A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Kata!
Nagyon szép a profilodban a kép!Kép

Na mi meg megjöttünk a CTG.ről, rokonozás és evészet után haza, ahol beestem az ágybaKép Most ébredtünk 6-korKép

Minden rendben volt, de belesápadtam amikor az UH gép Édua adatai alapján 4336 grammos súlyt dobott kiKép A doki megnyugtatott minket, hogy ez nem pontos, de szerinte már 3 kiló fölött van a baba(mondjuk így a 39. héten az nagyon jóKép).

Puszi nektek, megyek tenni-venni, főzniKép
Majd jövök!Kép

hicudzsi

Közérdekű!

Az apasági lehet 1 hónapnál is régebbi, amikor a doki kiállitja az igazolást a terheségről lehet megcsináltatni.
Ja és a házassági is 365 napos lehet!
semese

Szia Kata!

Na mit mondtam, hogy lányod lesz?! Gratulálok az Anna babához! Ez biztos? 3D-n mondták?

Mi jól vagyunk, nekem is 90%-ban lányt mondtak (bár én fiúnak éreztem az elején)..Majd meglátjuk.
Mindenkinek drukk, és jó egészséget kívánok:Bogi
rbogi

Sziasztok!!!

Mit szóltok ehhez a kis hóeséshez? Kép

Én kicsit örültem neki, mert ez azt jelenti, hogy közeledik az én imádott ünnepem :-

Tudnátok nekem ajánlani olyan helyet, ahol babaszoba festéséhez vannak sablonok, minták, amik édes állatfigurásak, esetleg Disney-sek?

Üdv,
Vic
Victoria

KataKépSzilviKép
Köszi!
J
J

Sziasztok,

Vic, üvegfestős oldalakat érdemes nézni (www.uvegfestes.lap.hu) +
mi az altavistával kerestünk képeket (images-be beírod egyszerűen amit keresel - angolul persze), jókat lehet találni. Nekünk is az alapján lettek ari képek! Jó keresgélést!

Megálmodtam a hóesést!!! Kép Vmi jobbat is álmodhattam volna, jó lenne ha nem csúszna az út, amikor mennünk kell! Kép

Egyébként velünk semmi új nincs: tegnap ismét kemény jóslófájások voltak este, de persze elmúltak. Ma meg reggel arra ébredtem, hogy jött a gázszerelő - be lettem súvasztva a gyerekszobába, kócosan, takaróba csomagolva, kispapim gardírozta (a nagyszobai konvektort kellett elenőrizni), szóval ilyen vicces dolgok vannak :oP

Pussz
Ann 39+2
annann

Ann!

Ez a telepátia! ebben a másodpercben írtam Neked! örülök,hogy hallok Rólad!

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok!
Ann, köszi a tippet, megyek is böngészni....:-) Épp ma van (és tegnap volt) festés nálunk, szóval lassan előállhatok majd a falfestési ötleteimmel :-)

Ez a hóesés azért még egy kicsit várhatna legalább 1 hónapot, nem?!

Képzeljétek, 2 napja egyáltalán nem tudok aludni éjjel, mert akkor kezd el pocalakóm discózni odabent, és annyira rúgkapál, hogy akárhogy fekszem, mindenhogy erősen érzem...Ez mostmár egészen a nagy találkáig így lesz?! Vagy már most felkészít engem/minket az ébrenlétre?!

Üdv,
Vic
Victoria

Sziasztok!

Vic!
Sajna az éjszakai bulizás az utolsó hetekig is eltarthatKép Nekem kb. az 5. hónapban kezdte el és még a mai napig is éjjel 3 körül megy a tánci-tánciKép

Kisbuksi!
Hogy vagytok?

Ann!
Drukkolok, hogy ne legyenek csúszósak az utak, ha indulni kell!Kép Szerintem nemsokára pedig indulnod kell!!!KépKépKép

Én nem tudok éjszakánként aludniKép max. 4 órát, szerintem ez lesz az én óriás-gyönyörű lányom szoptatási rendjeKép

Világvége hangulat most mindenkinél van?Kép (Bár engem ahavazás feldobott, csak szembe jutott, hogy nincs télikabátom amit összehúzhatok a hasamonKépKépKép)

Tegnap rengetegen voltak a kórházban, szülőszobán...:S, remélem amikor mi megyünk nem lesznek ennyien, nem szeretnék az első emeleti gettóban kikötni! A beutalómon is rajta van a 3. emeleti szobaKép Ha nem indul be előbb a lányunk, szerdán fekszem beKép Olyan izgalmas, kevesebb mint egy hét és babázni fogunkKép

A falfestéssel már mi is készen vagyunkKép Mi a Magyar Népmesékből választottunk egy jelenetete, nagyon szép lett:D ha lesz végre fotógépünk, felteszem a végeredménytKép
Puszi mindenkinek!

Emőke+Édua

Össze-vissza fecsegek, nem semmiKép

hicudzsi

Hicu,
nem is mondtam, hogy hogy meglepődtem Édua vélt méretein.. inkább megdöbbentem, nagyon nagy!!! Kép Bár végülis császárnál mind1, nem? Kép
Remélem, nem a gettóban kötsz ki, jó neked az a kis 3. emeleti szobácska - majd szorítok. Bár engem is azzal "vigasztaltak" a MÁVos topicban, hogy ha sokan szülnek, akkor no rooming in - irány a nőgyógyászat... hehehe... Csakhogy akkor én hisztizni fogok!!! Vagy hazajövünk Kép

Olyan kivi vagyok, mit és hogy festettetek a falra, gyorsan gyorsan képet!!!!
Meg még az is olyan jó, hogy te tudod a fix végső időpontot... lehet, hogy egy hét múlva én még mindig itt ülök és várom a csodát. Dokihoz 30-án megyünk (amikor ti születtek, KisBuksiék 3D UHznak és Fionának megjön az eredmény) - vagyis nagyon-nagyon remélem, hogy akkor már hazafelé jövünk, de nem lehet tudni Kép

Beraktam még egy adag hazahozó ruhát - tisztára bedilizek itt a végére. 56os mellé 62eset is meg meleg pulcsit, meleg sapit... beijedtem a hótól!

Kispapim festi az utsó árnyékokat a képre (amit már 2x elrontottunk... vagyis nem teccett) - de figyelmeztettem, hogy nem úl rizikós-e ez, mert mi van, ha KisBocink rögtön ki akar jönni, megnézni. Azt mondta, akkor mégse fejezi be ma.
Egyébként az utsó simításokat elvégeztem a szobáján: kitakarítottam, megágyaztam - KÉSZ!

