A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008.júliusi kismamik

hahóó!

Vagyok én is, csak néha. Élvezem a napos időt. Délelőtt takarítottam, aztán pedig déltől egészen eddig kint ücsörögtem a székben, olvasgattam, és az arcomat süttettem... :lol: :lol: De most itt vannak a felhőőőkkkk.... :twisted: :twisted: :twisted:

Muszáj pihiznem, tegnap is sokat fájt a pocakom, és most is...
Ráadásul éjszaka a vádlim is görcsölt.... :shock: Álmos is vagyok, legszívesebben aludnék, de a postára kell mennem. És ha kimegyek a postáig, akkor már át kell mennem a következő településre is, hogy tankoljak. VAgyis akkor fel kell öltöznöm rendesen, és most ehhez nagyon, de nagoyn nincs kedvem.
Nyugodtan nevessetek csak az óriási problémámon!! Én is azt teszem, mert örülök, hogy most ez a legnagyobb gondom!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vigyázzatok Magatokra.
Pusz

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok!

Tappancs örülök, hogy jelentkeztél! Sajnálom a cukor eredményt, de még mindig jobb, mintha az egekbe szökött volna, csak ennél alacsonyabb ne legyen! Szép, hogy a védőnő már most látni akarja a csöppség helyét, hol van még a szülés...
Tényleg szép nagy babótok lesz, de akkor nem csoda, ha a családban mindenki nagy baba volt. :) mi holnap megyünk UH-ra akkor majd én is hozok adatokat :) na és gratulálok a 90 naphoz :) már mindenki ennyire előre tart :D
Kislány, akkor tényleg tessék pihizni! Nem mehet más a postára most kivételesen helyetted? Szegény babák sem bírják ezt az eszméletlen időt ami mostanában jellemző felénk! De legalább némi D vitamin is eljut hozzánk :D
Én sem aludtam sokat az éjjel, de nekem nem a vádlim görcsei miatt, inkább szenvedtem, sehogy sem volt kényelmes, mindegyik póz kb 5 percig volt elviselhető. Mi lesz velem júli végéig ? ! :D

Kép

Kép
pindimano

kislány: én megértem..nekem is nehezemre esik felöltözni, amikor emberek közé kell mennem... de azért néha jólesik "rendes" ruhába bújni, nem csak mindig melegítőben lenni.. csak ne kéne felöltözni..már annyira nehéz lehajolni :)
tegnap szólt a védőnő, h nagyon vérszegény vagyok, így most zöldárpa tablettát kell szednem..hátha.. érdekes, h a doki nem mondta..inkább azzal foglakozik, h én pszichésen ne görcsöljek és keményedjek..
ez a gyerek nagyon ficánka..sztem tiszta apja..nemtom, h bírok majd kettőjükkel.. majd kikötöm őket :D

a héten elköltözünk, mert szétverik a lakást..teljes renoválás :?
jó lesz már ha vége ennek a hónapnak..

pusz-pusz

¤mia¤
Vendég

sziasztok..
na túl a legújabb csapoláson.. nagyon ajánlom, h a cukor értékem most rendben legyen :x

annyira jó idő van, csak kicsit fú a szél. a gyermekem tegnap éjszaka kikészített, én nemtom, h mit csinál, de elalvás előtt állandóan beindul.. mintha kergetőzne vkivel..az UH szerint egyedűl van :D

na jók lenni, majd még jelentkezem,

puszinyuszi,

¤mia¤
Vendég

Sziasztok!

Mia! szegény te, remélem minél kevesebb bosszúság ér a lakással kapcsolatban, és hogy nagyon gyorsak lesznek a melóval! itt drukkolok :D
Nekünk már nagyon szorít az idő, hogy meg lesz e be lesz e rendezve, mire jön a FIÚNK! mert hogy 100% hogy fiúnk :D
Az enyém is tegnap este aktív volt, nagyon is, ma reggel meg az UH-on aludt!

Haránt fekvésű a csöppség
BPD: 62 mm
OFD: 82 mm
AC: 217 mm
FL: 45 mm
Becsült súly 840 gramm :)

És ha megengeditek egy kép a picúrról
Kép Drágánk

Kép

Kép
pindimano

Pindi!
Gratula a Legénykéhez! Rendkívűl jóképű! Mi lesz PicÚr neve?
20150601134430

Viki!

