A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Dana - örülök, hogy a lányod jobban van! :lol:

Lányok
- tényleg jók ezek a fotók!

Változás - nekem az arcom nem változott semmit, meg sem mondanák róla, hogy terhes vagyok, viszont a pocak és a csípő nagyon. ma beszereztem pár új kismami cuccot és teljesen megdöbbentem, hogy az M-es méretem helyett L és XL lettem és még van két hónap. Nekem most a cipő és kabát jelenti a legnagyobb gondot ebben az átmeneti időben. Venni már nem akarok egyiket sem, de hol van még a jó idő, viszont már csak az edzőcipőmbe férek bele, akkor most mit és mivel is kellene felvennem? Nálatok nincs ilyen gond? Vagy még vásárolgattok?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kép

Kép

komoly esküvői ruha.. :lol:
Vendég

Kép

na asszem minden kérésnek eleget tettem :lol:
Vendég

DANA!
A szöveget nem én írtam,küldték az iwiw-en...
BARI!
Jók a képek!
Vendég

Sziasztok!

Történelmi pillanat, végre megvettük a kiságyat és apelenkázót, meg a szivacsot+lepedőket!!! Juppijé, már nagyon régóta szenvedtünk ezzel. Végül fehér 134*70-es kiságy lesz és külön pelenkázószekrény. Képet nem tudok tenni, mert majd csak költözés után szereljük össze, de engem megnyugtat, hogy ha kell, van.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi - akkor nagyon sikeres volt a mai bevásárló túrátok! :lol: Mi is megvettük az utolsó dolgot (kiskád), így már minden meg is van, talán még egy-két ruhácskát veszek, ha valami nagyon megtetszik, de készen vagyunk!

Bárány - szépek voltatok nagyon! látszik mennyire boldogok vagytok!

Egyébként jól eltűnt mindenki, senki nem válaszol?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bari:tényleg jó képek!

Bogi:nekem is ilyen nagy öröm volt.

Most pedig annak örülök,hogy átrendeztük a szobát.Gyönyörködöm benne és szokom a helyzetet,hogy mellettem van a kiságy.
Majd teszek képet.Még vennünk kell 2 kis éjjeliszekrényt és kész a szoba.Nagyon jó lett.

Kép
melike

Na megjöttünk !

Apa útközben össze lapátolt minket, úgyhogy már itthon van Ő is.

Bari: jó képeket tettél fel.

Bogi: örülök, hogy megvettétek a dolgokat.

Már csak én vagyok az, akinek nincs semmije?????
(értem ezalatt a kiságyba a szivacsot, ágyneműt meg ilyeneket.........)
bszilvi25

Mindenkinek megvan minden????
Nekem még csak ruhák vannak...
Se ágy,se ülés,se,babakocsi :(
Május végéig muszály lesz...tovább nem várhatok :lol:
Vendég

Csajok!!!!!!!!!!!!!

Hírem van!!!!

Ma megszületett az öcsém (nem tudom, hágy óra hágy perckor)
2200 gramm, azt sem tudták megmondani, hány centivel.
Dániel

CSUPÁN 28 ÉV VAN KÖZTÜNK!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

36. hétre
bszilvi25

Szilvi!!!!
nagy nagy gratu!!!!!!!!!!
Vendég

Szilvi! Gratulálok a kisöcsédhez. :lol: :lol: Gyerkőcödnek tök jó lesz, majd jól eljátszik a nagybácsijával. :lol: :lol:

Manka! Én már nem vásárolok semmit magamnak, igyekszem kihúzni azokkal, amik vannak. A húgomtól kaptam kölcsön egy cipőt, hogy a vizes lábamra fel tudjak húzni valamit, anyukámtól meg egy kabátot, ami összeér a pocakomon. Van még egy nyári kismamanacim, ha netán nagyon jó idő lenne májusban, de ahogy így elnézem az időjárást, nem nagyon lesz rá szükség. :roll:

Nekem is sok minden hiányzik még. Nincs még kád, orrszívó, nem vettem még pelenkákat, betétet magamnak, kellene még egy garnitúra ágynemű, pléd, meg a kórházba még csomó minden, mert az Istvánban sem adnak semmit, mindent nekünk kell vinni. :roll: De még van 5 hetem. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok

Ma voltam börzén megvan a babakocsi. :D

Kép

Ilyen csak hordozó nélküli.
Az nem kellett mert azt kaptunk.

Kép
schopin

Szilvi:az igen!Gratula!

Mutatom a képet a babasarokról.

Kép
melike

Montana: köszi, de lesz köztük SZERENCSÉRE 100 km távolság!!!!!
(de nem szívesen részletezem itt)
bszilvi25

Kép Kép

Kép
melike

Melike: jó a babasarok.

Léptem csajszik, megyünk vacsizni, holnap jövünk a babóval!

Jó éjt Nektek!!!!!
bszilvi25

Szilvi Gratulálok!!!
Melile továbbra is szép a babaszoba..

