A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Na,végre.

Csiri:sejtettem,hogy nem volt olcsó,én is nézegettem ilyesmiket.
Te milyen ügyi vagy,szép!

Bari:én is megnézem már majd.Nálunk is van kenguru.Eddig bababoltban 16-18 ért láttam,hátha van olcsóbb is.

Kép
melike

Különben egész du. kint ültünk az udvaron mi is,annyira jó idő van!

Most meg vettünk dekornádat és Apa azt rakta fel az erkély korlátjára.

Kép
melike

Melike ez 11E.és volt sokféle ebben az árban
Vendég

A múltkor voltam bent,de csak 18 ezres volt,de mondta,hogy szokott lenni olcsób is.
Én ott dolgoztam 11 évvel ezelőtt. :lol:

Kép
melike

Sziasztok

Ma voltunk kicsit sétálgatni. Nagyon szép idő volt. Elmentünk a Vácrátóti botanikuskertbe.
Itt van pár sztárfotó.
Egyre nagyobb vagyok :evil: :( Kép Kép Kép Kép Kép
schopin

Ez lemaradt
KépKép
schopin

Schopin:jó képek,tényleg nagyon jó idő volt ma!

Kép
melike

nagyon jók a képek mi is szoktunk,vácrátótra járni..
Vendég

Az idő tényleg szupi volt.
A botanikuskert után kaptam a dunaparton sült halacskát, meg fagyit is.
De a jóból is megárt a sok, a lábam a duplájára dagadt. :(

Kép
schopin

Schopin: jó képeket csináltatok!

Lassan megyek tv-zni, Apa biztos uncsizik nélkülünk.

Már megvacsiztunk, és már csak a fagyi van hátra :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt, holnap jövök majd.
bszilvi25

Jó reggelt,jó reggelt!

Sehol senki?!

Kép
melike

Sziasztok!
Jó reggelt!

Én is vagyok...

Nem jövök ma sűrűn mert bibi van a géppel, nem jó a hűtése és flyton ledbja a rendszert...el kell vinni megnézetni.

Bszilvi,
én még tt tartok hogy öcséd van...apukád újranősült? Jól érzem, hogy annyira nem nagy az öröm a kistesó miatt? (INkább örülsz a 100 km-nek...nem akarok indiszkrét lenni na) Egyébként 36. hétr nem lett valami nagy súlya...

Cssiri, nagyon nőcis Zoé szobája...

Bari, ügyi vagy hogy így egy kalap alatt ilyen jó áron minden hiányzó cuccot beszereztél.

Mostmár én is lassan kipucolom a mózeskosarat, lefotózom és behaltok milyen retro :D

Pogácsám tegnap király lett...meg a muffin is...igaz én ettem belőle a legtöbbet...pedig nem kéne 8)

Na mentem mielőtt lerobban ez a vacak gép

Puszi
Dana

Kép
danaaia

[quote="danaaia"]
írta:
danaaia
Bszilvi,
én még tt tartok hogy öcséd van...apukád újranősült? Jól érzem, hogy annyira nem nagy az öröm a kistesó miatt? (INkább örülsz a 100 km-nek...nem akarok indiszkrét lenni na) Egyébként 36. hétr nem lett valami nagy súlya...

Dana! Hát sajna jól látod, annyira nem vagyok boldog.
Nem nősült meg apum újra, de esze sajnos nem sok van.
58 évesen bevállalni MÉG EGY gyereket az ő anyagi hátterükkel........
(mert van még egy 4 éves öcsém is ). A kicsi 44 cm-el született, ezt tegnap tudtam meg. Infúziót kap (gondolom a tüdejére), és csak akkor engedik ki ha eléri a 2500 grammot!

Sziasztok

megyünk Apával, majd jövök!
bszilvi25

Bari:ne csak a másik topikba írogass légyszi!

Kép
melike

Csiri - nagyon szép a szoba! Nekünk is ilyen szivacs dekorok vannak a falon.

Úgy látom a jó idő mindenkit megmozgatott, mi is kimentünk a Margit szigetre délután, kaptam egy jégkrémet is! Sétának nem volt nevezhető, inkább kidöcögtem. Este pedig megvolt a főpróbánk. Menni kellett az ügyeletre, mert nem voltam benne biztos, hogy a magzatvíz szivárog (többször is) vagy esetleg valami más. De nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, szerencsére mindent rendben találtak, viszont azóta a telefonhívásaim száma látványosan megnövekedett, aggódik a család!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka:mi történt?Sok volt a séta vagy mi volt ?

