcsi meg mar nem eleg izgalmas Nekik. :lol: Annam tegnap vacsira es ma reggelre is csak a tejcsi felet itta meg. :cry:

Szofi: nagyon edesek a gyerkocok! :D

Hizas: en 61 kiloval kezdtem a terhesseget, 18 kilot hiztam es most vagyok 60. :wink: :lol: Na meg egy par kilo lead es jobb leszek mint elotte. :roll:

Tundi: tok jo a babakocsi es a toltelek ... :D
Egy-ket kerdes gyorsan mert nyoszorognek a csibeim:

-Csajszik sokat veszekednek/verekednek? :roll: (Allitolag az ikrekkel az a baj hogy allandoan puffolik egymast.)

-Egyszerre eteted Oket vagy ha egymas utan, turelmesen kivarjak?

-Hanyszor alszanak egy nap es egyutt?

Na, ennyi, mennem kell, hiv a kotelesseg, vagyis ketto. :lol:

Ja, meg annyi hogy a konyv azt irja egyedul, tamasztek nelkul alt. 8 honapos korra ulnek a babak. En mindig ezen aggodom. :roll: :?

KépKép
KépKép
tontica

Tünci,
Igen, jobbára csak dirigálok! Csak a ruhákat pakolom be a szekrénybe, meg egy két dolgot, amúgy meg ellenőrzök! :lol: Jó a kocsitok, és benne a töltelékek is! :wink:
Remélem mára már jobban vagytok!

Szanet,
Az a maradék pár kiló meg már simán le fog menni!
Szerintem tök ügyesek vagytok!

Kamilla,
Már nem olvasod, de drukkolunk neked! Mindjárt a kezedben tarthatod a babókat!

Juci,
Majd írd meg milyen volt a kiruccanás! :wink:

Lanyané,
Ilyen hasfeszülés nekem is szokott lenni! Olyan mintha annyit zabáltam volna, hogy csak na, pedig nem. Majd szét szakad az egész hasam.

Szofi,
Jaj, nagyon szépek vagytok! Mennyire látszik, hogy szép súllyal születtek, szép nagy, formás babák! Tündériek! :D

Fanni,
Igen, először csodálkoztam is miért kérded, de gondoltam válaszolok! :lol:

Babyteve,
Nem semmi! Akkor költöztök! Hű, az így egész érdekes lesz! :wink: Szép nagyok már a te babáid is, jól kihúztad!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket a "töltelékek" nevében,de ez ám már 1 évvel ezelőtti kép :D
Babyteve,Kamilla!
Hajrá!Ez már a célegyenes!Szorítok,hogy minden OK legyen!!!!! :D
Banika!
Remélem már jól vagy!!Szorítok holnapra!!!(jól emlékszem,hogy holnap mentek?)
Tonti!
A csajok egész jó testvérek! :D Sokszor inkább az agyon szeretgetésből van a baj,mert annyira ölelgetik egymást hogy "Imádi"hogy abba esnek el :D Normális hogy mindig az kell ami a másiknál van,még akkor is ha van még egy ugyanolyan.Van néha pankráció,most éppen a Nóri aki lekarmolja a tesóját ha valami nem tetszik!!Különben szerintem nincs velük több gond mint a sima testvérekkel,sőt!Egyszerre esznek etetőszékből,de már elég ügyesek egyedül is.Napközben egyszer alszanak kb.fél 12-től fél 2-ig.A Sára mindig előbb ébred neki kevesebb a nappali alvás igénye.Ebben én nagyon következetes voltam,hogy egyforma legyen a napirendjük és nappal együtt aludjanak!!!!
ne aggódj azon hogy mit írnak a könyvek!!!! :D :D Gyönyörű egészséges gyerekeid vannak!!!!!!
Szofi!
Nagyon édesek a babák!!! :D :D :D
Sajnos mi nem javulunk,sőt :evil: Már a Sári is beteg!Szegénynek tegnap úgy folyt az orra egész nap,hogy ömlött tőle könnye is :cry: Nóra szörnyen köhög,már szinte kruppos :cry: Ma újra doktornéni,újabb gyógyszer halmaz :cry: .Már négy napja ülve alszom minimum egy gyerekkel az ölemben már ha ezt alvásnak lehet nevezni!!Az egészben az a legszörnyűbb,hogy megszakad értük a szívem :cry: :cry: :cry: Remélem már hamar meggyógyulunk!!!

bognartundi0727

Lányok :?
Már egy hete érzem ezt a lefelé húzó érzést, amikor állok vagy megyek. Nagyon nem kellemes. Ez most már így is marad? :shock: :(
Köszi... akinek van/volt és válaszol.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

Mi húz lefelé?? a hasad? nekem az húzott.mert nehéz volt. de mondjuk kb a 32. héttől.

Kérdés:

igaz, hogy nincs rajtam sok súlyfölösleg, de rájöttem, h pl agatyáim azért sem jönnek rám, mert a szüléstől szétcsúszott a csípőm. aki nem császárral szült, attól kérdezem, hogy a csípőcsontok is visszaalakulnak? vagy teljesen nem?

