A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Melike nem az a baj, hanem ha véletlen alszik csóri és nincs meg a tíz én mint paramami kapok egy jó kis infarktust!!!
Vendég

A védőnő tuti ad majd rá valami könyvből bemagolt választ!!! :lol:
Ja és jövő héten lenne az ujabb cukorterheléses....bööööööööööööööhhhh!!!!
MANKABI!!!!
KÖSZI,megnézem!
Vendég

Pont ezt mondta a védőnőm,hogy ő így járt.Be kellett menni a kórházba és csak aludt a bébi.De biztos,ami biztos.

Kép
melike

Jaj a legjobbat nem is írom!!!!
Délután feljönnek anyósék felköszönteni......... :twisted:
Mindezt úgy,hogy a párom dolgozik ismét estig,úgyhogy egyes egyedül nekem kell szórakoztatnom Öket,nem lesz menekülés.... :twisted: :twisted: :twisted: :roll:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:52-kor.
pironya

Lányok esküszöm semmi negatívat ezentúl de a mozgás témához had tegyek egy szomorú végszót.....
Egy éve a barinőm 37 hetes terhes volt tökéletesen érezte a magzatmozgást még este is és sajnos reggelre a baba nyakára tekeredett a zsinór,még nem volt ideje észrevenni,hogy nem mozog mert koriba volt és a ctg sajnos nem találta a szívhangot,az orvos azt mondta neki egy ilyen balesethez elég 3 perc!!!!
Szóval sajnos akit baj akar érni azt fog is!!!!!
Akit nem az meg cigizhet,emelgethet ihat drogozhat és akor sem lesz baja!!!
Fatalizmus ennyi az egész!!
Vendég

Nekem megvan Gigi száma de nem merem felhívni
Megteszitek ???
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:52-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:53-kor.
pironya

Most csak hívni tudnám mert nincs a kártyámon pénz...és csak a háziról tudnám hívni
Vendég

bari:ez így igaz!

Kép
melike

Na írsz vagy írjak én?

Kép
melike

Írjál melike:lécci mert én csak hívni tudnám..
És kérjük a beszámolót!!
Vendég

Sziasztok csajok!

VISSZATÉRTEM!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Kész a tervezett 2 szoba festése,ma elkezdem mosni Áron babám ruháit!
Szép lassan csinálok pár dolgot amit erőm enged!
Fotót sajna még nemtudok hozni mert még a számítógép is romokban van,azért van még mit csinálnunk!

Bari! Ez nagyon szomorú történet! Én is tudnék mesélni,de ugye mindig csak a rossz dolgokat hallja meg az ember,mert AZ A HÍR!!!!
Az nem,hogy hány egészséges baba született!
Na de majd 50-60 nap múlva..............
Mi lesz itt!
Úgy várom már!

Csiri! Nagyon jó dolgokat vettél,nagyon szép a szoba!

Megyek próbálok haladni,mert minden szegény Apára vár mivel én tiltáson vagyok! :cry:
Próbálom mostmár követni az eseményeket!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Szia IBM!
örülök,hogy minden rendben!!!!És tényleg csak apránként csinálj mindent,úgyis időben készleszetek!!!
Ésmajd fotózz,ha jó lesz a gép... :wink:
Vendég

bocsi de úgy imádom a kocsinak azokat a nagy 30cm étmérőjű kerekeit,hogy muszály dobnom még egy képet!!! Kép
Vendég

BARI!
Dobáld nyugodtan a képeket,tudod,hogy Én szeretem nézegetni.... és szerintem a többiek is....ugye????:wink:

Ugye milyen jó érzés amikor megvan?Nem tudsz vele betelni....nekem is így van minden eggyes darabbal amit a babának veszek,veszünk... :oops:
Vendég

Nekem is így van!
Én is szeretek képeket nézegetni.
Irtam Giginek,várom a választ.Eddig semmi.

Kép
melike

Én arra érzek most késztetést,hogy a kisruhákat újra átnézegessem,gyönyörködjek bennük.... :oops:
de olyan szépen bevannak méret szerint hajtogatni,hogy sajnálom kiszedni a szekrényből.... :roll:
Pedig arra kellene késztetésnek lennem,hogy elővegyem a porszívót,meg a feltörlőt.... :?
Vendég

Na jól megszívtam!!!
Bementem a babaszobába,hogy megszagolgassam kiment-e már a gyékényszag....Hát nem!!!!!!!!SÖÖÖÖÖÖT!!!!!!!!!!!!!!!
Az ablak alatt szurkozzák a feljárót,tehát most a gyékényszag keveredik a szurokszaggal is.... :evil:
Vendég

Irt Gigi!
Jól vagyunk.Sok a dolog.
Ennyi.