Vic, sztem ha discozós a pici, akkor az is marad! Kép Nekem szerencsére nyugis volt mindig is és most sem rugdos hajnalban! Ő inkább estefelé aktív. Kép Sztem este is fog születni. Szerintetek van vmi összefüggés? Kép

Az újhold holnap 13:52 - egyelőre semmi jelét nem érzem semminek... Úgyhogy asszem, nem kell izgulni Kép Csak má' olyan furcsa, jólófájok hetek óta és mindennap beírom, hogy neeeem, még ma sem, no meg ma sem, sőőőt, ma sem... Győzzétek kivárni, mire lesz vmi!

Na, sütök sütit, kispapimnak, hagy örüljön! Kép Sztem már annyira izgul, hogy kijött rajta az evőke Kép

Pusssssz mindenkinek!
Ann
annann

AnnAnn és Hicu!

Eszembe jutott még valami a korházi csomaghoz:
- nem árt betenni egy 0-s méretű babazoknit.
Most csdálkoztok mi?

Na ez arra jó, ha a babának már nagyra nő a körme még a pocakban, akkor születés után csunyán össze tudják karmolászni a fejecskéjüket.
Egy csomo korházban ugye már nem polyában vannak a babák, ezért jár a kezük lábuk.

A zoknikát rá kell huzni a kézfejére mint egy kis kesztyüt. Ezt általában a babocák észre sem veszik.
Ezt régen a MÁV korházban is tanácsolták és én hasznát is vettem.

Persze ha nem teszitek bele akkor sincs semmi baj.

AnnAnn ezek szerint most már csak kihuzod a doki néni megérkezéséig!!!

Szurkolok ám nektek!!!!

Fiona
fiona

Sziasztok!

Ann,
Akkor ezek szerint nem örökölheti a mamájának és a papájának a nyugiságát a baba, ha már most is discós?! Mert én is és a férjem is (nagymamák elmondása szerint) szinte végigaludtuk az egész éjszakát születésünktől fogva és amúgy is nagyon nyugis babák voltunk, és titkon abban reménykedtünk, hátha örökli majd ezt a jó tulajdonságunkat a pici...
Kép

Csak tényleg az a "kellemetlen" (aminek másrészt nagyon örülök, mert olyan jó érzés, hogy érzem a kisbabánkat), hogy annyira erősen táncol odabent, hogy tényleg lehetetlen aludni.

Milyen képet festettetek a falra??? Majd muti meg!!
Én épp most gondoltam ki, hogy valami delfines képet fogok festeni, mert az ágynemű is és még egy csomó babacucca is delfines a picurnak:-)

Milyen sütit sütsz?

Üdv:

Vic
Victoria

Sziasztok!

Azért olvasgatlak ám Titeket,csak lusta vagyok írni! Számomra ez döbbenetes,hogy itt az élenjárók levelezgetnek. Nekem ez még olyan messze van,és pillanatnyilag csak azt tudom elképzelni,hogy tűkön ülve várom a Pillanatot.

Hicu!

Te itt mindenféle képeket ígérgetsz,aztán meg semmi! De elhiszem, hogy most vannak fontosabb dolgok! Gratula Édua méreteihez, jó nagy királykisasszony! Végülis kispapi bent lehet? Remélem!

Ann!

Holnap szombat!!!!! Kérlek jelentkezz be,ha semmi,mert szétizgulom magam!

Ma elhoztuk a kikás ágyakat,kispapi most szereli! Egyik szebb mint a másik,de leginkább nagyon hasonlóak Kép! Amúgy a helyzet változatlan,a hasam keményedik,de már megszoktam, és ezerrel jár az agyam,mi legyen ezzel a november végi befekvéssel. És csak eszem,eszem.... de olyan jóó!

Kisbuksi
kisbuksi

Fiona!
Betettünk zoknit is, meg kiskesztyűt isKép Már megkaptam a fülestKép))
Ha még valami eszedbe jut, időben szólj, légysziKépKépKép

Kisbuksi!
Hát a helyzet az, ha olyan a műtősszemélyzet, inkább nem hergeljük őket kispapivalKép Ha engedékenyek és kedvesek bejöhetKép De mivel tényleg közel lesz, nem baj ha nem jöhet be, majd integetünk egymásnak az üvegen átKép

Felteszem az alapképet, amit mi festettünk azt digitális gép hiányában még nem tudjuk feltenniKépKépKép

Csak más színekkel, élénkebbekkel meg nem ennyire szépKép
PUSZI!!Kép

hicudzsi

Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki jól van. Én még mindig szenvedek a gépemmel, most újra kell majd telepíteni a Windows-t. Sajnos.
Pocakot növesztgetem, mindenki azt hiszi már a finisben vagyok, pedig még 9 hét van hátra.
(Minimum) Mi is megyünk 3D ultrahangra, már nagyon várom! Kedden lesz a nagy nap.
Mindenkinek kellemes babavárást!
Szeretettel:
Andi
(30)?
andi68

Sziasztok Kép
Na, akkor ennyit az újholdról... KisBocim alszik - hiába a napocska, meg újhold, ő még bizony nem akar kibújni. Viszont annyi hatása volt, hogy iszonyatos fájdalmakat okozott a keresztcsontomban - azt hittem vmi idegbecsípődés, sírtam rendesen Kép . Mondom most vicces lesz, majd nemtom mé kerülök kórházba, ezért vagy a szülés miatt Kép Kép Kép 1 óra masszázs, mostmár javulgat. De asszem a mai naptól többet és jobbat vártam Kép

Fiona, köszi a zoknis 5letet, már be is tettem! Kép
Vic, gyümölcskenyeret sütöttünk (végül kispapim is segített).
KisBuksi, nem lehetne lefényképezni azokat a csoda Kikás ágyakat??? Kép
Andi, nem irigyellek Win telepítés ügyileg Kép

Kispapim tényleg nem volt hajlandó befejezni a képet tegnap. Elvileg mára már hazajött a dokinéni, úgyhogy minden megy a régiben... és remélem, ma már befejezi, akkor talán KisBocim is kivi lesz rá és kinéz a világra.