Én most jöttem a kenguruból...csúcs,hogy milyen jó babakocsit láttam..és hordi is van olcsón!!!!
Vendég

Schopin!!!
tetszik a kocsi...mennyi volt?Használtan vagy ujjonan?
Melike!
A szoba alakul!
Bari!
Mesélj!!!!
Vendég

Szóval:1 db van belőle gyönyörű nagy kerekű tökéletes és mivel valami más áruháztól vették át baromi olcsó38Ft.
Nem is lesz belőle több!!!
Egy nagy baja van totál lányos..jóindulattal sem lehet fiúsnak nevezni..pink és a lila között átmenet!!!
Ha anyám adna pénzt reggel megvenném(mert a babakocsi a mama dolga ugye?)
Nem érdekel,hogy lányos!!!
Nem korai még babakocsit venni??
Vendég

Bari:ennyire félsz?Szerintem már egyáltalán nem korai.

Kép
melike

Melike tudod én vagyok a "paramami"
De holnap lehet,hogy megveszem...nem érdekel,hogy lányos!!
Én csak 1 éves koráig akarom használni utánna valami sportkocsira lecserélem,a régit meg eladom
Vendég

Csiri-Biri

Szia

Újjonan vettük 54000 Ft-ért.
Kép
schopin

jó reggelt!
Vendég

Ha még meg van a kocsi..ma 10-kor megveszem...
És utánna jövök és mutatom...
Vendég

Sziasztok!
Bari!
Majdnem mindenkinek megvan már a babakocsi!!!!De ha így belegondolok,Neked aki ugyanakkor körül fogsz szülni mint mi (ésugye nekünk már nagyrészt megvan),lehet,hogy még korai a babakocsi... :? :shock: :lol: :lol: :lol:
MI FEBRUÁRBAN VETTÜK MEG...(mert akkor volt nagyon jó ára...)NA AZ LEHET,HOGY KORAI VOLT... :roll:
Nekem meg rózsaszín kisvirágos szobába érkező,habos-babos rózsaszín kisruhás kiscsajom lesz...(mostmár remélem nem fiú) és a babakocsink kék-fekete... :? Úgyhogy ne aggódj!!!!
legfeljebb majdha valami hivatalos megjelenésra mentek vagy megyünk a Fehér-házba,mejd cserélünk :lol:
Schopin!
Tetszik a kocsi továbbra is.... :wink:

ma csak késő délután leszek,mert jó az idő és elmegyünk még vásárolgatni!!!
Írjatok!!!!
Bari!!!!
Fotót várok!!!!
Vendég

10-kor nyit a bolt!
Tegnap 7 körül voltunk és 8-kor zárt...ha egy óra alatt el nem vitte valaki akkor ma 10-kor hazahozom a habos babaos kislány babakocsit :oops: Remélem nem lesz tőle nemi identitás zavara.. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Látom ma pangás lesz, mert mindenki megy ki, meg el meg vásárol...helyes. Jó jövés-menést mindenkinek.

Nálunk venédg lesz...apa már tiszta stressz...annyira tud izgulni ha számára fontos vendég fogadására készül...tiszta katasztrófa míg el nem megy az illető....:(

Én pogácsát sütök meg cskis muffint...

Szóval én sem leszek ma.

Pusz nektek

Dana

Kép
danaaia

Szilvi - nagy gratula!

Montana
- jó neked, hogy van kitől kapnod dolgokat. Nekem sajnos mindent magamnak kell beszerezni, max. a férjem pólóit, melegítőjét húzhatnám magamra. Én azért sürgettem, hogy legyen meg mindenünk, mert már nem nagyon tudok mozogni és ha megyek akkor is csak visznek! :lol:

Melike
- szép a babasarok!

Schopin - gratulálok a járgányhoz, nagyon vagány! Egyébként jó volt a börze? Olyan volt mint a múltkori?

Bárány - Szerintem nem korai, nekünk már elég régóta meg van, úgy voltam vele, akkor veszem meg amikor jó áron látok egy jó kocsit. szorítok, hogy még meg legyen! Nem hiszem, hogy gond lenne a színével, nem ezen múlnak a dolgok!

Dana - most megkívántam a sütijeidet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan szép idő van, lehet mi is kinézünk a Margit szigetre egy fagyira! Mindenkinek szép napot! :lol:

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Megvettem a kocsit!!!
Ülést!!!
Hazahozós ruhát!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Kép

Kép
Vendég

38ft és van hozzá táska esővédő,szunyoghálo,lábzsák..
Lehet az elején cserélni,hogy olyan zárt babás legyen vagy nyári nyitott...

a hordi 11ft
a ruha 6 ft
Vendég

Bárány - Nagyon jó fotók! tetszik a járgány és aranyos a ruha! De valamit nem igazán értek, lehet hogy csak nem figyeltem. Az árak ezer Ft-ban vannak?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka:igen azok ezer forintok...mi itthon is így beszélünk a férjemmel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: már megszoktuk
Vendég

Ahaáááááááááá! Akkor értem, már azt hittem valami licitálós dolgok, de boltról beszéltél, ezért nem értettem. :oops: Hol vetted a ruhát? Nagyon édes!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

csajok, ti nem vagytok komplettek, nagyon jó képeket raktatok fel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oszman: sikerült papucsot venni? Én a kínaiban vettem ma a Malomparkban. Bőr és 2500 ft volt. Nagyon kényelmes. :D

