A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

http://ma.hu/tart/rcikk/h/0/142885/1

Egy érdekes cikk arról, hogy miért is a gólya hozza a babát :)
grillázs

Wish!

Jajj, de jó látni! Csodaszép a kisfiad!

Lányok!
Wish volt az eredeti táblicsku készítője!
grillázs

Wish! köszi a hszt! igen, ilyen esetek adnak erőt! Jó egészséget és sok örömet Nektek!
Albi! Számolom a napokat!
Farkasok! Ksözi a segítséget, megkaptam!
Bodzus! :D A Fe... izé hol kapható?
Bbetti lemaradtam, ti hogy álltok?
Február! Puszi Nektek!
Ági és Tóni! Vigyázzatok Magatokra és a babákra!
Akciózóknak szép tüszőket... no nem nyúlom le, de nagyon teszik!
baboca03

Babóm! Felhívtam őket és még nem lehet kapni, április végére lesz Mo.-on. Amúgy itt nézhetsz utána, ez az eredeti neve: http://www.fertilityblend.com/ Pusssz :D
bodza2005

SZiasztok!!!!!!!!!!

Bocsika, hogy csak most jelentkezem, de sajnos egész nap alíg van időm!

De jól vagyok. A babók még jobban, és apával alíg várjuk, hogy végre hazahozhassuk őket. Szerintem május közepére itthon lesznek ők is. Na akkor még kevesebb időm lesz! :-)

A koriról csak jókat tudok mondani, a 8 hét inkább olyan kolesz hangulatban telt. :-)

Ha még tudok mindenképpen jelentkezem, de ígérni nem tudok semmit! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Jaj mostmár le kell vennem a vomnalzómat. Újjat kell készítenem! :-) De sajnálom!

NA jók legyetek puszika!!!!!!!!!!!
Ági28

Ági!
Nagyon ügyik voltatok!!!Nöljetek nagyra... :!: :!: :!: :wink:

Kép +1x gratulálok!

Kicsi Bodza!Nem válaszoltál a hatalmas privimre..... :cry: :!: :!: :!:
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Kaptam pár perc kimenőt a fiamtól :)
Először is Ági:
HATALMAS NAGY GRATULÁCIÓ TŐLÜNK IS!

Nagyon örülünk, hogy jól vagytok, és kívánjuk, hogy jó gyorsan gyarapodjanak a babácskák, minél hamarabb hazamehessenek, mert otthon mégis sokkal jobb!

Mi jól vagyunk, és nagyon szépen köszönjük a gratulációkat és jókívánságokat, ugye nem haragusztok, hogy nem köszönöm meg mindenkinek egyenként? :)
A szülés kemény menet volt, majd egyszer megírom, ha akarjátok tudni a részleteket, de aztán minden jó lett.
Holnap megyünk a gyerekorvoshoz, sajnos nem úgy gyarapszik a kisfiú, ahogy kéne, lehet, hogy kell tápszer az anyatej mellé, holnap kiderül.
Képet is töltök fel valamikor, de az iwiwen van már néhány kép, ha valaki tudja, ott megnézheti.

Hú, bocs, hogy így kutyafuttában, de gondolom, megértitek :)
Olyan jó volna, ha időnként azért lenne itt nagy csend a topikon, mert mindenki a babájával lenne elfoglalva... Még mindig nem tudom felfogni ezt a csodát, ami velünk történt, és mindenkinek kívánom ugyanezt!
f.
február

február, Ági!
Nagyon rendi tőletek, hogy benéztek és teljesen elfogadható ha nem értek ránk :)
Jó babázgatást nektek!
grillázs

baboca
növesztgetem a petéket, bár Apánk szerint nem eléggé, mert nagyon éretlenek szokás szerint. és már megint le akarja állítani a programot, de én meg megint nem fogom engedni. Ezt minden programkor eljátszuk. :wink:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Puszi az újsütetű anyukáknak! Nőjetek nagyra, szépre, okosra!

Most már nekem is fúrja az oldalam az a Ferulan... egész jókat ígér.