Köszönjük szépen a dicséretet:) A név még sajna mindig dilemma :) Milán vagy Krisztián :)

Kép

Kép
pindimano

Hát Milánból most Dunát lehet rekeszteni... Nagyon felkapták mostanában.

Mindkettő szép név! ;)
20150601134430

Hát igen, de én mindig így járok :) amúgy elárulom, hogy a Krisztiánhoz most közelebb állunk ;) Az elég hosszú, hogy kiváltsam a két nevűséget :D Az apja nem akarta a két keresztnevet, csak a lánynál egyezett volna bele :D

Kép

Kép
pindimano

Én is Krisztián lettem volna, sőt apum most is mondta, mint lehetőség. Érdekes módon a baráti körünkben egyre gyakoribb, hogy a kisfiúk az apjuk nevét viszik tovább.

Nálunk is ez lesz :oops:
20150601134430

Szép név is a Lackó! Nekem is tetszik, csak nálunk a családban rengeteg van. A párom nevét meg azért nem kapja meg, mert ő lenne a 4. Ákos az utcának azon a részén :D (Csak kicsit népszerű név arrafelé :D )

Kép

Kép
pindimano

Így már érthető!!!!

Nekem még a Vince név jön be nagyon, de azt majd a tesó kapja ;)
20150601134430

Kistesónak is fiút szeretnétek?

Én most ijesztgettem a párom, hogy igazán csak most van rajta a világ szeme, hogy a kisfiú után legyen egy kislány is :D

Kép

Kép
pindimano

Jajj amíg el nem felejtem Boldog 100 napot :D

Kép

Kép
pindimano

Köszi! :oops: Holnap Te ünnepelsz!!!!!

Nekünk a nem teljesen mindegy. Csak jöjjön az a tesó! Lackóért is megdolgoztunk (meddőségis segítséggel lett).
20150601134430

Egyszer kell csak beindulnia, tuti jönni fog a kistesó :) drukkolok, lehet akkor is egy topic-ban leszünk :D
Bizony, holnap nekem 100 nap! Furcsa belegondolni, de tök jó érzés :)
Lánynévben mit választanál?

Kép

Kép
pindimano

Pindi!
Gratula!! nagyon cuki a kisfiatok :)
én el is felejtettem leírni a fiam adatait..

BPD: 68mm
HC: 240mm
AC: 208mm
FL: 47mm
a súlyát nem írták.. :( de gondolom ő is 800-1000 g között lehet)
és ő is haránt fekvésű

és a Milán név gyönyörű..én is ezt akartam neki, de Apa letiltott..így Martin lett a befutó.
tegnap olvastam egy kismama írását, akinek az egyik gyermekének Milán, a másiknak Martin a neve :D

na majd a másodiknak.. :wink:
bár az jó lenne ha lány lenne..és nem beszélve arról, h arra fel kell majd készülnöm, h megint belevágjak.. :?

pusz,
¤mia¤
Vendég

Mia!
Köszönjük szépen :) Martin is szép méretekkel rendelkezik :) majd amikor júliusban rakjuk fel sorra az újszülött képeket :D
Itt mindenkinek minden sikerülni fog, legyen szó a mostani babákról, vagy majd a kistesókról ;)
Haránt fekvésben kezet foghatunk :) nekünk így feküdt 5 héttel ezelőtt is :D

Kép

Kép
pindimano

A lány név nálunk több esélyes volt, Izától elkezdvel, Zorkán át Elláig.
20150601134430

Sziasztok!

Kislány miatt ugrottam be hozzátok, de egyébként is szoktalak benneteket olvasni.
Nekem azt tanácsolták, hogy szedjek minél több C vitamin lehetőleg 500 mg felettit és akkor nem fogok dagadni és vizesedni. Na most hogy ettől vagy sem, én még egyszer sem vizesedtem. Úgy voltam vele, hogy a C vitamin amúgy sem árthat, tehát én ezt szedem. Ha gondolod próbáld ki...