Ma konyhatündér leszek és lasagne-t készítek. Vagyis most épp masszázs jön, mert ismét fáj Kép
Pussszancs
Ann 39+3
annann

Ja, Hicu, aranyos a kép, de én kivi vagyok nagyon arra, hogy milyen szép élőben!!! Kép
annann

AnnAnn és Hicu
Majd azért probáljatok meg képet küldeni a festményekről. Ha más nem ugy, hogy előtte alszik a babus!!!
Addig már csak kibirom valahogy.Kép

fiona
(kisbuksi hol tartunk?)
fiona

Sziasztok!

Lányok, tudja valaki, hogy toxoplazma fertőzést hol lehet nézni? És menniy idő az eredmény?
Köszi a választ.

Barbi
Névtelen

Kedves Névtelen.

A SOTE I.sz. Klinikán (Baross u.) biztosan lehet, mert nekem is ott nézték.
Azért elképzelhető, hogy egy csomo más korházban is meg tudják nézni.

MA ÉS IS FESTETTEM!
Mivel tegnap mi is elhoztuk a KIKA-ból a gyerek ágyat, muszály volt neki valami helyet keriteni, mielőtt összerakjuk.
Kisbuksi Ti mikor voltatok? Mi du. 12.30 és 14.30 között biztosan ott lebzseltünk.
Szoval ma reggel felpattantunk a párommal és elhatároztuk, hogy a kipakoljuk a rendetlenséget a leendő babaszobából. Egy óra alatt végeztünk, ekkor elmentünk festéket venni. Nem értem rá nagyon válogatni, mert ilyenhez nincs türelme a páromnak, ezért gyorsan ráböktem egy világos kékes-lilás árnyalatra.
du. 1-re már kész lettünk a festéssel és igy elkezdtük rakni a bükk szinű parkettát (from KIKA)
Jaj! szinben nagyon passzol a falhoz!
Már kész is lettünk. A főzés ma elmaradt, ezért házhoz hozattuk az ebédet is. Kép Kép
Holnapra marad: kiságy összeszerelése.
Már alig várom, hogy lássam!

Fiona
fiona

Fiona!

Mi délután 3-kor voltunk /előtte Ikeáztunk Kép/ és alig voltak,nagyon gyorsan végeztünk! Ma már össze is raktuk az ágyat,szerintem gyönyörű! már a baldachint és mindent elrendezgettem, kispapim röhög is rajtam,de meg kellett néznem így kompletten! Fiona! Te mint tapasztalt, ezzel a vastag takaróval lehet takargatni a babákat egyből,vagy először ez túlzás? mert azt tudom,hogy a párna később lesz aktuális,csak ebben vagyok bizonytaklan!

Kisbuksi /24+5/ - Fiona is
kisbuksi

Sziasztok!

Ann, drága, szereztem egy gépet, mert nem otthon vagyok, de csakis miattad itt, kíváncsi voltam, mi a helyzet Kép
Akkor most már mehet, ugye? Kép

Kitartás, kitartás!

Puszi,

Fruzsi
cinderella

Ann !
Neked milyenek a joslofajasaid ?
Mert nekem is vannak mar, volt hogy 2 oran keresztul folyamatosan fajt a derekam alul, mintha le akarna szakadni, a hasam is es az egesz medencecsontom. Nem volt iszonyu eros, de beparaztam tole rendesen. Egyebkent meg napi 4-5x ismetlodik meg, de akkor csak par percre. Most igazabol nem tudom, hogy ez az a bizonyos joslo fajas, ami kesobb besurusodik es merheto lesz?
Jo, hogy neked mar visszajott az orvosod az enyem meg csak jovoheten utazik el.
Most mar izgulok en is, allandoan a szulesrol almodom, persze marhasagokat.
Mindenkinek jo pocisodast ! Kép
Dorki 37+4
Dorki

Sziasztok :o)

...és teltek múltak a napok trallalaaaaa ....
ennyit a helyzetről...

Fiona, még ma lefényképezem, majd szólok, ha fent lesz, ok?

Fruzsi, nagyon drága vagy Kép !!! De amint a mellékelt ábr mutatja, még van pár hetünk hátra :oDDD

Dorki, igen, nekem is olyanok, mint neked. Csak azzal a különbséggel, hogy néha olyan iszonyú erős, hogy lekaparom a tapétát. Kép pár napja ilyen erős nem volt, visszafelé fejlődünk... Kép
Szerencsére én a szülésről nem álmodom, csak a szokásos zagyvaságaim jönnek. Kispapim már nagyon izgul, jó, hogy itt vagyok neki támasznak Kép Kép Kép

Pusszancs
Ann 39+4
annann

Hmmmm... egész nap senki se dugta ide az orrát???
Na jó...
Szavanna fellelhetősége:
https://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=916&page=2
Aztán nem szidni... de nem is udvariaskodni Kép Kép Kép Úgyis olyan, amilyen!
Pussz
annann

Szia Ann!

Hát ez valami hihetetlenül szép!Kép
Naggggyon profik vagytok! De tényleg.Kép
Mivel olvasgatom ezt a topicot is (csak ide írni nincs már soha erőm Bencike mellettKép) már nagyon vártam hogy megmutasd mit is festetek ilyen nagy hévvelKép A végeredmény gyönyörű, biztos a babának is nagyon fog tetszeniKép csak már kibújna... Kép
Hogy vagy? Hogy érzed, mikor jön el a nagy nap?
Gondolom már tűkön ültök!Kép

Puszi: Vera

KépKép Kép
76vera

Szia Ann!

Megnéztem a képeket.
1. A szavanna... nem találok szavakat!!! Komolyan csodaszép. Gratulálok.
2. (szokásosan) Csipkebokor vessző.
3. A királylány és a királyfi után a következő képre kattintva, nos vártam, hogy "Otthonunk, Chenonceaux", vagy vmi hasonló feliratot találok Kép. Ha van időd, javítsd, kérlek.
4. A kiskirályfi pedig méltó helyen alszik majd Kép Elfelejtetted írni, hogy a bal szárnyban rendeztétek-e be a szobácskát avagy a szalonok mellett, azon a részen, ami az ősparkra néz? Hmm?

Velem semmisincsen. Olyan szomorkásan-pityergősen telt a hétvégém. S hogy miért? Fogalmam sincs. Valahogy olyan érzékeny vagyok, én is látom. Azt hiszem, 16 éves korom után most fordult elő másodszor, hogy sírva fakadtam egy filmen. Kispapim tehetetlenül figyeli az eseményeket. Én is. Kép Tettem-vettem egész végig, és azért nálunk is alakul a babaszoba. Be is költöztem pár órára, néztem a macikat a falon, és döbbenten állapítottam meg: gyermekem lesz! Kép Boldog pillanat volt Kép

Na, puszi, vigyázz, vigyázzatok magatokra.

