A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kira, az nagyon jó! :lol: :lol: Megfelelő mennyiségű és minőségű petesejt kell hozzá. Pl. ha valakinek 4 petesejtet szívtak le, akkor nem is próbálkoznak ezzel a megoldással.

Kép

KépKép
anett_1

Edóra!
Együtt érzek veled, sajnálom... :cry:
witch26
Budapest X. kerület

Adriiiii!!

Nagyon drukkolok holnapra!!!! Sikerülnie kell! Sokat gondolok majd rád, és gyere minél hamarabb a hírrel!!!

Edóra
Én még reménykedek, hátha kapaszkodik még a babó!!! Szegénykém! Képzelem, min mentél át az utóbbi napokban! De miért nem néztek HCG-t? És kaptál Utrot vagy Progi szurit? Vigyázz magadra!

Keri
Nekem mindig Merional volt, nem kérdezett a doki semmit, ezt írta fel. A többire már válaszoltak a lányok. Én már többször leírtam itt, hogy régen elájultam a vérvételnél, oltásnál. A tűt a tévében se bírtam nézni. Most meg..... Szóval hozzászoksz!

Baby
???????????????

Gabi, Zsókuci
Milyen volt a tali???? Képeket kérek!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Rony
Üdv így utólag is!!!

LÁnyok!
Aki már csináltatott pajzsmirigyet, a Thyreoglobulint nézték nektek? Még nem a MÁV kórházas vizsgálaton voltam, csak egy nagy vérképen, ahol mindenfélét néztek, amit az a labor tudott, és ez baromi alacsony lett. Meg az összfehérje, lipáz, albumin nem tökéletes. Ehhez ért valaki??

Lassan beiratkozhatnánk az orvosira! Nem??? :lol: :lol: Itt bújom az orvosi tanulmányokat, persze nem sokat értek belőlük. Férjem már mondta is, hogy milyen sikerünk lenne, mert tudnánk, hogy mire vágyna a beteg.

Witch
Sajnálom, hogy meóznod kellett. :(

gil

Gil!

Egy könyvelő élete ilyen, de nem panaszkodom, mióta saját könyvelő irodám van, és itthon dolgozok, nem nagyon kelek korán, és magam osztom be az időm. Néha kibírható a hétvégi meló is, és ugye van hogy hétvégén dolgozok, de hétkozben viszont pihis napok is vannak :).
Amúgy, én is azon filóztam hogy beiratkozok az orvosira :lol:
Komolyan, amennyi bajom van, lassan magamat gyógyítom :)
witch26
Budapest X. kerület

Köszi mindenkinek, jól esik a bátorító szó. Nem hinném, hogy egy ekkorka pötty még kapaszkodna ebben az esetben. Utrot változatlanul használom, hisz az inszem óta az alap. Mást nem kaptam, minek. A nőgyógyászom, aki amúgy nagyon kedves, jó orvos azt magyarázta, hogy nagyon sok nővel fordult elő a "régi világban" is, hogy éppen akartak volna orvoshoz menni, vagy egy tesztet venni, hogy nicsak, nem jött még meg, aztán megjött és ment tovább a világ a maga útján. Senkinek eszébe sem jutott, hogy ez egy aprócska várandósság volt.
Azzal, hogy ennyire korán tudatában vagyunk az áldott állapotunknak, nem jelenti azt, hogy nem egy törékenyke valamiről van szó, aki vagy marad vagy megy. Valahogy így próbálom magamat nyugtatni, hiszen tudtuk, hogy nem szabad még rendkívül beleélni magunkat, de persze babákat láttam mindenütt, vettünk pár könyvet nagy örömünkben, és még egy kis cipőt is :oops:
Azért majd megírom, hogy mit mond holnap Zeke dr. És köszi!!!
edóra

edóra

Nagyon sajnálom :cry:

Kép
noki&potyi

Adri, Baby

Nagyon nagy drukk nektek !
:lol:

Kép
noki&potyi

Noki!
Miért vagy még otthon????? Nehogy ne menj el, mert kikapsz!!!
kira76

Sziasztok!

Edóra!

Borzasztóan sajnálom! Valóban egy spontán terhesség esetén talán nem is veszi észre valaki ha ilyen megtörténik, de hát mi akik annyira várjuk és kűzdünk egy babáért... nehéz erre bármit is mondani... :( :( :(

deri
deri

Sziasztok!

Hétvégén kétszer álltam neki írni, mindkétszer megírtam a jó hosszú levelet, és mindkétszer kikapcsolt a gépem :( így ma írok nektek a munkahelyemről, mert itt legalább jó a gép :)

Edóra,
Nagyon sajnálom, és remélem, hogy hamar helyrejössz majd a következő próbálkozáshoz. Sajnos erre biztató szavakat sem tudok nagyon mondani:(
Majd írd meg, hogy mi lett és remélem, hogy nem kell semmilyen beavatkozás.

