A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Viki, szívből gratulálok ennek az ügyes nagyfiúnak!
Hihetetlen élmény lehetett! Elhiszem, h. potyogtak a könnyeid. Kis drágaság. Nagyon ügyes!

Kép
niki30

VIKI NAGY GRATULA AZ ÜGYES NAGYFIÚNAK!!! ez a legszebb neked szülinapi (szülésnapi ) ajándék!!!!

timi hátborzongató amiket írtál, mind bala, mind a te részedről! én tuti nagyon meg lettem volna ijedve!! húúúúú.. kineziológushoz mikor mész?

marcsi: lolo várvédése nagyon cuki!!! :) én nem szeretném, ha samu visszaütne, meg azt sem ha ő lene az áldozat. majd ha nagyobb lesz, biztosan ügyesebben megvédi magát. de jelenleg kivitelezhetetlen, h megértse, h "el kell menni", v "el kell kerülni" biz. embereket. ahhoz még azért ő nagyon kicsi, h ezt értse.
felhívtam a bölcsiseket, mondták, h nem vészes azért ez, ne aggójak. azóta voltunk együtt kaláka koncerten és nagyon okés volt a két fiú. samu egyébként rajong ábrisért és ez vissza is igaz, csak a kisfiú épp az agresszív korszakát éli (ami természetes).
remélem hamarosan elmúlik.

rólunk: vasárnap szó sem lehetett pihiről, fordítottam délelőtt (szombat este is) du meg ikeáztunk. sajnos még mindig hasmenés, talán kicsit jobb a helyzet, de brutál iszonyat ez a vírus, van, h egy hétig is eltart és nem csak h minden (!) kijön belőled, de marhára fáj is az ember gyomra. nagyon várom, h végre vége legyen, mert erőtlen vagyok a koplalástól (3 kilót fogytam hehehe) és nagyon vágyom már az ízekre. a krumpliból és rizsből natur formájukban herótom van.

jónás kitalálta, h terpeszkedni jó, ezáltal olyan menstruációs görcsöket okoz nekem, h járni alig bírok, ő viszont remekül van, köszöni szépen. ez a vége már nagyon nehéz, főleg betegen, samustul, de tudom, h utána sem lesz piskóta. hát evvan lányok, most már a köv. 1 évet féllábonis....

vettünk amúgy pár apróságot az ikeában, nagyon klassz homokozó játékok vannak, a pénztárnál, ill. a pénztárak előtt jobbra (budaörs) mini tölcsérek és kis edénykék 8jégkrémes) fagyiskanállal- de mind homokozós szett, nagyon állat. fürdéshez is szuper. meg van lapát meg mindenféle.

na megyünk játszóra, homokozunk egy jót!
kerekpocak

sziasztok!!

Zsófi jobbulást!!! Azért remélem tudsz kicsit pihenni!!

Marcsi igazad van, én is valahogy így akartam megfogalmazni ezt az agresszió/védelem dolgot. Juli is kiabálni szokott hogy nem-nem ha el akarnak tőle venni valamit. :lol:

Timi elég hátborzongató amit írsz, nekem a nagymamám látott szellemeket mikor már a vége felé járt szegény (pár hónappal a halála előtt, amikor kezdett rosszabbul lenni - és tudjuk is kiket, de ezt most nem fejteném ki).

Julinál még nem tapasztaltam ilyet, szerencsére.

Nekem akkor fájt kezem-lábam amikor háton sikerült elaludnom (terhesen), és nyomott valami ideget a gerincben. Remélem kiderül mi van!!

Viki nagyon gratulálok Beninek!! Annyira emlékszem mikor Juli produkálta az első lépéseket!!!!

Nekem egész éjjel gyomorgörcsöm volt, meg hányingerem, asszem kicsit bestresszeltem magam a sulival, Julival, stb.

Most megyek is, majd benézek de lehet hogy napokig nem leszek, muszáj haladnom.

Pussz

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Viki! Annyira édes Beni baba a képeken! Nem csodálom h a járáson elpityeredted magad! Kiváncsi vagyok nálunk lesz-e ilyen meglepi. Múlt héten otthon voltunk a doki miatt, ezért sikerült eljutni az ikeába. Tegnap jöttünk vissza. :twisted:

Zsófi! Most már tessék egy kicsit pihenni is! Hogy bírod ezt a pörgést még így a végén???

