Sziasztok!
Voltunk reggel Uh-n, íme az eredmény:
BPD - két halánték közti távolság: 4,3 cm
HC - fejkörfogat: 16,5 cm
AC - haskörfogat: 13,8 cm
FL - combcsont hossza: 3,1 cm
OFD - homlok és tarkó közti távolság: 6,0 cm
Ez a fránya Pocok baba annyira, de annyira elbújt az UH elől, hogy én ilyet még nem láttam!

Szó szerint hassal ráfeküdt a bal csípő csontomra, uh. a doki már-már az oldalamon kotorászott az UH fejjel, hogy lásson is belőle valamit.

A teste, feje, gerince kiválóan látható volt, de pl. a kezét-lábát csak hosszas matatás után tudta elővarázsolni a doki. A neme persze nem látszott, és én ezért annyira elverem ezt a gyereket ha megszületik, hogy ihaj!

Előre és utólagosan is elverem mindenért!
Pedig ettem is előtte, mert a kajától általában fel szokott ébredni, de ma nagyon kis lusta, egy-két rúgást éreztem eddig még. Na mindegy, imádom!
4 hét múlva kb. elmegyünk egy 4D-re, nagyon szeretném tudni mit rejteget a lába között.
Emellett az AFP (ezt már írtam) és a Klinikán csinált kombinált teszt első eredménye is nagyon jó lett, uh. valószínű egészséges a babócánk.
Jevi!
Minden kedden van 6 órától a terhespatológia melletti könyvtárszobában. Eddig a terhesgondozásról volt szó és tegnap szültünk.

Jövő alkalommal a szülés alatti fájdalomcsillapítás lesz a téma, és a szülőszoba látogatás is hamarosan aktuális lesz. Szóljak majd külön hogy mikor lesz?
Egyébként meg kell hogy mondjam, hogy bár nagyon kedvelem, de le fogom cserélni Borsay-t, ha a Hartmann Tamás elvállal. Ő tartotta az első két előadást eddig és nagyon jó fejnek tűnik, meg tetszett ahogy a szülésről általában beszélt. Bosszant nagyon Borsay doki feledékenysége... én meg harcolhatok állandóan valamelyik kartonozós nővel (ma is).
Börze utána csak júniusban lesz?! Mi a fene? Ezt nem is tudtam.
Akkor mindenképpen kimegyünk, bár tuti hogy ezren lesznek.
Netty!
Jobbulást Máténak! Nagyon rossz lehet hogy a kis hapi ilyen gyakran betegszik meg.
Tencsi!
Várunk a hírekkel!
Köszi a hozzászólásokat az elsősegély dologgal kapcsolatban!
Ebben a hónapban nem, de valszeg a jövő hónapban elmegyek a Netty által ajánlott tanfolyásra is az E.ü. Főiskolára.
Plusz a Születés Hete keretein belül lesz egy nap, amikor az egyik előadás a babaelsősegélyről lesz szó, oda is mindenképp megyek.
Közben kiderült hogy befelé fordulósak a cici bimbóim, uh. a szopi témára is rágyúrhatok ha szoptatni szeretnék... Így nem lesz könnyű dolgunk.
Hirtelen ennyi van velünk.
Szép napot!
Monee