A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Eszter iboly.hu, nem tudom merre laksz, de sztem ő tud olyan vkit mondnai aki házhoz is megy. Nekem nagyon sokat segített telefonon is egy kétségbeesett pillanatban. (PIC, cumisüveg, mileszebbőljajnekem helyzet) Gyereket később majd kétévesen alig tudtam elválasztani. Pedig kilátástalannak tűnt.

Linocs, fura ez a várandósság így ötödszörre. Ami érdekes, hogy tud ismeretlen lenni, pl. a lepény elöl tapad, ezért a kis versenyző olyna tompán küldi bentről a jeleket. Ill. lehet küldene többet is, erősebbet is, de bevallom riktán van időm csak rá figyelni. Azaz éjszaka ha felébredek szoktam hallgatni egy relax kazettát, az a címe, hogy bölcső, és nagyon szeretem. Prímán elalszom rajta. :lol: Mázlista vagyok, nincsenek panaszaim, de nem is nagyon tehetném meg, hogy nyavalygok, ennek a szekérnek mennie kell. Bejelöllek a wiwen, akkor megláthatod vérszívó csapatomat. Ma pl. azzal építettük szilárdabbra a köteléket, hogy úszni voltunk a fiúkkal (3, 5 évesek). Nem tudom mi okozta, de ezután nem aludtak, pedig én bírtam volna :lol: , úgyhogy most kitettem őket a hűvösre motorral, megpróbálom rendbetenni a konyhát legalább, és hamar vízszintbe tenni őket. Ha nagyon jó a nap, én nem alszom el, hanem dr Housezal vasalok kicsit. Hát így megy ez mifelénk, és akkor ma a lányok nincsenek, mert ilyenkor anyukámhoz mennek "haza" kis extra kényeztetésre. (és mázlimra átnézi velük az iskolai cuccaikat is). Lányok amúgy 13 és 9 évesek, mert anno úgy éreztem ennyi az ideális korkülönbség. Most azt mondom nincs ideális, mindenféle van. :lol:

potyka

Jim, Linocs, vagy bárki: mi az az AC??? Megőrülök a kíváncsiságtól és addig ma nem fogok tudni aludni, amíg fel nem feditek a titkot! :)

(Jim, amúgy hogyan sikerült az AC a férjednek?) (remélem jól, bár nem tom mi az) ;)

feri (mni)

Feri: csak neked, csak itt, csak most:
http://www.fn.hu/allas/20070928/ac_csop ... i_modszer/
linocs

Feri, linocs beelőzött :wink: Jól sikerült neki nagyon, de 3 hét múlva lesz eredmény, ez volt az utolsó, 3. forduló. A múltkor 600 kérdéses pszichológiai tesztet írt, nem tudom hogy lett neki az is kiváló :oops:, így mehetett az AC-re. Jó lenne, ha végre megkapná az állást, hiszen emiatt költöztünk fel, csak itt másfél éve hitegették :?
Vendég

Biztos örülnek nekem most a szomszédok...Milán széthányta magát, így bedobtam egy adag mosást (még van ágynemű, lepedő) plusz bömbölő Martin is rázendített. Pedig 5-kor evett a dagi, most minimum fél 8-ig nem kap cickót, az tuti.
Vendég

Jim!

Akkor továbbra is drukkolok az álláshoz.
Milánnak jobbulást.

Nálunk bepisilés volt. Felfáztak valószínű tegnap. De mindkettő egyszerre. :shock: :shock: Hát ez van. Zsombor se alszik ám, de elvan legalább. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!
Nimród sem aludt az éjszaka valami sokat. Már nagyon ideges voltam. Egy adag anyatejet ki is bukott. Most bezzeg alszi :evil: Mikor én nem tudok Levi miatt....
Az előbb meg Levi esett el nagyon, bedagadt a szája.... :(
Mindig azt mondják, hogy majd kialakul a helyzet, könnyebb lesz, de kérdem én mikor???

Pumperka, Jim!
A gyerkőcöknek javulást kívánok....

