Azt elfelejtettem, hogy nekünk azt mondták a gyógyszertárban, hogy kézzel nem érinthetőek a golyók. Az eredeti kupakból kell beönteni a szájába! Biztos nektek is mondanák, de azért leirtam, hátha mégse
! Banyóci
2003.10.23 18:00
Nemsokára költözünk Fótra.
. Kihívtuk az ügyeletet, azt mondta, hogy nem hozná összefüggésbe a taknyossággal. De azt nem mondta hogy akkor mi, csak saccolt hogy valami vírus.
2003.10.23 19:45
2003.10.23 20:18
(En 34 leszek 2 honap mulva)
De en inkabb azon aggodok, hogy nehogy olyat produkaljon, amit a multkor, mikor itt voltak Halacskaek. Habar talan ha nem itthoni kozegben van akkor mas lesz. 2003.10.23 20:30

Bar nem vagyok nagy telimado, de ez olyan szep!Es ugytünik, hogy a földön is megmarad. 

!
, amin az akasztos ruhai, kabatok, stb. vannak es a masik kezevel meg pakolja onnet le a ruhakat....ES KÖZBEN VIGYOROG!!!
DE amikor a szaritogepböl kivettem a felig szaraz kombidresszet, azt is elkezdte a fejere huzkodni, bar volt mar rajta egy...söt egy pullover is!
...mindig megbeszeljük, mit is latni a WC-ben es ha olyat kakilt, a pelusbol azt is be szoktam dobni, ugy, hogy ö is lassa.(csodalkozva kialtja: KAAAA!) Es le szabad huznia...
!
2003.10.23 20:40
2003.10.23 21:08
.
? Jobbulást!!!
)!
! 2003.10.23 21:39
! Általában az olyan filmeket is megkönnyezem, amit körülöttem senki más
!
!
!Ma nem nagyon jutottam előre. Itt van anyukám, ő főzött, meg Gyurcizott és meg heverésztem
!
! A jövő hetünk viszont elég jónak igérkezik! Hétfőn érkezik egy ismerősünk Izraelből, és minden este megyünk vele erre-arra! Ez általában úgy szokott kinézni, hogy elmegyünk valahova vacsorázni, utána meg kaszinóba! Ez utóbbi náluk szinte életforma! Kint állitólag bezárták a kaszinókat, és most rengetegen járnak ide csak ezért! Tök jó, igy 1 hétig nem kell semmit se főznöm
! 2003.10.23 21:43
2003.10.23 22:38
! 
!
!
/ barlangban. A túracsoporban volt egy kislány /kb 2 éves lehetett/. Megálltunk egy helyen, ahol volt egy kis vizes rész, és a kislány felkiáltott :
!
2003.10.24 05:27
Jelentem: Kecskeméten is esik! 2003.10.24 12:48
2003.10.24 17:24
Nekünk a Germicid-C teljesen bevált, tök jól levitte a lázat. 

Néha azért belegondolok, hogy ez remélem nem azt jelenti majd, hogy naponta nyafizik majd új ruháért 
ezért izgulok extrán
, kösz a drukkot 2003.10.24 21:27
2003.10.24 21:32
, akkor dec. elején megcélzunk majd egy napot és összehozzuk. Szerintem is úgy lenne jó, hogy amikor már ott vagyunk egy ideje, akkor jöjjön a télapó, és akkor a manók sem ijednek meg talán. Lehetne vinni esetleg télapós zenét (majd megkérdezem, hogy van-e ott valamilyen zenegép) és hallgathatnánk közben. Hah, tiszta ünnepi hangulatom lett
. Fényképezőt hozzon mindenki, mert szerintem nagyon jó buli lesz
.
, engem is van pár barátnőm aki nyanyának hív. Igaz én még csak 28 leszek decemberben.
!
. Du, meg rengeteget játszottunk Lillussal. Viszont a vásárlás egyre gázosabb Lilivel. Ha meglát valami izgiset, egyszerűen nem tágít mellőle, ha elvisszük eszméletlen üvöltés. Párszor elkövettük azt a hibát, hogy odaadtuk, hogy nézze meg, na ezek után ha mondom, hogy kérem szépen vissza. Akkor magához öleli és rázza a fejét jó kis morci arccal. Mit lehet tenni ilyenkor? Általában megpróbáljuk kicselezni, elterelni a figyelmét, de nagyon nehéz vele. 2003.10.24 21:43
2003.10.24 22:14
Úgy látszik nekem ez jutott! Nem unatkozunk az biztos! De nagyon imádom, csak gyógyuljon már meg szegénykém!
Este pancsi, kiszívtam az orrát, vacsi az ágyban. Utána elvileg alvás. Elkezdett folyni az orra, csináltunk egy orrszívást, utána visszafektettem az ágyra, ő elkezdett sírni és már jött is vissza a vacsi. 2003.10.25 11:13
! Bár kocsival csak pár perc nekünk is a Mammut, és a Mom Park sincs messze, csak nekem nincs jogsim! Azt hiszem, hogy nagyon gyorsan belekezdek, mert nem szeretnék besavanyodni a lakásba! 2003.10.25 15:16

