írtam neked a 35-ösbe!
Kíváncsi
2003.10.27 13:59
2003.10.28 13:47
Remélem már jobban van, olyan rossz, mikor betegek ezek a kis prücskök. Torokgyulladása van?
Mi érdekli? Minden ami nem játék
Távirányító, mobiltelefon, villanykapcsolgatás, mosógépnézés...Szóval a lakást naponta szétbombázza, újságokat cincál, nyitogatja a bidé csapját
, de jól elszórakoztatja magát. Néha azért ügyet vet a játékaira is, kedvencei a képes könyvek, hozza oda, hogy mutassam neki
Az állatosakat szereti, minden állat paci
A kutyánkat is így hívja. Imád hintázi, a hétvégén após csinált a kertbe hintát. Szeret bohóckodni, zenére rázza a fenekét, meg ilyenek, imádja nézni a tükörképét és a fényképeit, szereti ha énekelünk, mondókázunk.. Építője is van, de inkább lerombolja amit én építek
Még amit mond: hinta, mama, anya, baba, hapci (virágokra) Pfú (pelenkára és a zoknijára
2003.10.28 20:23
Nincs láza
És már rosszalkodni is van kedve
Sosem gondoltam volna,hogy örüni fogok annak,hogy rosszalkodik
.hát erről nekem is van storym
Múltkor egy óvatlan pillanatban elcsavargatta a gombokat,és megszárította a vadi új pulcsimat,ami ennek örömére összement
Már ki bírja nyitni az elejét,és kipakolja a mosott,vagy éppen a bepakollt szennyes ruhát. Távirányító ,telefon nállunk is nagyon menő,de a cipőfűző rágcsálás kenterbe vág mindent. Ja, a kulccsal együtt.
Apa is tanítja,de nem sok sikerrel
Dominknak 10 foga van,és a bal alsók is be vannak durranva
Xsara depije múlóban
2003.10.29 08:22
Jót derültem a mosógépes sztorint, még apának is felolvastam
Persze akkor és ott nem lehetett túl mulatságos
Persze ha fáradt, akkor ő is tapad rám. Volt nálunk is ilyen, hogy utálta ha mást csináltam, vagy felálltam, elmentem, de most már alakul a dolog. Kitartás
Fülcsavargatás
2003.10.29 11:00
Azért 2 torta nem lesz, de kap valami finom vacsit
Persze a játéknak az az ára, hogy szétrámolja a lakást és fél szememet rajta kell tartanom, nehogy valami bajt csináljon. Így is biztonsági rács van a lépcsőn, konnektorok védve, de van egy csomó más veszélyforrás. Úgyhogy estére lefáraszt rendesen. 2003.10.30 08:05
Én apa szülinapjára voltam kiírva a Gergővel, de ő ráhúzott egy napot, nem akart egy napon ünnepelni
Hihetetlen, hogy már egy éve volt. Reggel bemnetünk ctg-re, de akkor még hazaengedtek, estére meg már 3-asban voltunk
2003.10.30 13:26
2003.10.30 13:54
2003.10.31 09:03
2003.10.31 11:32
A torta ízlett neki, a babytaxi is tetszett neki.
Ezért szoktam babanetezni meg baba-mama klubba járni. Előre félek a téltől, amikor még sétálni se nagyon lehet. 
2003.11.01 06:09
Nem tudom mi volt éjjel,de Domikám sztrájkolt ,és nem aludt
Valószínűleg a foga. Jaj képzeljétek tegnap anyukám megkérdezte tőle lepuszilja-e a fülét? Domici,erre megfogta a fülét! Tegnap ez volt a sláger! Egész nap ezzel piszkálltuk,hol a füled? 2003.11.01 10:39
2003.11.01 11:39
2003.11.02 08:30
Ez az első látványos sérülése,mint egy igazi rossz kisfiú!!!

(tartsa meg jó szokását,csak kicsit sűrűbben,és hosszabb ideig) Aztán ki kéne találni v. mit ,hogy estére jól lefáradjon,és horpasszon reggelig
Na persz csak és kizárólag 5-ig!
2003.11.02 11:25
2003.11.03 08:10
(ha tudnám,hogyan kell vicsorgó fejet csinállni,akkor most tele raknám vele az egész oldalt) 2003.11.03 13:57
Bár neki nem mondom meg, nehogy elbízza magát
Szülői ágyba mi is próbáltuk átvinni, hogy velünk aludjon még reggel. Hát ő inkább a fejünkön ugrál, minthogy ott aludjon
Az ebédet is ott ejtettük meg, van ingyen bébipapi is
Kapott karácsonyra kis sátrat, mert imád bújkálni, pl asztal alatt
meg még vinnem kell az egyéves mérésre is a dedet
már látom, hogy végig fogja üvölteni a témát
2003.11.05 13:51
Én is csipem
Imádok nézelődni,vásárolni
Nem is tudtam,hogy van bébipapi a gyerkőcöknek. Mi is tátort veszünk Dominiknak karira,vagy a szülinapjára. Ő is imád bújkállni! Olyan édes! Elbújik,és várja,hogy megtaláljuk,azt hiszi ha nem látszik ki a szeme a terítő alól,akkor ő sem látszik

