A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

MEGYEK GYORSAN LEVETKÖZÖK,MERT TUTI MOST ÉR HAZA VALAKI.....ÉS GYORSAN BEUTALTATNAK SZÜLÉSIG A GYOGYÓRA....
Vendég

Csiri:az első rendben van.A második már majdnem vicces. :lol: :lol:

Kép
melike

vazeeee!Rosszzzzz a gép tuti!!!!!!!!!!!!!Élőben nincs ilyen vádlim mint a 2. képen :shock: :shock: :shock:
vagy mégis??????????? :oops:
Vendég

Engem is meglepett.Eddig még sosem láttam ilyennek. :lol:

Kép
melike

Köszi Melike!!!!!!!!
csaksajnos nem tudom már stornózni a képet... :evil:

Szerinted lefagyasztottam a topikot,hogy senki nem ír?????????
Mindenki sokkot kapott?????????? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Én is elaludtam :(
Most ébredtem, visszaolvastam. Csiri, tényleg tuti minden!!!!!! A tanga bugyi rám, már 3 hónapos terhesen nem jött rám, mert legurult a csípőmről :( Én nagyon széttolódtam, lehet hogy nem látszik annyira, de én 40 kg voltam!!!!! Tiszta csontváz :( Most meg 68 kg vagyok :)

Dana: azért lesz valószínű császár, mert Kristóf úgy befészkelte magát farfekvésbe, hogy onnan ki nem fogják mozdítani. Most érzi a legjobban magát. Ezt közölték ma is az UH-on. Reménykedni azt lehet, hisz a remény hal meg utoljára :D
Én már azt hiszem megbarátkoztam a gondolattal :(
bluebox

Jaj!A mai Bk összefoglaló elmaradt...
De semmi különös nem történt azon kívűl,hogy nem értem Géza honnan szedte,hogy a Kál-Kápolnai állomásról induló...Magyar cement felirattal az állomáson átrobogó tehervonat pont Olaszországba megy.... :shock: :shock: :shock:
Merthogy azt mondta a haverjainak,hogy fussunk,ez a vonat megy Olaszba....
pffffff...........
Vendég

Blue!
Én 83 kiló felett vagyok!!!! :oops:
A császártól ne félj!!!Én sírva fakadtam legelöször amikor kiderült,hogy az lesz....másodszor arra sem volt időm,hogy levegőt vegyek,már altattak is....mostmeg nem vállogathattam.... :?
Vendég

Nekem annyira hihetetlen,hogy 83 :shock: kiló vagy!Milyen magas vagy?

Kép
melike

177-178....attól függ,hogy mekkorára van tupírozva a hajam :wink:
Vendég

Igy már értem.Akkor te magas vagy.Én csak 165-166.

Kép
melike

Csiri: Köszi a vígaszt. Igazából már nem a császártól félek inkább, hanem attól, hogy a doki azt mondta, hogy így farfekvéses állapotban is induljon meg a szűlés, hátha sikerűl megszűlni. Ha úgy látja hogy nem megy, akkor császározni fog. Szóval a para inkább ezért van. :(
bluebox

Úgy látom mindenki tévézik vagy fekszik.Én is elbúcsúzom.
Ma amúgy is jól elfáradtam,fáj a derekam is.
Sziasztok.

Kép
melike

Na sziasztok!

Annyira vártam a mai napot, hogy nem is hiszem el, vagy 3*
elbőgtem magam! Nekem nagyon fognak hiányozni a munkatársaim!

Mutatom majd mit kaptunk !!!

Pironya: köszi, Te sem dolgozol már csak 1,5 hetet, ugye????

Buci: én bevallom neked őszintén, hogy nekem is vannak rosz
fogaim, ami ezalatt a pár hónap alatt sikerült összehozni. :oops: :oops:
Most , hogy lesz rá időm majd megcsináltatom. Jövőhéten kezdem is!!
Annak már örülök, és szerintem Te sem halogasd!!! Jobb nem lesz!!!

Mindenki nagyon szép pocifotót rakott fel!!
bszilvi25

Szia Szilvi!