Marcsi! Leht h tényleg éhes éjszaka, most vettem neki jó éjszakát tápit és azzal kb 5-ig alszik, akkor szopi és alszik tovább. Ez már jobban tetzik, m a kétszeri kelés.

Timi! Hú de beleborzongtam amiket írtál! Én hiszek a szellemekben is, és fiatal koromban még idéztem is, de aztán vki jól rámijesztett és abbahagytam. Nem mondom, ijesztő dolog. Nekem is volt ilyen , h éjszaka nem tudtam aludni, m azt éreztem h figyelnek, ráadásul úgy betojtam h mozdulni sem mertem...

Jósnő: egy elég aranyos, vagány néni. kártyából jósol. Nem szabad neki semmit se mondani, de végülis "kiolvasta" a dolgokat a kártyából: nem az anyóssal van a gond, hanem a sógornőm az aki próbálja ellenem hangolni, m irigy arra, h nekem sikerült, ő meg nem kell senkinek. Ebben lehet vmi, m ő kezdte tavaly az egész utálatosdit velem szemben, csak hát innen már nagyon nehéz a visszaút, m a tüskék akkor is ot vannak a szememben. A munkámban szerencsés és sikeres leszek, anyagilag jól fogunk élni, na nem milliárdokat lát, de nem leszünk szegények. Lesz még gyerekünk, és hosszú házasság lesz. Anyós pedig nem lesz hosszú életű. Röviden ennyit látott. Na kiváncsi leszek h mi jn össze ebből...

Teri

KépKépKép
pruci

BOLDOG 10. HÓFORDULÓT PETRA NAGY PICILÁNYNAK!!!!

Kép

Sok puszi! Benitől külön! :wink:
Viki és Beni

Kép
viky30

Gratulációkat nagyon köszönjük a járáshoz!!!

Teri: Lesz nálatok is nemsokára hasonló és a többieknél is! Kérem szépen majd a beszámolókat! Jósnő érdekeseket mondott, de hát a sogornőt te is sejtetted nem? És tényleg úgy mondta el mindezt hogy te nem árultál el semmit?! Mert akkor boszorkányos!

Zsófi: Minhta nem is utolsó hetekben járó kismama lennél! Ikea, munka, nyüzsi, játszótér, nem semmi!! Ezek után pihenés lesz ha Jónással sokat kell feküdni az első hetekben. Kis drága már helyezkedik vajon kifelé? :roll: :roll: Ajándékokat sikerült megvenni amit Samu kap? Nagyon jó ötlet, most hallottam ilyen először.

Klári: Jó tanulást, relaxálj is picit! Aztán csak túl leszel rajta hamarosan! Juli meg ilyen korszakot él, nem szabad ezen felhúzni magad. Fúúú nem lehet könnyű de hát mégiscsak próbálkozik hogy meddig mehet el. Biztos nehéz néha, de te biztos követekezetes tudsz maradni és jól neveled. Legalábbis így ismertelek meg a hsz-ek alapján!!!

Marcsi: Elképzeltem a homokváras jelenetet. Tök cuki lehetett Laura!! Kisvakond jó mese, néha muszáj hagyni őket, ha csak hétvégén nézi nem lesz tv-függő!

Evu: Vanóra apa vigyáz ha mentek edzeni? Tényleg hagyod őket kettesben? És szopizik még? Amúgy ez a forgás új dolog, mert akkor gratula. Vagy már régóta tudja? Mesélj! Hozd be a lemaradást! :wink:

Mindenkinek Szép Napot! Rohanok mert ebéd és irány a védőnő, kiváncsi vagyok mennyi a havi hízás!

Kép
viky30

PETRÁNAK SOK PUSZIIII!!!

Kép
niki30

Sziasztok!

Timi hátborzongató, amit írtál! A kicsik tényleg szoktak szellemeket látni? :shock: Grrrr. Remélem Emma nem fog, mert én magam is nagyon félnék ilyen helyzetben. Kiskoromban mindig meg kellett nézniük a szüleimnek, h nincsnek-e farkasok a lakásban sötétben!
Brutál lehet ezekkel a görcsökkel, azért még sok van hátra augusztusig ehhez! :? Csak ki lehet találni valamit rá! Majd mesélj!
Van már nevetek? Ha jól emlékszem nem szeretnéd elmondani, nem is akarok erőszakos lenni, csak arra vagyok kivi, h döntöttetek-e már?