Egyébként milyen kütyüket csinálltok majd?
Most már értem miért rágta szét a cipőit,és miért húzogatta a cipőfűzőt a fogai között
Szegénykém,ezért volt olyan nyügi,meg még ez a fránya betegség is rátett neki
2003.11.06 08:30
Persze a karom már sejtette a dolgot
Mondta is neki a doki, hogy látom megismersz
Diagnózis: minden oké, enyhe lúdtalp, mezítlábazzon sokat.
Mennyi fogacska, nekünk még csak 4 van. Látom lesznek még nehéz napjaink

2003.11.06 13:13
)
ismerős dolog,előfordult már velünk is.
2003.11.06 22:55
mi csak ittbent rostokoltunk
Egyébként jó étvágya van a gyerkőcnek, addig enne, amíg adom a kaját
Csak szerintem lemozogja
2003.11.07 06:52
Egy kicsit olyan mint gyerekkoromban
3éves korig ott kell maradni a gyerkőccel,de tényleg nem uncsi,elszórakozol te is ahogy a gyerek játszik,te játszol vele,vagy csak egyálltalán nézed milyen ügyes,mi érdekli stb. Pl mindíg látom mennyit fejlődik,milyen fajta játékok érdeklik,hogyan viszonyul a gyerekekhez(megszokja a gyerekeket,és szerintem ez nagyon jó)helyzetekhez. Egy kicsit te is kikapcsolsz,mert nem kell görcsösen a gyerekre koncentrállni,mert baj nem érheti,jön,megy minden érdekli,lehet beszélgetni mellettük,játszani velük. Múltkor mikor 6-an voltunk(anyák+ gyerekek)pl azt játszottuk,hogy egyik segített felmászni,(a mi esetünkben felrakni)egy volt fennt,és egy lent aki elkapta a gyerkőcöket,ahogy lecsúsztak a csúzdán
Mi is élveztük
A nagyobbaknak van mesedélután, rajz sarok,Nesqvik kakaódélután, bábozó délután,stb. Sőt megkérdeztem,hogy lesz e mikulás? Igen! csak még pontos időpontot nem tudtak mondani. 1óra,ha jól emlékszem 1200ft. Pontosan nem tudom,mert 1éves kor alatt ingyenes
Van már télapónk,karácsonyfánk,harangunk. Remélem,hogy ha nagyobb lesz érdekelni fogják az ilyen kreatív dolgok,mint pl ez is vagy asógyurma,gipszkiöntő,stb. mert én már nagyon várom,hogy ilyen dolgokat készítsünk
2003.11.07 14:20
Legközelebb mi is elmennénk megnézni
Én is ma gondolkoztam, hogy el kellene kezdeni lassan a karácsonyi készülődést
Pont ma láttam a Corában üvegfestő készletet kb 4000 Ft-ért. Neked milyen van? Van hozzá sablon? Lejön az üvegről? Szerinted milyet érdemes venni?
2003.11.08 07:03
Hogy milyet érdemes venni,azt nem tudom,mert én sem vagyok nagyon jártas az üvegfestésben. Bevallom őszintén,hogy én csak megláttam,és megvettem. Fogalmam sem volt hogyan működik,úgy gondoltam majdcsak kisül belőle valami,és SIKERÜLT
Engem is nagyon érdekelne a szalvéta technika,de ehhez aztán tényleg nemértek. Azt sem tudom mi fán terem. Ha van időd,és kedved,akkor leírnád,hogyan működik? Próbáltam megnézni a "szalvétatechnika" topikban,de nem írták (legalább is ahol megnéztem)le a menetét. A kreatív hobby http-n is megnéztem,de a technikával most ott sem foglalkoznak. Egyébként,most jópofa üvegfestéses virágokat mutat be,amit aztán kaspóba lehet tenni ,valamint ruhára vasalható minták elkészítését,és felvasalását mutatják be.
apával. Gyerkőc mamáéké,mi meg édes-kettesben egymáséi leszünk!
Vásárlás,mozi,vacsi,és szunya másnap reggel amíg csak akarunk
Gondoltuk elintézzük a szülinapi,névnapi,mikulási alyándék vásárlást. Aztán még karácsony előtt is lesz egy ilyen nap.
Lesz mikulás,alyándék,eszem-iszom,táncika,és sok gyerkőc
Már alíg várom! 2003.11.09 16:25
2003.11.12 06:19

