Már nagyon várom a kirándulást, hogy kipihenjem magam és eltereljem a gondolataimat, meg egy kicsit jó lesz hosszabb időre kimozdulni, még akkor is, ha tudom, nagyon fog Jázmin (és persze Anna) hiányozni és magam ismerve kétnaponta bőgök majd egy kicsit a fényképeket szorongatva
Jaimee, nálunk egyszer dőlt meg (nem is el, csak úgy éppen) a ledőlhetetlennek kikiáltott, homokkal töltött lábakon álló, gumigittezett hangfal, aztán apa is felfogta, hogy saját érdeke, ha biztonságba helyezi
De egyébként kevés dolgot pakoltunk mi is, inkább olyanokat, amik fizikailag jelentenek veszélyt a gyerkőcökre.
Rékának boldog hófordulót!
Ditke, annyira jó az a kalap! De Zsófi is nagyon jó modell hozzá
Balwin, kutyusról kérünk képet, Jázmin úgyis nagy állatbarát, ahogy tegnap ágyhoz (és WC-hez
Iskola: közhely, de egy szimpatikus/ellenszenves elsős tanító néni meghatározza a gyerekek későbbi iskolához és tanuláshoz való kedvét. Évi, hátha Csonginak is olyan szerencséje lesz, mint Máténak volt/van (gyorsan le is kopogtam...)
Iskoláról jut eszembe! Máté megkapta a 3/4 éves értékelését, s nagyon - nagyon elégedett vagyok vele. Legjobban az énekhangja még fejlődésben van és az írásképe egyéni értékelés tetszett
Márti, tényleg nem hasonlítasz az avatarodra! Teljesen másként néztél ki, mint itt! Hogy vannak a gyerkőcök? Mátéék emlegették, hogy májusban összejöhetnénk, ha valamikor nektek is jó!
Olga, lemaradtam valamiről (biztos), de miért is írtad, hogy mi édesanyád neve? Bocs, ha figyelmetlen voltam...
Judit, őzbarna kiscsizma
Erika, találtál verset?
Niki, fülecske teljesen rendbe jött? És hogy tetszett a mamánál alvás?
Kati, Szonja fölső tagozatos?