Holnap megyek Apánkhoz a végső megmérettetésre a nagy akciózás előtt. :wink: Szépen alakulnak a tüszőcskéim, már szerdán is nagyobbak voltak voltak, mint a múlt hónapban a 15. cnapon. Remélem,kicsit még ahhoz képest is gyarapodnak, és ha szép nagyok lesznek a petécskék is, akkor a katonák könnyebben meglátják majd őket. :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!
Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Wish, neked is, akárcsak Kandinak köszi a bíztatást! Gratulálok a gyönyörű fiacskáitokhoz! büszkék lehettek rájuk, és magatokra is! (...és a párok férfi tagjairól is ejtsük 1-2 keresetlen szót...mert nekik se kis próbatétel ez az egész macera.)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Február! Először: a lányom sem gyarapodott soha a megfelelő mértékben, előttünk is ott lebegett a hozzátáplálás, de meggyóztem a dokinénit, hogy apja sem egy szumó-típus, úgyhogy feledjük el az állandó hisztériázást a súly miatt. Amúgy a fiam egy évesen volt annyi, mint a lányom két évesen. mindezt csak azért írom, hogy ne aggódj emiatt, ha a kicsi eszik alszik, akkor nincs gáz! kisasszony most 4 évesen is 15 és fél kiló, de kiegyensúlyozot nem vérszegény és nem éheztetjük.
Ági! De jó, hogy vagy! tudod fejni a tejcit, vagy szóba sem került a fejés? Gondolom nem egyszerű megoldni, hogy a körházban is legyetek ésa Te is épülgess! Még egyszer gratulálok és vigyázzatok egymásra!
Bbetti ismerős a leálljunk vagy mi lesz már játszma! Remélem beindulnak a tüszők!
Bodzus Írtam, de ez a nyavajás mindenhol hibát jelez!
baboca03

Sziasztok!

De fejegetek, egész délelőttöm arról szól, de sajna nagyon lassan idnul be a ztejem. Bár minden nap kb 10 miloivel több, de egyszerre eddíg max 20-25 milit sikerült lefejni. De nem panaszkodom, mert a piciknak minden csepp aranyat ér.
Nálunk tuti a tápszer lesz a fő kaja, ha hazakerülnekl.

Ja és szépen nőnek a babaák. Viktorka már 1540g, Niki 1420, Krisz pedíg teganp még 1390 volt. Ő kicsit lemaradt! :-) De sebaj majd belehúz ő is!

Na mára ennyi, mert rengeteg a dolgom.

Ági28

Kedves Ági!

Nagyon sok boldogságot kívánok a három gyönyörű babához!
Hozzanak rengeteg örömet az életetekbe!
:D

Én már nagyon régen voltam itt - idegenlégiós kaálisként - topiklakó, de azóta is nagyon drukkoltam nektek. A sors úgy hozta, hogy majdhogynem napra pontosan egyidős terhesek voltunk - furcsa érzés belegondolni, hiszen én még persze 2in1 pici fiókámmal. :wink:

Seszi
(33+3)
seszi

Ági :lol:
Szívből gratulálok neked és az apukának is ehhez a három babához.Sok egészséget,boldogságot és örömteli pillanatokat kívánok nektek immáron így 5-ösben.

Kati76
kovacsne.kati

Ági!
Teljes szivemböl szeretnék gratulálni a babácskákhoz!!Gyönyörüek!!!
Nem semmi....ügyesen végig csináltad!!!!
Sok boldogságot kivánok a kis népes családnak!!!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Köszönöm szépen mindenkinek! :-)

Hát ha így haladunk , az egyik fiúnk két-két és fél hét múlva lehet, hogy jöhet haza. Sajna lehet, hogy csak részletekben engedik őket haza hozzánk, de a lényeg, hogy pár hét, és mindenki itthon lesz. Már úgy várom! :-)
Ági28

Sziasztok lányok!

Sajnos nem sikerült :cry: :cry: A lelkemből leszakadt egy pici darabka, majd jelentkezem ha vissza sikerül tennem.....

Babázóknak nagyon sok boldogságot kívánok. Ti tartjátok bennem a lelket, hogy igen is sikerülni fog!!!!!!!

Puszi
Adri

Kép
padri75

Sziasztok!

Szeretnék eladni (gyógyszertári ár alatt természetesen), lombikozásból megmaradt 2 doboz Cetrotide-et.
dimise

Drága Adrikánk!
Nagyon-nagyon együttérzek veled. Ápolgasd, kényeztesd a kis sebzett lelked, aztán várunk vissza! Tudod, mindenkinek sikerülni fog, itt csak a mikor lehet kérdés!
Sok-sok vígaszpuszi Neked!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

sziasztok
Most egy kis időre én is eltünők úgy mint Padri. Remélem mire vissza jövök sok baba lesz!!!
Padri
Sajnálom!!! Én is úgy vagyok most mint Te!!!
Kell egy kis idő mire össze szedjük magunkat....

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló! Pandri! csak ismételni tudom Moncsigát: itt az időtöket kivárni nagyon nehéz. Mikor nekem annak idején a nőgyógyász azt mondta, hogy lehet, hgoy fél év mire teherbe esek azt hittem megőrülök, aztán eltelt 5 év.... De sikerülni fog Nektek is! Pihenjetek, gyűjtsétek az erőt!
Ági! De jó, hogy szépen hazaszállingótzok! Lehet, hogy bunyesz vagyok, de nézd a jó oldalát, látod milyen rendes kis gyerkőceid vannak, hogy fokozatosan terhelik meg anyjukat!
baboca03

sziasztok!