Fruzsi
cinderella

Sziasztok!

Látom, mindenkinek jól telt ez a 4 nap...!
Mi 2 napon keresztül festettünk, aztán a 3. nap visszapakoltunk mindent a aszobákba+ aznap (tegnap) nekem még angol órám volt, s este mentünk az Erkel Színházba megnézni a Sevillai borbélyt (szóval ismét művelődött egy kicsit a mi kis pocilakónk). Ma pedig már kora reggel ismét pakolásztunk aztán főzőcskéztünk stb, mert még a festés eltervezése előtt naívan "bevállaltuk", hogy akkor ma nálunk legyen a szokásos családi ünneplés...
Nos, most dőltem ide kedvenc fotelomba, hogy elolvasgassam, Veletek mi minden történt.
Ann, a Szavannátok egyszerűen csodálatos! Kisbocidnak biztosan nagyon fog tetszeni!!!!

Van egy kérdésem: szerintetek hova érdemes menni 3D-s UH- ra, ami viszonylag normál áron elérhető, és kedvesek is ott az emberrel?!
Mi jövő hétre szeretnénk bejelentkezni, s legközelebb a Mammut 2- ben lévő van, de mivel tapasztalataink nincsennek, ezért kérdem, hogy jó- e az ottani 3D- s UH, vagy esetleg van jobb is?!

Ja, el is felejtettem elmesélni, hogy mi történt velem: kb. 1 hete kijött rajtam valami ülőidegzsába féleség, de egészen tegnapig nem volt annyira vészes....hanem mára már annyira elviselhetetlen, hogy fekvésből felülni, ülésből felállni egyáltalán nem tudok egyedül.
Nektek volt/vagy van ilyen? Esetleg tudtok nekem valami jó kis tanácsot adni, hogy mivel kenegessem, vagy mit csináljak vele? Édes férjem már annyiféleképpen próbált megmasszírozni.
S semmi eredménye, illetve csak néhány percig; de már előre félek, hogy hogyan fogok én holnap felkelni és elmenni dolgozni...?!

Üdv és mondjatok valami jó ötletet, hogy múljon el végre ez a szörnyű fájdalom a "fenekemnél", mert annyira fááááj!!!

Kép

Vic
Victoria

Vic!
A 4D-s dologra a Schöpfis topicban válaszoltam nekedKép

Hányadik hétben vagy? Csak a fenékfájás miatt kérdezem.

hicudzsi

Szia Emőke!

Én is épp most válaszoltam Neked a Schöpfis top.ban...:-)

10.28- án lépünk a 31. hétbe! Ez a fenékfájás 1 hete kezdődött, és sajnos úgy tűnik, hogy egyre erősebb...:-((

Vic
Victoria

Ok! Én is ott válaszoltam a 3. kérdésedreKépKépKép

Lehet, hogy a baba nyom valami ideget. Még mennyit kell dolgoznod?

hicudzsi

Szia,

Nov. 7- én megyek utoljára, mert még van egy csomó szabim, s azokat is kiveszem.

Igen, az anyósom is azt mondta, hogy lehetséges, hogy valami ideget nyom ez a kis huncut; hiába próbálunk a férjemmel beszélni Vele minden nap, hogy "van ott a mami pocakjában sokkal jobb hely a játszadozásra, s inkább kússzon át a másik oldalra" meg ilyesmi...:-)
Pedig nagyon sokat mozog a ez a kis pocilakó...
Szerinted mit lehet tenni egy ilyen fájdalommal? Neked volt ilyened?

Vic
Victoria

AnnAnn!
Nem udvarisasságból, hanem igaziból mondom: EZ A SZAVANNA FANTASZTIKUS!
Nagyon tetszenek a szinei, a figurák ábrázolása szuper aranyos. Az árnéykolást is nagyon ötletesen oldottátok meg. Szoval el vagyok ájulva!!!
Közben átlapoztam a fotokat, hogy miket is csináltatok meg otthon a babának SK. (butorok kendő, szavanna)
Most egy kicsit sárgulok is..Kép Kép Kép Kép

Ma mi is visszapakoltunk a festés és parkettázás után a babaszobába. Összeszereltük a kiságyat és próbából feltettük rá a baldahint is.
Aztán csak nyögtünk nagyokat a férjecskémmel, mert a tegnapi munkától olyan izomlázunk van, hogy csak ugy tudunk mozogni mint a robotok. Kép

Vic
A 3D-s UH topikban nagyon dicsérték a Hattuyház-os rendelőt is. Az is közel van hozzátok.

Lehet, hopgy azért fáj hátul a fenekednél, mert a kersztcsontodnál az izületek kezdenek felpuhulni.
Próbáld meg azt, hogy a földön ülve egyenes háttal és behajlitott lábbal összeérinted a talpadat és a térdeidet közelitad a föld felé. Ha igy hól esik a pihenés, akkor pont azt a részt is tudod tágitani vele.

Fiona
24+6
fiona

Szia Fiona,

Köszi a tippet aranyos vagy, épp az imént próbáltam; kicsit jobb lett. Amúgy régen versenyszerűen tornáztam, szóval elvileg elég tág vagyok, persze az évek során gondolom "betokosodtam" kicsit, de ilyen jellegű fájdalmat még nem éreztem a fenekemben soha. Az az érdekes, hogy a derekam egyáltalán nem fáj (vagy majd az is fog?!?)
Neked is volt ilyen "ülőidegzsábaszerűséged"?
Kis pocaklakóm már most felkészít arra, hogy ennél azért egy kicsit nagyobb fájdalommal fog járni a szülés?!
Addig is már "csak" 9 1/2 hét van hátra:-)) Hogy szalad az idő!!!!

Üdv: Vic
Victoria

Vic!
Na itt a gubanc, hogy tornáztál rendszeresenKép
Nekem is ezért fáj már mindenem kb. a 6. hónap óta, mertnagyon lazák az izületeim, és nem tartanak túl sokat a szalagok. Keresztcsonti fájdalom meg a medencefájdalom a legrosszabKép
Így a vége felé egy kicsit könnyebb, bár most a relaxintermelés miatt fáj a hátamKép
Szóval a laza izületű kismamiknak nagyon nehézKép

Ann!
Gyönyörű a szavanna! Nagyon édesKép

Na megyek, megpróbálok aludni, de nemtudok mostanábanKép Holnap hajnaliban CTG, hogy bealszom ott, az tutiKép
PUSZI mindenkinek!

hicudzsi

Vic és Hicu!