Helyzet:
Gyerekek nagyon sokat esznek. én olyan fáradt voltam már tegnap este, hogy kivettem az ágyból az egyik kiscsajt, majd cicire raktam fekve. aztán elaludtam. mikor a másik sírdogált felkeltem. na mondtam a mellettem alvónak:gyere Jankácskám visszaraklak az ágyikódba. erre mikor tettem volna vissza akkor láttam, hogy Janka helyén alszanak. vagyis Anna volt nálam, és én nem vettem észre :oops: pedig nem egyformák.
na majdcsak elmúlik ez is és tudunk aludni este. addig meg örülök azért, h van tejcim és tudnak szopikázni :lol:

Tonti:
Igen, csak szoptatok. remélem későb is tudok majd. jó lenne, ha néhány hónapot/fél évet csak szopnának.

szanet

Szanet!
Te szegény...pedig,ahogy írtad,hogy éjjel hányszor etetsz,pont mondtam a páromnak,hogy ezzel én is ki lennék békülve,mert ez nem olyan veszélyes...
Ezek szerint,akkor ennyi felkelés mellett is kibukik az ember lánya??jaj...
Nappal nem tudsz semmit sem aludni?És éjjel elég,ha csak Te kelsz fel vagy kell segítség is? :?

Fanni!
Néha én is érzem,de olyankor kicsit megmozgatom(behúzom-elengedem) és akkor elmúlik.

binyek

Szanet :P Binyek :P
Nyilván a hasam súlyától, de nem a hasam húz le, hanem valahogy középről lefelé a hüvelyemen? méhszájamon? húz lefelé a súly... Nekem akkor volt ilyen érzésem régen, amikor megjött és nagyon véreztem. (Nincs vérzésem és görcsöm sem...)

Szanet :P
Fáradt vagy... s talán nem is a gyereket cserélted össze, csak a neveket... nem lehet? Mi 3-an vagyunk tesók, s bizony szegény nagyim tudta, kinek akar szólni, mégis végigmondta az összes nevet, mire végre ráeszmélt, kinek is akar szólni... szóval csak fáradtság :wink: De ha tényleg "összekeverted őket", akkor is csakis a fáradtság miatt lehetett :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tünci
Remélem most már lassan kifelé lábaltok már a betegségből.Igen,holnap megyünk Pécsre.Ma voltunk "üzemlátogatáson" a szülőszobán a szülésznőmmel.A dokim meg pont jött be este szülni.Halál lesápadt amikor meglátott a folyosón. Mondtam neki,hogy semmi gond,csak látogatóban vagyunk.

Fanni
Én is szoktam olyat érezni,hogy lemegy a hasam,mintha ki akarnának belőlem esni,ha sokat megyek.Pihenj amennyit tudsz.Derekad hogy bírja?

Szofi
Nagyon szépek a bébik!
Vendég

Sziasztok!

MI megint takonykórosak vagyunk. Azaz nekem kijött megint az arcüreggyulladásom, de most antibio helyett homeopátiával próbálkozom. Ikrek meg a takonytól nem kapnak levegőt, és szopizni sem tudnak :cry: Ma is kellett emiatt fejnem...Szétdurran a cicim néha. Azért örülök neki, mert még van tejem, de ha így folytatják, már nem sokáig...

Tünci!
:( Jobbulást!

Szanet!
Kitartás! Lesz ez még jobb is! :wink:
Enyim ikrek is mindig megcsillantanak egy kis reményt egyik éjjel, aztán persze a kökvetkező megint rosszabb :?

Babyteve, Kamilla!
Szállnak felétek a drukkjaim!

Szofi!
Ügyesek és szépek vagytok! Tejcsi meg simán beindulhat!

Fanni!
Én nagyon korántól éreztem ezt, mintha le akarna szakadni a hüvelyem. Aggódtam miatta, de azt mondta a doki hogy nem kell, ez normális.

Kép
Kép
maminti81

Tontica!
Én is azon aggódom, mit mikor kell csinálni. Deti tuti nem vagytok lemaradva! :) Andris nagyon kényelmes, ő kb 5x ha megfordult, semmit nem hajlandó csinálni :?
Nincs elcsúszva a tickered? Az ikreid idősebbek, nem? Vagy csak rosszul emlékszem?

Kép
Kép
maminti81

Hízás: én 62 voltam a terhesség előtt, szülés után és azóta is 58 :roll: Pedig kajálom az édességet rendesen...Gondolom, a szoptatás miatt ilyen jó a helyzet.

Szanet!
Ne aggódjm, a csípőd magától vissza fog menni. Azt mondják, 1 év kell ezeknek a dolgoknak. Nekem is megy össze, egyre több gatya/szoknya lötyög rajtam, amit szülés után vettem, hogy tudjak valamit hordani :)

Kép
Kép
maminti81

Banika :P
Köszi a választ és a kérdést is :D A derekam kopp-kopp-kopp egyelőre meglepően jól. Végülis mondta a doki, hogy van egy halovány esélyem arra, hogy a terhesség még jót is tesz a gerincemnek, ha a gyerekek pont az elcsúszással ellentétesen nyomják... szóval lehet, hogy ilyen jó gyerekeim vannak! :shock: :)
A hátam minden reggel fáj, a napot a labdámon, tornával kezdem, de az nem annyira érdekel, hisz másnak is van ilyen gondja, a súlytól, s majd szülés után rendbejön.