Ági tök jó, hogy nemsokára hazajöttök és együtt lesz at egész anyg család.

babóca03
megnőttek a peték ma már nagyon szépek lettek, futottam is esténként. Pénteken lesz a leszívás de akkor lesz a bkv sztrájk is úgy hogy nem tudom mikor induljunk el itthonról.

kagyló, Padri
borzasztóan sajnálom............ :cry:

Kép
Kép
bbeti

Bbetti! nagyon szorítok értetek! Remélem odaértek időben és nem lesz gond, ez a sztrájk nagyon rosszkor van.
Ági! Semmi gáz! remélem nem bátnottalak meg a hsz-szel. ha vannak publikus képek megnézném a babókat!
Vigyázzatok magatokra!
Akciózók mindent bele! Kismamijelöltek pihi!
baboca03

Babóca miért bántottál volna meg?? Nem vagyok én olyan sértődékeny! :-)

A babákról ahogy tudok rakok fel képeket. JÓ??

Haírek róluk tegnap átszállították őket a Madarász utcai klinikára hízni :-) Sajnos a Sotén teltház van, így mivel mi foglaltuk el a legtöbb helyet, sajna mennünk kellett, de hát szerencsére jó helyre kerültünk, bár még nem láttam az új környezetet. De majd ma meglátom hova is kerültünk.

Ági28

Jaj ezt a vonalzót már tényleg le kellene vennem!
Ági28

Ági, de édik lehetnek a picikék, szívesen nézegetném őket! És biztosan gyorsan felhíznak pár grammot, és mehetnek haza az édes otthonba.
Nézd, nekem ez a vonalzó nagyon tetszik:
Kép

Persze nem akarok beleszólni, csak annyira cuki, nem?
És mégegyszer gratulálok nektek! :D
athiz

Sziasztok Lánykák!
Senkivel nem történik semmi??? Velem sem...:))) Csak várok a csodára. Még egy hét kell ahhoz, hogy ne jöjjön meg a Mikibácsi, aztán egy újabb, amíg engedéllyel tesztelhetek. Addig meg próbálok másra koncentrálni.

Kagyló, Padri kell, hogy tudjatok derűlátók lenni! Nem könnyű ez ilyenkor, tudom. Pár hét, és újra bizakodóak lesztek,meglátjátok. Mi várunk titeket!

Ági, legalább fel tudsz készülni a babák fogadására és kipihent leszel mire haza mehetnek:)) xar duma, mi? De bíztatásnak talán elmegy :)

Puszi mindenkinek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

sziasztok!
Pénteken volt a leszívás, időben odaértünk és 5-t vett le Apánk, de csak 4-t tudtak megszúrni. Ez a 4 megtermékenyült, hétfőre nem tudom mennyi marad.

Kép
Kép
bbeti

Bbetti! De jó! Gondoltam ám Ratok reggel!.. de a hírekből az derült ki, hogy azért egész jól ment a forgalom. Kíváncsi vagyok a kis embrikékre!
Moncsiga! majd küldök mensitávoltartó bűbájt! Ilyenkor nagyon nehezen telnek a napok....
baboca03

Sziasztok!

Athiz tényleg aranyos, ha rá tudom magam szánni, majd megcsinálom én is! :-)

Hírek jól vagyunk, hízunk. És anya a Nikit már kétszer a karjában tartotta, és etette! :-) Apa pedíg a Viktort etette tegnap. Olyan édesek a kis csibék! Remélem kb 3 hét, és itthon lesznek!

Betti hajrá a petikéknek!

Ági28

Sziasztok!
3-t kaptam vissza és meg is AHA-ták őket. Most jön a várakozás amit nagyon útálok.

Ági ez nagyon jó, majd kérünk képet is.

Kép
Kép
bbeti

Ági! De jó! Biztos nem egyszerű így, de aki ennyit várt mint ti, annak már ez e pár hét.... Képeket, képeket, képeket, légyszi!!!!!!
Ha lesz időd, köszönöm!
Bbetti! Szuper! Mikit aházták? Nekünk a "kiasszonyt" és társát igen, igaz, csak "Őfelsége" döntött úgy, hogy marad, De szerintem nagy esélyt kapnak így az embrikék! Szorítok értetetk!
Moncsiga! Megyémbeli vagy! hurrá, most veszem észre... Mikulászavaró bűbájokat továbbra is fenntartom.
Februárom! Hamarosan névnapja lesz kisfiatoknak!
Bodzi! Lassan kénytelen leszek megint szörpöt eltenni!
Kandi! Honnan szedted ezt a vonalzót? A fiamra én is feltehetném..
Akciózók! Ügyik legyetek!
baboca03

babóca03
Igen Nikit aházták, és akkor kettőt kaptam vissza. Most is aháztattam mind a hármat, és Apánk mondta is, hogy elég lesz maguknak két gyerek.
Most teljesen másképp állok a dolgokhoz, mint annak idején persze most is van tétje, mert nem szeretnék visszamenni dolgozni, meg apénzem is jobb lenne, de most akkor is nyugodtabb vagyok. Néha el is felejtem, hogy beültetésem volt.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

ÁGI GRATULÁLOK A KIS BABÁITOKHOZ !NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ,EGÉSZSÉGET ÉS MINDEN JOT KIVÁNOK NEKTEK!

