A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Törpe, nagyon sajnálom :( Azt hiszem, láttalak ma benneteket a recepció előtt, de akkor még nem tudtam, hogy Ti vagytok. Csak akkor sejtettem, amikor itt olvastam a hírt. Nem is tudom, mit írjak...

Vucuska, a gumicsizmás nem én voltam. Én kb. 10-re értem oda és 1 óra múlva végeztem.

Úgy néz ki, a természet megoldja helyettem. Ugyanis a méhnyálkahártyám csapnivalóan rossz. Még kedden kell mennem uh-ra. Majd kiderül. De nem is akarom eröltetni. Doki szerint is valószínűleg kimarad egy hónap. Mondta, hogy menjek vissza az endokrinológushoz, gyógyszerrel lehet kezeltetni. Addig is nekiállok sportolni, mozogni, diétázni, bízva abban, hogy addig helyre lehet hozni.
süni76

Törpe
Nagyon sajnálom :cry:

Madrin
Nem volt menszeszem és ezáltal nem volt peteérésem sem, ezért kellett az inszem.
Párom Afrikába megy Angola környékére valahova,de még pontosan nem is tudjuk.

Lányok

Jó lett volna most a lombik és nem is véletlenül lett így megbeszélve a dokival.
Páromnak kell majd kapnia külömböző oltásokat és nem akartuk,hogy ez befolyásolja a lombikot.....
És most itt tartunk....
Ott ült velünk szembe és lapozgatta a naptárát,hogy mindent gondosan kiszámoljon a lombikkal kapcsolatba nehogy kicsússzunk az időből és valami probléma legyen!
Erre most.....
Tehát ezért nem értem,hogy miért nem akkor küldte el a Páromat vizsgálatra és ahogy Kira is írta valóban kevés volt a napi egy Merional is....
Mintha direkt csinálta volna!
De ha ez így is van akkor is miért tenne ilyet?

Amúgy 3db petécském van 14-17-18 mm-ek.
A méhnyálkahártyám 8,valamennyi(sajna erre már nem is emléxem)
Holnap is kell szúrnom merionalt, amit nem értek,hogy minek?
Ma este kell az ovitrelle-t szúrnom 8-kor!
Na mind1, nem is kell már értenem semmit azt hiszem!

Puszi Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Zsókuci

Örülök, hogy ilyen jól telt a buli!
Akkor a fertőtlenítés is megvolt :lol:
Nekem május 10-én lesz a leánybúcsúm és ha a dolgok jobbik oldalát nézem akkor talán végre Én is lerészegedhetek és bulizhatok egy nagyot esküvő és babavárás előtt(nagyon nem szeretem az alkohol,tehát nehéz lesz majd lerészegednem, de kihasználom a helyzetet,hogy ihatok :shock: :lol: )

Kép
noki&potyi

Zsókuci de jó végre jelentkeztél :)
Hu tequila :) NEkem az húzós lenne kb egy elég lenne belőle. Max Bacardi :)
Elhiszem hyog meghatódtál, én anno egy óriás plüss elefántot kaptam hogy szerencsét hozzon :)

Noki értem, akkor ez nem az a hely ahonnan csak pikk pakk hazajön...:(
Ezek az oltások befolyásolnak vmit? Egyébként saját felelősségre tenyésztés nélkül nemcsinálják meg, most lehet hoyg nagyon butát kérdeztem :roll:
A leánybúcsú biztos jó lesz :)
madrin

Sziasztok!

Most hallottam erről a z új pelusról!
Szeretném megosztani veletek.

Írjatok véleményt és ti mit hallottatok!

http://www.monapel.hu/index.php?option= ... e&Itemid=1

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok !

Mindenkinek köszönöm a bíztatást, ma megkaptam az elsó merionalt és gonal, elég egyszerünek tünt ,biztos menni fog... :D :oops:

Törpe!

Nagyon sajnálom, de a pihenés biztos jót fog tenni és a követekezö sikerülni fog!!!

Zsókuci!

Bátor vagy hogy váltani mertél, sok sikert!

deri
deri

Süni
Sajnálom :( de még hátha keddig javul a helyzet!

Törpikém
Itt is :cry:

Deri
Kitartás!Ügyi lány vagy,menni fog!!!!

Zsókuci
Akkor holnap folytadódik a buli :D
gabicsibe

Kép Kép
gabicsibe

Madrin
Ezek szerint nem csinálják meg saját felelőségre,de mondjuk azt sem értettem,hogy pénteken miért nem csinálta meg neki a doki?!
Nem tudom,hogy hány napot vesz igénybe ez az egész tenyésztés dolog......