A leg rosszabb, mire kitalálom,hogy kinek,mit vegyek? 2003.11.12 22:01
Szóval így telt, csináltam nekik fincsi ebédet és almatortát.

Te hogy haladsz?
Egyébként az elmúlt két napban Gergő hihetetlenül nyűgös volt, ha letettem már ment is az ordiba, úgyhogy kiakasztott eléggé. Jó is lesz hétvégén megünk haza pá napra. 2003.11.14 20:39
Lehet,hogy már el is mentetek a szüleidhez? Pihiztek egy kicsit? Jólteszitek!
Holnap megpróbállok bővebben írni. Remélem addígra lemegy az álomkór rólam
Ha csak nem holnap is a napkellte előtt kelünk
2003.11.17 22:15
Még az elmaradt köszöntések voltak, megint kapott tortát anyóséktól minitüzijátékkal
Gergőnek nagyon tetszenek, úgyhogy most csináltam még micimackót és mikulást. A szalvétázást is elkezdtem, két kaspót díszitettem
Sopronban találtam egy klassz üzletet, jól be is vásároltam, szalvéták, képkeret... Csak egy dolog nincs hozzá, idő...
2003.11.18 06:45
biztonságban érezte magát a mamánál is,és minden ment a maga kerékvágásában.
Hova rakod őket?
Képet szeretnék!!!!
Már múlt hét óta vigyázok egy másfél éves kislányra. Terror féltékeny
De már alakul a dolog. 

Mi meg nyugottan nézelődhetünk
Most lesz a szabadhétvégénk,apával
Aztán karácsony elött még egy,és tegnap,meghívtak a barátaink, dec 27.-re egy karácsonyi partira
úgy hogy ég egy szabad este. Még szerencse,hogy ilyen jó mamink,és papink van,akik ha tehetnék folyton terroral lennének
Ja a szülinap! Dec 17.én lesz 1 éves
Nekünk is lesz torta,talán tüzijáték is. Már elkezdtem bevásárolni,az ünnepekre,és ma szaporítom az ajándék mennyíséget is
Ti hogyan ünnepeltek? Hol vagytok szenteste? Hogy szakadtok 2 felé? A nagyszülők egy városba laknak? Mit főztök? stb. Mindent tudni szeretnék
2003.11.18 18:27
Képek még nincsenek róluk, de majd fotózunk.
HÁt persze hogy féltékeny
Naponta mennyit van veletek a kislány?
2003.11.19 14:17
.
Gyönyörű kislány,ilyen menyt még el is fogadnák később

ahogy jött el is ment,mintha nemis lett volna
Eddíg mindíg mézeskalácsot sütöttünk,már 2 héttel előtte,hogy addígra megpuhuljon. Szépek voltak ilyen máz,olyan minta,cukorkák rá stb..,már ez is hangulatot hozott a házba. Na meg a lakásdíszítés
Régóta vágyam volt,hogy a cukrászdákban,és bevásárlóközp.-ban elkészített gyönyörű sütemények legyenek karácsonykor az asztalra téve. Hát ez most megvalósul,és szebbnél szebb,és finomabb inyencségeket veszünk. Jó kifogás terrorkám,hogy miatta nem tudok,mert nemengedi.
de egyvalamit,azért sütük. Túrós kuglófot,mert az nagyon bevállt
Vacsira szenteste mi ,narancsos kacsát készítünk,persze van halászlé is. A többi napon,van tejszínes pulykamell,tölltöttkáposzta,gesztenyés pulyka,most így hirtelen ennyi jut eszembe,de lassan össze kell állítani a menüt. 

