Sziasztok!
Jó sokat írtatok, már nem emlékszem, hogy ki mit, így név nélkül reagálok, ami eszembe jut.
Fáradtság: én is úgy képzeltem, hogy fitt kismama leszek, mint mondjuk Rubint Réka, ehhez képest alig vonszolom magam, állandóan lihegek és a napi rendrakás és takarítás is teljesen lefáraszt. Pedig nem híztam olyan sokat, 10 kg-nál tartok. Mi lesz még az elkövetkezendő 7 hétben?
Tegnap volt uh, 2300 gr Marci becsült súlya, de úgy tudom, hogy mindig többet mér a gép, úgyhogy szerintem kevesebb. A következő időpontot már én is CTG-re kaptam.

El sem hiszem, hogy itt tarok.
Elkezdtem én is pakolni a kórházi cuccot. Vettem ezért direkt három hálóinget, ami a kórházban lesz rajtam, merthogy itthon nem hordok. Van már szoptatós melltartóm is, a budaörsi Auchanban lehetett kapni 2900 ft-ért. Szerintem nem volt sok érte és teljesen jó minőségű.
Hasszorítós bugyit én kaptam, és ha már van, akkor biztos fogom hordani, de kell egy kis hasizomerősítés is hozzá. A Garmastant nekem is ajánlották, de még nem vettem.
Hazahozatal: vettünk autós ülést, ami hordozó is egyben, úgyhogy abban hozzuk haza. Kézben nem merném, mert autóval kell jönnünk és úgy nem érezném biztonságosnak.
Kocsikabát: egyet vettem, ha hűvösebb lesz ráadom, ha nem akkor body, rugdalózó, kissapka és pléd esetleg. De majd meglátjuk milyen idő lesz. Túl melegíteni sem akarom a gyereket.
Lassan kész a babaszoba, ha kész, csinálok képeket, meg a babakocsiról, meg a hordozóról is.