Kölyök? Pati? Többiek?????

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit(kmét), nem értem, hogy némelyek hogy mehettek el gyerekorvosnak vagy védőnőnek. :shock:
[quote="juditkecskemet"]M írta:juditkecskemetindig azt mondják, hogy majd kialakul a helyzet, könnyebb lesz, de kérdem én mikor???

Nem azt mondják, kis gyerek - kis gond, nagy gyerek - nagy gond? Szóval a válasz: SOHA! :? :? :?

Eszter.eu, én igény szerint szoptatok, bár néha adok kis teát is, ha túl hamar kéri újra a cicit.
Egy szopi kb. 20 percig tart.
Én minden nap leviszem, ha nem esik, Alexának is kell a levegő. Ha fúj a szél, jól becsomagolom. :D

Pepike, Vikónak semmi gondja a cumisüveggel, simán elfogadja. De nem kapja gyakran a teát.

Potyka, minden elismerésem, hogy 5 gyereket bevállaltatok. Hogy lehet azt bírni? Nekem néha a kettő is sok! :oops:

Jim, ki is bírod, hogy nem adsz cicit? :wink:
Az én bélpoklosom is 5-kor evett, de már hatkor ébresztett az újabb adagért. Egyébként nem tudom, hogy lehet így beprogramozva: akármikor eszik hajnalban, 6-kor ugyanúgy felkel szopizni, és már nem is alszik vissza. :roll:

Bosek, végre téged is látunk! :lol:
Ha megnyugtat: az én fiam is kézben szeret lenni. :roll: Én is már tökélyre fejlesztettem az egykezes technikámat. :D

Meddig ordít még a gyerek fürdetéskor?
Van már valaki, akinek látszik a BCG-heg? Mikor ered meg, hány hetesen?
Vendég

Kiszazsu, ha valaki nekem húsz évvel ezelőtt azt mondja öt gyerekem lesz és nem csinálom meg a doktorit, asszem körberöhögöm. A legvidámabb, húgom mesélte, hogy anyuval arról beszéltek, azt hitték nekem sosem lesz, egy sem, annyira nem érdekel a család, a babázás.... Hát így alakult. Nem terveztünk ötöt, sőt, ez utóbbi Potyautas már annyiféle akadályt legyőzött, hogy fogantatásának esélye sztem 10 az akárhányadikon (vagy mínusz akárhányadikon????)

Juditkecskemét, de lesz jobb. Olyan ez, mint a víz alatt, csak az első öt perc a nehéz. :lol: Délben nem tudsz velük ledőlni? Az sztem megváltás lenne. (Én pl. mindig altatok, ez úgy néz ki, hogy beülök/fekszem a fiúk mellé, és olvasok, vagy hímzek, vagy elaslzom, hogy jó példával járjak elöl... Cserébe éjszaka jobban bírom).

potyka

Zsu!
Akkor nyugtass meg, hogy nálatok is van olyan időszak, hogy minden órából 20 perc cici?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Potyka!
OlyaN ari vagy ,hogy mindenkiben tartod a lelket... :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Zsu, Laura kb. 1 hónapos korától élvezi a fürdést, akármynnire ordít előtte, amint bevisszük a fürdőszobába, amit hősugárzóval felfűtünk, rögtön megnyudszik, és kiváncsian várja a fejleményeket :). Igazából azóta szeret fürdeni, mióta fűtünk a fürdőszobában, mert rájöttünk, hogy a 23-24 fokban fázott levetkőztetve, ezért már a vetkőzést is végigordította.
A BCG-heg kb. 2 hete eredt meg, mostanra kezd begyűlni, úgyhogy szerintem pár napon beül ki is fakad.

Alvás: tegnap déltől fájt Laura pocija, így egyész nap 2 órát aludt nagy nyöszörgések közepette. Biztos a tegnapi szél sem tett jót neki. Csak este 10 körül sikerült a sok pukit kitornáztatni belőle, onnantól viszont evés után durmolt fél 4-ig, majd 5-től 7-ig, és most is alszik vagy egy órája. Remélem ma jó alvós napunk lesz.