Ezt kifejezetten szeretem. Mi anyuékkal "együtt" lakunk. Ezt azért tettem idézőjelbe,mert anyuéknak van külön házuk,de amikor terrorka megszületett,egyedül nem bírtam,így anyuék hazakölltözek. Most pedíg jönnek,mennek. Hol itt hol ott. Van külön szobályuk itthon,és mi nagyon szeretjül,ha itt vannak. Még a férjem is
(ami ugye ritka anyós-vej kapcs.) Szóval szenteste velük itthon,aztán 2.nap anyósék,3. nap ker.apámék,nagymamám. Ezek az ebédek. Du. átjáróház a rokonság miatt
27.-e kari-parti a barátokkal. Szóval eseménydús
Szilveszterkor viszont itthon leszünk. Én még nemakarok elmenni sehova. Még nem érzem úgy,hogy szilveszterkor jobban érezném magam,ha nem lennék Domival. Hál istenek apánk is így gondolja. Mamiékkal,és Domesztosszal leszünk. (Domesztosz=Dominik) 2003.11.20 11:28
Szerintem Sopronból hoztuk, mert az unokatesó is lebetegedett. Szegénykének taknya-nyála egybefolyik és láza is volt, olyan kis elesett. Gyógyszerbeadás kész horror, ma már be kellett vetnem a műanyagfecskendőt, mert a férjem nélkül egyedül nem tudtam kanállal beadni. Éjjel is volt nyüglődés persze.
És minden baktériumot elpusztít? Mert akkor tényleg elhozhatnád hozzánk
2003.11.20 20:16
Hogy viseli? Nagyon nyűgös? És te hogy bírod? Gondolom egész nap kézben szeretne lenni.Nem lehet,hogy még itthon szedte össze valahol? Írtad valamelyik nap,hogy nagyon nyügi,lehet,hogy már lappangott benne
Félek én is,nehogy Dimicit is megfertőzze valami,mert gyenge az immúnrendszere,és könnyen megbetegszik
Mondjuk ahoz képest jól viseli őket.
Kellemest a hasznossal
És még egy jó pár,most ezek jutottak eszembe hírtelen. Gergőre ragad becenév? Bár én sem szeretem,ha becézik,mert szép neve van. Más előtt én is Dominiknak hívom.
He-he-he
Apánk,még nem is tudja. Igazi rosszkisfiús feje lett. Beleültettem a fürdőkádba. A gyerek 2mm-es hajjal,nagy kék szemekkel,tiszta csokis fejjel pislogott kifelé,a habokból. Azt hittem megzabálom,olyan édes volt
Szerintem jól áll neki. Ha barna haja lenne,még cukibb lenne. De szőkén is édi
2003.11.21 12:08
Talán már kifelé megyünk a bajból, már nincs láza és éjjel is aludt. Sőt, reggel 8-ig nyomta. Este nagyon pocsékul volt szegénykém. Eddig jól viselte, mert bágyadt volt, de amit ma művel az nem kerül fel a dicsőséglistájára, sehogy nem jó, se kézben, se játék, aludni se kart...Kivagyok.
Próbáltam csokisat is, de az szétesett, ennek ellenére a párom felfalta
A hétvégén nálunk is volt fazonigazítás, anyu ollóval vágta a haját, hát, volt is ordiba
Asszem beruházunk hajvágóra.
2003.11.22 09:17
Elhiszem,hogy kivagy,én aztán megértem,milyen sz.. mikor nyűgös a gyerek
Egy ötlete adok,ha elfogadod. A (jó) gyerekorvosunk mondta,ha beteg a gyerek adjak neki almát,mert az alma összeszedi a szervezetében a bacikat,és kihajtja?. Amikor Dominiknak diétáznia kellett,is ezt javasolta,a többi mellett. Egy próbát megér! Azóza is adok neki minden nap.
Nálunk is volt.
Imádok bejárni,mert mindíg jó a hangulat,a koleganőim iszonyat jófejek,dől a hülyeség,a röhögés,és mindemelllett még pénzt is keresek
Mostanában itthon is elég sokat dolgozok,ha valaki tud rá vigyázni.Hát a vendégeim nagy része elment
De megértem őket,végül is nem várhatnak rám,ez egy ilyen szakma. Fura,mert amíg dolgoztam rengeteg vendégem volt. Reggeltől,volt,hogy késő estig dolgoztam,és minden nap mentem. De azért ne panaszkodjak,így gyes mellett nem rossz kiegészítésként. Már karácsonyra is vannak beírva
Te mit dolgoztál?
Moziba is készülünk.
2003.11.27 14:16
! A családba most is van kruppos kislány,és Dominik is örökölt valászínűleg,ha nem is asztmát(ez majd később még előjöhet nála) de allergiát igen. Tudom mondani könnyű,hogy majd kinövi,mert amikor az ember saját gyerekéről van szó,akkor mindent másnak lát. Mert ő az enyém,és miért pont ő stb..

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|