Látom, neked sem kell külön baba-mama tornára járni
heppi
2003.10.27 11:19
Szerencsére utána visszaalszik. Ha a babókat is átszoktatjátok, azt miért teszitek? 2003.10.27 11:24

, amit sajna továbbra is használ, nekem nem jött be a határozott "nem" és elveszem. Duma megy ezerrel és nyomja a fekvőtámaszokat. Forog minden irányban, kúszik, ha beszorul a kiságy alá, diszkréten nyüszög, hogy gáz van
. Most is gáz van, de a pelusban, úgyhogy nem tudok sokáig olvasni
. Ja, amióta jön Zsombi foga, minden nap van kaki.
És oroszkrém tortánk volt (nem győztük elosztogatni
)
(Jamie Oliver)
. Én virágot küldök neked, jó?
2003.10.27 11:31
(Apa szokta mutatni neki, hogy igy kell ezt csinalni).
Ma biztosan jobb lesz!
) kb. 22es meret. Imadom az ajandekokat! 2003.10.27 11:48

2003.10.27 12:32
2003.10.27 12:57
Fél 7-ig húztam, aztán Apacuka varietézett neki, míg én szenderegtem még egy órácskát, de ölég hulla vagyok.
2003.10.27 14:04
, még a talibeszámolókat sem olvastam
Boldog szülinapot
fuvola
Pedig gondolom, nem kis pénz. Elég "rossz" kor játék szempontjából, mert rágni, bámulni, forgatni már nem feladat, viszont az összerakósokkal még nem boldogul. De azért meg lehet próbálni a Lego tyúkot, Chicco összerakható babát. Nemtom gyártják-e még, a Chicconak volt egy átlátszó nagy hengere, benne mindenféle csörgővel, azt imádták tolni, átmászni rajta. Libero teknőst 2 hónap múlva kaptuk meg, tavaszra biztos meglesz az esőkabát is
Extra-rózsaszín melegítő: úgyis kell egy-két cucc, amit szívfájdalom nélkül leamortizálhat a gyermek
Cipő meg kb. nyárra lesz jó, ha meleg nyarunk lesz, akkor is lesz 1-2 hűvösebb nap
így jár, aki korán kel
aranyat lel
De látom, megérte
Apa karácsonykor alig engedte Andrist hozzányúlni az autópályához, ő rakta össze
még szerencse, hogy 2 autó jár hozzá, csak Zsuzsi bömbölt, hogy ő is játszana már.
drukk, hogy minden OK legyen! Jó utat! Ha van rá időtök, látogassatok meg!
szép lassan át fog állni, mert nektek más lesz a napi ritmusotok. Nálunk ez egy-két nap alatt megtörténik enyhe kényszer - a nagyok iskolába indulása és hazahozása - hatása alatt. 2003.10.27 14:23
2003.10.27 14:43
2003.10.27 14:53
Borinak jon a foga ejjelente orankent vagy surubben felsir. Az elmult 10 napban 35 dekat hizott. 7550 gramm. Mar csak ezen a heten kell hordania a terpeszbetetet!
Pedig van neki masik is. 2003.10.27 14:57
2003.10.27 15:25
Remélem azért kapsz tuti tanácsot. Addig is küldök neked türelmet, mert nálunk abból sok van!
2003.10.27 15:33
:
Végül is az sem lenne baj, ha így marad az időbeosztásunk, majd a kövi gyerkőcnél kell ezek szerint átállítani a bioberendezést, ha Virág oviba jár.
2003.10.27 15:44
, mert leginkább csak kézben szeret lenni, úgy kell becsempészni a kiságyába, mikor elaludt a karunkban...
ez engem eléggé elkeserített, nem tudom hogy ez mit jelent, és mikorra várható javulás. 4 hét múlva kell visszamennünk kontrollra. Szerintetek ez addigra rendeződik, vagy hosszabb időre számítsak? Minden pelenkázásnál tornáztatom, de amit még ezenfelül lehetne, én mindent megtennék hogy minél hamarabb levehessük.
a Te babád mennyi idős, és mióta hordjátok? 2003.10.27 16:18
De komolyra fordítva: Nekem Emma kb 6 hónapos korában döntött úgy hogy az addigi kajcsik nem felelnek meg, és csak és kizárólag azt eszi meg, amiben hagyma és só és normális fűszerezés van. Ilyen bébiételben a nestlé 8 hónapos kortól való kajái. Ez kb 4 vagy 5 fajta, na ő semmi mást nem evett meg sokáig csak ezta 4 fajta kaját. Bármi mással próbálkoztam ugyanaz mint nálatok. nem lehet hogy csak nem találtad még el hogy mit és hogy szeret? Az meg hogy eddig szerette nem jelent semmit, hirtelen tud változnia z ízlésük. A másik: És mi van ha nem adsz tápit minden evés után? Szerintem felesleges, így csak azt tudatosítod benne hogy minek enni mikor utána úgyis jöna tápszer. Szerintem ne adj neki , éhen halni nem fog és hátha elkezd enni. Emma 10 hónaposan így evett: reggel 2 dl tápszer, tízórai gyümölcs joghurttal vagy túróval, ebéd főzelék hússal, uzsonna: tejpép vacsora megint 2-2,5 dl tápszer. Most 1 évesen a tízórait már tulképp elhagyta, max némi gyümölcs a kezébe. a tejpépet egyébként még in is sokszor cumisüvegbő adom, nem kanálla, de főit az t kanállal. Az eventnek is van olyan cumija amin átmegy a pép és a főzi is hígabbra készítve. 2003.10.27 16:27
úgy fintrogott rá, a 3. kanál után pegid már ki se nyitotta a száját. Aztán úgy belejött a fujjogásba, hogy utána már az almát sem akarta megenni, így ma hanyagolom a hozzátápit.
miért kellett vért venni Julcsitól? Ti akartátok vagy doki mondta?