Amúgy is a legjobban a zene tetszik, meg hogy nyilvánosan riszálhat
- így rögtön bemutatózik mindenhol a kis go-go csaj
- mondjuk én csak 2 napig voltam ott
2003.10.25 19:25
. nem nagyon ér rá
(Egyébként az albumban a dec8-Hanna babája címen szerepel)
gyönyörű szemei vannak.
. de hősiesen mégsem ájult el és visszajött, úgyhogy a lényegnél is ott lehetett. Azért nem irigylem, én legalább nem láttam, mi folyik ott lenn
Szóval drukkoljatok! 2003.10.25 21:11
2003.10.25 21:26
Most már apát is aggasztja (ő a nyugodtabb kettőnk közül), alig várom hogy hétfő legyen és mehessünk a dokihoz. Valamit csináljon az én édes mosolygós fiammal, mert ez így nem jó. Ma egész nap nyűgős volt, megint nem kellett neki semmi. Egy üveg iszi sem fogyott el és kb. 2 üveg tápit evett összesen.
Remélem azért nem lesz beteges, most tőlem kapta el a náthát. 2003.10.26 08:06
)
. Lehet hogy Levi a nyákot nyeli le és attól akad ki a gyomra (ilyen velem is volt gyerekkoromban), nem próbáltál valami gyomor nyugtató teát adni neki (HiPP v. ilyesmi)? Ez persze csak egy ötlet. Remélem hamar javulgatni kezd, azért ha nagyon hány inkább vidd az ügyeletre. Az én dokinénim mindig azt mondja kis gyereknél nincs túl kicsi baj, inkább feleslegesen vidd el, mint ne amikor kéne. 2003.10.26 08:44
Én is így gondolkodom. Napközben hála az égnek nincs hányás, mindíg csak este és akkor is csak 1x. De az pont elég, hogy amit végre megkajál tápi (magától fogadja el, nem eröltetem), az is kijön. Holnap már hétfő, rohanok vele a dokihoz! Ja gyomor nyugtató teát nem próbáltam. Van ilyen a hippnek? 2003.10.26 11:49
Tényleg szép méret, Gergő 40 hétre volt csak 2750.
Remélem hétfőn megnyugtat majd a doki.
Gratula a 9. foghoz
Mi 4-nél stagnálunk.
Gergő imádja, hangosan kacag az apjának, mert ő erősen löki, az én óvatos módszeremen majdnem elaludt a hintában
2003.10.26 12:30
- + amúgy leszedné a fejéről, már próbáltuk

Gratula a nővérednek, bár majd pár év múlva, a főzésnél abszolút nem fogok irígykedni, náluk tutti 20l-es fazekak kellenek majd

- meg gondolom még sokan mások, így legalább a költségek is több felé osztódnak + jó nagy gyerekramazuri lesz 

