A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Manka: málnalevéltea: gyógyszertár, herbária stb.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 15:54-kor.
pironya

Na sziasztok!
Megyek szervezem a bulit!
Szerintem hétfőn leszek legközelebb!

Puszi
Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 15:54-kor.
pironya

manka:én is körbejártam a várost mire találtam egy herbáriában.Volt ahol olyan hülyén néztek rám. :shock:

Kép
melike

Pironya: nekem a nagyi főz holnap, mint minden szombaton!
(palacsinta lesz, rántott hús-zöldbab főzelékkel, és zöldség leves)

Bepakoltam a gyerek ruháit a szekrénybe! El sem hiszem
bszilvi25

Szevasztok!!!!
Anyum jobbra el,én géphez le.... :wink:
Haskörfogat köldök magasságában,a centit lazára engedve 104 cm... :? :shock:
Vendég

Ha megnézzük a vonalzókat, vészesen közelít a vége felé, nem?????

Ugye GIGI-ékkel minden rendben van????????????????????????????
bszilvi25

Patikában nem volt ilyen tea, sőt azt sem tudták mire való. Herbária alatt mit kell érteni, gyógynövény szaküzletet vagy valami természetgyógyászati boltot?

Jó szórakozást a bulihoz!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Szilvi - de jó valakinek! Én ha nem főzök, akkor nincs kaja, messze van a rokonság sajna. Ma egyébként lecsó lesz a vacsi friss kenyérrel.

Az én haskörfogatom 103 cm, két hete még csak 96 cm volt. :shock:

Csajok tudom, hogy már volt szó róla, de ha valaki levetet őssejtet, megosztaná velem, hogy melyik őssejtbankot választja? Eléggé fontos lenne.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Igen,gyógynövény szaküzlet.

Kép
melike

Úristen!Én is megmértem. :oops: 3 hete 96,most 104cm!

Kép
melike

Na!!!!!!!!Ugye-ugye!!!!
Ugyhogy le lehet szállni rólam,hogy kicsi a hasam... :wink: :lol: :lol: 8)
Vendég

Mankabi!
Össejt témában nem tudok segíteni.... :?
Vendég

Manka: Engem a mama 15 éves korom óta vár minden szombaton, és természetesen főz. Ha nem mennék el egyszer nem is tudom mi lenne :o :o :o :o
bszilvi25

Sziasztok!
Az Andiknak én is nagyon boldog névnapot kívánok! :lol:

Orsi: NAGYON vigyázz magadra! Írtóra szorítok, hogy minden oké legyen! Kitartás! :wink:

Pironya: örülök, hogy meglett a gyerekülés! Többi aukciód hogy áll?

Málnalevéltea: én tegnap megvettem a gyógynövényboltban, a gátmasszázshoz kellő mandulaolajjal együtt. :oops: Tegnapra terveztük be Apával, de bealudtam. :oops: :oops: :oops:
Na, mindegy, a teát viszont majd csak a 36. héttől kezdem inni.

Tegnap voltam kismama masszázson, teljesen új emberként jöttem ki, annyira jól rendbehozta a hátam és csípőmet!
Lehet, hogy mondtam már, de vettem egy nagy gimnasztikai labdát, és ez is nagyon jó a csípőmre, derekamra, ezen tornázgatok otthon. A Corában vettem, abszolút nem volt drága és tényleg nagyon ajánlom a hát-derékfájósoknak! :wink:

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Mia, szerintem egyáltalán nem kicsi a hasad, kb. a csajok felének nagyobb, a másik felének, köztük nekem is meg akkora körül van, mint a tiéd. Szerintem mindkettő oké, csak alkatilag mások vagyunk. Nem a miénk kicsi, az övék nagy ;)

Jajj, nekem ma nagy segítségem volt, anyukám átjött és rendesen, alaposan felporszívózott, mert a férjem munkája hagy némi kivánní valót maga után. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

kívánni

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bocsi, hogy nem reagáltam mindenkire, de elég zaklatott napom van, mert kijött egy 220.000 Ft-os iparűzési adó számlánk és igazából tényleg úgy érzem emiatt magam, hogy felrobbanok! :twisted: :twisted: :twisted: Egy olyan dolgot fizetni, amit csak megbecsül a város, és előre kell(ene) fizetni a vállalkozásoknak! Menjenek a pi......ba! :twisted:
Bocsi, hogy rátok zúdítottam, de tényleg nagyon felhúztam magam!

almaani
Kép
almaani

Viszont már csak 60 nap! :lol: Nemrég még azon örömködtem, hogy 100 nap alatt vagyok! :roll:

almaani
Kép
almaani

Piri:ez tényleg komolytalan egy orvos szájából!!!
Nekem nem az orvosom csinálja az ultrahangot hanem mindíg más,és be sem lehet jönni..hááát ez a baross utca átka..az egész országból ide jönnek a problémás esetek...nem sok idő marad egy emberre... :( És nagyon pontos a súlybecslésük :wink:

Haskörfogatom116 de ma sokat zabáltam.. :lol:
Vendég

Almaani!
Nekem is eszembe jutott,hogy nemrég a 100 napnak örömködtünk...az 40 napja volt.... :shock:
Vendég

Na jó van mostmár észrevettem,hogy egész nap nem szóltok hozzám...

