Emmus,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!
Andi, NEKED IS
BOLDOG NÉVNAPOT!
Emese, ez a kép tényleg nagyon jól sikerült!

A ruci is édes, de Flórka arckifejezése nálam az igazán nyerő!
Bori, ne is mondd, nálunk is a kutya családtag, saját pokrócos helye van az ülőgarnitúrán, stbstb

de nálunk mindenféle állat mindig is nagy becsben volt tartva, sok vadállatunk is volt, szóval tudnék mesélni
szoptatós melltartót én 2t vettem szülés előtt, egy triumphot marha drágán és nem szerettem anynira, viszont van a DORINA nevezetű márka, amit Cora-ban, Auchanban lehet kapni, az nagyon szuper, kényelmes és olcsó! aztán szülés után még beszereztem pár sima elölkapcsos sportmelltartót és azok is tökéletesen megfeleltek a célnak!
Én asszem 5 hónapos korig vasaltam. Azóta semmit
Zsófi, Stodal szirupot megjegyeztem legközelebbre, most már sztem nem fog kelleni, már nagyon kicsit köhög csak (napi 4-5x max), most inkább az orra kezdett el folyni. Mi nálunk a textilpelus még mindig nagy sláger, Dani ha meglátja, ráveti magát, belebújik és mindig azzal alszik el!

Léna édes lehet az óriásbabával, kép nincs róluk?
Györgyi, jó, hogy jöttél!

Bölcsiről majd beszámolok, elvileg 3. ker-be már tuti felvették Danit, szóval biztos fog menni valahová szeptembertől, csak még nem tudjuk, hogy hová
Linocs, Fruzsi nagyon édes! Milyen édeses alszik!
Dorka, jó a pocakos fotó! Kinek van fotóstudiója a családban? Csak nem párodnak? Bő gatyókban nálunk nincs hiány, szeretem, ha lazák a gyerek cuccai, mert látom, hogy feszeng azonnal, ha feszül rajta valami (harisnyát, csak elvétve hordtunk télen is, inkább egy talpas nacit a nadrág alá)
Merci, sajnos nekem is eltűnt már a listám, pedig olyan jól össze volt írva
Orsi, hát ez jó, nálunk meg 11 év a különbség!:D Szopi miatt ne szomorkodj, nagyon ügyesek vagytok, hogy eddig tudtad szoptatni, nálunk Dani 7 hónaposan mondta, h elég és azt az egy hajnali szopit se volt hajlandó már elfogadni, mondjuk ő mai napig reggel-este 1,5 deci tápszert lenyom. De Emmus már idősebb és ha eszik más calcium forrást, akkor nincs miért aggódni!
Steffi, most én jövök a priviírással!

És Sipit nem is hívtátok fel? Én mindig fel szoktam hívni, ha 15 percet kések, akkor is, pont ezért! No de sebaj, lényeg, hogy megoldódott!
Zsuzsi, akkor a kedvedért még egy kép Dancáról, ahol arc is látszik rendesen
Na nyugodt, átalvós éjszakát mindenkinek!