Petrának boldog 10. hófordulót!!!
Szopizik is meg tápit is kap? Ez nekem valahogy kimaradt! :oops:

Viki: Gratula Beninek a járáshoz! Nagyon ügyes nagyfiú már! :D Szoktatok már (próbálni) homokozni?
Ja, és attól még tud a tortából enni sztem, h még nincs foga! Ha másképp nem, pépesítve.

Klári:
Hányinger? Hmmm, érdekes…. :roll: :wink:
Milyen kutyustok lett? Menhelyről való?

Zsófi: gondolom már kezd szűk lenni Jónásnak odabent! Tényleg Samu mennyivel született? A második babák ált. nagyobbak, nem? Száraz pirítóst meg üres teát nem ehetsz/ ihatsz, hogy feldobd a menüt? :roll:

Niki: milyen volt a hétvége?

Az első szülinapot mi is két részletben tervezzük. Először egy családi, utána meg egy gyerekes baráti körös zsúrra gondoltunk! Na, de nekünk még bőven van időnk megszervezni! Azért örülök a nyári szülinapnak (én decemberben születtem), mert lehet kerti partit csinálni! :D

Irtó jó volt a szombati napunk. :D Sétálunk meg kávézgattunk Szentendrén, tök jó sokat beszélgettünk. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de néha beszélgetni is fáradtak vagyunk, mire este időnk lesz rá, most egy kicsit bepótoltunk belőle! Aztán elmentünk vásárolgatni, elköltöttünk egy csomó pénzt! (Mostanában nagyon durván imádok vásárolni, zárolni kéne a kártyámat!) Sőt még a hálószoba is szabad volt egész délelőtt… :D :oops: Emmus jól elvolt Anyuékkal :) , az összes szomszéd megcsodálta, még jó, h nem voltam ott és ezt nem láttam! :roll:

Most viszont egyátalán nem hajlandó ebédelni! :shock: :evil: Uazt kapta, amiből tegnap bevágott egy óriási adagot- húsleves, és most ki sem nyitja a száját! SZétvet a düh! :oops:

Zsu
svs

Petrusnak boldog 10. hóforcsit!

Marcsi: nem szoptatom már Szonját, igazán nem is tudtam sokáig, fejnem kellett neki. Ezért így könnyebb volt Apára hagyni! Tényleg nagyon ügyesen megoldotta, és ő küldött, hogy nyugodtan menjek el a fürdetés előtt!

Teri: hogy hívják a nénit, nem Böbe? Én is voltam egy ilyen vagány, nagy dumás néninél, és minden előzmény nélkül frankón mindent megmondott!

Zsu: jaj de jó, hogy ilyen jól sikerült a szabadnapotok! NAgyon örülök! Az én Anyukám is mutogatja a szomszédoknak a gyereket, de csak ha nem vagyok ott, mert tudja hogyegyébként harapok érte!
Lehet hogy megint a foga? Vagy, unja esetleg? Tudom, hogy csak tegnap kapta, de lehet hogy ilyen kis gourmand?!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Először is: Petrának Boldog 10. hónapfordulót!!!!!

Timi: tényleg rémisztő amit írsz. Én hiszek is a szellemekben. Amikor még otthon laktam, többször arra ébredtem, hogy ég a villlany a szobámban. Olyankor le sem esett, hogy ez mi lehet.
Amikor már többször előfordult kicsit megijedtem.
A nagymamám is látott szellemet amikor már kezdett leépülni. Fú de rossz volt. Éppen én voltam vele. :shock:

Zsófi: nekem 2 éve volt ilyen fosós vírusom. Mindent kifostam ahogy megettem. Borzalmas volt. Viszont nem diétáztam 2 hétig, le is fogytam 49 kilóra. Utána nagyon nehezen szedtem föl a kilókat. Azért a 170 cm-hez nagyon durva a 49 kiló. Se mell, se popó, se semmi. :roll:

Viki: nagyon ügyes Beni. Elhiszem, hogy meghatódtál.

Luca beindult, mint a gép. Egyfolytában mozog, még szerencse, hogy van járókánk, jó nagy. :) Most éppen négykézlábra szeretne állni, de még nem megy neki és ilyenkor baromira bedühödik.

