Bosek: tényleg érdemes volt beváltani az ajándékcsekket, nagyon helyes Blanka!
Pété: nem tudod valahogy megszerezni a kórházi szobatársad elérhetőségeit? Hogy jöttél rá, hogy ő volt?
Melinda: helyes a kis Dóra!!!
Pumperka: úgy látszik, nemcsak a mi Fruzsink szeret „falhoz” dörgölődzve aludni – édes..., és a hordozós kép
Zsu: nekem nem lesz védőnő, sem orvos, viszont bármikor is indulunk, megvárlak, és viszlek Benneteket!!! Ne izgulj!
Juditkecskemet: én mint első babás, el sem bírom képzelni, milyen lehet két (vagy több) gyermekkel odahaza, főként olyanokkal, akik még picik. Minden valószínűség szerint RÁD van szüksége a nagytesónak, és azt látja, hogy a kicsivel mennyit foglalkozol... Nem tudom, mi a jó megoldás – szerintem ez annyira gyermek/szülő függő... Én biztos megpróbálnék külön programokat szervezni csak neki és csak nekem, hogy lássa, hogy igenis fontos!!! Mindenesetre bármit is érzel, szerintem teljesen normális – nem minden rózsaszín, és cukormáz a gyermeknevelésben... Aki pedig azt mondja, az is érez néha olyat, ami nem fér bele abba a képbe!!!
Kiskönyv: mi a kórházban kaptunk
Konakion: amíg csak szopik kell adni hetente
Helyes ez az aranyköpés!!!!
b.márti77: a gyermeket már megdícsértem email-ben, de itt is

Ha gondolod, segítek a vonalzóban is
Fruzsi egyelőre még válogat, de szerintem megdobogtatta a kis szivét a szép szőke herceg
Mni: új frizkó! Szuper!!! Én két hete kaptam jövő hét keddre időpontot, a fodrászom eltörte a lábát... Lassan 3 hónapja nem voltam fodrásznál... brrrrrrrrrr
Nagyon jó a családi kép rólatok! A kiscsajnak még mindig irigylem a haját
bnesz.eva: Fruzsi szokott nyögdécselni, de szerintem nem azért, mert kínlódik – olvastam valahol, hogy mostanság kezdenek kiadni magukból mindenféle hangokat a babák – én akkor gyanítom, hogy épp a pellus telerakása a cél, ha a kis feje pirosodik...
Szilvánusz: jó ez a hajszárító is!!!

nekünk ugyan nem aludt el rá, de megbűvölten hallgatta, mikor az apja hajat szárított. Ne hülyéskedj már ezzel a hiányolás-dologgal: hát kihez megyünk kedden???? Ha nem kedvelnénk, meg se látogatnánk!!! Szóval: nopara!!!! Telefon meg otthon is működik!
Panny: helyesek a képek!
Potyka: és te hogy vagy? Nem is nagyon írsz a várandósságodról... Hogy érzed magad? Hol fogsz szülni? Kisfiú, vagy kislány?
Mzx: neked is aztán jó sok dolgod van a babó és Erik mellett... Laura már két hónapos?!?!?! Gratulálok nektek!
Mni: én balga, meg eddig a zöldborsót kihagytam... Pedig imádom! Szuper – hét jóhíre
Judit18: Fruzsi szélgörcsös, vannak kiütései, és csak tejet kap – szóval ne izgulj, nem azon múlik! Fruzsi akkor alszik sokat napközben, ha sétálunk, akkor séta/2-3 óra attól függ, hogy egyszer, vagy kétszer megyünk, amúgy nélelőtt alsik 2-3 órát, aztán ha nem sétálunk, akkor délután csak 1-1 órát...
Fanetta: akkor már én sem akarok lemaradni! Boldog születésnapot! Köszi a hozzáállásdícséretet!

Te mivel foglalkozol? Felkeltette az érdeklődésem a wiwes bemutatkozód...
Ezek szerint ti is jöttök kedden?
A mi ki piszénpisze kölyökmackón orrára nem találtunk megfelelő bohócorrot – de ha majd megnő (legalábbis az orra) kap egyet – bohócruhája már megvan
Jim: találkozni én/mi is mennénk! Ha van még hely nekünk is... Kaját, piát viszünk! Zsu, ha gondolod viszlek oda is!
AC: az azért, ha jól csinálják tud elég kemény lenni... ++++ aztán írd meg, milyen volt!
Köszi a wiwes dícséretet
Mona: gratulálok!!! Szuper kis csapat vagytok a kiscsajjal!
Boszi30: kis kócos!!! Tündéri!
Panny: jók a viccek
Melinda: beteljesítettem az álmaimat – utaztam, világot láttam, embereket, kultúrákat ismertem meg ,hogy aztán elmesélhessem Fruzsinak
Egyiptom volt az első nagy álmom, ahová először mentem 1 hónapra hátizsákkal... órákat tudnék róla mesélni nagy nagy szeretettel...
Mni: tuti, hogy van abban valami,hogy 6hetesen megváltozik a tej íze, állaga a hormonok hatására, mert Fruzsi is ezt adja elő, amit te leírtál... Viszont a csaj reggel ruhástul volt 5840 gr...
Szilvánusz: jókat írtál!!!!
Zsu: ez a védőnő......