FEBRUÁR HA EGY KICSIT MEGKÉSVE DE NEKED IS GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!NEKTEK IS KIVÁNOK SOK BOLDOGSÁGOT EGÉSZSÉGET ÉS MINDEN JOT!

LÁNYOK MINDENKINEK KITARTÁST AZ UT VÉGÉN MINDENKIRE VÁR EGY VAGY TÖBB KIS ÉDES CSODABABA!

Kép
póci

Sziasztok!

Póci már 9 hónapos a kicsikéd?? Hogy rohan az idő! :-)

Kép Niki baba

Kép Viktor baba

Kép Krisztián baba
Ági28

Ági, de gyönyörűségesek! Nagyon hasonlítanak ám rád, főleg a kicsi Niki baba! Tündériek, és gratu mégegyszer! És nagyon büszke vagyok rád, hogy vállaltad mindhármat, nagyon nagy teher, de háromszor annyi boldogság is!
athiz

Jaj, Ági, olyan édesek! Egész álló nap elnézegetném őket! :D

Betti, még szép is, hogy nyugodt vagy, nem is szabad máshogy! (Megj.: az első héten még én is mindig nyugodt vagyok... :twisted: :twisted: :twisted: )
noczi

Micsoda????? Póci babája már 9 hónapos??? Na ne már, nemrég rakta fel nekünk a képet, ahol még nagy pocakja volt! Hát ez kész... Valaki állítsa már meg az időt légyszi-légyszi!!! :D :lol:
noczi

Köszönjük szépen a bókokat! :-) Anyukám azt mondja, hogy a Viktor meg tiszta apja! :-)

Noczi ne csodálkozz, még nekem is csak most volt, mikor Cyprus a citromkúrát javasolta, hogy toljam a mensimet, és tessék már 3 hetesek a babák! :-)

Ági28

Ági :P
Szívből gratulálok! Gyönyörű mind a 3 kisbabád!
Jó egészséget Nektek, sok tejcsit és mihamarabbi lelépési lehetőséget a kórházból!
Puszi,
Fanni (Kaális topik)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

sziasztok!

Ági
nagyon helyesek, Niki már mást kész nő, ahogy be van takarva olyan szégyenlősen. A két fiú is kész pasi már.

Noczi
Te hogy vagy mennyit kapsz vissza és mikor?

Kép
Kép
bbeti

Ági Anyuci!
Gyönyörűek a babáid!!!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Beállok az ámuldozók sorába...Ági, csodaédes kisbabókáitok vannak! Már három hetesek?! Tényleg rohan az idő!

Sok puszi, és ölelés mindenkinek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Ági! Én is én is ilyen babókat szeretnék! Gondolom vagyunk így ezzel páran! Gyönyörűek! Gratulálunk!
Albi! nemsokára te is!!!!! már csak négy nap! vagy még annyi sem4 Vigyázz magatokra!
Nóczilány! jó látni! Szeptember?
Fanni! Vigyázz te is magatokra! de jó, hogy te is ikreket vársz!
bbetti! pihi, amennyire egy ilyen nagylány mellett lehet!
Póczi! Köszönjük a bíztatást!
Akciózók! Mindent bele!
baboca03

Jaj köszönjük szépen!

Dévai papa csak szép babákat tud csinálni! Ügyes a mi aranyemberünk! :-)

Ági28

Ági csatlakozok.....gyönyörűségesek...ilyenkor,annyira bánom,hogy Nekem nem maradt meg csak Nati....
Citrom kúra?Azt hogyan kell?Nem mintha szükségem lenne rá....de hátha az ellenkezőjére is jó!
Leírod majd.....jöhet privibe is!
pusza
Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Ági, szép lett a vonalzótok! :D
Hát ez a citromos dolog engem is érdekelne. Még nem hallottam róla. :o
athiz

Sziasztok!

Citromkúra a következő volt, kb két héttel a várható megjövetel előtt reggel és este egy egész citrom levét kifacsartam, és üresen megittam. Nem tudom, hogy ez tolta e a mensimet, de sikerült azt hiszem 4 napot csúsztatni! Ennyi a titok! :-)

Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?