Kép
melike

Kezdek bedepisedni.Semmi dolgom,unatkozok!
Szerintem lassan eszek és elmegyek boltba,sétálok egy nagyot.
Anyum 2ig dolgozik,csak utána talizunk.Addig megőrülök. :cry:

Kép
melike

Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én már nem tudok menni.
a medence tágulásos fájdalom kezd néha elviselhetetlen lenni.
Holnap megyek védőnőhöz,meg utolsó vérvételre.

B.Szilvi
Mi volt a dokinál????
Minden oké???
Vendég

Melike!
De jo neked,hogy te még tudsz sétálgatni!
Én sajna már nem nagyon!
Tiszta dagadt a lábam! :shock:
Nem gondoltam hogy ennyire kicsinál a terhesség!
Te akartál esküvői képeket nézegetni!
Nekem iwiwen van fennt,de nem tudom hogy be vagyunk-e jelölve egymásnak!?
Asszem igen.
Vendég

Moni:lehet én vagyok a hülye,de szerintem nem.

Szerencsére még nem dagadok és egy kis séta jól esik.

Kép
melike

akko bocsi!
Jo sétát! :D
Vendég

De kéne!
Irdd meg a neved!

Kép
melike

Karácsony Mónika
Vendég

Jelöltelek Moni.
Csak egy esküvős kép van,de azon nagyon szépek vagytok!
Te milyen fiatal vagy. :wink:

Kép
melike

Mi ez a pangás?
Kiporszívóztam és feltöröltem.... :!:
most nekem sincs dolgom!!! :?

Móni!!!
:shock: :shock: :shock:
35.HÉT!!!!!!!!!!!!!!!MINDJÁRT TALIZOL A BABÁDDAL!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Oké Melike!
Jelöllek vissza!
Köszi!

Igen Csiri!
35.hét!
BE VAGYOK TOOOOJVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Móni de jó neked már nem lehet koraszülötted!!!

Azért néha 2 percet szánhatna Gigi arra,hogy írjon :(

Lábam nekem is elkezdett dagadni..elég rendesen :x
Vendég

Bárány!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Én nem akartam írni,de én is annyira parázok,hogyha lehetne,most elaludnék és arra szeretnék ébredni,hogy a cseppem ott van a kezembe,mindene megvan és teljesen egészséges!!!!
(persze ez így is lesz...!!!)
Az,hogy ku..ára fáj a sebem már nem érdekelne.... :lol:
Vendég

Szerdán ha megyek be a kórházba,szétnézek a városba hálóing és köntös témában....meg 1-2 asszonybugyi sem ártana... :?
Kérdés!!!!
Szerintetek ha valami laza pizsit vennék azt hordhatnám???? :?:
A pizsivel jobban kiegyeznék mint a hálóinggel... :!: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk! Milyen sokat írtatok ezalatt a pár óra alatt.

Melike: megválaszolták a kérdésem!!! Nem is kapok majd annyira rosszul...

Manka: Mi ilyen illatosítót szoktunk venni a szobába. Eszméletlen jó illata van. DM-ben is lehet kapni. Megszégyenít 1-2 parfümö is. Ezt nagyon komolyan mondom!!!!

Móni: köszi, hogy kérdezed. Minden rendben van a kicsinkkel.
Ma megyek a háziorvoshoz, aki szépen kiír!!! :D :D :D :D :D :D

Gigiékkel örülök, hogy minden rendben, de tényleg szánhatna néha 1-2 percet arra, hogy ír nekünk......

és a kép: Kép
bszilvi25

Móni - már én sem bírok sétálgatni, de nagyon ritkán elmegyünk és akkor is csak vonszolom magam.

Lábgondok - nekem estére nagyon megfájdul a bokám és a talpam, szerintem kicsit dagad is. Gondolom a súly miatt. kérdeztem már korábban, de nem nagyon reagáltatok, nektek nincs cipőgondotok? én már csak az edzőcipőt tudom felhúzni, ezért vennem kellett egy farmert hozzá, hogy ki tudjak menni a lakásból.