Kép Kép

Edis

Kép
ediske

elment a magzatvíz. bementünk a kórházba.
kerekpocak

Juj Zsófi!!!!! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edis

Kép
ediske

HAJRÁ ZSÓFI ÉS JÓNÁS!!!!!! DRUKKOLUNK NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teri

KépKépKép
pruci

ZSÓÓÓÓÓFI!!!!

DRUKKOK MENNEK EZERREL!!!

HAJRÁ HAJRÁ JÓNÁS BABA!!!

fatima

Hajrá Zsófi, Hajrá Jónás!!!!!! Reméljük, még ma meglesz az a baba!!!

Zsu
svs

hu Zsofi akkor drukkolunk ezerrel hogy minden rendben legyen!!!

Azta Beni jar nagy nagy gratula neki es puszi - nem csodalom hogy meghatodtal ez egy nagyon nagy merfoldko....

Petra baba boldog hofordulot!!!!

Luca baba nagyon ugyes csak igy tovabb... :)

Zsu nagyon irigyellek am a szabadnap miatt en is nagyon vagyok mar egy ilyenre de mi azt hiszem meg varunk ezzel

Csajo itt az eso en zabalom a csokikremet, a gyerek uvolt szinte egesz nap most mar a masodik fogacskanal is megpattant az iny szoval hamarosan 2 foguak leszunk :)

MA voltunk utlevelet csinaltatni... internetes bejelentkezes nem kell varni azzonnal szolitanak... na ehhez kepest fel orat vartunk :( most nem az a fel ora de akkor ugy szervezem a napot :evil:

puszi agi

Kép
cica_1

:) Emmus 9 ho 9 nap 9 kilo... tiszta KILENC :lol:

Kép
cica_1

ZSÓFI DRUKKK!!!!!!!!!
Na megint könnyes lesz a szemem mindjárt!!!

Kép
viky30

Lányok! Kit értesít Zsófi? Megbeszélte valakivel?
2 órája írt, nagyon kiváncsi vagyok.
Remélem gyorsan kibújik Jónás! Jajj de izgulok!

Kép
viky30

Pont ezt szerettem volna kérdezni, hogy kinek ír Zsófi! Nagyon izgulok én is, remélem gyors szülés lesz! Bízom benne, hogy sikerül természetes úton megszülnie.

Edis

Kép
ediske

Zsóóóóófi!!!!!!!!!!!!!!!jaj Istenem,nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
evu

bassza meg Zsófi !!!!!

nagyon sok drukk !! és remélem sok erőd lesz így a betegség után !!
hajrá ! hajrá !
minden rendben lesz ! ügyesek vagytok Jónással és Csabával !

csajok, kinek van meg tényleg Zsófi száma? kinek tud Zsófi üzenni?
Klári, Niki, Fatima, többiek ??

Marcsi

KépKép
alon

Zsu, tök jó, h. így sikerült a szombat !

Ediske, Lucának gratula a 4kézlábas próbálkozásokhoz !
a kapucnis képen Babamagazin címlapravaló a kisasszony !!

Ági, hová készültök utazni Annával útlevéllel?

Evu, milyen volt az edzés ? ez fitness terem ? mintha még pocakosan írtad volna, h. jártál régen.
Apával volt Vanó ?
avatar -kép iszonyú jó ! szintén Babamagazin ! ezek a Jánosos lánykák dönölüüek ! 8)

Klári, próbálj pihenni - lazítani.. na persze könnyen beszélek.. ez a gyomorgörcs nem hangzik túl jól.
tudom, h. ez egy babás topik, de muti az új kutyit...

Teri, Petrának boldog 10. hófordulót kívánok. {te jó ég, már a 10.}
lassan ti is kezdhetitek szervezni a szülinapot.
hú mennyi 1 éves szülinap lesz a nyáron !

amúgy amit a jós mondott sógornőileg tök logikus.. egyúttal szánalmas. :?

Marcsi

KépKép
alon

Jesszusom Zsófi, eljött az időőőőő?!

Zsófi, Jónás, ügyesek legyetek! Nagyon-nagyon szorít mindenki!!!
Mindjárt bőgök
.

Nekem megvan a száma, de ki tudja kinek üzen. Azért valakinek biztos. Meg aztán lehet Csaba bejelentkezik egy üzenet erejéig, nem?