Kép
melike

Gondolom sétálni sem kellett volna, de szerintem nem volt köze hozzá. Többször volt, hogy pisilés után még bővebb folyadék jött ki (egyik ilyen még séta előtt), ilyet még nem tapasztaltam és a színe és az állaga is megzavart, ezért lett a vége ügyelet, hogy mindenki megnyugodjon, mert megijedtem, hogy esetleg kinyílt a belső méhszáj is.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Itt vagyok lányok!!!
éppen tömöm a májkrémes kiflit!!
meg a kakaót!!!
GIGI HOL VAN???
Vendég

Jó reggelt,napot!!!(osszátok,be,kinek mi... :wink: )
Mi ez a pangás itt a topikban????
szép idő van,süt a nap,viszont fúj a szél!!!! :cry:
Valaki ajánlhatna nekem valami jó kis szagsemlegesítőt....bementem ma a babaszobába és vágni lehet a gyékényszagot.... :? Nemakarom leszedni,mert tetszik(amit a falra tettem gyékény)...de azt nem akarom,hogy beleivódjon mindenbe....
:roll:
Vendég

Ez a 32.hetem...Már nagyon vártam....szerdán megyek a kötelező kórházi UH-ra,csütörtökön meg dokihoz és 3D-s Uh-ra!!!
Legalább ennek a hétnek van valami célja....és csak kevésbé unom szarrá magam,mint az elözőekben....Nem akarom magam elszólni,de olyan mintha kezdenék jobban aludni....márcsak éjfélig szenvedek látványosan és utána egyhuzamba tudok aludni 5 óra hosszát...kopp-kopp-kopp
(mondjuk csak 2 napja,de nekem ez is maga a csoda!!)
Én nem tudom Ti hogy vagytok vele,de én egyszerűen nem tudok nekikezdeni a kórházi pakknak....Na nem azért,mertmég amúgysincs meg bele sokminden és nem azért mert lusta vagyok,hanem szerintem én még a szülés elötti pillanatokban is korainak tartanám... :oops: Egyszerűen olyan hihetetlen,hogy 5 hét múlva itt lesz a kislányunk,aki eddig odabent rendezgette a belsőszerveimet... :shock:
Vendég

Csiri - Nekem az oust bevált. Én a zöldet használtam. egyébként én is gyékényt keresek, csak nem találtam jó méretet a hétvégén. Nekem a babaszoba ajtajára kell (üveges), dekorál és sötétít, már van egy a lakásban és bevált. Egyébként az illat hamar elmúlik, szellőztess sokat.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi!!!!
Illatos tisztítószermániában szenvedek...kisebb háztartásiboltot nyithatnék...de mi az az OUST??? :oops:
Vendég

Csiri - eddig én is így gondoltam, de tegnap, mikor fennállt a veszély, hogy esetleg bent tartanak, mer nem voltam olyan boldog, hogy még nincs a táskában semmi és összerakva sincs minden teljesen, szerintem inkább legyen készen minden, mert a tegnapi kapkodást nem ajánlom senkinek.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Csiri egyébként miért császároznak ilyen korán??
37 hetesen! :shock: :shock: :shock:

Sajnos szagtalanítot nem tudok ajánlani,egész nap szellőztess,de erre szerintem magadtól is rájöttél :oops:

Én is megyek szerdán dokihoz,de ultrahang nem lesz :twisted:

Alvás nekem már tökéletesen menne,ha nem a baba mozgásáz figyelgetném... :oops:
Vendég

Korházi cucc nekem meg van és ha netán bekerülök anyu összepakolja...
Vendég

Végre,hogy előkerültetek.

Nálunk is nagyon fúj a szél.

Nekem pénteken adja a dokim a beutalókat és egy hét múlva megyek UH.ra,vérvételre.

Kép
melike

Sziasztok,

Hétvégén sunyi üzemmódban voltam és csak olvasgattam, hogy ne legyen nagy a lemaradás.

Bari: ahhoz képest, hogy neked nem volt semmi cuccod, jól behoztad a lemaradást. Tetszenek a cuccok :D :D

Csiri: nelem is kell olyan névtábla az ajtóra!!!!!!!!! Hol szerezted????

Schopin: Vácrátót hozzánk is elég közelvan, de évek óta nem jártunk ott. Általában, ha elindulunk abba az irányba Gödöllőről csak a medvefarmig jutunk :shock: :shock: :shock:

Én is vásárolgattam a hétvégé:
Saját részre (kórházi cucc első részlet) :
2 cs. tena extra betét
1 cs papírzsepi
1 cs intim törlőkendő
4 db-os pihe-puha slozipapír

Babának (szintén kórházi cuccok első adag):
28 db-os newborn libero
popsitörlő

Nem valami sok, de legalább el van kezdve. Asszem ezeket a higiéniai, kozmetikai cuccokat külön táskába fogom pakolni a ruháktól. Ja és külön a babáét a sajáttól.......nem egyszerű
pironya

SZERINTEM A 32.HETI + - 1 hét ULTRAHANG AZ KÖTELEZŐ ORSZÁGOSAN...!!!
De javítsatok ki ha tévedek!!!
Bari!
Mint írtam szétvan vagdosva nagyon dúrván a hasam és azért,hogy a belső varratok ne pattanjanak szét,mert ugye az utsó hónapban hetekben nől a poci rengeteget!!!
(heti 250gramm plussz a baba sulya)
BARI!!!!
Mi az a szellőztetés??? :? :shock: :lol:
(kösz,azzal próbálkozok,de nem ér sokat egyelőre... :wink: )
Vendég

Én jól alszom,csak pisilni járok ki.

Ti még nem kaptatok magzatmozgástszámláló táblázatot?Én kaptam a védőnőtől és a 35. héttől minden nap számolni kell 10 rúgásig és jelölni az időt.

