A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Egészségedre Pironya!
Nekem semmi étvágyam nincs, kb 3 hete!!!! Miért?????
bluebox

Holnap megyek a korházba UH-ra. Bár tegnap is nézte a doki ultrahangon, de az ottani gép elég ratyi. A korházi az nagyon tuti. Amit azért megtudott állapítani, hogy az Ő számításai szerint, most kb. 2100-2200 gr lehet Kristóf.
Azért ugye már nem pici?
bluebox

blue: nekem sincs, csak kényszerből eszek

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szia Szilvi!

Azt hittem, már magamban írogatok. Barinak is küldtem egy fotót, találtam valamit, de pont az előző oldal utolsója lett! Lehet, hogy meg sem nézte?
Szóval nem tudom miért nincs semmi étvágyam, viszont ha valamit megkívánok, mondjuk egy szendvicset és rögtön nem tudom megenni, hát komolyan mondom fizikai fájdalmat érzek. Amikor Tomival voltam terhes, vele is kb az utolsó két hónapban voltak ilyen kitöréseim. Nem értem miért van ez, de nem igazán jó :(

Viszont, kb 1 hete annyit iszom, hogy már nézni is rossz :( Éjszaka képes vagyok felkelni (persze, ha véletlenűl sikerűl aludnom) hogy igyak valamit, mert iszonyű szomjas leszek.
bluebox

Érdekes,hogy mindenkinél felváltotta a nagy zabálást a minimális evés.Én is van,hogy este már nem is eszek.De nem is híztam az elmúlt hetekben. :lol:

Kép
melike

Hízás: eddig havanta átlagban 3-4 kg-ot híztam. Most 1,5 kg-ot híztam. Meg is lepődtem magamon. Büszke voltam magamra :)
bluebox

Hova tűnt mindenki??????
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 17:15-kor.
pironya

Ejnye!!!!! Még néha én is bejárok dolgozgatni, de nem viszem túlzásba!!!!!! Az a baj, hogy amíg ott voltam, mindent megcsináltam, és ez nekik tök természetes volt. Most hogy nem vagyok ott rájöttek, hogy nagyon elrontottak valamit, hisz amíg ott voltam akkor kellett volna megtanulniuk ezt-azt. Dehát.......................... most megy a szívás, mert még igazán számlázni sem tudnak nélkülem. Így jártak!!!!!!!!!! A legszarabb az, hogy a legjoban akivel kicsesztem a Nővérem, mert Ő számláz, csak nincs aki a keze alá dolgozzon. Nagyon sajnálom Őt :roll:
bluebox

Én is vagyok, csak közben főzök vacsit. Krumplifőzelék lesz fasírttal. De megkívántam a bundás kenyeret is. Az én étvágyammal nincs gond, csak nem tudok sokat enni és mindig éhesnek érzem magam, noha tele vagyok. Az én Picurom 1780g, ez kevés ebben az időszakban?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Szia Mankabi!

Én most ebédelek, megjött az étvágyam egy picit. Krumplifőzeléket rántott pipimájacskával......... De rég ettem.
Szerintem teljesen rendben van a babód súlya. Az én dokim csak saccolta a méreteiből........ A biztosabbat csak holnap fogom megtudni ha megnéznek egy normális UH géppel:) Március 8-án voltam utoljára rendes UH-n, akkor a becsűlt súly 1059 gr volt.
bluebox

Ó,csajok,mindenki krumpli főzit csinál?Megkívántam...

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 17:16-kor.
pironya

Csak azért kérdeztem mert nem tudom, hogy ebben az időszakban mennyi szokott lenni átlagosan a babák súlya. De szerintem is ráér kint megnőni!

Tegnap este nagyon megijedtünk, mert elkezdett fájni az egész hasam, keresztben hasított bele a fájdalom, ilyet még ne éreztem. Nem görcs volt, de a férjem már azt hitte szülünk az éjszaka, mindketten megijedtünk, de szerencsére később elmúlt. Még az is annyira fájt amikor Picur mocorgott, nektek volt már hasonló?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Tejserkentő:
Én ezeket a teákat KÉPTELEN vagyok meginni!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :?
Ha már a szagát megérzem,hányni tudnék!!! GRRRRRR
Különösen,hogy én édeskömény teát ittam 12 évvel ezelőtt.....Rágondolni is rossz!!!!

