Ezt meg kell osztanom veletek!
Most tettem le a gyerkőket(kicsit megcsúsztunk).
Annyira jó volt mosolyogva könnyezni!!!!
Együtt fürödtek(apa éccakára ment), aztán fogmosás, pizsi, és odaültünk a kanapéra. Beni balról szopizott, Blani meg jobbról az ölembe ült, a vállamra hajtotta a fejét szemben Benivel. Énekeltem az Este jót, aztán a Fülesmackót és a Jó éjt gyerekeket-ők meg nézték egymást. Beni kinyújtotta Blani felé a kezét, megfogták egymás kezét, és a hátukat simiztem, aztán Beni elkezdte simizni Blani arcát ,haját, olyan lágyan és finoman, miközben rajongással nézte azokkal a nagy szemeivel. És közben szabályosan dorombolt. Cicivel teli szájjal nyögött, morgott, olyan ez most nagyon jól esikesen. Blani belepuszilt Beni tenyerébe, simizték egymást, bújtak hozzám, mindkét oldalamra 1-1 gyermekem kulcsolódott, akik középen a szivemnél összefonódtak. . Szinte levegőt sem mertem venni, nehogy megszűnjön a varázs, csak nyeltem a könnyeimet és énekeltem. Fú annyira jó volt, olyan világontúli energiafolyamot, szinte fogható szeretetet éreztem. Csurgott a könnyünk nekünk csajoknak, Beni meg csak szopott, nézett simizett!!!!!!Hát ezekért a pillanatokért érdemes élni!!!!!
Colett! Miért ne járhatna júniusban?
Tiszta tesód vagy, vagy forditva. Én is láttam!Irigy vagyok a bikinishow miatt!!!Mesélj majd, bár láttam az ezüst az állatmintával-én meg zöldet akarok venni a kinajiban. A 12 ezres Triumpf ugyanúgy tönkrement,mint a 2-3 ezre kinajigagyi.
Gab! mit vettetek???? már kérdeztem!!!!Ezek szerint új szőnyeget is-fotót izibe!
Na egy-egy napokban készült kép:
Jó éjt!