Kép

Kép
mzx

Potyka, bejelölsz engem is iwiwen. Szívesen megnézném a családodat! Kimmel (Szabó) Zsuzsi

Pumperka, igen, néha előfordul az ilyen is!

Mzx, Vikó is ordít már vetkőzéskor. Lehet, hogy nekem is be kellene üzemelnem a hősugárzót? :?
Vendég

[quote="kiszazsu"][ írta:kiszazsub]Potyka, bejelölsz engem is iwiwen.

Most vettem észre. Ez természetesen kérdés akart lenni, nem felszólítás. :D
Vendég

Lányok!

Most eszméltem, hogy holnap lesz a 10. házassági évfordulónk.
Valahogy emlékezetessé akarom tenni. Az 5. nél elutaztumk Olaszországba 5 napra ketten. Velence, Firenze stb...
Persze, most még főzni se nagyon van időm, csak egyszerűbbeket.
Ha van valakinek ötlete szívesen fogadom. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nem feltétlenül csak vacsit szeretnék, szóval, bármi ötlet jöhet, amitől happyk lehetünk egy folyton cicin lógó baba mellett is. :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!
Van egy ilyen topic is:

babanet társalgó - házasság, család - házassági évforduló

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Esetleg fotókból egy kis albumot csinálni neki, a család nagy eseményeiről, pár mondattal kísérve a fotók alatt... :?:
Vacsora, vagy valami kedvenc süti (esetleg cukrászdából).

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pumperka, ötletem sajnos nulla, de gratulálok Nektek ehhez szép kerek számhoz!!! :D :D :D
Vendég

Köszönöm Zsu, Judit!

Sajna nem nagyon érzem az energiát semmihez, szval csak majd hadjuk, hogy átjárjon az érzés minket. :lol: :lol: :lol:

És még a 6 hét se járt le....

Vacsi utánra egy pici torta 10-es gyrtyával, mégha nem is túleredeti, jó lesz, mostanában úgyis mindenki édességes nálunk. Pedig csak én szültem. :shock: :lol: :shock:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, passzív program, ami közben lehet szoptatni is, és lehet, hogy a nagyobbakat is be lehet vonni: régi videofelvételek nézegetése, esküvői video, szalagavató, stb., közben jókat lehet rötyögni az emberek kinézetén :).

Kép

Kép
mzx

pumperka: de jóóó, 10 év, nem semmi. Akkor én még Edda-táboros kis szeleburdi liba voltam, aki minden palit jól meghülyített :D :D :D Büszke vagyok rád és csak gratulálni tudok! 5letem nekem sincs, de egy összebújás az felérne mindennel. jaj, én is hogy szeretném már, már folyamatosan erotikus álmaim is vannak, de csakkibírom. Még 2 hét. A csaszi miatt nem merem :?

potyka: engem is jelölj, kivi vagyok rátok. Rád is felnézek, ennyi gyermek, nem semmi! (Király Hédi vagyok, zsu ismerősei között meg is találsz)
Vendég

Lányok, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de kezdek rájönni, hogy az alvás és az evés sokkal jobb, mint a szex! :roll: :wink: Majd biztos változik a véleményem, de egyelőre minden alvással töltött perc drága kincs! :)

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Pumperka, Potyka!

Nagyon köszönöm a segítséget!

Pumperka!
Az a link, amit küldtél aranyat ér :)
És boldog házassági évfordulót!

Zsu! Köszi a választ!

Igény szerint szoptató anyucik! Férjek hogy bírják?

Balázs most egy hét alatt 350grammot gyarapodott. Átlépte ő is a bűvös négyest!

