Sziasztok,
direkt abba a sarokba ültem, ahol sosincs net (sutyi-net), hogy tudjak dolgozni, erre, mikor látom, hogy van, nem bírom megállni...
Ancsa,
mákosguba nagyon jól sikerült, én kb 2x annyi mákot raktam bele, mert mi inkább a gubás mákot szeressük...

Köszi a receptet.
Mi külön lakunk emberemmel, de közel Anyuhoz (gyalog 15 perc), onnan meg a Nagyi 8 perc gyalog, de ő még Anyu "vendégszeretetét élvezi" - aki kezd idegileg teljesen lemerülni ettől..
Szóval számítok majd Anyu segítségére, aki ezt már a legelején felajánlotta, meg is lepődtem, olyan jól fogadta a baba-hírt...mert ő még tuti nem akart nagyi lenni, de elég tapintatos volt.
Veronikusz,
Gyümölcsnap? hát nem tartom.. lehet, hogy azért is vagyok már 91 kg... és 76-tal kezdtem, szóval már átléptem a 14 kilós határt amit Szalay kiszabott. Bár ő még nem tudja... Szülés előtt tuti lemérnek? Nem csak megkérdezik mennyi vagyok? Mert én arra spekulálok. Úgy vagyok vele, hogy 1-2 kiló plusszért ne legyen má' megint kiselőadás, inkább letagadom...
Ja, amúgy mi a TF-nél lakunk, csak néha átsétálok Anyuhoz sétáltatni, meg ebédelni, ő a Gombocz utcában lakik (a Ménesi fölött.)
A kutymók tényleg megérzik!
Gyuzso,
szóval a mákosguba recept Ancsa érdeme, tőle kaptam, küldöm, ha közben nem jutott volna el hozzád.
Hát azért ez a kiló dolog nem nyugtatott meg...
Ja, a másik meg, hogy mindenki azt mondja, (kivéve a férfiakat..) hogy milyen kicsi a hasam. Mondjuk nekem is feltűnt már, hogy másoknak ilyenkor jóval nagyobb volt... Kicsit aggódom....Mondjuk így is elég nyűgös már az életem, nem hiányzik, hogy még nagyobb legyen, csak hát...

Annyira félek, hogy minden rendben lesz-e...
Renáta,
Hát, elég jó a kép!!

Nem csoda, ha nézegeti magát a tükörben, biztos tudja, hogy jól néz ki!

És gondolom Anyuka is építgeti az önbizalmát.
Hogy sikerült a vizsga tegnap?
Borsa,
Gratula a Mikula bához! Megértem, hogy örülsz, hogy megjött. Furi de nekem is hiányzik kicsit... Meg a tabi is...

Most lesz egy éve, hogy nem szedem és mégis eszembe jut esténkét, hogy jaj, csak el ne felejtsem!
szülésznőt én is akarok már mielőbb választani, de Erika pont szabin lesz akkor, mást meg még nem környékeztem meg. Gondoltam, majd a CTG-n ha valaki szimpatikus. Meg meg akarom hallgatni a doki véleményét is...
Memme,
Jól telt a pihenős hétvége?
CTG-től én is remélem, hogy segít a rákészülésben! Valahogy olyan nehéz elképzelnem, hogy hárman leszünk. Azért is sürgetem már, hogy kész legyen a babaszoba, hogy talán annak látványa is segít majd..
Cukorfalat!
Képek irtó édik!!!!!
Nekünk jól telt a hétvége, Szombaton Surányban voltunk a telken, irtó el van hanyagolva, muszáj volt egy kicsit kapirgálni, férjem, meg Apósom közben szalonnát sütögettek..
Aztán este szülinapi buliban annyira nevettem, hogy azt hittem szét durranok és még sikerült be is......

Mindenki egyből elkezdett szugerálni, hogy nehogy ott megszüljek..
Tegnap meg nagybevásárlás tartósélelmiszerekből, mert így fel tudtam cipeltetni Apával..aztán IKEA..
Na, mostmár tényleg el kell kezdenem dolgozni,
majd még jövök,