VISZONT: Nemrég hallottam egy homeopátiás bogyóról,ami kiváló tejserkentő hatású,nagyon sok jót olvastam róla más topikokban is.Mindenki dícséri.Nekem már a védőnőm is ajánlotta!

A neve: Urtica urens 5ch ,és 3x5 golyócskát kell belőle bevenni.
Majd még pontosan utána akarok nézni,hogy mikor kell elkezdeni szedni.

Van egy másik,amitől kevesebb a vérzés szülés után,valamint méhösszehúzó hatású:
Arnica montana napi 2x5 golyó

Kép
orsitigris

Mankabi!

Nekem is nagyon fáj néha a baba mozgása,holnap megyek a dokihoz,holnap fogom tőle megkérdezni.Valamelyik este úgy beindult,hogy már elkezdtem pityeregni.Ez biztos,hogy nem normális.És ha nagyon befeszít,elkezd fájni az előző hegem.A védőnő szerint ez sem normális.
Az éjszaka én sem aludtam normálisan (sose alszom normálisan),és volt 2 kósza fájásom.Nagyon megijedtem.A férjemet nem akartam felkelteni.Kb. 1 óra különbséggel jött,keményedett,és fájt is rendesen.
Lesz mit megbeszélnem holnap a dokival....

Kép
orsitigris

Orsitigris - milyenek ezek a fájások? Görcs, vagy feszít, belehasít? Honnan fogom tudni, hogy ez az? remélem csak jóslóid vannak és beszéld meg a babáddal, hogy még maradjon kicsit!

Manka

Kép

Kép
mankabi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 17:16-kor.
pironya

Pironya!
Egész nap pihenek,míg a gyerekek suliban vannak.Tényleg már szinte mindent a férjem csinál...
A fiamnál a 36.héten kezdődtek a jóslófájások,majd minden éjszaka fent voltam 10 perces fájásokkal,mire szülni mentem (40+2,hát persze,hogy túlvittem) addigra már teljesen ki voltam nyúlva...

Kép
orsitigris

Én is megjöttem...vagyis felkeltem :lol:

Lehet,hogy én már ennyi hét "szenvedésétől"megedződtem...de én a sorozatos fájásokat sem veszem már komolyan és nem is mondom a dokinak..majd ha 10 percesek akkor bemegyek...
Éjszakai is jönnek mindíg!!Még 7 hetet ki kell bírni!!!!!!!!!!!!
Vendég

.....
pironya

Hamarosan jön Apa és elmegyünk a szivacsért a kiságyba.
Nagyon szar idő van,egész nap majd el alszok.

Kép
melike

sziasztok!

megjöttünk a doki bácsitól. minden rendben van!

Gigi, Mia hol vagytok????????

Írtátok egy páran , hogy bőgés lesz amikor a pici megszületik.
Az nálam is lesz!!!!!! Mivel mi nem papás szülést akarunk, azért
látni akarom ahogy Apa a kezébe fogja a kislányunkat. Na akkor
biztos eltörik majd a mécses!!!!!

Egy csomo homeobogyóról is írtatok. Én hallottam olyanról amitől
állítólag sokkal könnyebben kitágulunk szülésnél, ezáltal nem
kell fél napokat ott szenvedni. Ilyenről még nem hallottatok?????
Ha igen, ki tudja a nevét???
bszilvi25

Szilvi:én hallottam ezekről.Holnap akarom megbeszélni a védőnővel én is.Különben Mia írta a múltkor,hogy ő már meg is vette.

Kép
melike

Melike: az a baj, hogy Mia ELTŰNT! vagy nem ???
bszilvi25

Én nem csak a baba születésekor fogok sírni......
Már most is bőgtem egy sort,annyira szenvedek itthon magamba!!!!!!!!!!!!
SEMMI SE JÓ,AZ IDŐ IS SZAR,ANYÁM IS HÜLYE!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csajok: világosítsatok fel légyszi, hogy milyenek a jósló fájások!!!!!!! Mit kell ilyenkor érezni? Honnan fogom tudni, hogy ez az? Miért nem válaszol senki?

Most megyek védőnőhöz és szülésfelkészítőre, de este jövök olvasni.

Manka

Kép

Kép
mankabi

mankabi: A szülésfelkészítőn elmondják, de itt is kapsz majd választ! Ne aggódj, szerintem mindenki főz, sziesztázik, apázik ;)

Kép

Kép
bettica

Halihó!

Ismét felébredtem. Ma már 3x.