Majd kiderül hétfőn,hogy hogyan tovább.....
Az oltásokról sem tudok semmit,hogy mit és hogyan befolyásolnak, Én csak feltételezem,hogy nem tesznek jót a sok dologtól amit tartalmaznak!

Az esküvőre és a bulira meg legalább tudok készülődni és majd jól is tudom magam érezni :lol:
Ezzel nyugtatom magam :lol:

Puszi

Kép
noki&potyi

Sziasztok!
Vucuska!
Én voltam! :) Annyira ideges voltm, hogy júúúúúúúúúúúúj! De túl vagyok rajta. Most fáj a hasam és nem is kicsit! :( De holnapra biztos jobb lesz!
8 petit tudtak leszívni! :) Tökre örültem. Holnap hívnak, hogy hány db termékenyült meg! Izgulok ám!!! :)
Most nem írok többet, mert fáj a hasam és lefekszem!
Puszi mindenkinek
kira76

Lányok, olvaslak ám benneteket, csak írni nincs erőm. Meg olyan sok új lány van, hogy sajna nem tudom követni, csak akiket ismerek! :oops:

Törpe,
Nagyon sajnálom, hogy így alakult! :(

Süni,
Még hátha javul addig a nyálkahártya! Kitartás!

Madrin,
Nem semmi ez a kálvária amin keresztül kellett menned! Nem is értem, hogy egy ilyen neves intézmény hogyan engedhet meg ilyet magának! :evil:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Lányok!

Ismét előkerültem, olvaslak Titeket, csak sokszor nincs kedvem írni :oops: .

Noki, sajnálom ezt a lombikos dolgot, de fel a fejjel, még sikerülhet az az inszem.

Deri, hidd el csak az elsőt nehéz beadni, a többi már menni fog. Én rendszerint már ott elcseszem a dolgot, hogy elfelejtek tűt kérni a BMC- be, itthon meg nem tudnak olyan kicsit adni, így kénytelen vagyok nagyobbal szúrni magam.

Kira, gratulálok a nyolc petikéhez, és drukkolok nagyon!

Mindenkinek mennek a drukkok tőlem is!

Gabicsibe, hétfőn leszívás.

Lenne egy kérdésem, a leszívás előtt mindenkinek csináltak EKG- t?

Üdv
smile23

Smile, nekem volt mindkét punkció előtt EKG. Drukk hétfőre!! Ne izgulj!

Madrin, szegény, Veled mindig történik valami :( Mikor lesz a műtét?

Rebe, hogy vagy? Nagyon szép neveket választottatok!

Kira, szuper a 8 petesejt! Várjuk a híreket!

Köszi a biztatást lányok, de most biztos jobb is, hogy így alakult. Persze kedden már okosabb leszek. Közben beszéltem az endokrinológussal, aki nem ajánlja a gyógyszert. Azt mondta, semmi nem utal arra, hogy IR-em lenne. A kollégája is így látja. Megkérdeztem a diétát és a sportot. Ő meg visszakérdezett, hogy az 52 kg-s súlyomhoz hogy képzeltem a diétát :?: Na, szóval jól össze vagyok kavarva. Úgy döntöttem, mégegyszer megcsináltatom a vizsgálatot. Hátha csak egy buli kavart be, ugyanis az IR előtt két nappal egy házibuliba voltam, ahol rendesen fogyasztottam alkoholt. :oops: De már magam sem tudom, hogy mit gondoljak...
süni76

Kira! Gratulálok:)

Smile! Mivel a leszívás egy kissebb műtét, és altatással jár, kel EKG. Ez az anesztetiológusnak kell...
witch26
Budapest X. kerület

Drága Törpe!!!
A francba!!!! Ez olyan kiakasztó!!!!! Nagyon nagy ölelés neked, és azért nézz be néha!

Süni
Sajnálom, hogy így alakult, de még hátha...

Madrin
Nekem a férjed makis poénja tetszett a legjobban! :lol: :lol: Felháborító ez a leletes kavarás!!!!!!

Zsókuci
Na, legalább kibuliztad magad!!! Sok siker az új munkához!!!

Kira
Gratula, és drukk tovább is!

Noki
Elhiszem, hogy kivagy! De adj esélyt ennek az inszemnek is!

Bonya
Ezt most miért is írtad???