Tényleg az aktiv sportoloknak nehezebb dolga van! Nem akarlak nagyon rémisztgetni Titeket, de a hüvelyi és méhszály izmok tágulása is nehézkesebb annál, aki előte izmos és sportos volt.
Én is porul jártam ezzel, mert fiatalabb koromban vékonyka izmos voltam és nagyon szálkás. Az első szülésnél ez nem jött tul jól. De ez a veszély elhárult!!!!! Kép Kép
Mert most tunya és puha vagyok. Kép
Remélem igy könnyebb lesz szülni,hamár ennyire elhanyagoltam magam. Kép Kép Kép Kép

JAJ!!!! Hétvégén mérlegre is álltam. Azt hittem el is ájulok! Kajálás után +9 kg-t mutatott. (reggel azért visszamértem és egy kicsit lejjebb ment)
Eddig még sosem lengett kia mérleg!!!
Bánatomban benyomtam fél kg SüLT GESZTENYÉT!

Fiona
25
fiona

Sziasztok!

Hú, de sokat írtatok a 4 nap alatt! Kép Kép

S.Emese, biztos, hogy az apasági lehet, egy hónapnál régebbi is? A múltkor nekem azt mondták, hogy csak az 1 hónapnál nem régebbi a jó.

Ann, gyönyörű a szavanna! El vagyok ájulva, olyan fantasztikus ez a kép! Kép

Hicu, a magyar népmesék is nagyon szép. Azért remélem majd fel tudod tenni az "eredetit" is. Kép

Olyan hamar eltelt ez a 4 nap. Péntek-szombat vidéken voltam, gondoltam inkább most "letudom" a halottak napját, mondván jövő héten már november hátha akkor már a hó is esik. Erre nem kiszúrt velem, és pénteken havazott??? Azért a Dunántúlon volt rendesen hó, havas eső meg minden. Szombatra meg ragyogó napsütés, mintha mi sem történt volna. A lényeg, hogy rendben odaértünk és haza is.

Tegnap pedig voltam a Bababörzén. Vettünk egy babakocsit, és néhány ruhát is. Olyan jó volt otthon nézegetni őket! Kép

Ma csak délig dolgozom, utána irány a védőnő.

Tünde
24+2
rtünde

Lányok!

Szeretnék magamnak nadrágot venni, de nem tudom, hogy merre vannak Kismama boltok. Ti merre tudtok? Segítséget előre is köszi.

Eszty 17
eszty

Sziasztok!
Itt a kismamik táblázata:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 42+4 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]2.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 40+3 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]3.[/size] AnnAnn [size=-2]2003.01.22.[/size] 39+5 28 év/1.b. Hatvan 2003.10.29. [size=-2]2003.10.29.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás Piroska[/size]
[size=-2]4.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 39+0 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]5.[/size] Hicudzsi [size=-2]2003.01.28.[/size] 38+6 26 év Budapest 2003.10.28. [size=-2]2003.11.04.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Szönyi György[/size]
[size=-2]6.[/size] Dorki [size=-2]2003.02.04.[/size] 37+6 29 év/1.b. Budapest 2003.11.11. [size=-2]2003.11.11.[/size] [size=-2]Dél Pesti Kórház / Dr. Forgacs Vince[/size]
[size=-2]7.[/size] semese [size=-2]2003.02.05.[/size] 37+5 35 év/3. b. Szeged 2003.11.12. [size=-2]2003.11.12.[/size] [size=-2]Nöi Klinika, Prof. Dr. Resch Béla[/size]
[size=-2]8.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=bogár-public]Bogár[/url] [size=-2]2003.02.06.[/size] 37+4 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]9.[/size] Bogi [size=-2]2003.02.20.[/size] 35+4 1.b. Zala 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size]
[size=-2]10.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 35+4 27 év/2.b. Budapest 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]11.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 34+5 28 év/3.b. Budapest 2003.12.01. [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]12.[/size] johitimi [size=-2]2003.02.27.[/size] 34+4 29 év/3.b. Budapest 2003.12.04. [size=-2]2003.12.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg Szabolcs[/size]
[size=-2]13.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=boróka-public]Boróka[/url] [size=-2]2003.03.05.[/size] 33+5 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]14.[/size] Mese [size=-2]2003.03.07.[/size] 33+3 Dunaújváros 2003.12.14. [size=-2]2003.12.12.[/size]
[size=-2]15.[/size] Manga [size=-2]2003.03.07.[/size] 33+3 30 év/1.b. Budapest 2003.12.14. [size=-2]2003.12.12.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 32+4 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
[size=-2]17.[/size] Bella2 [size=-2]2003.03.14.[/size] 32+3 29 év/1.b. Budapest 2003.12.21. [size=-2]2003.12.19.[/size] [size=-2]SOTE1 DR. Silhavy M.[/size]
[size=-2]18.[/size] Fanika [size=-2]2003.03.25.[/size] 30+6 29 év/1.b. Svédország 2003.12.31. [size=-2]2003.12.30.[/size]
[size=-2]19.[/size] Andi68 [size=-2]2003.03.27.[/size] 30+4 35 év/2. b. Budapest 2004.01.03. [size=-2]2004.01.01.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Rácz Tibor[/size]
[size=-2]20.[/size] Victoria [size=-2]2003.04.01.[/size] 29+6 28 év/1.b. Budapest XII 2004.01.06. [size=-2]2004.01.06.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]21.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=noémi-public]Noémi[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 28+2 25 év/1.b. 2004.01.19. [size=-2]2004.01.17.[/size]
[size=-2]22.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=zsóf-public]Zsóf[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 28+2 25 év/1.b. Budakalász 2004.01.22. [size=-2]2004.01.17.[/size] [size=-2]Uzsoki kórház / Dr. Sz&ucirc;cs Géza[/size]
[size=-2]23.[/size] Gigi1 [size=-2]2003.04.14.[/size] 28+0 26 év/1. b. Szeged 2004.01.21. [size=-2]2004.01.19.[/size]
[size=-2]24.[/size] Szilvi [size=-2]2003.04.18.[/size] 27+3 27 év/2.b. Ócsa 2004.01.25. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Tolnay Lajos[/size]
[size=-2]25.[/size] Detti [size=-2]2003.04.18.[/size] 27+3 29 év/1.b. Budapest 2004.01.23. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Szt. János / Dr. Molnár László[/size]
[size=-2]26.[/size] Nikie [size=-2]2003.04.22.[/size] 26+6 29 év/1.b. Budapest 2004.01.27. [size=-2]2004.01.27.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]27.[/size] Karmen [size=-2]2003.05.02.[/size] 25+3 33 év Szeged 2004.02.06. [size=-2]2004.02.06.[/size] [size=-2]II.Kórház / Sári Tamás[/size]
[size=-2]28.[/size] RBogi [size=-2]2003.05.03.[/size] 25+2 25 év/2.b. Budapest 2004.02.07. [size=-2]2004.02.07.[/size]
[size=-2]29.[/size] Kisbuksi [size=-2]2003.05.05.[/size] 25+0 27 év Budapest 2004.02.09. [size=-2]2004.02.09.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]30.[/size] Fiona [size=-2]2003.05.05.[/size] 25+0 31 év/2.b. Csömör 2004.02.09. [size=-2]2004.02.09.[/size]
[size=-2]31.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=rtünde-public]Rtünde[/url] [size=-2]2003.05.12.[/size] 24+0 26 év/1.b. Budapest 2004.02.21. [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Templom[/size]
[size=-2]32.[/size] Kitty [size=-2]2003.05.13.[/size] 23+6 35 év/3. b. 2004.02.10. [size=-2]2004.02.17.[/size]
[size=-2]33.[/size] Fruzsi [size=-2]2003.05.14.[/size] 23+5 26 év Budapest 2004.02.18. [size=-2]2004.02.18.[/size] [size=-2]Kútvölgy úti Klinika / Dr. Mészáros Gábor[/size]
[size=-2]34.[/size] FBogi [size=-2]2003.05.17.[/size] 23+2 26 év/1.b. Györújbarát 2004.02.26. [size=-2]2004.02.21.[/size] [size=-2]Petz Aladár Megyei Kórház, Györ[/size]
[size=-2]35.[/size] ribizli [size=-2]2003.05.19.[/size] 23+0 29 év/1.+2.b. Budapest 2004.03.08. [size=-2]2004.02.23.[/size]
[size=-2]36.[/size] Holophernes [size=-2]2003.05.21.[/size] 22+5 30 év/1.b. Budapest 2004.02.25. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Serfözö[/size]
[size=-2]37.[/size] Rebi [size=-2]2003.05.21.[/size] 22+5 32 év/2.b. Budapest 2004.02.29. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]MÁV kórház[/size]
[size=-2]38.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=ladányi%20kata-public]Ladányi Kata[/url] [size=-2]2003.05.28.[/size] 21+5 27 év/2.b. Budapest 2004.03.03. [size=-2]2004.03.03.[/size] [size=-2]SOTE II. Klinika / Dr. Bánhidy[/size]
[size=-2]39.[/size] Gabi1 [size=-2]2003.06.04.[/size] 20+5 24 év/3.b. Szigethalom 2004.03.10. [size=-2]2004.03.10.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszki Kórház[/size]
[size=-2]40.[/size] Eszty [size=-2]2003.06.30.[/size] 17+0 27 év/1.b. Budapest 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház[/size]
[size=-2]41.[/size] Szamoa [size=-2]2003.06.30.[/size] 17+0 29 év/1.b. Debrecen 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]DEOEC Klinika[/size]
[size=-2]42.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=margaréta-public]Margaréta[/url] [size=-2]2003.07.08.[/size] 15+6 28 év/2.b. Budapest 2004.04.15. [size=-2]2004.04.13.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Kelemen Csaba[/size]
</pre>
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
Névtelen