2003.10.27 16:38
2003.10.27 17:03
Az összes bébikaját végigpróbáltuk, kettő bejött (paris krumpli és az alma+husi Kecskemétiből), Timi hónapokig ezt ette felváltva. Az elveimet teljesen feladtam, evés közben könyveket, reklámfüzeteket olvastunk, így eltereltem a figyelmét és kb 1 üveg lecsúszott neki. Ja és naponta max 4x tudtam megetetni, mert többet nem fogadott el. Ennek ellenére 1 évesen megtriplázta a születési súlyát, 1,5 évesen lassan mindenevő lett (a nagyik nem győznek főzni rá
) és ma már nem kell az olvasás se, mert saját maga lapátol a kiskanalával, ami sokkal izgalmasabb. Szerintem van remény , ne add fel
Ha csak 1-2 kaját eszik meg, az is jó. Igyekezz ne nagy feneket keríteni a kajáltatásnak, mert azt ő is megérzi és annál rosszabb lesz.
Nekem csak azért nehezebb ez a bömbizés dolog, mert Timit is felébreszti
A talira vevő vagyok, addig is angyalok legalább a gyerekeim
Ő 1 évig csak extrapépes kajcsit volt hajlandó lenyelni. Nem is felelt meg a mércéjének, csak a konzervcucc
Nekem a turmix se vált be, pedig felismerhetetlenségig aprítja a borsót is. Hát ettől nem lettél okosabb, igaz?
Irígy a bobozásért
Sőt, szoktam nekik mondani, hogy mire gerjedjenek, mert anya már nagyon akar olyat venni
Gratula a lego vonathoz! Az órát én már este átállítom a kínos helyzetek elkerülése végett
Kitartás, momentán jobb ötletem nincs
Talán valami komolyabb szakember kell hozzá
Én azt vettem észre, hogy ami postán érkezik, sokszor hibás, mert hátha lusta az illető visszaküldeni, oszt legalább elsózták a balekjára
Persze, ezt otthon a legegyszerűbb kivitelezni, az utcán mégse hagyhatod el a gyereket
De ilyenkor is legyél higgadt, mert a gyerek pont a bepörgésedre vár
Szegény belázasodott Mac, még szerencse, hogy a 3 napos volt és nem valami vírus
A füstszagtól tényleg nehéz szabadulni
Hülye ez a gép, morogtam magamban, de csak erősködött a gaz. És ekkor feltűnt, hogy Zsebi a lábamnál motyózik valamivel. Hát nem bekapta a digigép letöltő kábelét?
Szóval muszáj lesz a kölökhöz beszereznem egy installáló progit, különben nem ismeri fel ez a buta dög