Üdv mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Süni,
Köszi a névdícséretet! :D Jól vagyunk, bár egyre nehezebb, de azt hiszem jól bírom. :wink:
Nagyon telik az idő, kicsit meg is vagyok ijedve, hogy lesz majd! :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

SEGÍTSETEK!
Holnap még be kellene adnom egy Merional 75NE-t, viszont ma beadtuk az utlsót. Elszámoltam magam, azt hittem hogy még marad egy. :(
Valaki aki Pesten lakik -én a XIII. kerben- nem tudna nekem felajánlani egyet. Természetesen elmegyünk érte és kifizetem.

Kép
vucuska

Vucuska,
Nekem maradt Merionalom! A X. kerületben lakom!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Lánykák!
8-ból 8 sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem kicsit örülök!!!!!!! Basszus! Mostmár csak maradjon meg a kettőböl legalább az egyik! :) És ami furi, nem hétfőn kapom vissza, hanem szerdán kell mennem fél 11-re. De nem baj! Annál erősebbek lesznek!
Smile23!
És miért nincs kedved írni???? Nagyon drukkolok hétfőre! :)
kira76

Kira!
Nagyon örülök neked!!!!!
Biztos sikerülni fog!

Rebe!
Kösziköszikösziköszi
Küldök privit.

Kép
vucuska

rebe!

A X. ben merre? én is X. keres vagyok :)
witch26
Budapest X. kerület

Kira!

Hatalmas gratula :), ennek nagyon örülök :)!
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Köszike! Aranyos vagy.
X ker. az Kőbánya, nem? Maglódi úton nőtt fel Anyukám. Most a papám lakik ott.
kira76

Kira!

Igen, Kőbánya, és nem is lakok olyan messze a Maglóditól :)!
Kicsi a világ :)
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Atyaúristen rengeteget tudtok írni, nem győzöm követni.
Bocsi kiscit eltűntem, nem volt időm írni a múlt héten.

Megvolt az inszem. De nem volt egyszerű. Szóval végül Zeke doki csinálta. Nagyon kedves volt velem. Képzeljétek nem tudta átnyomni a katétert a méhnyakon. Azt mondta van benne egy kanyar, és visszafolyik onnan a cucc. Na frankó, eddigminden inszem simán ment. Nem is értettem. Már 3-an végeztek, amíg engem még mindig húztak-nyúztak. Nem mondom, hogy kellemes volt. De túléltem. Mondjuk egyszer szerintem a tű belement a méhnyakamba, na az k. szar volt. 13 millió hát remélem egy katona betalál. Utána rengeteget kellett várni a záróra, pedig aznap alig volt beavatkozás. Na ennyi.

Edóra, Orsi, Bessy,

Hatalmas gratula nektek, végre megtört a jég.

Zsókuci,
Drukkolok a műtétre nagyon. Jaj, igen, nagyon megköszönném, ha majd megcsinálnád nekem. Megprónbálom leküldeni priviben, de általában nem nagyon mennek el az üzik. Örülnék az e-mailcímnek. Egyébként nekem Elan volnalzója tetszik nagyon.

Törpe, Gil,
Nagyon sajnálom. Ez olyan bosszantó tud lenni. Elhiszem, hogy kivagytok.

Madrin,

Basszus nem hiszem el, hogy még az Istennhegyin is így működnek a dolgok. Tényleg kell az a leszarom tabletta, ebbe bele tud golyózni az ember......

Brumi,
De jó hogy jelentkeztél. Szerintem ne nagyon húzzátok a beültit. De lehet, hogy a párodnak volt igaza. Azért amin keresztülmentél nem semmi.

Süni,
Sajnálom.

Kíra,
Szuper eredmények. Lesz egy csomó fagyid is.

Na hirtelen ennyi tellett tőlem. Majd még jelentkezem. Mindenkinek jó hétvégét.

Akinek kell babatapi, drukk!!!!!!

Puszi
vic12

Rebe!
Priviben elkérhetném akkor tőled a címedet és a telszámodat?
A férjemmel megbeszélem mikor tudnánk menni. Most vendégek jönnek ebédre.
Köszi még1*

Kép
vucuska

Witch,
Az Újhegyi sétányhoz közel lakom! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, én Óhegyen :)
witch26
Budapest X. kerület

Lányok!
Nem bírok egyszerűen meginni 3 liter innivalót! Béka nő a hasamba. Nem megy!!!! Nagy baj??? Miért kell ennyit inni??? :cry: :cry: Ez kínzás nekem! Fehérjének meg jó ha kecsketejet iszok???
kira76

Sziasztok!