És a babócáké:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Nadine Zsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
Chrissy Noémi 3650g, 53cm 2003.06.05. ( + 9 ) nap
Laura Antal 2120g, 48cm 2003.06.05. ( - 9 ) nap
Babajaga Sophie 3400g, 55cm 2003.06.09. ( - 2 ) nap
Ildianyu Janka 3120g, 48cm 2003.06.12. ( - 12 ) nap 10
Angela2 Judit 3300g, 49cm 2003.06.13. ( + 7 ) nap
Ellimami Kevin Péter 3700g, 50cm 2003.06.13. ( - 4 ) nap
Mikoo Etele Antal 3400g, 51cm 2003.06.19. ( - 3 ) nap
Tina Nikolett 3800g, 55cm 2003.06.20. ( - 5 ) nap
Gallainémagdi Zsuzsanna Dóra 3590g, 55cm 2003.06.21. ( -1 ) nap 10/10
Évi_24 Petra 3500g, 56cm 2003.06.24. ( -3 ) nap
Kaska Viola Dóra 3910g, 52cm 2003.06.24. ( + 2 ) nap
Csibe21 Mercédesz Tünde 1980g, 48cm 2003.06.24. ( - 16 ) nap 9/10
Zsuzsófi Bence Sándor 3770g, 51cm 2003.06.27. ( - 4 ) nap 10/10
Virág 3280g, 54cm 2003.06.28. ( - 5 ) nap 9/10
Manócska Lili Flóra 3450g, 56cm 2003.07.02. napra pontos babaKép
Andy Martin 3450g, 54cm 2003.07.12. napra pontos babaKép
Tündimami Máté 3360g, 51cm 2003.07.13. ( -1 ) nap 10/10
Anita Róbert 2600g, 50cm 2003.07.15. ( -20 ) nap
Pocóka Janka 3400g, 54cm 2003.07.17. ( + 13 ) nap 10/10
Redit Dalma 3000g, 52cm 2003.07.19. ( - 24 ) nap
Barbi Ádám Csaba 3385g, 52cm 2003.08.01. ( - 4 ) nap 8/9
Minke Gergely 3740g, 56cm 2003.08.12. ( -14 ) nap
Hermi Patrik 3350g, 49cm 2003.08.13. ( - 5 ) nap
Tündér Ilang Anna 3320g, 53cm 2003.08.20. napra pontos babaKép
Szisz Boróka Anna 2003.08.26. ( -9 ) nap
Zsizsa Gabriella 2830g, 48cm 2003.08.28. ( -16 ) nap
Cory Zsombor 2280g, 48cm 2003.08.31. ( - 43 ) nap 10/10
76vera Bence 2150g, 48cm 2003.09.02. ( - 24 ) nap
Batkamano Emma 3925g, 53.5cm 2003.09.03. ( - 2 ) nap 10/10
Kisegér István 3200g, 50cm 2003.09.03. ( -9 ) nap
Böbi Patrik 2850g, 49cm 2003.09.05. ( - 13 ) nap
Bera3 Bálint 2800g, 54cm 2003.09.07. ( - 20 ) nap
Laura2 Nikolett 2600g, 49cm 2003.09.21. ( + 1 ) nap
Susie Anna Gréta 3200g, 56cm 2003.09.23. ( -2 ) nap
Nyuszimanó Petra 3670g, 51cm 2003.09.29. ( + 3 ) nap
Doris KépLili 1150g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Doris KépGergö 1700g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Hajnii KépZorka 4100g, 58cm 2003.10.14. ( +3 ) nap
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
Névtelen