Annyira jó idő van és nagyon vágytam ki a napra, ezért elkísértem a férjemet az intersparba (tőlünk kb. 200 m-re van), míg ő bevásárolt, addig én kint ücsörögtem a padon. Ettől a sétától teljesen kész lettem. Gondolom, hogy a sok fekvéstől egy kicsit legyengültem meg hát nagyon nehéz már a poci :D De ez sem baj, csak nőjjenek! :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!!!!
Mi is hazaértünk és vettünk sok szép dolgot!!!Persze nekem továbbra sincs hálóingem és köntösöm,amiért elindultunk... :oops:
Viszont van hazahozósrucink,kisfésűnk,babanévtáblánk a lyukas ajtónkra és új,baldachines ágyneműnk.... 8) :wink:
Ha megszavazzátok,akkor fotózok!!! :oops:
csakmár magamtól nem merek,mert olyan ciki,hogy mindig velem van tele a topik... :oops: :?

Bari!!!!
Tetszik a babakocsi,tényleg megérte az árát és tényleg jó rózsaszín :shock: ,de tuti,hogy a bébidnek tökmindegy,hogy milyen a színe,csak kényelmes legyen neki.... :wink:

az autósülés viszont kifejezetten kispasis!!!!
a hazahozósrucik ennivalóak!!!

SZILVA!
Itt is jó idő van,mi is megyünk rögtön tovább!!!Kihasználom,hogy a párom most itthon van..... :wink:
elég kemény a pocim már a mai sok csavrgástól,de azért még megyek.... :oops:
Vendég

Manka a kenguru kid-ben vettem a cuccokat!!

Csiri természeresen megszavazzuk!!én legalábbis igen
Vendég

Sziasztok!

Mi is megjöttünk, Tescó túrán voltunk megint.
Hát??? Annyira rosz volt már járkálni, hogy majdnem kimentem a kasszák elé (padra leülni).
De kibírtam , egy hős vagyok. Vettünk nagyon édi babatakarót!!!

Bari: Jó a babakocsi, és a hordozó, és a ruha is.

Hazahozós ruhát én is néztem ma, nagyon szépek vannak!!!!
Vettünk 2 cumit (NUK) - olyan zabálni valók!!!

Csiri: én szeretném ha fotóznál. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Itt vagyok,most értünk haza anyumtól ,de 5,fél 6 körül még elmegyünk sétálni....meg úúúgy ennék egy gesztenyepürét.... :oops:
Mindjárt rakom a képeket!!!
Vendég

Vettünk ma somlói galuskás carte d'or fagyit. :) :) :) :) :) :) :)
Remélem fincsi lesz.

Csiri: séta közben egyél vhol egy kis gesztenyepürét :D :D :D
bszilvi25

Na az ágynemű baldachin szett:
Kép
Kép
Kép
hazahozósruci...olyan gizda vagyok,hogy ugyanolyan mintájú,mint a baldachin 8)
Kép
Névtábla a lyukas ajtóra :wink:
Kép
Kisfésű,mondjuk ez szerintem felesleges egyelőre :roll:
Kép
Kisdobos becs szó,hogy utóljára rakok fel a szobáról a képet,de tetszik... :oops:
Kép
Kép
BOCSI,HA KICSIT SOK LETT.... :oops: :oops: :oops:
Vendég

szép nagyon!!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Mi is megjöttünk anyóséktól.

Bari:nagyon jó kocsi és szerintem meg nem annyira lányos.A hordozót hol vetted?Jó áron volt és jól néz ki!

Csiri:gyönyörű az ágynemű,aranyos a többi cucc is.Mennyi volt az ágynemű szett?

Kép
melike

Mindenki el van foglalva az új cuccaival???
Ja,Csiriék még gesztenyepüréznek. :lol:

Kép
melike

szia melike!
Nem még nem gesztenyepürézünk,majd most indulunk,mert vettünk gyékényt és átdekoráltam a babaszobát,mert a párom elaludt...(megviselte a sok nézelödés...)
Biztos,hogy akarod tudni,mennyi volt a baldachin????
nagyon sok....Anyósom kapott adóvisszatérítést és odaadta a pénzt,ragaszkodott hozzá,hogy ezt vegyünk belöle...15ezer volt.... :oops:
Vendég

Az árban benne van a gumislepedő,a takaró,kispárna,baldachinvas és a baldachin függöny....
Képet akartunk a falra,de az ami tetszett,csak kicsiben volt,úgyhogy vettünk gyékényt és ezt tettem vele....
:roll:
Kép
NA MEGYEK,JÓL TELERAKOM A POCIM GESZTENYEPÜRÉVEL ÉS GONDOLOK RÁTOK 8) :lol:
Vendég

Megjöttem,egy kiscit csavarogtunk!
Csiri:igazi csiri biri babaszoba....
Melike a kenguruban vettem a hordit!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?