Maminti :P
Köszönöm szépen neked is a választ! Olyan jó, hogy mindig megnyugtat valaki :)

Lányok :P
A csípője annak is "szétmegy" a terhesség alatt, aki császárral szül, nem? :shock: Merthogy talán lényegében nem a szülésnél, hanem a terhesség alatt szélesedünk... ugye?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

fanni nekem két hete volt ilyen majdnem egy hétig,de a doki mondta,hogy ez normális,nyugi el fog múlni.
maminti gyógyulást nektek :!:
tündi nektek is jobbulást :!:
szanet nagyon ügyi vagy,el is hiszem hogy nagyon fáradt vagy,küldök egy kis energiát :wink:
ez egy tegnapi pocak :lol:
Kép

lanyané

Jo reggelt!

Tundi: nagyon sajnalom hogy meg mindig betegek vagytok! Tudom milyen rossz ez! Gyogyuljatok meg! Koszi a valaszokat, en is kovetkezetes vagyok most mar az egyutt alvasban, napi ketszer-haromszor alszanak meg a szobajukban az agyacskajukban egyutt. Az esteitek milyenek? Amikor lefekteted Oket nem jatszadoznak meg az agyban? Nem keltik fel egymast? Vannak hisztik? Az enyemek allandoan egymas szemebe nyulnak bele :cry: persze nem direkt. :lol:
Nekunk most 3 napja szornyuek az ejszakak, nem tudom mi van, front?! :roll: A nagy is folkel tobbszor hogy O fel. :? Ugy latszik most ezt a felos korszakat eli.

Fanni: szerintem a verbosseg, nekem is ilyen volt meg irtam is ide azt hiszem hogy olyan erzesem van, ugy huzodik mint menzi elott.

Szanet: szerintem Te szuper ugyes anyuka vagy! Irigy! :wink: :lol: Nalam olyan volt sokszor hogy ejjel annyira faradt voltam hogy nem hallottam meg a sirast pedig ott volt mellettem a mozeskosarka. :roll: Kar hogy nem lakunk kozel, tudnank egymasnak segiteni. :wink:
Csipo teljesen visszamegy, ram mar ramjonnek a regi gatyak, nyugi!

Maminti: :cry: Jaj, szegenykem! Gyogyuljatok meg! Hogy birod egyedul vagy van segitseg? BOLDOG SZULINAPOT KINGUSNAK!!!
Nincs elcsuszva a tickerem, 23-an leszunk 7 honaposak. Azert "aggodom" mert a nagyfiam mindent baromi koran csinalt de az okrocskeim nem ilyenek, nem baj, ez van!
Andriskad hany kilo most, az oriasbebik nehezebben mozognak, tudod.

Lanyane: huha, jo nagy lesz a pocid a vegere! Nagyon csinos vagy!!!

Gyerkoceim meguntak az eveszetet, tegnap se vacsiztak csak egy keveset. :?

KépKép
KépKép
tontica

Jucicuki: gratula a fogacskakhoz!!! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

A helyzet az, hogy nagyjából behoztál pocakilag 8)
Nekem most 101,5 cm, de mindenesetre méretre kb. olyan, mint a Tiéd! Talán kicsit csúcsosabb.
Köszi a nyugtatást :D

Tontica :P
Neked is köszönöm a választ!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
nem voltam egy darabig. Kórházi megfigyelésen voltak a lányok, és befekhettem velük a szobába. Vírusos hörghurutos izé :cry:

Tegnap jöttünk haza. Jobban vannak, lábalunk kifelé...csak én kaptam el tőlük :( :(

Kép
Kép
labasv

köszi tontika,a bokám direkt maradt le mert rontotta volna az összképet(meg a fejem is :lol: )csak a pocakom tetszik most magamon :D
fanni most mértem 104 :shock: nam szoktam mérni csak mikor te irod neked mennyi :oops: képet dobjál :wink:
labasv mielőbbi gyógyulást a csajocskáknak,de azért legalább ott lehettél velük,ja és neked is gyógyulást.
képzeljétek érzem a kis testét az egyik babucinak,olyan jó gondolom ez normális :roll:

lanyané

ja még azt szerettem volna megkérdezni,hogy kinek hogy ment megy a vizsgálat :?: minden alkalommal megnézték a méhszájat hüvelyen keresztül :?: csak mert multkor mikor levetettem a kenetet akkor mondta,hogy ja megnézi a méhszájat is ha már igy vagyunk,mert amúgy nem szokta.akkor hogy veszi észre ha kinyílt :oops: pozitív vagyok,de azért parázok.

lanyané

Most készítettem: (pocim 26+1, 101,5 cm)
Kép
Úgy nézi meg, hogy kitapintja!
Én is szoktam érezni a testüket, amikora hátamra fekeszem! Mókás :lol:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?