Névtelen

Sziasztok Lányok!
Én is rég írtam már, de azért szoktalak olvasni titeket.
Ann!
Drukkok ezerrel, azt hiszem most már lehet, visszajött a doki nem? Bár a pici biztosan tudja mikor kell neki kibújni. Viszont már nagyon kiváncsi vagyok, mi is lesz a neve, mikor tudhatjuk meg.

Eszty!
Korábban több kismamaboltról írtunk, akár vissza is olvashatsz. A Baross utcában 3 is van egymás mellett. De van egy másik tippem is, én pont ma vettem egy fekete kordbársony nacit, elől nem betétes, hanem állítható gumis, szerintem nagyon csini és 6000 ft volt, ami szerintem igen jó ár. Máshol ennyiért nem kapsz, a vékony nacik is 8000-10000 ft-ba kerülnek a cím, ha érdekel: 7. ker. Hernád u. 15., a Keletinél van, ha szemben állsz a Keletivel, akkor balra kell az aluljáróból felmenni és a Thököly úton menni a 2. utca lesz balra a Hernád.

Olvastam, hogy írtátok a kínaiaknál kapható zsákot, vagy overallszerűséget. Megörültem neki és ma azt kerestem, de nem volt nekik. Nem is igazán értették, hogy mit is akarok. Valaki tud pontos címet adni? Aki esteleg már vett?

Velem annyi újság, hogy nem kellett sokáig várnom arra, hogy kiderüljön mitől dagadt fel a nyakam bal oldalon, rá 2 napra ágynak estem, 2 hete feküdtem influenza vagy csak "sima" megfázás. És még mindig nem sikerült kilábalnom belőle, már másodjára esek vissza, most a torkom fáj ezerrel ismét. Gyógyszerek, forró tea, izzadás, torokfertőtlenítés mind hiába. Most a csodára várok.

Ja, még érdekelne a mosható gumibugyi is. Ti vettetek? Mit ajánlanak, mennyiért és milyet érdemes?

Manga
33+3
manga

Szia kismamik!

R.Tündi!

Tuti, az anyakönyvi hivatalban mondták. És mindenkire néznek hogy mit beszélnek ezek, ja és hogy miért mindenki az utolsó hetekben megy. Tulajdonképpen ha logikusan végig gondoljátok: az apasági visszavonhatatlan, akkor miért ne lehetne bármikor aláírni.

Ann!

A kép tényleg nagyon profi.Jó génekkel indul a gyermek a világba!
Tényleg számomra nem derült ki kisfiút vagy kislányt vártok? Vagy nem tudjátok? Ennek azért megvan a maga varázsa.
Én mától nem dolgozom. A mai napomat a klinikán töltöttem, vérvételen és CTG-n. Természetesen végig aludta az egészet és amikor levették rólam a bigyokat elégedetten nyújtózott egy hatalmasat és onnantól kezdve pörgés volt ezerrel.
Hát ezek vagyunk mi.
A doktorbácsim szerint a méhszáj lerövidülve, valami csatorna (ezt nem értettem- de hülyén jött volna ki ha visszakérdezek )1 centire nyitva a belső méhszáj még tartja magát. Ami szerinte a harmadik gyereknél ennyiidősen (mármint 37 hetesen )igen tisztelendő eredmény. Tehát csütörtökön újra randizunk.

Hicu!

Nem csoda hogy nem bírsz már aludni. Az izgalom gondolom a tetőfokon. Hiszen ma már 27 van!!!!
Akkor most már csak 2 nap?!?!?!

Ann!
Te hogy állsz?

Nem tudom de szerintem az első kettő helyezett a táblában már nem éppen aktuális. Biztos megvannak a babák csak mi nem tudunk róla. Valahogy kellene értit küldeni a tábla-kezelőnek.

Ma randiztam az anyukámmal az első emeleten. Gondoltam doki után felmegyek hozzájuk. De ők régi bérházban laknak és a harmadikon ami egyben a legfelső ráépített szint. De okos cocialista barátaink anno kitalálták hogy 3 emelethez nem kell lift. És nem is lett. Node igy olyan mintha a panelban a 5-6 ra kapaszkodnál. Ezért az elsőn randiztunk.
Képzeljétek mi történt tegnap!
Kedvesemmel néztünk egy helyi műsort ahol azt mondták hogy minden betelefonáló nyer. Kedvesem telefonált. Amikor a nyereményeket húzták elértek egy ingyenes szemvizsgálathoz. Épp mondom hogy hát erre lenne a legkevésbé szükségünk mivel a szeme mindenkinek SZERENCSÉRE tökéletes. És kit húznak ki? Őt. Kitört belőlünk a nevetés alig birtuk abbahagyni. De még ezzel nincs vége. Jól megbeszéltük hogy akkor elmegy legalább megállapitják hogy tényleg semmi baj. Ma a doki után benéztem a dolgozóba ( egy munkahelyen dolgozunk) és egy körlevelet mutat nekem miszerint kötelező szemvizsgálatra kell mennünk a héten, amit természetesen a cég áll.
Úgy hogy most valamelyik rokon megy szemvizsgálatra!
Most már abbahagyom mert sok vagyok. De délután olyan jót szunditottam!

Puszi mindenkinek: Emese
semese

Emese!

Köszi az infót! Az az igazság, hogy én is furcsálottam, hogy miért kell ezt az utolsó pillanatra hagyni. Még kérdeztem is, hogy és ha előbb szülök, vagy később, akkor mehetek újra vagy mi van. De így tényleg egyszerűbb, ha nem kell még az utolsó hetekben ezzel is foglalkozni.