Küldtem üzit.
bluebox

Csiri nekem nagyon bejönnek a képek...és vagány a napszemüveg :wink:
A második már tényleg olyan pózolós szexi kép :lol: :lol: :lol:

Szerintem még egy ilyen topik nincs mint a miénk...olyan mintha egymást hülyítettük volna meg ugye??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem a legvagányabb az lesz aki majd szülés után 1-2 héttel is föl meri rakni a fürdőrucis képet!!!Na az sem én leszek!!!!

És nyugi csiri én is erősen közelítem a 80-at :oops: és én csak 171 vagyok!!!!

Bluebox szerintem még simán befordulhat a baba!!!
A lányom szülés elött pár nappal lett faros,lábtartású,és mindez előre eső köldökzsinórral...holott a 36 hetes ultrahangon tök normális fejvégű volt...szóval tudnak ezek alkotni :lol:
Vendég

na látom mindenki a fábrit nézi...akkor én is lelépek...
viszlát holnap
Vendég

Bari: Igazad legyen!!!!!!!!!!!!!!!!! Bár már tök mind1, csak a kezembe fogjam :)

Szilvi: Bocsi, utána láttam, hogy válaszoltál. Akkor ezek szerint, csak összehoztuk. Nem fogjuk magunkat hülyére keresni a GYED alatt :lol:

Jó éjt mindenkinek! (már aki tud aludni)
bluebox

Ébresztőőőőőőőőőőőőőőőő!!!!!

Basszus!
Ma tudtam volnaaludni,erre kelhettem,mert jön a védőnő....DE MIINNEEEEEEEEEKKKKKKK????????????????? :shock:
Ráadásulnem is fix időben,hanem 9 és 11 között....úgyhogy a délelöttömnek annyi.... :? (nem mintha tele lettem volna programmal... :roll: )
De tényleg komolyan nem értem,hogymiért jön....kérdésem semmi,(már a legényfogóleves receptje sem érdekel)....A lakást meg nem árulják,hogy környezettanulmányt készíteni jöjjön...
A fas..m ki van... :twisted:

Ja és A BK-ban is kivan a fas.a Magdikának is!!!!
Láttátok?Nem csak kapott egy enyhébb szívinfarktust és lett egy részleges amnéziája,mert nem találta a cipőjét,de még a sok repkedés is az agyának ment....A köntösébe akart átmenni a púderarcúlányt le utcalányozni az esspressóba.... :shock:

(ja és láttátok a köntösét????Na akkor mostmár megtudom mutatni,hogy én olyat NEM szeretnék a kórházba...) :wink:

Lányok!
Fájnak a melleim és van egy nagyon hülye kérdésem....valószínű a már gyerekesek és akik már szoptattak,azok tudnak rá válaszolni....
Az elötej becsomósodhat ott hónaljnál ahol szokott???(legalábbis általában)...
Mert nekem miért van ott egy görcs,tegnap este óta és fájnak a melleim is????
Vagy lehet,hogy egy csoda történik és szülés elött már majd tudok szoptatni???Akkor tuti benne leszek a fókuszban és minimum 1 blikk címlap :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Majdnem megelőztelek Csiri.

Kép
melike

A kérdésedben én nem tudok segíten.Meg kell várnod valaki mást.

Annak meg én is örülnék,ha 9 és 11 között a védőnőt kéne várni.És jönne 1/4 12kor. :lol:

Kép
melike

Bíztam benned Melike,hogy kora reggel feldobod így a napom,hogy csak 1/4 12-re jön.... :twisted:
Vendég

Lehet,hogy ő pont nem olyan,hanem éppen 1/4 10re ott lesz. :lol: Bírnád,mi?

Nagyon jól aludtam és Apa olyan fincsi reggelit hozott az ágyba! :oops: :lol:

Kép
melike

Csiri én már elöbb is itt voltam csak láttam,hogy sehol senki...

Nagyon szarul aludtam iszonyú derékfájás...has keményedés vagy 5 enyhe fájdalommal fűszerezve..és mindehez a baba végi aludt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: Mozdulatlanul :twisted:

Csiri hiába van már gyerekem én a szoptatáshoz nem tudok szólni...nézd vissza a fürdőrucis képemet...na az mind a mellem!!
És terhesen!!Alapból semmi!!! :lol: :lol:
Vendég

Sajnos ismét hajat kell mosnom.Annyira utálom!!! :cry:

Kép
melike

Bocsi Bari,de én úgy tudom,hogy semmi köze a mellméretnek a szoptatás sikerességéhez.