Kép
melike

Csiri mien vágásaid vannak?
Nekem 2 császár 1sérv(hasfal köldök)
Na csak azért hátha engem is megcsászározna egy kicsit elöbb :lol: :lol:

Nekem így voltak lesznek ultrahangok
8-9hét,12hét,18hét,28hét,35-36 hét
Vendég

Melike és mennyi idő alatt kell rúgnia 10 et??
Mert az enyém van hogy 5 óra alatt rúg anyit van,hogy 5 perc alatt...
Asszem akkor minden másnap a koriba fogunk rohanni... :twisted:
Régen semmi ilyen táblázat nem volt HÁL ISTENNEK
Vendég

Helló Pironya!!!
Miskolcon vettük a névtáblát,de van minden nagyobb tapétaboltban...(a díszcsíkhoz voltak ilyen kiegészítők...)
figurától függően változott az ár,de max 2000 ft volt a legdrágább is...)
Az aukciókkal mizujs????
akkor Te már megvettél pár dolgot!!!!
Szeretek képeket nézegetni,de a mostani szerzeményeidről elnézem ha nem raksz fel :wink:
2 cs. tena extra betét
1 cs papírzsepi
1 cs intim törlőkendő
4 db-os pihe-puha slozipapír
:
VISZONT!ELÖTTE ÉS MOST KÉPEK JÖHETNEK...
Vendég

bari:ne parázz!Érdekes,úgy van írva,hogy 17 órától kell figyelni fekve és 23 óráig kell,hogy meglegyen a 10.

Kép
melike

BARI!
Én nem akarnám,hogy hamarabb kivegyék,de ez van...Szeretném hamár egy 3 kiló feletti jó husi kis bébink születhetne....a lányok kicsik voltak....2,70 és 2,90 kilók...
a 2 császárom köldöktől lefelé van,kb 20 cm és nagyon csúnyán gyógyult...illetve 2 laporoszkópos epeműtét,plusz egy vágásos epeműtétszintén 20 cm,szintén csúnya.... :oops: :cry:
Vendég

Azt írja,ha addig nem rúg 10et másnap kórház és vizsgálat.Ami már azért érthető.

Kép
melike

de remélem azért 23 óráig nem kell feküdni????? :lol: :lol: :lol:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:55-kor.
pironya

Csiri!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1208763018.5063.jpg[/img] [/img]

Manka

Kép

Kép
mankabi

Ezen én is gondolkodtam. :lol: Mert elméletileg ha nem rúg addig 10et akkor igen.De ez kivitelezhetetlen.Főleg ha van már egy másik gyereked is.

Kép
melike

Annak idején nem kellett ilyen magzatmozgásos táblit tölteni....nekem meg sem kockáztattak ilyet adni....ugyse tölteném....szerintem csak a kismamikat idegesíti,ha nem érzi a kellő mozgást...(ugye Bari? :wink: )
szerintem az olyan felesleges,mint minden szoptatás után lemérni és felírni,hogy mennyit szopizott a bébi!!!!
:shock:
Ez az én véleményem,bocs ha valaki máshogy gondolja,senkit nem szeretnék megbántani!!!)
Vendég

Én most úgy gondolom,hogy ezzel nem lesz problémám.Figyeltem tegnap 17től,5 perc alatt rúgott 10et.Persze ez nem mindig van így.

Kép
melike

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:56-kor.
pironya

Nekem sem mondta még senki,hogy töltött ki ilyet,de szüléskor vinni kell magammal.Én nem merem nem tölteni. :oops:

Kép
melike

Pironya!
Elöttem a kép a postásról.... :shock: :lol:
Mankabi!!!
Köszi a fotót,de hiába tettem fel nagyim 30 dioptriás szemüvegét,nem bírom elolvasni,hogy EZ MI???? :oops:
Szagsemlegesítő????(kikövetkeztettem...)
Vendég

Csiri én sem fogom töltögetni..
Nagyjából érzem,hogy minden órában jelentkezzen be és kész...
Vendég

hol van itt fotó????????????????????????
Vendég

Lehet,hogy nem is kaptok.
De ha nem is fekszetek le,mi bajotok lesz ha beraktok egy x-et,hogy mozgott?

Kép
melike

MELIKE!
Ezt sem értem!!!!Minek a szüléshez vinni,hogy mennyit rugott odabent??????Akkor már az lesz a lényeg,hogy jöjjön ki és idekint rugdosson jó sokat....nem???? :shock:
Ezt nem neked célzom,mert tudom,hogy első bébi,hanem annak aki ezt kitalálta... :evil:
Vendég

Csiri - szagsemlegesítő, szerintem mindenhol lehet kapni, még pici boltokban is láttam, Johnson termék, egy időben nagyon reklámozták.

Magzatmozgást nem számolok, táblit még nem kaptam. Eldőlt, hogy mérleget sem veszek, a védőnő szerint nem szükséges, hallgatok rá.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Passz.Én jól viselkedem és szótfogadok védőnőnek,doktornőnek.Azért majd megkérdezem,ha már feljött a kérdés.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?