Törpe,
Benneteket is nagyon sajnállak! Igaz nem nagyon ismerjük egymást, de kérlek, hogy ne tűnj el és néha jelentkezz! Pihenjetek sokat!

Zsókuci,
Remélem, hogy jól vagy és nagyon jó lesz az új munkahelyed! Nekem hiányozni fogsz innen bentről, de mindenképpen tartjuk a kapcsolatot! EGy nagy kalappal a 24-ére! Majd jelentkezz! Hívlak én is! Puszi

Deri,
A Gonal-t miért kell a MErionnallal együtt? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de valahol biztos, hogy lemaradtam :(

Kíra,

Neked nagy-nagy gratula! Nagyon jó eredményeid vannak! Hihetetlen! Szerdára egy nagy kalappal és utána vigyázz nagyon magadra! Meglásd, lassan TE is babós leszel :) NAgyon sok drukk! :)

Noki,
Majd írj, hogy mi volt ma :) Szorítok érted is!

Adri,
Neked is szorítok, remélem, hogy nagyon jó hírrel térsz vissza! ÍRj, ahogy tudsz! :)

Smile,
Neked hogy ment a mai nap? MEnnyit tudtak leszívni? Majd írj!

Vucuska,
Mi volt ma a BMC-be?

Vic,
Hogy-hogy csak most derült fény rá, hogy kanyar van a méhnyaknál? Ez érdekes, akkor lehet, hogy az előzőek ezért nem sikerültek?

Rony,
Anélkül, hogy nem lennél lelkes nem is sikerülhet! A + hozzáállás nagyon fontos! Szerintem nagyon sokan, ha nem így gondolkodnánk, már rég feladtuk volna! Kitartás kell nagyon sok kitartás!

Kery,
Kitartást az első inszemhez, majd figyeld meg, hogy elrepül az idő :) és majd az eredményre kell várni 17 napot, ami végig izgulással fog eltelni :)

Baby,
Remélem, hogy TE is jó hírekkel jössz vissza, majd írj! Drukk :)

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok!

Edóra!

Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Nem sikerült a 6. inszem sem, így most 1 hónap pihi, aztán jöhet a lombik. Jól vettem ki, hogy lombik előtt csinálnak tenyésztést? Akkor hívjam már most fel a dokit, és küldjem be a férjemet vizsgálatra? Sajnos nála már 2x is találtak bacikat, és nem szeretném, ha későn derülne ki, mert akkor már nincs idő a 3 hét antibiotikumos kezelésre.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone,
Sajnálom :( de hajrá lombik. Nokiból kifolyólag inkább kérdezz rá a dokinál, nehogy Ti is lekéssétek a tenyésztés miatt. Biztos, ami biztos alapon.
és így mikor is kezditek?
tubikriszta

Sziasztok!
Megjártam a BMC-t.
Szerencsére 7-re már ott voltam és 9-re már végeztem is. Viszont mikor jöttem ki az úttestig állt a sor. :shock:
A doki szavaival élve: gyönyörű a mnyh -13 mm-, gyönyörű tüszőim vannak. Bal oldalon egy tizenvalahanyas, de jobb oldalon van 4 25,22,20,19.
Beavatkozás szerdán lesz.
Utolsó inszem az már tuti.

Kép
vucuska

Edóra,
reggel olvastam az üzeneted és azóta most szedtem össze a bátorságom,hogy írjak.
Nagyjából egyszerre tudtuk meg,hogy csoda történt és azóta nem telik el nap,hogy ne gondolnék arra,hogy csak minden rendben legyen mindannyiunkkal.Velem még sosem történt ilyen és tele vagyok kétségekkel.(sajnos :cry: )
Vártam,hogy mész ma...
Öszintén sajnálom,de van bennem egy pici remény azért,hogy rendben lesz!Az a pici pötty meg csak kapaszkodjon!!!Az a dolga!
De a legfontosabb,hogy veled minden rendben legyen.Szorítok!

Orsi
orsiborsi

Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D 221-es a HCG-m!!!!! Ez a doki szerint akár 2 baba is lehet!Annyira boldog vagyok, el sem hiszem!Képzeljétek éjszaka azt álmodtam, hogy Zeke dokibácsi közölte velem a jó hírt! És tessék! :D Jövő kedd uh és akkor kiderül hányan is vannak!Köszönöm a drukkokat Mindenkinek!!Súlyos endometriózissal is sikerülhet!!!
adri1983

Adri,
Óriási gratula Neked!
Pihenj sokat és vigyázz magadra!
:D :D :D

Orsi
orsiborsi

Adri!
Szuper!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!! Nagyon örülök! De jó! Egyre több lányzónak sikerül! Fantasztikus!!!!! Nagyon vigyázz magadra!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kira76

Sziasztok!