Eszter

Kép
eszter.eu

esztereu:grat a növekedéshez, szép a 350 g, csak így tovább! Az lll.hu oldal is jó, nem tudom, azt nézted -e.
én a www.grilla.hu oldalon találtam egy nagyon kedves szakértőre.

mzx. A sex előtt van az alvás nálam. Az evés a 3.helyre szorult 8) Én ma aludtam ebéd után 2 órát, szerencsére mindkét fiú akkor aludt :wink:
Vendég

Pumperka, gratulálok!! 10 év! mi még csak 3 éve vagyunk együtt, kíváncsi lennék magunkra 10 év múlva!!

Csajok, én vagyok az elégedetlen anya - tegnap ugye napközben alig aludt, akkor az volt a bajom, bár utána először nem kelt fel éjjel, este 9től reggel fél6ig aludt!

na ma meg nem tudom mi van, most már 1 óra óta szinte alszik folyamatosan, épp hogy megetettem 3kor akkor fent volt egy fél órát. ráadásul olyan kómásan alszik mintéjjel szokott, nappal szinte sosem. ja és nálunk nem volt eddig jellemző, hogy egyszerre ennyit alszik. max 2 óra volt eddig napközben a maximum

most meg ezen aggódom, hogy csak nem felcserélte az éjszakát-nappalt? előre félek a mai éjszakától.
próbáltam kaja után ébrentartani, de nem sikerült. ébresszem fel vajon?

és már f8 és 1 között is aludt vagy 1-2 órát részletekben

persze legalább ki tudtam takarítani meg kivasaltam kb 500 ruháját és pelenkát, de aggaszt...

a jóhír, hogy elmúlóban van a kiütése a nyakán, fülén - az antibiotikumos krém úgy néz ki használt, már sokkal szebb a bőre, hámlik mint állat, de alakul...

KépKép
judit18

judit, ne aggódj, olyan nyomi idő van, Martin is ma sokat alszik. Én fel nem kelteném. mondjuk most itt szopizik közben, hogy írok. Közben még legózok is a nagyobbal, látnátok :D
örülök, hogy szebb a bőre :)
Vendég

mzx: Ez a nem alvás úgy látszik Erik betegség :) Tegnap éjféltől számítva este fél 8-ig, ha aludt összesen: vagy 5-6 órát, már szinte láttam, hogy karikás a szeme

Panni: nagyon jóóó
Szilvánusz: Ezek is nagy igazságok!!! Illetve még hozzáteszem: Megtanulod, hogy egy hajmosás két felhúzás, egy mosogatás 3 a zenélő forgón

Gy.Anita: A G.water-t honnan lehet beszerezni??

Linocs: nekünk mondeo kombi van, abba bőven befér, ha jól emlékszem nektek focus, szerintem centizve abba is

eszter.eu: a lal leche ligától kijönnek, a google-ban keress rá, én írtam nekik, on-line is nagyon aranyosak

Pumperta: Grautulálok a házassági évfordulóhoz...

Judit k: Sok erőt neked, ez nagyon nehéz időszak látom

Judit: Nálunk ha jól látom ua a helyzet, kevés tej, az is szívóval, szopás nuku stb... Neked van olyan nap hogy megcsappan a mennyiség?? Tegnap óta a 50-70-ről leeset jó ha 40-re, ez visszajön szerinted??, Volt már nálad ilyen???

Na felébred a pocakfájós éhenkórász :)
fnora82

nóra: ne aggódj, visszajön. van, hogy nálam is megcsappant 70-re, most meg 120-160-akat szoptatok. de inkább 120-at, ha többet eszik, sokat bukik. így max 20 percig engedem cicizni. már nem fejek abszolút.
Vendég

Esztereu!