Kép
melike

Szia Bari!
tudtam ,hogy Te nem szoptattál,mert már írtad.... :wink:
melike!!!
Nekem már 1 hete hajat kellene mosnom,de nem bírom magam rávenni!!!!
Nekem már az egy tortúra.... :?
Vendég

Akkor még bírd ki vasárnapig és segítek. :lol:

Kép
melike

Már meg is mostam különben,de nekem most lett levágva és elég gyorsan megy.Neked Csiri nagyon hosszú,ugye?

Kép
melike

Eléggé hosszú,de azmég hagyján,hanem nagyon göndör is és a balzsamozás,kifésülés a procedúra!!!!
:twisted:
Na megyek beágyazok,meg kicsit összekapom magam,mert amilyen szerencsém van,ittverem a klaviatúrát kócosan,polóba és tuti pont 9re itt lesz ez az asszony.... :?
Vendég

Hova lettetek???

Tegnap vettünk a Rossmannban egy olyan jó sport táskát 1500 forintért!Ugyanis az itthoniba nem fért bele a kórházi cuccom. :oops:

Kép
melike

Igy van,tedd rendbe magad,nehogy rossz legyen a benyomás!

Kép
melike

Hidd el Melike,majd utólag jössz rá,hogy amit bepakolsz,annak a negyedére lesz csak szükséged....szerintem...énis így vagyok vele...
Én még mindig nem pakoltam össze,de egy kisebb méretű tatyóba nekem belefér,ha pedig kell még valami,akkor behozatom majd... :wink:
De ezt így amúgy szépen elgondolom,tuti nem úgy lesz és én is egy utánfutónyi cuccal megyek és jövök haza.... :?
Vendég

PIRONYA!
Mi újság volt tegnap a dokinál?
Vendég

Sziasztok lányok!
Már régen voltam és majd vissza is olvasok, csak épp rengeteg dolgom volt, lakásügy, vendégek, úgyhogy nem nagy kedvem volt a gépnél kuporogni.
A szoptatáshoz: nekem nem volt gondom előtte, úgyhogy nem tudom, becsomósodhat-e még szülés előtt.
Viszont becsípődött egy hete a bal oldalam, a doki szerint lehet, a rekeszizom is, ott a bordáknál, de igen rossz volt pár napig, aludni sem tudtam rendesen. Most már múlik.
Este voltak apró görcseim, és azt álmodtam, szülök, és mikor felébredtem, nem tudtam, most akkor hol is vagyok....
heni baba

jó reggelt!

Csiri: te is Andi vagy?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szia Heni!
Már hiányoltalak,örülök ,hogy semmi komolyabb baj nincs veletek!!!!
:?

Úgy felhúztam magam,hogy minek jön a védőnő,amikor mondtam neki,hogy nincs a segítségére szükségem...(jó nem így,kicsit kifinomultabban adtam elő...)
Ti nem utáljátok,ha olyan ember erőszakolja rátok magát akit nem is ismertek és nem is akartok megismerni????????????????? :twisted:

Ahelyett,hogy ez a nap az enyém lenne,most állhatok a saját lakásomba vigyázba kora reggel ennek az asszonynak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Igen Andóca ésis Andi vagyok!!!!
Úgyhogy neked is és minden Andinak Boldog Névnanapot!!!!!

Isztok valamit??? :lol:
Vendég

Ja!Minden ANDInak boldog névnapot kívánok!

Kép
melike

Csiri te már végeztél is?Minden rendben a tisztelt védőnő fogadására? :lol:

Kép
melike

Tényleg, Andik, boldog névnapot kívánok!:)
A védőnőt én is ki nem állhatom, sosem mond semmi újat, és mindig akkor jön, amikor nem kellene, mondjuk, ha a kisebbik fiam épp alukál. Ilyenkor megtudnám fojtani. :evil:
heni baba

Tényleg úgy szokott lenni ha nyaralni megyünk is,hogy MINDENT bepakolok,aztán a fele sem kell.De minden évben így van!