2003.10.27 17:46
Mikor talizunk??? Zsebi gyönyörűűűűű
Szal nem a reklám miatt, hanem a segítség végett írtam le. Ja, és 12db egy doboz, ami kb 1100 Ft-ba kerül. Asszem erre én is befektetek, mert mostanában Orsi is ébredezget sírva, és már nagyon elszoktam tőle, hogy megzavarják az éjszakai nyugalmamat. 2003.10.27 17:53
és azóta szent a béke a szüleimmel. Csak egy fedél alatt nem megy
Dokidrukk megy!!

2003.10.27 18:07

rendkívül cuki! Tejszaporítani akar?
2003.10.27 18:10
2003.10.27 19:14
2003.10.27 20:20
Talán nektek bejön.
Csucsuka, szuperek vagytok
Zsebi csak az én bosszantásomra a kanál előtt közvetlenül zárja szorosra a száját. És a két fogát is erősen beveti a szájzárba, nehogy betoljak valamit
Lehet, hogy Kanginak is beválna...
Én detto ilyen voltam, csodálom is anyám birkatürelmét
2003.10.27 20:35
), pl tejfehérje, tejcukor, klisztérzékenység(búza)? milyen pépet eszik amitől most hízik?
De van akinél fogzásra is használt. Viszont kint van Emma első rágófoga
Hagyma, hagyma a kulcsszó nálunk!

2003.10.27 21:23

(múltkor nagyon kiakadt a husitól, de azt, úlláccik, kinőtte)

De legalább nem nekem kellett lefogni!

A képek cukoriak! 2003.10.27 21:37
2003.10.27 21:59
)
nagyon nem irigy. (anno 3 hós babával voltam, 93-ban dokinéni nem hitte el, hogy 3 hósan elég a csak anyatej... bebizonyitottuk!)
, lehet, hogy megharapta magát, szerintem ne aggódj miatta. Tanitás
, az ember nem is gondolná, mi minennek fogunk mi örülni a babánknál!! 2003.10.27 22:18
Beu, ha rajtam múlna, nem lenne annyi munkanélküli, dehát nem rajtam múlik... Miszikéék esetében nagy mák volt a tali, meg a 4 napos ünnep, mert így én is meg okosapa is kölcsönösen képben voltunk

Autós híreknek nagyon örülök, remélem ezzel elindul a sikerszériátok, ekkora pechsorozat után igazán megérdemlitek! Nálunk vizezés nem jön be, mert a skacok nagy úszóbajnokok, és játéknak veszik... Viszont magárahagyás megy... Zsófi ezért tanult meg mászni
, nem panaszkodhatsz!
2003.10.27 22:37

2003.10.27 22:38
2003.10.27 22:47
2003.10.27 23:27

, artista képzős képek szuperek.

, jó pihenést és feltétlen tegyél majd fel képet, hogy az itthonmaradók is élvezhessék.

, grat. 