Bárány: küldtem Neked üzit, lehet hogy 3x ment el ugyanaz, de lehet hogy 1x sem. Majd írj vlamit.
bluebox

Nagyon passzív ma mindenki....én is... :?
Vendég

Kép
Vendég

Ezt kár volt meglátnom....de legalább visszament a hasa...: :shock: :?
Kép
Vendég

Édi ez a kép!
mindjárt leírom mit álmodtam:

a kicsink már kúszott-mászott, és ilyen nagy asztalra volt felrakva, ott
jött-ment, és a kis arcához mellé raktam az arcom, és Apa ugy fényképezett
le minket! Édi volt álmomban és gyönyörű, na meg persze roszcsont.
Ilyesmi kendő volt a fején mint ennek a babának.
bszilvi25

Manka te kérdezed a joslófájást :shock: ?
Nem neked vannak keményedéseid?Hát az olyasmi...
Vendég

nem a 3 ikresre gondoltam :oops: :oops:
(gondolom mindenki tudja)
bszilvi25

A jóslófájás nem egyenlő csak magában a keményedéssel...
A fájás a méh felől érkezik, és görcsös.
Az utolsó hetekben már van, ezek még kicsi jóslófájások, aztán amikor itt az idő, keményen beindul...
Vendég

Na legalább látom milyen leszek!!!
Mert van olyan hasam mint neki 30 hetesen
Vendég

Nekem minden keményedés görcsös fájdalom a 23. héttől...
Azt hittem mindenkinek ilyen :oops:
Vendég

Nekem személy szerint a keményedés nem jár minden esetben görccsel.inkább olyan feszülő,nehézkes érzés....
Az elmúlt héten már kicsit többször keményedtem,ami napi 2-3-at jelent a napi 1-2 helyett,viszont jöttek mellé kisebb görcsök is,de az is csak napi 1szeri és szinte pillanatokig tart csak...
Vendég

Nekem a csúcs olyan 23-29 hétig volt ami óránként 3-4 keményedés volt és napi 20 görcsös!!
Már csökkent...úghyhogy ha az én méhszájam még mindíg zárva lesz jövö héten amikor a dokihoz megyek az csoda lesz
Vendég

:shock: :shock: :shock:
Valami kimaradt...,vagy a skizo másik énem olvasta és nem mondta el... :shock: :shock: :shock: Bari!Neked nyitva volt a méhszáj,azért kellett feküdnöd...ésmost zárva van???????????
visszanőtt?????????
Vendég

Bari!

Küldtem üzit.
bluebox

Csajok mindenki uncsizik?
Csiri az a kisfiú nagyon tündéri!Nekem bejön. :lol:
De azt a pocakos sorozatot hol találtad?Ennyire unatkozol?Ne ijedjetek meg,hármasikreket szült!!! :P

Kép
melike

Melike!!!!
aha!Ennyire unatkozok... :? és az a gáz,hogy már a net és a tv elött is unatkozok... :?
Vendég

Na,ma nem csodálom.Nem volt nagy nyüzsgés.

Kép
melike

Nem is főztél ma?

Kép
melike

Csiri :minimálisan nyitva volt és mivel már volt egy koraszülésem (32hétre)a biztonság kedvéért fektetett...
De a 28 hetes vizsgálatra bezáródott!!!!!
Vendég

Annyira készvagyok,hogy hívott délután a párom,hogy nem akarok-e a szülésig átcuccolni anyumhoz,mert addig tuti annyira az agyára megyek,hogy rámegyünk.... :oops:
Ezt teljesen normálisan mondta és az a baj,hogy teljesen igaza van....Tudom énis,hogy minden szarba belekötök....Elmegy a boltba,szinte csak olyan dolgokat hoz,amiket ÉN szeretek és Ö kevésbé....de nekem az se jó....olyan filmet hoz ki ami nekem tetszik,neki nem annyira,de nekem az se jó....semmi se jó....
úúgyyy szégyellem magam.... :oops: :oops: :oops: remélem holnapra elmúlik.... :cry:
Vendég

De ha észreveszed magadon,akkor miért nem csinálod másképpen?Mi a bajod igazából?!

Kép
melike

MELIKE!
Már tegnap unaloműzésként összeraktam a mai sonkás karfiolos-sajtos rakott tésztát,csak be kellett tennem a sütőbe....
BARI!
Annó nekem is jól jött volna egy ilyen szűzhártya ami visszazáródik :lol: :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?