Kép
Kép
gyablonka

Nekünk meg a lánynév lett volna egyértelmű :D
Az Iza nagyon szép név így is és mint Izabella úgy is tetszik. A Zorka is tetszik és még a jelentése is szép. Sorry nekem a névjelentések a mániám :)
Ehhez képest a fiúnknak nem adtam valami beszédes nevet.:) (Krisztián = Keresztény, Milán = Kedves) :)

Kép

Kép
pindimano

Lányok, nagyon fázós lettem mára. Csak kinézek az ablakon és megfagyok. tök hideg a lábam is. Nem ciki ez egy kicsit április közepén?

Kép

Kép
pindimano

Pindi..erről legfeljebb a szeszélyes április tehet..nem te :)

amúgy a nevek jelentése szerintem is fontos. a Martin a Márton névből lett és azt jelenti, h Mars istenhez hasonló,
merész, bátor.
valószínű, h RÁK jegyű lesz (mint a nagyanyjái, anyja, nagybátyja,kutyája :D ) aminek nem nagyon örülök, mert inkább oroszlán való erre a világra, de legalább a neve kompenzálja..

bár ha kihúzzuk július 23-ig, akkor oroszlán is lehet ;) bár sztem én akkor már a karjaimban szeretném tudni, otthon..az utolsó hetek a legkeményebbek..tudom, most látogattam meg egy mindenidős kismamát a kórházban..nem ecsetelném.. ;)

pusz,

¤mia¤
Vendég

Sziasztok!

Gyablonka nagyon köszi az infót!! Mindjárt szaladok is egy C vitaminért. Azt túl adagolni úgy sem lehet, mert a felesleg pisiben távozik. Mégegyszer nagyon ari vagy!! Köszönöm!

Pindimanó és Mia, gratula a Fiaitokhoz!!! Szép nagy pasik már most! :lol:

Pindimanó az alvás gondolom mindannyiuank számára elég nehézkes, de ne aggódj!! Ha felébredsz éjszaka, és kinyitod a szemed, mert nem tudsz aludni, :lol: tudni fogod, hogy mi is ugyanezt tesszük!!!! :lol: MAjd együtt szenvedünk!!! :lol:

Desviki, még 100 nap!!!!! :lol: :lol: :lol: Azaz már csak 100 nap!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusz

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Mia!

Hát hogy oroszlán gyerek való e erre a világra... én is az vagyok, és nem mindig érzem a helyemet itt :) elég sok dologból kifolyólag :D
Azta jó sok rák a családban :D nem semmi :) júli 23-ra vagy kiírva eredetileg? bocsi a hülye kérdésért, de asszem már nagyon nem tudok számolni :D Mert akkor tényleg jó fordulóponton vagy. Viszont ha akkor születne a baba lehet mindkét jegy jellemzői előfordulnának a személyiségében. Apum pont ilyen május 21-én született és félig ikrek félig bika :D
Kislány! Köszönjük a gratulációt neked is :) Már lassan fájdítjuk a lánykák szívét :) Szóval akkor ha éjszaka felébredek gondolni fogok rátok, küldöm a jeleket, hogy "tessék aludni" :D

Noss forgolódás mentes éjszakát nektek!!!
pusszanat

Kép

Kép
pindimano

Pindi!
Happy 100 napot!

Én sem vagyok nagy alvó, heti 2-3 alkalommal fent kuvikkolok már hajnali 3tól, a pisiléseket már meg sem említem.
20150601134430

Viki! Köszönöm szépen :) Te már száz alatt :D Már nincs sok hátra :)

Na igen a pisilések, múltkor a tesco-ban nagyon elgondolkodtam, hogy már most megveszem a bilit, és előbb én használom és majd utána a gyerkőc :D
Ma sem aludtam sokat, állandóan vérzik az orrom. pedig nem is fújom meg erősen...

Kép

Kép
pindimano

Pindi!
Sajnos az erek ilyenkor eléggé gynegécskék.

Én kivételesne jól aludtam, reggel a telefonra keltem. Bár eléggé nyomi idő van nálunk, most simán tudnék kicsit szundikálni, de így a melóban nem lehet.....
20150601134430

Viki! El is hiszem, hogy szundítanál, én is, de ma sulim van. Úgyhogy csak frissítem magam, hogy el ne aludjak majd óra közben :D
Itt most már próbálkozik a napocska, küldöm oda is ;)

Kép

Kép
pindimano

Még nem ért a napocska....