Csiri
- pizsit én már régóta nem viselek el magamon, pedig nem volt korábban egy hálóingem sem. Nézd meg a gumírozást, nehogy bántsa a sebedet.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka!
Én is olyanra gondoltam,ami kicsit csípő és passzés a teteje,nem gumis...
ugye engem most elöször keresztbe vágnak...megmondja nekem valaki,hogy hová esik az a vágás,mennyire van fent vagy lent????Nem tudom,hogy lehetne behatárolni.... :oops:
Vendég

Mankabi!
Nekem egyetlen egy cípőbe se megy bele a lábam!
Én már papucsban flangálok kint de már abba se nagyon megy bele!
Nekem az a bajom hogy hiába pihentetem a lábam még reggelre sem lesz kisebb,tehát állandóan dagadt!
De csak a lábfejem és a bokám!
Azt mondta a doki,amint megszülök elmúlik!!!
Hát az már jo lenne! :shock: :lol:
Vendég

CSiri nekem mindkét császárom lent van..ha valaki meghagyná úgy a szőrt ahogy isten teremtette akkor épphogy látszana tehet minimálissal fölötte lenne,de abszolult a bugyi alatt(csipő fazonú bugyira gondolok)
Vendég

És az enyém 10cm és nagyon szép...mind a kettő..és majdnem fedik egymást
Vendég

Szilvi!
Az illatosítókon,már túl vagyok,nekünk is iylen van,csak zöldbe és lilába...de áthatolt rajta a szag.... :?
Most ott tartok,hogy nyitva az ablak,a függönyt már újra kell csipeszelnem,mert annyira fújja a szél és ezmellett beraktam az itthon fellelhető összes illóolajos párologtatót....mind telenyomtam fahéjjas olajjal és nagyüzembe végzik a dolgukat!!!
És semmi!!!!Mostmár kb 10 féle szag terjeng a szobába....úgyhogy szerintem marad az ,hogy meg kell válnom a legújabb kreációmtól... :? :cry:
Vendég

Bari!
Köszi!
Annyira hihetetlen,hogy 10 centis vágáson kifér a baba feje,meg a válla,meg úgy alapból mindene.... :shock:
Nektek nem???
Vendég

VALAKI mondta nemrég,hogy a szeméremcsonttól a méh fundusáig(teteéjig)mért távolság annyi centi ahány hetes terhes vagyok !!
Na megmértem:kár,hogy ez egy hülyeség :twisted:
De jó lenne ha igaz lenne akkor40 hetes lennék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol:
Vendég

Csiri azért fér ki mert 4 kampóval húzzák 4 felé :lol:
Vendég

csiri az a hasi vágás milyen ...hány cm?
Vendég

Eyi írta ezt, azt hiszem
bszilvi25

Aludtam kaja után egy órácskát.Olyan jó volt!
Úgyhogy a séta még most következik. :lol:

Kép
melike

sziasztok!
MÁr nem is tudom hány órája olvasgatok vissza, pedig csak csüt.től nem voltam

bari-igen én írtam, a dokim és a védőnőm is mondta, s nekem annyi is.

bszilvi, heni, csiri, mia, shopin-szépek a pocik!!

szilvi nekem minden héten 5 vagy 6 napig egyedül kell aludnom, s bizony nálam is gyakrabban eltörik a mécses, mint terhesség előtt, főleg mikor vasárnap este indul útnak, meg egyébként is folyton rettegek, állandóan úton van. Gratu az öcsikéhez!

mia- nem irigyellek a családi kavarások miatt
Nekem is kijutott a gyomoridegekből, sok hülye új törvényt hoztak be építkezéssel kapcsolatban, de most már hál isten kezd kitisztulni a kép, s talán két hét múlva elkezdhetjük.De egész hétvégén tiszta ideg voltam, s keményedtem mint állat.

meli, csiri-szépek a babasarkok
csiri te egy művész vagy..én ilyen fali dekorokat 4000 körül láttam a dr. padlóban, igaz abban négy volt.

Annyit csuklik a kicsikém, minden nap, van hogy 2szer is. HA CSUKLIK A BABA, A RÁNGATÓZÁS INKÁBB A FEJÉHEZ ESIK KÖZELEBB, UGYE? AKI BIZTIRE TUDJA HOGY FEKSZIK A CSÜNTIJE, AZ MEGÍRHATNÁ.
MERT akkor kezdek reménykedni, hogy elkezdett megfordulni, bár van hogy a hasam egyik, van hogy másik felén rúg

Kép
Kép
eyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?