Törpe!

Egyszerűen nem tudom szavakban kifejezni mennyire sajnálom!
Annyira szorítottam Nektek!!!

Noki!

Nem semmi ami Veled történt! Én nem is tudom mit csinálnék!
Az egy dolog, hogy igazából a dokiktól függ minden ami velünk történik.......na de ennyire?!?!?! :evil:

Madrin!

sikerült megnevettetned......
Ez a tűs sztori.....ráadásul most merionalt kaptam......

Kép
nika28

Kira
Gratula a remek eredményhez :D Azért kell sokat inni,hogy ne legyél túl stimus!Én örültem ha napi max.2 lement!

Süni
Ha megnyugtat inkább csináltasd meg még1X!

Smile
Akkor hajrá hétfő és most már gyere gyakrabban!!

Vic
Ez a kanyar nem semmi :shock:
gabicsibe

Kira Baby

Annyira örülök Neked!
Remélem nemsokára Gratulálhatunk,és mehetek szeretgetni a picurkákat is :lol: :lol: :lol:

Puszi Neked!
Bocsi,hogy nem vagyok msn-en,de tudod dolgozom a Beauty-n és hulla fáradt vagyok.......

Hétfőn ha megjöttem a Bmc-ből akkor hívlak!
Sőt!
Ahogy kész az inszem azonnal hívlak!
Most szúrtam be az ovitrelle-t, pedig 20:00-kor kellett volna :shock:
Puszi és igyál sokat :roll:

Kép
noki&potyi

Baby
Mikor mész vérvételre??? Mi van veled???

Kira
Gratula!!! Ez nem semmi!!!

Noki
Megy a drukk hétfőre!!

Vic
Szegénykém!!! Ez nem lehetett kellemes! De eddig nem volt kanyar?? Ezt nem értem!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gabicsibe!

Köszi, hogy felajánlottad, egyenlőre még csak annyit tudok, hogy 23-án megyek az első vizsgálatra és 28-án pedig a másodikra. Az első konzultáción Szűcs doktornál voltunk, nem tudom Ő marad-e. Tényleg, jár valaki hozzá? Nekem szimpatikusnak tűnik, habár még annyit nem találkoztam Vele.
Szóval: Rony
kor: 30
hely: Budapest
orvos: Dr. Szűcs Z. (?)
Kivizsgálás
ápr 23 I.nőgy.vizsg
ápr 28 II.nőgy.vizsg

Tényleg, az első nőgyógyászati vizsgálat meg vérvétel mellett lesz még valami? A hsg-t mikor csinálják? Majd ezek után? Nem mintha annyira várnám.... :roll:

Kira!

Hát ez csúcs!!!!! Nagyon örülök hogy jól végződött ez a része. A párod Veled volt, vagy egyedül vágtál neki? Szerdán megyek én is, mi reggel megyünk mert a párom is megy vizsgálatra. Már előre kapálózik miatta szegénykém

Zsókucy!
Köszönöm a kedves szavakat
:oops: Gratulálok az elhatározásodhoz, hogy otthagytad a munkát. Nem is tudom hogy lehet ezt az egészet olyan munkahely mellett végigcsinálni, ahol kötött az ember ideje.

Noki!
Sajnálom hogy ez történt, inkább gondolj a csodaszép esküvőre ami lesz, biztosan nagyon szépek lesztek.

Vucuska, Tubikriszta
Remélem tudom erősíteni a csapatot, aztán majd beleövök ebbe az egészbe.

Tudjátok mi a furcsa? Hogy szinte még el sem kezdtük ezt az egészet, de már azt veszem észre, hogy állandóan ezen jár az eszem. Most kéne valami STOP, nem? Nem akarom nagyon beleélni magam.

Előre is bocs, ha valakinek nem válaszoltam, csak ezek a fránya határidők... :evil:
rony77

Szia Roni!

Ne haragudj....nem is üdvözöltelek :oops:

Kép

Itt a legjobb helyen vagy :)

Én is Szűcs dokihoz járok. Én meg vagyok Vele elégedve! Nagyon rendes.

Kép
nika28

Sziasztok Lányok! :D
Végre gép közelben vagyok, már nagyon hiányoztatok!
Anyukáméknál voltam,(nem jó a gépük sajnos), ő így nyugodott meg, hogy tud rólam gondoskodni!
Holnap megyek vérvételre és kiderül Minden!
Keresem a tüneteket, de nem tudom, mit kéne éreznem! :oops:
Hiszen mindenki máshogyan éli át az egészet.
Néha még fájdogál a pocim, de nem annyira mint múlt hétvégén!

