Szöszi! Ne keseregj, jó? Majd lesz valami! Már csak azért is mert olyan egy cipősök vaygunk és én úgy határoztam, hogy ez a hónap és vége a hőmérőzésnek, erre olvasom, hogy Te is! Most meg azon kezdtem aggódni, hogy basszus megy fel a hőm és egy csomó klassz kis lehetőséget tutura kihagytunk, miért nem vagyok kanosabb? ....Látod ilyen ez az élet! Vigasztalni nem akarlak, mert azt úgyis megoldod, de tudd, hogy pont ugyan itt tartok. De tudod mi van,? ha most terhesek lennénk,lehet, hogy oroszlán csemeténk lenne és az bizony igen fárasztó fajta. Na, ez tetszik!?
Más nem jut eszembe csak még egy pár ilyen felafejjelizé:
HWB aranyos kis csíkocska, de azért teszetlj regggel újra! És aztán írj!
Mondok szart: Hónapok óta húzom a vonalat egy ...(bármilyen negatív jelző) megrendelőnek. Minden héten min. egyszer, de lehet, hogy többször is bejött és átterveztette az egész kócerájt. Na, ma szállítok reggel, gondoltam tök jó lesz pénzem(veszek a patikába valami kis finomságot

), erre a szennya nem fizet és még azt mondja, hogy ő is eddig tolerálta a dolgokat, most mi is toleráljuk, hogy majd csak úgy két hét múlva fizet. Na, milyen cuki kis kedd reggel, mi? Aztán ne menjen fel az ember prolactinja. Akarom, hogy eltartott legyek, azt otthon reszelgessem a körmöm( klassz kis gondolat, mi?

)
Na, most már jó munkát mindenkinek:
Rékacs