Kép
melike

hát akkor Csirikém: Boldog Névnapot Neked is! és köszi a köszöntést!
ja, és ne húzd fel a védőnőn magad. Gondolj arra, hogy addig sem fogsz 'unatkozni', amíg ott van.

Ivás: férjemnek ápr. 3-án volt a szülinapja, nekem ugye hétfőn (ja és mindkettőnknek a 30.) és ma névnapom van. Szóval ma lesz egy nagy buli nálunk. Én szeretem a pezsgőt, úgyhogy egy pohárral le fog csúszni. Remélem Kittikém megbocsájtja!!! :lol:

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Persze Melike,minden rendben a védőnő fogadására,még friss virágot is loptam neki a szomszéd kertjéből... :wink: :lol:

nekem az a bajom,hogy én utálom ha valaki osztja nekem a könyvből tanult észt....Én szeretném úgy alakítani a dolgokat,ahogy nekem és a bébimnek jó,nem úgy ahogy a szakirodalom írja...Illetve elég lesz az nekem,hogy megszokjuk egymást a babával,illetve beilleszkedjen a családba majd,nemhogy a védőnőnek feleljek meg és azon görcsöljek,hogy minden oké-e mert jön..... :twisted: :twisted: :twisted:
Most szerintem konkrétan megmondom neki,hogy örültem,hogy eljött,hogy megismerhettem,de köszönöm szépen ennyi....kész,vége,szakítsunk,eddig tartott....
Vendég

Sziasztok!

Andiknak Boldog Névnapot

Csiri, legalább nem unatkozol...meg nem leszel egyedül :wink:
Dumcsizzatok egy jót...kérdezd meg tőle a hónalji csomókat. Amúgy hormnális oka van biztos...néha nekem is húzódik...aztán elmúlik. De kérdezd meg szakképzett segítődet, A VÉDŐNŐT 8)

Nálunk kitört valami hányás-járvány...hurrá. Julikám van épp dögrováson... én meg rettegek rajtam mikor jön ki, vagy a többi gyereken...de utálom.

Márti,
akkor tehát neked farfekvéses. Nem szabadna félned attól, hogy a doki meg akarja várni, hogy a szülés beinduljon magától. Jót akar.és ez is mutatja, jó orvos és szülész. A babának is jobb, ha van ideje felkészülni a kibújásra. Legalább vajúdhatnál. Én örültem neki, hogy vajúdhattam császár előtt. A vajúdás ahhoz is kell hogy a baba felkészüljön a születésre. A szoptatást megalapozó hormonális folyamatokat is előkészíti.

Na megyek, vizitet tartok a gyerekszobában.

Dana

Kép
danaaia

De határozottak egyesek...Mint már írtam az én védőnőm egy angyal ezekhez képest.Mindíg csak annyit mond,amennyit kérdezek.Komolyan!De ha nem ilyen lenne én akkor is végighallgatnám.Aztán morognék esetleg Apának. :lol:

Kép
melike

Melike!
Az elöző védőnőmre én sem mondhatok semmit...Fiatal volt,igazhogy nem volt még gyereke,de jól csinálta a munkáját és nem volt erőszakos!!!
ez a nő az....
Mondtam neki,hogy már nem mennék többet hozzá szülésig ha nem gond,illetve nem szükséges a segítsége....erre közölte,hogy higgyem el,igenis szükségem van a segítségére..........

NEM LESZ NEKEM ELÉG ANYUM MEG ANYÓSOM,MEG MINDEN KÖRNYÉKBELI OKOS MAGDI ANYUS IMITÁTOR ÖREGASSZONY OKOSKODÁSÁRA????????????????
Vendég

Andiknak boldog névnapot!

Kép

Kép
bettica

Amúgy az elmúl napokban úgy jöhetett le nektek a "kiborulásaimból" mintha 1 enyhébb idegbetegségben szenvednék....AMÚGY NEM!!!!!!!!!!
:wink: :roll: :oops: :twisted:
Vendég

Kép ma Kép a fejem (barnán)
heni baba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?