Viszont iszogatom a kávém, mert csúfos végem lenne.....
20150601134430

A csudába, pedig olyan erősen koncentráltam a küldésre :)
Én a kávét már ellőttem reggel a tejes kávéban sajna, valami más kéne, teától meg nem ébredek fel.

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!

Mia, Pindimano: Nagyon örülök, hogy jól fejlődnek a legénykék!

Mi tegnapelőtt voltunk orvosnál, immár hatodszorra ultrahangozták meg a babát és a méhszájat. Most is minden rendben volt (ezúttal a babát is átlagosnak mérték), így lekerültem a veszélyeztetett listáról! :D Ez azt jelenti, hogy nem kell mennem több orvosi vizsgálatra a szülésig! Persze ha valami gond lenne, akkor mehetek bármikor. Különben a védőnőnél hallgatunk majd szívhangot, ő veszi vér- és vizeletmintát stb.

Megérkezett a tavasz hozzánk is. A nyírfák lassan kezdenek virágozni, a felsőtagozatosok pedig már alig bírnak magukkal. :) Épp agy akkupunktőrre vadászok (egyben szülésznő is), aki talán tud majd segíteni az allergiámon.

Élvezzük ezeket a heteket, amennyire csak lehet! :D :lol:

Pá,

Svedbaba

Kép
svedbaba

Svédbaba!

Köszönöm szépen a babóc nevében is a dicséretet!

Örülök, hogy nálad is minden rendben. Hat uh az igen :) Tutira minden rendben lesz továbbra is.
Nálunk is tavasz van, csak sajna ma nem látszik, már innen is eltűnt a napocska, és ronda esőfelhők jöttek helyette.
Az egy jó hely, hogy csak a felsőtagozatosok nem bírnak magukkal :D itt már az ovisok sem :)
Remélem sikerül találnod egy jó akkupunktőrt, és enyhíti, vagyis inkább megszünteti az allergiádat!
Légy jó és vigyázz magadra

Kép

Kép
pindimano

svedbaba: kösziii! :)
mi volt a gond? lemaradtam..
remélem az akupunktúra segít, nagyon rossz dolog az allergia, nagyon sajnállak, a homeopátiás gyógyszerek nem jók ilyenkor?

nekem az alvással hál'istennek nincs gondom, most minden ok. ma egésznap pakoltunk anyummal, vasárnap költözünk albérletbe, míg elkészül a lakásunk. képzeljétek el, h oda ahová eredetileg mentünk volna lakni, azt tegnap lemondta a tulaj..sms-ben! jó mi? tegnap már sírtam is..hogy lehet valaki ilyen? vasárnap kezdik nálunk a munkát..hálistennek sikerült találni másik lakást..mázlink volt. nem sok olyan kégli van, ami megfizethető és csak 1 hónapra kiadó..és azonnal..
na mindegy, lényeg, h megoldottuk. már alig várom, h túl legyünk rajta..

na mára ennyit a szófo**ásból, csak gondoltam kipanaszkodom magam, ha már az anyámon és a kutyámon kívűl nem sok emberrel találkozom :)

puszinyuszi,
¤mia¤
Vendég

Sziasztok :) :)

Quinny babakocsi elkelt, de a tobbi termek ara olcsobb lett !

1.,
Avent Urban Bag = pelenkazos taska
meg eredeti csomagolasban, egyszer sem hasznalt, vadonatuj
annyi a kulonbseg , hogy a kepen csikos szerepel, nekunk tiszta feketenk van.
Ara : 8 000 ft ( Brendonban 16 450 ft )
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25

2.,
Avent kezi mellszivo szett hasznalt, de fertotlenitett, tarolopoharakkal, kis cumisuveggel.
Ara 3 000 ft ( DM ben 14 000 ft korul )

3.,
Kenguru hordozo 1 napos kortol is akar
http://babaslings.com/
parszor hasznalt, tokeletes allapotban
Ara 5 000 ft ( eredeti ara: 13 000 ft )
Szine : meregzold

4.,
Amit a baba kerdezne c. konyv
vadonatuj
1 500 ft ( eredeti ara : 3 399 ft )
http://www.antikkonyv.hu/cgi-bin/antikk ... 9637054297

akit erdekel, kerem NE ide, hanem a
bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon

A termekek Bp. VI. keruletben megnezhetoek, barmi kerdesre szivesen valaszolok.

Tovabbi jo babavarast !
bogyogyorgyi

Mia!