A 350gramm az fantasztikus.
Nálunk jól bírja még apa, hogy du, estefelé ha hazajön csak szoptatni lát. A vacsoráztatás megoldása nehéz egy kicsit. Eddig sokszor hoztak a szüleink enni, akkor könnyebb. A lányom meg kimondottan nem bírja, ha sír Zsombi és mondani is szokta: "Anya szoptasd meg már." Mindegy, hogy csak negyedórája vettem le a ciciről. De legalább úgy tudok vele tanulni9, mesélni, beszélgetni. Szóval mindenkit figyelembe véve nálunk csak ez a megoldás a délutánra. :wink:

Judit18!
Sok van még a napból, lesz még Eszter fent. Lehet, hogy ez a borongós idő nyomta el... Az este 9-től fél 6-ig az szuper. 8 és fél óra. :shock: :shock: :shock: .Nálunk a 6 óra volt a legtöbb, de most éjszaka a 3 óra csak. Plusz fél 3-tól 4-ig ébren is voltunk. (két szopival megfűszerezve)

Jim!
Délután én is aludtam 1 órát, bírtam volna én is még egyet, dehát.... :? A fontossági sorrenddel egyetértek. Az alvás az nagyon erősen dominál mostanság....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Olyan aranyos a fiam, kint az udvaron eltologatta Zsombort, és most jött be, hogy alszik.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Simizz tesó, még-még!!!

Kép

Most készült szopi után....140-et nyomott be, most cirkuszol.... nőtt az állán egy pattanás :shock:
Vendég

Cserébe egy kicsit most engedem őt garázdálkodni a szg-en.
De csak egy picit. Mert szigorú vagyok és igazságtalan... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!
Nálatok is jó tesó Milán látom. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

pumperka: de édi a fiad. Mi ma nem is voltunk kint, de lehet kimegyek most, csak olyan borús az ég. Milánt el kell vinni dokihoz úgyis :?
Vendég

Milánt nem lehet róla levakarni, örökké simizi, puszilgatja, őrködik felette, ha sír. Csak most hogy beteg, nem nagyon örülök neki....
Vendég

Sziasztok!

Fnora!G.water-t be lehet szerezni a gyógyszertárakban, 1700 Ft, most vettünk...

De jó nektek, akik aludni tudtatok ma. Én éjszaka alig aludtam, ma meg Nimi aludt 10.30-tól, 14.30-ig majd 16-kor újra elaludt. Levi meg 13-tól-16-ig. 13-tól 14.30-ig dekkoltam, vártam hogy Nimi ébredjen. Persze utána már nem tudtam aludni mert Levi ébredt......Tehát mindkettő jót aludt csak nem egyszerre, ill. én nem tudtam aludni....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Judit, ma Lilla is álomkórós... nekem is sikerült kitakarítanom ma, olyan jól aludt. :) Remélem azért éjszaka is fog aludni, mert tegnap max. 3 órát aludtam. :( Bár... ma jön hozzánk Húgom... úgyis mindig babázni akar, megkapja éjszakára. :) Én meg kialszom magam. :D
Kiszazsu, Lillának most nagyon ronda a BCG oltás helye... borsó méretű dudor és ronda piros. :( Nálunk szerencsére nincs sírás a fürdésnél, sőt nagyon élvezi! :D
Jim, nagyon édesek a srácok. Milánnak jobbulást, látszik rajta, hogy beteg. :(
Pumperka, nekünk az első házassági évfordulónk lesz, de még én sem találtam ki semmit. Grat. a tizedikhez!

KépKép
KépKép
mni

Két kérdés:
1. Fruzska napok óta nyáladzik, mint aki fogzik, az persze korai lenne... Szerintetek mi lehet?
2. Két napja azt csinálja, hogy egyszer csak, minden átmenet nélkül szopás közben "elkezd veszekedni a cicimmel": keservesen elkezd sírni, és amilyen átmenet nélkül elkezdte, abba is hagyja, és folytatja az evést. Gondolom a kaja hatására beindulnak a belei, és az bántja, csak idáig ilyen nem volt... Más tipp???
linocs

Linocs!
Vagy levegő jut a gyomrába és akkor gyorsan meg kell büfiztetni. Niminél ez szokott az ok lenni...Sokszor csavargatja magát, még a cici is kiesik a szájából. Vagy a levegő a gyomrába, vagy puki követi az eseményt.