Kép
niki30

Te jó ég, micsoda hírre jövök!
NAgyon drukkolunk Zsófi! Ügyes legyél!!!

Nelly

Kép
breeki

Edis: Luca baba gyönyörű! Milyen kis mosolygós vidám baba ő is!
Gratulálok a négykézlábazáshoz!

Zsófi a múltkor írta, hogy kinek a számát tudja, de a lényegre nem emlékszem. :(

Megpróbálom megkeresni...

Nelly

Kép
breeki

Arra konkrétan emlékszem, hoyg azt írta, hogy Csaba biztos hogy hozza a híreket nekünk!

Van egy édi storym...
A múlt héetn valamelyik reggel, Apa kelt fel Szonjával. Hallja, hogy valaki fütyül, néz körül, hogy ki lehet az, mire észreveszi, hogy Szonja fütyül! :shock: Fújja ki, és szívja be a levegőt, és fütyül, és ez annyira tetszik neki, hogy így fütyülve jön-megy a lakásban!
Annyira cuki, hogy meg tudnám zabálni!

Nelly

Kép
breeki

Drága fütyülős Szonja :lol: :lol: :lol: :lol: Aranyos lehetett!

Kép
niki30

Sztem már tutira megszületett Jónás.
Ha természetesen is szült volna, akkor már bizti meg van, mert nemhagyják hosszan vajúdni. Ha meg császár, akkor tutira itt van már ezen a világon.

Úgy izgulok. :)

Csaba biztosan hamarosan jelentkezni fog.

fatima

Azt mondod Fatima?
Hm, lehet. :roll:
Végülis még nem telt el olyan sok idő. Ennyi ideig csak hagyják vajúdni, nem?

Kép
niki30

Szerintem sem hagyják sokáig vajúdni, már csak azért sem, mert ettől a gyomros vírustól le is gyengült az elmúlt napokban!

Nelly

Kép
breeki

Majd válaszolok meg minden de most drukk Zsófinak!!!

Azt írta hogy Csaba fog jelentkezni, én eddig nem kaptam smst!!

Te jó ég milyen izgi. Remélem az hogy magától indult be az segít Zsófinak!!!

Bakker lányok Zsófi sztem még 2 fájás között is bejelentkezik majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kb úgy írta hogy na, leugrok a boltba tejért, majd jövök :lol: :lol: :lol: :lol:

Klári
Kép
ganti

Tuti Csaba ír, de még ha már meg is született Jónás, ki tudja hogy oldották meg Samut, stb, szóval bizti van más tennivaló mint nekünk szólni!!!

Ne izguljunk azért mert nem jelentkeznek!!!

Klári
Kép
ganti

Húúúúúúúúúúúúúúúú, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :wink:

Megy a drukk ezerrel Zsófiéknak!

Edis!
Luca mosolya hihetetlenül huncut :)
Tündéri!

Zsu!
Elárulnám én Zsebi nevét, ha meglenne, de sajna még csak listánk sincs, hogy na akkor ezek közül válasszuk ki a befutót. :oops:

Nelly!
Fütyülés: :shock: :lol: :lol: NAgyon ciku lehet :) BAla csak próbálkozik, s eszi a répákat, de csak nyersen :)

A kineziológus holnap lett volna, de felhívott a leányzó, hogy sorry, de nem tud holnap feljönni Pestre :cry: , így 24-én tudunk találkozni csak. :cry: :cry: :cry:
Pedig már annyira beindultam a dologra, hogy most egy kicsit csalódott vagyok. :(

Lányok! Komolyan mondom, mintha most kezdenék pocakosodni. :shock: Három napja hányinger kerülget egész nap és majd elalszok. + brutálmódon ég a gyomrom, s a nyelőcsövem :evil: Valahogy nagyon fent lehet most Zsebi a gyomromnál. Mondjuk mozogni is itt érzem fent. Néha hullámzik a hasam. :)

Puszi mindenkinek és jó éjt!

Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok lányok!

Pap Jónás 21:29-perckor bár császárral (ahogy arra számítani is lehetett) de világon és egészségesen.:)

3400g 54cm tökös legény, erős orgánummal...

Csabi
kerekpocak

SZÍVBŐL GRATULÁLOK JÓNÁS ÉRKEZÉSÉHEZ!!!
SOK-SOK EGÉSZSÉGET, ÖRÖMET ÉS BOLDOGSÁGOT KIVÁNUNK!