És külömben is:hol van Gigi?????????
Vendég

Én is mértem: 103 cm.
bszilvi25

....
pironya

2008 Április 18 Péntek - 7:52

--------------------------------------------------------------------------------

Szia Bari!
tudtam ,hogy Te nem szoptattál,mert már írtad....

BARI!!!!
ELMÉSZ TE A BÚSBA....ÉN REGGEL IS HOZZÁDSZÓLTAM!!!!!!!!!!!
DE OKÉ.....LÁTOM AZOKAT AMIKET ÉN ÍROK EL SEM OLVASOD!!!!!!!!!!! :evil: :twisted:
Vendég

Pironya én már csak eszem és eszem...mindenki panaszkodik,hogy alig fér valami a gyomrába...hát nekem van hely bőven..csak úgy csúszott le a jó nyúlós rántott sajt... :lol:
Vendég

Melike is írt Barinak reggel, nem értem mi van!!!!!

Inkább foglalkozzunk azzal, hogy tényleg mi lehet Gigivel??
bszilvi25

Valaki fotózzon már valamit!!!!!!!
Nézelődni szeretnék!!!!!!!!!!
régi kép is jó lesz!!!!!!!!!!!!!
lécccci-léccccci-lééééciiiiiiiiii!!!!
Vendég

Csiri nem tudtad,hogy a 8.hónap körül romlik a rövidtávú memória???
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 15:55-kor.
pironya

mi legyen rajta?
Vendég

Én a HT kekszet is szeretem :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

gyomorégésre gigi tanácsára köles golyót zabálok esténként ..ajánlom figyelmetekbe mindennél jobb!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nem érdekel Bari,már késő,nincs bocsánat!!!
NEM VAGY TÖBBET A BARÁTOM!!!!!!!!!!!!BIBIBIBI... :twisted: :wink: :lol:
Vendég

De majd kiengesztellek valami fotóval... :lol:
Vendég

lássuk! :shock:
Vendég

Kínaiba lehet köntöst venni??????????????
Nekem még soha nem volt,mert annyira nem volt rá szükségem,a kórházba meg ugye mindig adtak,ott egyenszerkó "börtöncucc" volt...
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 15:55-kor.
pironya

Na:
a babahordozóra vettem, egy barátnőmnek is ilyen van:
Kép

bapakoltam a gyerek szekrényébe: Kép

Andi: szerintem lehet venni kínaiba is!!!!
bszilvi25

Pirony!!!
Apa komolyan pipázik vagy csak a fotó kedvéért?????
Amiket raktál fel róla eddig képeket,azon mindig más-más arca látható.... :D
(a vezetős-napszemcsisre,szembehasasra emlékszem...)
A lányod még mindig tetszik...
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 15:56-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 15:57-kor.
pironya

Szilvi!
A babahordozóra valót hol vetted?Mertmár énis kerestem,de horribilis az ára....
Sok szép rucikája van már a kiscsajnak...

A köntössel egy gondom van,hogy amiket eddig felraktatok vagy láttam képeke,azok olyan kis rövidek...(én kis szemérmes... :oops: )
illetve ami tetszett,azt hiszem,hogy a BARI-é,az zipzáras,nekem meg jó lenne a megkötős,mert a megkötőrészt tök jól tudtam császár után használni.....mivel ugye akkor nehezen ültem fel,kikötöttem a rácsoságyhoz és azzal húztam fel magam....
drágáért meg nem akarok venni...
Vendég

Pironya!
Anyum felajánlotta a köntösét a kórház idejére....
Rakottvállú,valami ortó lila,kis selyemvirággal a mell felett és valami fodor van az alján.... :shock:
Akkor már inkább Magdi anyusé... :lol:
Vendég

Köszi Csiri!
Auchanban vettem! 1700 vagy 1800 volt!
mikroplüss. Szerintem nagyon kis helyes..
Ruhaügyben nekünk ennyi van, és nem hiszem, hogy túl sok mindennel egészülne ki. Most ebben 68-as méretig vannak asszem..
bszilvi25

Kösz az infót Szilvi!!!!
Akkor valószínű nekünk ilyen nem lesz....Auchan minimum150 km.... :?
Vendég

Ha akarod nézek Neked, és leküldöm. Ebben mi már úgyis verhetetlenek vagyunk :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Sütök pár palacsintát.Kér valaki?

Kép
melike

Melikeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
Ezt fontos volt???? :evil:
Én májat sütöttem,jó sok fokhagymával.....(tele van vassal és az most kell!!!!!!!!)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?