Ez is igaz. Akkor nem tudom. Mindenesetre a doki is valami ilyesmit mondott (pontosan nem tudom, mert igen ideges voltam), azaz, hogy még ne adjuk fel!!!!! Így bízunk, akárhogy is, de a reményt nem adjuk még fel!!!!
huh ezzel a dpo dologgal én is mindig hadilábon állok.
Kata: hát ja, király munkahely. Lh-znom hülyeség mert mindig van csíkom, reggel, este délben, és mindig uolyan. ez a pcos átka, legalábbis az egyik.
Te nem lehet hogy peteérésed lesz? mert én akkor leszek tiszta ragya. a hajhullás lehet tsh és asszem tesztoszteron is.
Na most tépek befizetek egy kis pízt a bankban....
Snufi: nagyon drukkolok!!!!
Nem az lehet, hogy inkább később (inszem után pár nappal) repedtél? És a kisfickók bevárták a petesejtet? Ez valószínűbbnek hangzik… (Vagy ha rádolgoztatok, akkor voltak ott frissek is repedéskor és akkor spontán a bébi
Kata: lehet fel kellene magad turbózni egy kis vitaminnal
Snufika drága, annyira örülök és reménykedek és drukkolok és minden egyéb tuti jókat kívánok Szóval tessék csíkerősítésre hajtani Bocsi, hogy itt ömlengek, de tényleg annyira drukkolok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Hogy mit olvasok!
Snufi! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ja inkább ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
De jó lenne!
Snufi, én is rettentően drukkolok nektek, ott kell lennie annak a babunak. Szurokmilliárd, hogy kapaszkodjon erősen!+++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤%%%%%%%%%% és még amit szeretnél!
Boni, azonnal! Jelen! Marci ma 9 hónapos...egy kissé tellik az idő. Tegnap méreckedtünk 10020 gramm és 74 centiméter. Mászik, felül, feláll, és a kiságyában oldalazva lépeget. Nem mellesleg kinövesztett észrevétlenül két fogta. Naaa?
szezso 12dpon vagyok.
ha addig nem jon meg akkor persze tesztelek a szulinapomon is.Csak gondoltam (en hulye)hogy akkor tesztelek egy igazan szep ketcsikosat,es az lesz az igazi teszt.
megmondom oszinten most azert nem raz meg mert nem igazan kovettuk amit a doki mondott kihangsulyozta hogy a penteket hagyjuk ki.Hajnalban a parom beprobalkozott en meg hagytam magam szombaton este kellet volna akciozni,mi delben akcioztunk mert akkor volt kedvem.
Ezt a ciklust most nem vettem veresen komolyan,majd a kovetkezot.
coca altalaban betartom amit a dokim mond mert tenyleg szenvedek a bogyotol akkor legyen legalabb ertelme,viszont most megharagudtam egy kicsit a dokimra,mert lealazta szegeny kis tuszocskemet.Mar akkor elment a kedvem az egesztol es tartotunk egy laza honapot.
Nem térek magamhoz, Snufikám máskor is álmodj kislányokat! Remélem mindkettő ott van a pocidban!!!!!!!Giga-mega drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jól vagyok, csak semmiféle kelt, vagy puffasztó kajcsit nem ehetek, mert rosszul vagyok tőle, estére már annyira felfúvódok, minta 5 hónapos terhes lennék. Este ahogy hazaérek lefekszem apuka teriget gyerekeket etet, srácaim tündériek teljese kikímélnek. Nem akarom lekopogni, de nem is veszekednek. Ma megyek a kiskönyvemért!
Köszönöma drukkokat még1x.
Természetesen teszteltem ma reggel is. Erősödik, de még mindig nagggggyon halvány, pláne 16 dpo-n. Ha 12. dpo-n vagyok, akkor jó. Nem tudom. Van fotóm, bár nem a legjobb...
Sziasztok!
Bocsi, hogy igy rátok rontok. De segitene vki megmondani, hogy miért nem megy fel a hőm?
Málnalevelet ittam, mikor az lh nega lett, onnan palástot. De akkor volt pém????
Köszike
Encike nem tudom voltál-e már orvosnál, vagy máskor is szokott ilyen lenni a hőd én mindenesetre orvossal konzultálnék, pláne ha nem az első ilyen hónapod! Ha kivételesen ilyen akkor ez egy anovus ciklus szerintem.