Kép

Kép
viky30

Kedves Zsófi, Csaba és Samu!

Szívből gratulálunk nektek Jónáshoz!
Minden szép és minden jó váljon valóra, amit csak kívánni tudtok magatoknak!
Kép

Timi&Tomi&Bala!

Kép

Kép
timtom

Megérkezett Jónás! Aztamindenit!
Mi is szívből gratulálunk Nektek Jónás érkezéséhez!

Nagyon kiváncsi vagyok rá!

Kép
niki30

DRÁGA ZSÓFI, CSABA ÉS SAMU!

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK JÓNÁS ÉRKEZÉSÉHEZ! KÍVÁNUNK SOK EGÉSZSÉGET ÉS ÖRÖMÖT AZ IMMÁRON 4 TAGÚ CSALÁDNAK!

Én amúgy kaptam este későn (kb 1/2 12-kor) SMS-t, de már aludtam. :oops:

És képzeljétek! Jónás méretei egy az egyben megegyeznek Tarek születési méreteivel. :lol: :lol: :lol:

fatima

Szeretettel gratulálok az egész Zsófi családnak a legkisebb ugrifüleshez!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D

Csabának köszönjük a híreket!

Zsu
svs

Szívből gratulálunk Jónás érkezéséhez! Sok egészséget, boldogságot a 4 tagú családnak!!!
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Nagyon gratulálok Jónás érkezéséhez!!!!!!! Sok boldogságot az egész családnak! Remélem Zsófi jól van!

Edis

Kép
ediske

Gratulálunk Jónáshoz!

Amint lehet kérünk majd képeket!!! :wink:

Klári
Kép
ganti

Kép

GRATULÁLUNK JÓNÁS ÉRKEZÉSÉHEZ,SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!

KépKép
evu

Zsófi, annyira örülök. Jó egészséget, sok tejecskét kívánok nektek!!!

:) :) :)

A.
tündérkisfiú

ZSÓFI, CSABA, SAMU !!
GRATULA A LEGKISEBB JÖVEVÉNYHEZ !
SOK BOLDOGSÁGOT, TEJECSKÉT ÉS GYORS FELÉPÜLÉST KÍVÁNOK !

Csaba, ha tudsz hozzál képeket !
Samu is megy ma vajon már látogatóba ?

Marcsi

KépKép
alon

NAGYON SOK EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK! GRATULÁLUNK JÓNÁS ÉRKEZÉSÉHEZ!
REMÉLJÜK MINDEN ÚGY ALAKULT, AHOGY ZSÓFINAK A LEGJOBB VOLT!
SOK PUSZI NEKIK!

Köszönjük a híreket Csabi!

Nelly

Kép
breeki

Jaj, nagy izgalmamban elfelejtettem átméretezni, és kiszínezni!

NAGYON SOK EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK! GRATULÁLUNK JÓNÁS ÉRKEZÉSÉHEZ!
REMÉLJÜK MINDEN ÚGY ALAKULT, AHOGY ZSÓFINAK A LEGJOBB VOLT!
SOK PUSZI NEKIK!

Nelly

Kép
breeki

Kedves Zsófi, Csaba, Samu!

Sok szeretettel gratulálunk Jónás érkezéséhez! Sok boldogságot kívánunk az immáron 4 tagú kis családotoknak!

Szeretettel

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!

Már ezert éve nem jártam erre, de a fiúk nem sok szabadidőt hagynak. :lol: Estére meg már hulla vagyok én is, annyira jól sikerül a babafárasztás.

Márk jól van, ma voltunk mázsáláson. 13 kg és 92 cm. Elfújtuk a két gyertyát a tortáján, nagyon tetszett neki az ünnepségsorozat. Már nagyon sokat beszél, több szót tesz egymás mellé. A sorrend még nem az igazi, ragozás még várat magára. Végre jól is alszik, max 1x kel, akkor is csak Anyahiány van.

Babák egyre gyönyörűbbek és olyan, jó hogy megint van egy picibaba a topicon. Lehet egy kicsit nosztalgiázni...

Küldök egy pár képet is és megpróbálok megint bekapcsolódni :oops:

Puszi mindenkinek és szép napsütéses tavaszi napot kívánok

Kép

Kép

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X