A nyáladzásról nincs elképzelésem. A fogzás 3-4 hónaposan kezdődik, bár hallottam hogy akár hónapok is megelőzik míg kibújik a fog, tehát lehet a fogzás az ok....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit: köszi! a büfiztetés ellenére csinálja... nem baj, gondolom. ahogy jött, úgy el is múlik..., majd megkérdem a dokit.
linocs

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!!!!!!!!!!!!!
Sajna mindjárt megint elzavarnak innen a kölykök!
Majd holnap visszaolvasok!

Linocs!
Ezer Hála és Köszönet!!!!!!!!!!!!

Ja! Ezt még el kell, hogy mondjam!
Életem egyik legszebb napjai közzé sorolom a mai napot is!
És hogy MIÉRT????????

Elhúzott az ANYÓS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( Decemberóta ideje volt már)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek!!!!!!!!
Vendég

Linocs!

Igen az is lehet amiket Judit írt. De nekem még az jutott eszembe, bár még korai lenne, hogy a menstruáció.
A lányom 8 hetesen csinálta ezt, és pár nap múlva megjött. Akkor megváltozik a tej íze. De peteérésre is hallottam ezt már.

Majd kiderül, remélem jobb lesz a helyzet pár nap múlva.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Annyira fantasztikus napom volt. Szép az élet, imádom a kiccsávót juhéjjj.
Minden reggel 7-kor a reggelivel kezdődött olyan éjszaka után, ahol kétszer keltett szopira, aztán szépen visszaaludt. Kitaláltam, hogy ma én irányítom a napot, és ha törik ha szakad megoldom, hogy úgy legyen, és mindez kevés sírással.
Reggeli után kis önálló játék (max. 10 perc) a játszószőnyegen, aztán szórakoztatás, cipelés, tisztábatevés, majd 8.30-körül ölben elalvás. Ahogy sejtettem úgy is alakult, hogy csak 1 órát aludt, de nem adtam neki cicit csak 10-kor, addig tánci,tánci, éneklés volt. 10 órás etetés után tisztábatevés, fél óra játékos foglalkozás (tornaóra, énekóra stb.) majd babakocsi, irány a bolt. Eddig többnyire mindig bömbölt egy sort a babakocsiban és általában max. annyi időre aludt be, amíg toltam, ahogy a lakásba értünk szem kipattant. Most is erre számítottam és így is lett, annyi különbséggel, hogy most, ahogy kitoltam hang nélkül lecsukta a szemét és aludt. Na a fránya eső viszont eleredt, úgyhogy fél óra múlva (1 órásra terveztem) vissza kellett jönnünk de legalább addig is csendben volt. Viszont mégcsak 12 volt, hátravolt még egy óra reménytelennek tűnő szórakoztatás. És persze el is kezdett nyűgösködni. Elővettem a hajszárítót, gondoltam egy próbát megér most is. bekapcsoltam a szőnyege mellett, rögtön csönd és nem hiszitek el, de onnantól kezdve 40 percig csak gügyögés, gagyogás, sikongatás, és úgy, hogy oda se kellett menni hozzá. Ezalatt gyors összeröttyentettem az ebédet. 13-kor etetés, és úgy gondoltam, hogy akkor most jön a nagy alvás (ahogy az esetek 90%-ban lenni szokott), és lám úgy is lett. Szinte hihetetlen volt, azt mondtam ilyen már nincs is.
17-kor ébredés (3 és fél óra alvás után), amiből 2 és felet én is aludtam. Juhéjjj. Evés, kis játék, séta a lakásban, majd mikor elkezdtett nyügizni babakocsiba be, gondoltam fél órá séta vele a parkban, ha sír, ha nem, mert onnatól már kezdődhet a fürdetés, vacsi és alvás. Nem aludt be szerencsére a kocsiban, de nem hiszitek el, fél óráig hang nélkül nézelődött. Hétkor fürdetés, azt imádja és imád meztelenül lenni. Masszírozgattam, olajjal kenegettem stb., fél nyolcig kellett kihúzni az időt és sikerült, Eztán vacsora, büfi, majd be a sötét szobába kis cuclira (fekve). Még nem aludt teljesen mikor már nem kérte a cicit, kiságyba be, kis gügyi és nem hiszitek el, de alszik. Mindeközben egész nap vidám volt és jókedvű, sokat mosolygott és összesen sírt max. 15 percet.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, annyira jó volt ez így. Remélem ez most feltöltött engem egy hétre.

