Sziasztok!
Jó sokat írtatok tegnap óta. Én meg csak most tudtam átolvasni. A tegnap délutánt szinte végigaludtam ismét, szinte csak enni keltem fel. Most éjjel kétszer is kinn voltam, de az alvással úgy látszik még mindig nincs gond.
Klarka! Úgy sajnálom, hogy újabb probléma merült fel.

Hétfőn imádkozom a kis Atiért. Biztos minden rendben lesz és hamarosan hazavihetitek.
Nagyon szép kisbaba.
Zsuzsa! Mire ezt írom, már lehet, hogy babázol. Azért gondolok rátok! És várom a híreket.
Magika! Zolinak jobbulást!
A pici Katalin pedig még mindig tündéri kislány!:D
Mango, Xsara! Jó, hogy jelentkeztetek.
Nuska! De jó, hogy már otthon vagytok! Zsigi nagyon édes baba!:D
Celesztina! Aranyos Lau a dupla cumival!:D
Toncsi! Jó, hogy már ti is otthon vagytok! Kívánom, hogy mihamarabb legyen tejcsi!
Sajnálom, hogy ennyit hagyják szenvedni Pumpókát.

Ez azért borzasztó.
Erika, köszi az infót.
Ágnes! Neked is mennek a drukkok!
Marjan! Nemsokára te is babázol.
Gitka! Képekből sohasem sok.

Nagyon aranyosak a ruhák, a pici zoknik és sapik.

A babakocsitok pont olyan színű, mint a miénk, csak a miénk Taco.
Gabo! Én is az aventes mikrós sterilizálót használtam és pont olyan lett minden, ahogy leírtad. Én úgy tudom, törölgetni nem szabad, viszont ha elég türelmes vagy kiszárad. Én megfordítottam az üvegeket a csipesszel (azt is sterilizáltam) és eltűnt lassan minden csepp. Igaz, volt olyan cumisüveg, ami 1 napig is száradt.
Kisfruzsi! Én viszek minden papírt a kórházba. Van, amit betűztek a kiskönyvembe (vércsoport, hepatitis), de a többi is ott lesz.
Benettke! Örülök, hogy jól vagy.
És nagyon édes a kisfiad! Imádom a mosolygós babaképeket!:D
Kisscica! Ügyesen csinálod!:)
Mary! Elhiszem, hogy örülsz. Nincs annál jobb érzés egy költözés után, mint amikor végre minden doboz eltűnik.
Bolygó! Kitartást! Mindene meglesz a babádnak, mire kell. És ha már 2 56-os rugi van, akkor lesz mit ráadnod. A többi majd kialakul.
Nálunk Apa tudja a legjobban megnyugtatni a kis randalírozót a pocakomban, ha már túlzásba viszi.

Egyszerűen odateszi a tenyerét a pocakomra és pár másodperc múlva már alszik vagy pihen.