2003.10.26 16:24
2003.10.26 17:51
. Nekem már tigris is nagyon tetszett
2003.10.26 20:03
csak olyan termékeny ez az oldal, hogy alig birom követni az eseményeket. Nem mindig tudom végigolvasni az üzeneteket.
2003.10.26 20:27
2003.10.26 22:06
Bocsi de most egyáltalán nem vagyok képben! Én egy patakról tudok ami a Tahi útnál megy. 2003.10.27 00:30
!
. Szerintem 1 óra bőven elég lenne. Megtennéd esetleg, hogy megkérdezed, hogy ennyi időre is kijönne-e és mennyiért? Mert ehhez az árhoz még a terembérlet is hozzájön.
. Vettem is egy vízhatlan overallt Lilinek, meg egy kardigánt. A kettő együtt volt 2100.- és nagyon szépek, szóval megérte kimenni.
. 2003.10.27 07:18
2003.10.27 10:29

Az ott megy a Béke úton keresztül a Frangepánnál
- utána viszont megadhatnám neked az elérhetzőségeit??- tekintettel arra, hogy mi húzunk Erdélybe egy kicsit.és neki meg az volt a kérése, hogy időben fixáljuk le, mert vállal másokat is és kell tudnia időegyezttés szempontjából.
MOndjuk nekünk van több is, de kell is. Főleg 1 hét múlva Erdélyben. Azt mondják valószínű már hó lesz, nem is kicsi 
meg nem tudnám enni így magába, elég érdekes ízlése van
2003.10.27 10:34

, megkaptam a tervet. Mondjuk nekünk nem lesz ekkora, mert egy kb. 130 nm-resre van pénzünk. De azért jó látné értelmes alaprajzot. 

! 

2003.10.27 12:11
Kissé átfutottam a történésekeket...

Szóval szerencsésen megúsztuk a józan a párom józan eszének köszönhetően. Mert ugye, ha a fékre nem lép rá akkor meg átmegyünk a szembejövő sávba neki a kamionnak. De rögtön az elős autós megállt és kisegített minket a hóból. Merthogy beleragadtunk
Az itthoni árukhoz képest a Nike, Adidas, Mustang, és egyéb cuccok meglepően olcsóak, de pl a cipők és gyerekcuccok sokkal drágábbak.
Na meg itt is ugyanúgy takarítás hegyek vannak. Nekünk padlószőnyegünk volt és azon nem látszott, hogy milyen iszonyat mennyiségű por "terem" minden nap. A szőnyeg benyelte, itt meg parketta és kő van, így naponta 3x seprek egy teli lapát porcicát és egyebet... És nem értem, hogy honnan!!! 2003.10.27 13:01
overált majd veszünk mi neki karácsonyra vagy elöbb ha nagyon kellene .
.Ez a kedves aszony nem a nagymamám hanem az anyukám fiam nagymamája
.
neki csak a husos 10kg fölöti gyerekek tetszenek mivel nem lát mást mert petike uncsi tesoja 12kg 14fél honaposan és már jár egyedül legalább 1 hónapja
.
. 2003.10.27 13:33
!Miután megszületett a baba, azért nem tudtam elkezdeni, mert nyilván vele voltam egész nap
. Most viszont, hogy már ilyen nagyfiú, nem vagyok hajlandó tovább halogatni a dolgot.
! A hétvégén nekünk is kijött
!
! Jobbulást a kis Hannának! Nálunk is én fertőztem meg az egész családot
!
! Sok boldogságot nekik
!
!
!
! Amikor látja, hogy hagymát apritok a főzéshez, már jön oda könyörögni
! Ezért többször adtam már neki a szendvicshez is!
! Tessék gyorsan felrakatni a téli gumikat
!
! Ott is parketta volt, plussz minden fa! Szóval nagyon át tudom érezni a problémádat!
! Anyós meg beállitott tegnap, és egy óriásit balhéztunk vele! Már ott tartottunk, hogy mondtam, hogy fogom a gyereket és elköltözök innen, és felejtsen el az egész család minket (persze Apa kivételével)! Aztán du. visszajöttek együtt, és előálltak azzal, hogy a sógornő elköltözik pár héten belül

! Mi sem szeretünk vele lakni, de mi vele ellentétben tudunk toleránsak lenni, hiszen ez nem egy életre szólt volna! Idáig mi laktunk albérletben. Húztuk az ide költözést ameddig csak lehetett pont emiatt. Most ő jön az albérletbe való költözéssel
! Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|