De egy rohadék a tulaj... ráadásul sms-ben... hát van bőr a képén. Szörnyű milyen emberek vannak :(
Remélem innentől kezdve probléma mentes lesz minden, és csak óvatosan a költözésnél.

pusszanat

Kép

Kép
pindimano

Csajszikáim!

ezt meg kell írnom!! 6.2 lett a cukor!! JUHÉÉ!! az éhgyomri 4.2 volt.. hálistennek jól diétáztam..annyira boldog vagyok :) nem kell csökkentenem a szénhidrát adagot 160g alá.. az durva lett volna..

szép napot nektek!!

pusz,
¤mia¤
Vendég

Mia!
Gratula!

Fogják még nézni neked?
20150601134430

Mia Szuper vagy, gratulálok!

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok

Mia ez jó!!! :D

Én is itt vagyok ám még, csak borzasztó lusta vagyok írni. Eléggé fárasztó a három gyerkőc, meg a múlt hónapba még dolgozgattam egy kicsit. De most már nem csinálok "semmit".
Hétfőn voltam tanácsadáson, 63kg. vagyok. Kedden doki, meg uh. Minden oké.Lehet, hogy 1 héttel nagyobb. És ha minden igaz, be van fordulva.
BPD: 77
FRONTO: 91
THORAX: 68
FEMUR: 54
Most is kislánynak látták.

Kép
dittke

Szia Dittke! Örülök, hogy jól vagy és jelentkeztél. Annak meg pláne, hogy a kiscsajszi is jól van, és szép méretekkel rendelkezik!

Pihizz sokat, már amennyit a gyerekek engednek :)

Kép

Kép
pindimano

Dittke: köszi, és gratula!! :)
Vendég

Mia: írtam neked privit.

Svedbaba

Kép
svedbaba

Hú, már megint ezer éve nem irtam ide!!! Mostanában nem is ülök annyit a gépnél!!! Általában tele vagyok energiával, igy takarítgatok, rendezem a babacuccokat, és egyebek..... sőt ugy néz ki végre ide is ideér a jóidő!! :)
Tavaly volt hogy nyáron nem volt ilyen meleg mint most a napokban!! :) Remélem ez már igy is marad....(mert a téli kabátom már nem jön rám). Viszont sajna mult héten is ugy volt, hogy hétközben ilyen jó idő volt, viszont szombatra meg esett a hó!! :(
Ma viszont az erkélyen napozgattam! Direkt kivittem magammal a szobai hőmérőt.... először a közvetlen napsütésre tettem.......30 fokig kuszott fel :shock: ..... utána leraktam árnyékba... és ott is 17 fokot mutat. Na tavaly nyáron 25 fokban már strandoltunk :lol: ! Remélem ennél már csak jobb idő jön!
Amugy én már elkezdtem a baba ruháit mosni, vasalni! :)

d.dodó

svedbaba: nem kaptam meg a privit :cry:

valami hiba csúszott a dologba..

¤mia¤
Vendég

sziasztok!

mia! a nyári babák között benne vagy a tábliba. gyűjtöm össze a telefonszámokat is. ha van kedved megirhatnád nekem privibe a neveddel együtt. már elég sokmindenki megvan. aztán azért hogy tudjunk értekezni ha van valami. köszike!

Kép

Kép
timi1982

Mia!

Írtam neked egy próba-privit. Megkaptad?

Svedbaba

Kép
svedbaba

svedbaba: semmi.. :(
Vendég

svedbaba: elküldöm privibrn neked az emilcímemet..próbáld arra

¤mia¤
Vendég

Sziasztok!

Ki hogy s mint?

Mia! Remélem eddig minden oké a munkával, nálunk egyre rosszabb a helyzet sajna :(
Dodó! Kicsit irigy vagyok ám :D hogy tele vagy energiával. Én még mindig rosszul alszom, egyszer már csak álomba ájulok :D
Valamiért én még nem mostam rucikat, annak olyan komótosan állok neki. Ja meg ötletem sincs, hogy mivel mossam. az öblítő gondolom sensitive kell hogy legyen.

Lányok, nálatok is orkán szerű szél van, vagy ezt megint a mi városunk kapta?

Legyen mindannyiótoknak szép napocskája!

Kép

Kép
pindimano

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?