Tünde
rtünde

Sziasztok Kép
Csak beírok má', nehogy asziggyétek, h van vmi Kép merthogy helyzet változatlan, jóslófájások felszívódtak :o///
Vera, halvány sejtelmem sincs mikor jön el a nagy nap... kezdek rezignált lenni - illetve kicsit letargikus... Ez nejjó, de kezd kitörni rajtam a visszavonhatatlan türelmetlenség!!! Főleg, hogy az összes szülésre utaló jel eltűnt a balfenéken...

Köszi mindenkinek a bókot szavannaügyileg Kép

Jajj, Fruzsi, hát nem akartam már dicsekedni azzal a kis nyári lakkal Kép KisBocinak egy új szárnyat építünk, az a képen nem látszott. És ki mondta Neked, hogy kiskirályfi??? Én eddig úgy tom lány... de minden megeshet Kép ne légy pityergős, tessék mosolyogni!!!

Emese, sztem a belső és külső méhszáj közti csatornára gondolhatott, nem?

Manga, dejó, hogy végre jelentkeztél!!! Pont ma is jártál az eszemben - vmi házimunka közben Kép Kép Kép (nemtom hogy függ össze) Dokinéni már visszajött, szerintem újra elmegy, mire KisBocim ki akar bújni Kép

Hicu, mi volt ma a CTG-n?
Buborékkal értekeztem ma - még nagyon semmi...

Munkásaink ma hol voltak - Furzsi, Detti, Judit pl??? Vagy nem 7fő van? Komolyan nem tudom már követni a napokat...

Pusssszancs Nektek!
Ann 39+5 (má' nem azé' de ez a szám kezd egyre rondábban kinézni...)
annann

Sziasztok!
Ma reggel a CTG-n minden rendben volt. Megbeszéltük a dokival a részleteket, szerda reggel befekszem és csütörtökön reggel műtenek. Ez már tényleg nagyon közel vanKépKép Nem is vizsgált meg, mert most jobb lenne ha nem indulna be a szülés (szegény lányomat nem szeretnék többek között a szülőcsatornából visszarángatni:/)

Ann!
Igazából nem tudom mit mondjak, nagyon-nagyon drukkolok, hogy a kisbabád akarjn már körülnézni idekint! Csalogattad már finom tejecskével?Kép

Manga!
A mosható gumibugyit magadnak gondoltad a szülés utánra?
Szóval Tena hálósbugyit érdemes venni, gyógyszertárban kapható és kb. 200 Ft 2 db. a betétet viszont a DM-ben vedd meg, mert a Gyógyszertárban iszonyatos drága, mi befürödtünk veleKép

Emese!
Jópofa ez a szemészeti vizsgálat meg az első emeleti tali isKépKép

Millió puszi nektek!
Megyek ápolom a beteg kispapi,mert szegény mikor fázzon meg?Kép Három nappal a szülés előttKép
Emőke+Édua

hicudzsi

Sziasztok!!!
Köszi a "bíztatást" ülőidegzsábaügyileg, bevallom, nem nyugtattatok meg...Sajna egyre rosszabb a helyzet, de azért voltam ma dolgozni is!!! Már mindenhogy rossz: ha ülök, akkor az a baj, ha fekszem, az a baj, s menni pedig úgy megyek, mintha eltörtem volna az egyik lábam.
De ha esetleg valakinek van még valami tippe, hogy mit lehet ezzel a nyavalyával tenni, akkor lééégysziiii ne tartsátok magatokban!

Eszty 17,
a Mammutban van egy tök ari kis bolt, a Manu Art, és ott is lehet egészen jó kismamarucikat kapni teljesen elfogadható áron. Ja, és a Brendon Babaáruház mellett is van egy pici bolt, s ott is aranyos kis rucik vannak, habár ott már vannak egészen húzós árak is (de alapvetően nem a drágaság a jellemző).
Még nyáron bementünk a Mammutba egy másik boltba is (a nevét elfelejtettem, de kifejezetten kismamabolt), és ott kis híján összeestem, amikor megnéztem az árát egy egészen aranyos, de egyszerű ruhának; ha jól emlékszem, 30 ezer körül lehetett...Szóval azóta nem onnan öltözködöm:-)

Barbi, az a 2 in 1 bolt mennyire drága kismamabolt? Pl. egy nadrágot kb. mennyiért lehet kapni?
Nekem szerintem szerencsém van, mert holnap lépünk a 31. hétbe, s most lesz időszerű egy amolyan kismamás nadrágot venni, ugyanis eddig teljesen jók voltak a "régi nacijaim" is:-)

Hicu,
mondtam már, hogy nagyon drukkolunk Nektek???!!!
Tudatlan vagyok ebben a témában, de: mi az a Tena hálósbugyi, és mikor kell ezt megvenni? Ja, és milyen betétet kell bele venni???

Üdv,

Vic
Victoria

Vic!
Szerintem a 2in1 a legjobb minőségű kismamaruhákat árulja és a legjobb áron. Én nyáron 8000 Ft-ért vettem egy olyan nacit amit még pocaktalanul is hordhatok, amíg vissza nem áll a hasam az eredeti állapotábaKép

Köszi a drukkot, ránkférKép

A Tena bugyi a szülés utánra kell bele pedig Tena betét. Van akinek elég a sima menses betét is de biztonságosabb a TENA, mert nagyobb anedvszívó képessége.
A bugyi hálós és ha véres lesz nagyon könnyen ki lehet mosni, és hamar megszárad. Azután ha már nem kell, eldobhatod, de ugyanilyen jó még a kínai piacos nagyibugyiKép

pusz!

hicudzsi

Sziasztok!

Bocs, megint belekontárkodom a dolgokba:
A DM-ben tudtommal nem kapható akkora Tena betét méret, ami szülés utánra ajánlott (vagyis amekkorát nekünk ajánlottak a MÁV-ban.) Legalábbis a mi DM-ünkben nincs Kép.
Valakinek tényleg elég a kisebb, de gyakran az első pár nap ajánlott a nagyobb pl. a Tena Lady Normal vagy az Extra betét. Hasznos lehet egyébként magzatvízfolyás esetén is, mert ahhoz szerintem kevés a másik betét, még az éjszakai is.
Ha valaki annyira 'szerencsés' mint én,akkor a legnagyobb méret elég csak Kép.

Jó pocakosodást! Virág
virga

Virga!
Akkor ezért volt olyan drága nekünk is a betét, mert agyógyszertárban úgy kértük, hogy szülés utánra leszKép
MegnyugodtamKép Azt hittem átvertekKép
Ezek szerint a DM-ben csak "lightosabb" betétek vannakKép
Puszi!Kép

hicudzsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?