Roni! :D
Én is üdvözöllek a csapatban, érezd jól magad nálunk!!!

Lányok, annyit írtatok, hogy még nem vagyok képben, kivel mi van, de igyekszem pótolni!
Mindenkinek szép vasárnapot! Puszi!
adri1983

Hol vagytok Lánykák? :(
Mindenki pihenget?

Az eredményt ki szokta megmondani, mindig a saját dokink?
Hányunkat szoktak behívni egyszerre?
Tényleg 12 körül lesz eredmény?

Kezdek izgulni, de nem csinálok tesztet! :oops:
adri1983

adri!

Én jelentem dolgonok ezerrel :(.
ÁFA-van.

Nekem a dokim mondta meg, egyedül mentem be, és igen, 12 körül volt eredmény. Én sem mertem tesztet csinálni...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Törpe
Nagyon-nagyon sajnálom!! :cry: :cry:

Rony
Én is üdvözöllek! :wink: Én is Szűcs dokihoz járok. :D

Adri
Nagyon szorítok neked holnap! Tényleg 11-12 körül lesz eredmény és a dokid mondja meg, hogy mennyi lett a HCG. Remélem, hogy jó magas lesz! :wink: :D

Noki
Sajnálom, hogy így jártatok a doki miatt. :(

Deri
Drukk a szurikhoz. Hamar bele lehet jönni. :wink:

Kira
Gratulálok a 8 babóhoz!! :D Drukk szerdára!! :wink:
Hogy-hogy nem holnap lesz a beülti? :shock:

Smile
Szorítok holnap! Sok szép petikét kívánok! :wink: :D
bessy76

Witc!

Csinálom én is ezerrel, már kezdem látni az algút végét. Pedig olyan jó idő van kint. Legszívesebben kertészkednék inkább..
rony77

Sziasztok Lányok!

Adri!
Nagyon drukkolok hogy sikerüljön!!!!

Zsókuci! Köszönöm a jókívánságodat, én is nagyon szeretném ha ez lenne az első és egyben az utolsó inszemem!!!!! Örülök hogy jó volt a buli!!!!

Lányok egy nagy kérdésem lenne Hozzátok!!! Sajnos most nincs sok időm hogy megkeressem a választ a kérdésemre.
Bizom benne hogy holnap elkezdődik az első inszemem és arra lennék kiváncsi, hogy milyen injekciót kapok először, (persze lehet hogy ez mindenkinél más???) és hogy hányszor kell szúrnom. Lehet hogy hülyeségeket kérdezek, de ez az első és még nagyon tudatlan vagyok benne. Köszönöm előre a válaszotokat.

Kery!
Vendég

Sziasztok!
Velem baj van :cry: :cry: most külön elszomorodtam, ahogy olvastam az írásaitokat, van, aki még ezen az oldalon is gratulál nekem (is), amit amúgy nagyon köszönök, de sajnos már nem tartom magam szerencsésnek. Tegnap délelőtt elindult a vérzésem. :cry: Igazából nem ért teljesen váratlanul, mert valahogy csütörtökön úgy ébredtem, hogy nem éreztem semmi tünetet, a cicim lelappadt, émelygés elmúlt, stb. Nagyon rossz érzésem volt, de párom mondogatta, hogy ne beszéljek be magamnak minden rosszat, így igyekeztem pozitívkodni. Este megnéztek a kórház nőgyógyászatán UH-val, és hát csak valami petezsák-szerűség, ha egyáltalán látható, de az sem egyértelmű. Persze -ha már baj van- rögtön azon kezdtem pánikolni, hogy nem lehet-e méhen kívül, de nem látszik, így talán nem.
Mivel szombat este nem méregettek HCG-t, a doki azt mondta, ha nem súlyosbodnak a tüneteim (pl. darabos, extra erőssé válik a vérzés, vagy rendkívüli görcseim lennének, jelentkezzek) amúgy meg pihengessek, és holnap úgyis mentem volna az 1. (ünnepélyes) UH-ra a BMC-re, ugyanúgy menjek el, és kiderül. Olyan fura érzés, de ez van.
Lehet, hogy önzőség, de úgy átalakultam mára, én már magamért aggódok elsősorban, a "babát" valahogy tegnap a vérzéssel, majd az UH-s bizonytalanságon gondolatban elengedtem már; most azon izgulok, hogy lehetőleg ne legyen műszeres befejezés, ha már így alakult. :cry:
"Persze" változatlanul vérzek, oylan, mint egy megkésett menzesz, sok görccsel. :(
Végülis nagyon korai volt még minden, 6 hét sem telt el az utolsó menstruációmtól, s ha már így alakult, legalább a leges-legelején, aminek azért örülök. Valami jó a bajban, hogy nem később...
E. Dóra
edóra