Linocs: mindkét eset van nálunk is, nyáladzás és cicin néha beidegesedés.
Juditkecskemét: jó hogy mondod, akkor ezentúl, ha ilyet csinál büffentés.
Mni: Marcinak is pont ilyen az injekció helye, de az jót jelent nem? Nem az a baj, ha nem pirosodik be?

Mommy, Patr, Eszterxx, Kölyök, Rima, Beuska többiek merre jártok bogárkáim? Mikor jöttök közénk újra?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Ja, Kölyök, kimaradt mert felébred Erik:
Nagyon gratulálok újra, örülünk, hogy újra köztünk vagy :)
Nagyon Édes a fiacskád...
fnora82

Pumperka: igen... erre én is gondoltam... Ráadásul napok óta úgy kutyorog a hasam, mint annak idején menzesz előtt... nemáááááááá, most lett vége nem rég a gyermekágyinak...

Szilvánusz: szuper!!!!! szuper egy nap!

b.márti77: örülök, hogy végül sikerült ;)

Jim: gratu az AC eredményhez!!! még soha nem próbáltam (egyik oldalon sem), de nagyon kiváncsi vagyok rá...
Helyes a tesós kép, nagyon!
linocs

Sziasztok!

Szilvánusz!

Itt vagyok, minden nap olvasgatlak benneteket, de megfogadtam, hogy nem írok amíg le nem államvizsgázok. Mivel, ha elkezdek írogatni akkor rácuppanok a gépre! Hétfőn jövök és beszámolok mindenről!

Linocs!
Alexa is csinálja néha, hogy egyszer csak kiköpi a cicit és ordít, vissza sem akarja kapni, magán kívül van. Én három dologra gondolok:
1. Front
2. Fáj a hasa (De én is büfizetetem közben és mégis)
3. Nem úgy jön a tej ahogy ő szeretné. (Meg kell dolgozni érte már nem tetszik, akkor jó, ha a szánkba ömlik, de ez nem mindig van így, mert ha lefejem akkor az egyikbe hagyok valamennyit, addig ok., de utána szívnia kell arra meg szerintem lusta.)

Ma nagyon nyűgös napunk volt, amikor esik az eső, akkor általában nyűgös, megfigyeltem. Így még tanulni sem tudtam, és egyébként is semmi kedvem hozzá, hátamon púp, de muszáj levizsgázni. 4 tantárgy plusz védés. Még szinte semmit sem tanultam.
Babázni szeretnééééééééééék! Elég volt mindenből.

Pumperka!
Gratulálok a lányodnak!
És sok boldogságot kívánok nektek még legalább 70 évig.

Jim!
Nagyon édi a Milán, de jó, hogy így babusgatja!

Mni!
Tényleg jól nézel ki! És a kis Lilla tündéri.

Megmondom őszintén rajtam sem lehet látni, hogy szültem. Rámj önnek a farmerjaim is. Néhány kg biztos van azértzt rajtam.

Na jó most már elhúzok a p.-ba!
Majd jelentkezem, jövőhéttől úgy sem szabadultok tőlem.

Addig is legyetek jók, vigyázzatok a babáitokra!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska!

Jó azért felőled hallani. :D
Drukkolunk a sok vizsgához. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Márti!

Életed legszebb napja után, mégcsak szebbek jönnek.
Tudod miért. :wink: :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Linocs
Nálunk is van szopizás közben, hogy szétcincálja a cicimet a kiscsaj, mert úgy húzogatja a ficánkolás közben. Fáj a pocija, vagy kakilni pukizni kell neki!

Kép
Kép
tündérmanó27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?