Még a kávéba sem szabad egy pici tejet vagy tejszínt tenni és sajtot sem ehetek
amit pedig imádok. Persze kis manókámért mindent. Sajnos az ekcémát nagyon nehéz kezelni.
Néha még horkolt is. Utána nagyon jókedvű volt. 2003.10.27 23:49
is, akiket tahó módon nem is köszöntöttem...
2003.10.28 06:16

2003.10.28 08:28
Elkezdtétek már a hozzátápit,erre már nem is melékszem?!?!?!
Nagyon jók a képek.
köszike.
Imád hason lenni,szinte a fé napot így tölti,hason is alszik.Még minidig átalusszuk az éjszakát...az óraállításnak köszönhetően már este 7-től reggel 5-6-ig alszunk,aztán egy óra múlva visszaalszik...most is durmol a pirinyóm.
na ezt ki nem állhatja,úgyhogy a séták általában ölben bonyolódnak le.

2003.10.28 08:35
)
Apanak is teccett
Ok nem lattak h ilyen? V gondoltak,hogy elobb utobb majd csak atveszi valaki? .... 180E ft...
Kicsit mozog, kicsit sir...
2003.10.28 09:00
2003.10.28 09:02

Ha komolyan kérdezted, akkor meg nem írják.
És telszám sincs.
Tájékoztass folyamatosan a fejleményekről!
Na, jó, van benne el+fűthető tükör, szervó, 2 lzsák, légkondi, állítható űlésmagasság és asszem a kormány is állítható. 6,2-t fogyaszt állítólag, légkondival 6,8. 2. tulaj leszek
Tejmegvonás nálam is halálos büntetés lenne
Kitartás, hátha nem ez a baj!
2003.10.28 09:03
A HIPP-es adag felét se 

2003.10.28 09:31
De vegre megvettuk a csempet a furdoszobaba, mar csak a diszito csikra kene rabeszelnem apat, de sajna majdnem annyiba kerul, mint maga a csempe. De olyan szep lenne!
Ja, es a parkettat is megvettuk, szoval haladgattunk, ezert nem nagyon tudtam jonni.
De komolyan, annyira csodalatos volt!
Petrat itthon hagytuk, az unakatesom felesege atjott a Petranal ket hettel fiatalabb kisfiukkal, es o felugyelt a ket babara. Edesek voltak egyutt, majd teszek fel kepet roluk.
Bar Snoopyt lattam, de epp beszelt valakivel a standjuknal, ugyhogy nem akartam zavarni. Rengeteg mindent vettem, egy csomo rugit es pulcsit, uj bodykat, etetoszeket (ez is uj), bebikajakat, jatekot, kezeslabast. Azt hittem, megszakadok, mire kiertem a bejarathoz, ahova apa es Petra elem jottek kocsival. Mert kozben apa volt itthon Petraval, es egy hirtelen otlettol vezereltetve megetette fagyitejjel, ami jo volt, mert tovabb maradhattam. Viszont annyira belemerultem a vasarlasba, hogy mire eszbekaptam, mar nem volt idonk hazamenni, hogy megetessem Petrat, hanem menni kellet Dunaharasztiba megnezni az epitkezest. Nekem meg majd' kidurrant addigra a mellem, borzasztoan fajt mar, foleg ahogy zotykolodtunk a hirhedten gorongyos Soroksari uton. Szerintem nagyon keves hianyzott a mellgyuszihoz, de szerencsere megusztam. Heni, meg egyszer koszi a belepot, nem is csak az arat sporoltam meg ezzel, hanem a kb. 20 meteres sor vegigallasat is, ami a jegyarusnal volt.
Volt nehany nap, amikor ugy ereztem, sinen vagyunk, Petra nagyon szepen evett, egesz nagy adagokat, de most meg ket napja semmit. Probalkozom az eddigi kedvencekkel, minden kajat megprobaltam tejpeppel es almaval is, ez eddig bejott, de most nem. Egy arva falatot sem hajlando elfogadni.
2003.10.28 10:02
, azt hittem sokkal rosszabb lesz.
Nálunk kezdődött azzal hogy 35. hétre született, egy hét inkubátorban, 8milliószor megszúrták, majd itthon hasfájás, köldöksérv, most meg még ez is
mi jöhet még ezután?! De remélem már csak jó dolgok!
De én már ezzel a 4órával is elégedett vagyok!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|