Sziasztok!
Szia Kery!
Mindenki más szurit kap és más mennyiséget. Én pl. Puregonnal kezdtem napi 50 egységgel, de nekem nem használt. A harmadaik inszemnél, már 1 Merionalt szúrtam. Az nagyon jó volt. De biztos még van más is ami stimus szuri. Én ezt a kettőt ismerem. És, hogy hányszor kell szúrnod az meg attól függ, hogy reagál a szervezeted rá és mennyire nőnek a tüszőid. Volt, hogy 15 napíg szúrtam, de volt, hogy 9 napig. De szerintem az átlagos az 10-12 nap.
Bessy76!
Ez jó kérdés! Azt hittem, hogy majd Ti megmondjátok! :D :D Nekem is furi, de azt remélem, hogy annál erősebbek lesznek mire visszakerülnek. De nem tudom... Én a lombikhoz még nagyon nem értek és nem is szeretnék!!! :) :)
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy így drukkoltok! Nagyon jól esik!
Jó éjt Nektek!!!
kira76

Kery! Szerintem nem mindenki ugyanazt az injekciót kapja, mivel egy első stimunál még nem tudni, melyikre fogsz reagálni, valószínűleg felsorolja a doki a lehetőségeket, árakkal. Nálam legalábbis így volt. Nekem elsősorban az ár volt a döntő, hiszen reméltem, hogy jól reagálok majd az olcsóbbra is, és ha jól értetem, hatóanyagában lényegi különbség nincs köztük.
Nekem napi 1 Merional volt az "adagom", hatott, több petesejtem lett, és jól bírtam. A szúrást hamar meg lehet szokni/tanulni. A legelsőt a gyógyszer kiváltás után ott a BMC-ben beadják, megmutatják otthon hoygan kell. (Mindenki nagyon fél az első előtt, aztán egyre kevésbé remeg a kezed (vagy a társadé) plusz megtanulod, hogy mi válik be: határozott mozdulat, melyik oldal a hasadon, vagy váltogatva, stbstb.) I
nszeminációig átlag 3x van UH, ha szükséges, módosítanak az adagon, naponta szúrnod kell, és a 2. UH-nál nagyjából már látszik, hogy minden O.K-e, lesz-e inszem. Inszem előtt 2 nappal este be kall adni a tüszőrepesztőt is, nagyjából így zajlik.
Nekem az ez volt az első, én is féltem, de simán ment minden.
edóra

edóra!
Ezt most nem mondod komolyan! :cry: Jajj! annyira, de annyira sajnálom! Ez még annál is rosszabb, mintha nem is sikerült volna. Istenem! Nagyon sajnállak! Remélem legalább Veled nem lesz gond! :cry: :cry: :cry: Holnap írj!
kira76

Edóra
Rettenetesen sajnálom! :cry: Vigyázz magadra!
Holnap írd meg, mi volt.
bessy76

Sziasztok!

Kira, gratulálok a szuper eredményhez! :lol: :lol: :lol: Ügyesek vagytok!
Az meg külön jó hír, hogy 5 napos blasztocisztákat kapsz majd vissza. Sokkal jobb velük a teherbeesési arány! :wink: :lol:

Adri, holnapra sok sikert! Nagyon drukkolok!!!

Baby, ha jól számolom, Neked is holnap lesz eredményhírdetés! ++++++++++++++++++++++++++

Holnap majd jövök, most nagyon fáradt vagyok!

Kép

KépKép
anett_1

Edóra, most látom.... :cry: Nagyon sajnálom!!! Mindenképp írj, hogy mit mondtak! Vigyázz magadra!

Kép

KépKép
anett_1

Edóra, Kira!!!

Nagyon köszönöm a válaszotokat!!!!
Őszintén sajnálom Edóra ami történt!!! Holnap jelentkezz hogy mit mondtak!!!!
Vendég

Szia Anett!
Akkor az jó ha 5 naposak? De min múlik, hogy mikor adják vissza??? Nekem miért 5 nap, másnak meg miért 3? Ha jobb az arány, miért nem mindenkinek 5 napra adják vissza?
kira76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?