Nemone, sajnálom... :(

Tubikriszta!

Ez az első stimulációm , nem tudom másoknál ez hogy megy,nem tudom miért kell a Gonal és Merional együtt, de gondolom azért mert igen rosszak az esélyeim még a lombikra is mert már nagyon-nagyon kevés tüszőm van (a csütörtöki ultrahangon mindössze 4 darabka volt jobb oldalon, bal oldalon meg semmi!!!), ezért amennyire lehet turbózni kell a stimut, muszáj lenne eredménnyel járni, mert ha ez nem hoz eredményt, csak petesejt donor segíthet... :( :( :(

deri
deri

Adri!

Hatalmas nagy gratula és vigyázz magatokra!!! :D :D :D

deri
deri

Adri
GRATULÁLOK!!! :lol: :lol: Vigyázz magatokra! :wink:

Nemone
Sajnálom, hogy nem jött össze az uccsó inszem, de meglátod, az első lombik sikerülni fog. :wink:
bessy76

Bessy,
hogy vagytok?
Neked milyen tüneteid vannak?Érzel valamit?

Orsi
orsiborsi

Szia Orsi

Köszi kérdésed, jól vagyok. Csütörtök óta sajnos barnázgatok.(nem tudom, mitől lehet) A cickóim a stimu óta érzékenyek. Más tünetem nincs. Szombaton és ma csináltam tesztet, és szép pozitív. Már nagyon várom a szerdát, hogy mit fognak látni.
Neked vannak tüneteid?
bessy76

Kira!
Én is szerdán megyek inszemre. Akkor lehet hogy talizunk!

Edóra!
Nagyon sajnálom. Átérzem hogy most min mehetsz keresztül. Nekem is volt egy hasonló hónapom.
De! Legalább már valami beindult.
Azért még drukkolok amíg a doki nem mond konkrétumot!

Nemone!
Sajnálom!
Hajrá lombik!
Ennek sikerülnie kell!

Adri!
Nagyon gratulálok!
Vigyázz magatokra!

Kép
vucuska

Bessy,

Ezek jó hírek.Örülök neki,hogy jól vagy és szerintem a barnázgatás nem gond.Hallottam rengeteg esetben velejárója az első időszaknak,de nem szabad miatta izgulnod.
Nálam sincs sem rosszullét,sem hányinger,csak extra érzékeny cickók!Alig tudok aludni tőlük,háton pedig sosem ment a dolog.
Néha érzem a hasam,meg nem úgy futok haza munkából,mint a zerge,hanem a párom húz maga után.
Tesztet hetente csinálok,amikor már agyon izgulom magam,hogy tuti nincs meg és akkor pár napig jobb a kedvem.
Én csak csütörtökön megyek és az még egy örökkévalóságnak tűnik.
Hármat kell aludnom!
Remélem jó híreket kapunk,jó helyen vannak és nyugodtabb hónapok jönnek.
Szorítok neked is nagyon.

Orsi
:? :? :?
orsiborsi

Sziasztok!

Adri, :lol: :lol: :lol: Gratulálok!!! Annyira tudtam... biztos voltam benne, hogy sikerül! Wááááá.... és gyönyörű a HCG-d! :wink: Vigyázz magatokra!

Nemone, nagyon sajnálom! :cry:
Kérdezd meg az orvostól, nehogy kicsússzatok az időből!

Baby :?: :?: :?:

Kép

KépKép
anett_1

Adri!

Én is gratulálok, és nagyon örülök! Bocs, hogy tök ismeretlenül írok, de nagyon rég olvaslak titeket, és nagyon sokat gondoltam rád ebben a két hétben. Amikor olvastam, hogy sikerült, könnyes lett a szemem örömömben. Nagyon sajnáltalak, amikor olyan szomorú voltál a két petike miatt, és most még az is lehet, hogy mindkettőből baba lett! :)
Én is a BMC-be járok, a Szűcshöz, és nekem szerdán lesz az eredményhirdetésem. Első lombik, előtte volt 6 sikertelen inszem.
Most egyébként eléggé magam alatt vagyok, mert épp attól félek, hogy nem sikerült. De ez eléggé hullámzó, biztos mindenki így van vele, aki eredményhirdetésre vár, néha teljesen beleélem magam, hogy babát várok, néha meg nem tudom elképzelni, hogy velem is megtörténhet végre. Éjjel-nappal azt figyelem, hogy mennyire feszülnek a melleim (persze tudom, hogy ez nem jó, de nehéz nem így tenni), és mivel ma sokkal kevésbé, mint eddig, hát, elég lehangolt is vagyok..
De azért tudom, hogy előbb-utóbb sikerül, mint ahogy itt mindenkinek, és akkor fog végül jönni a baba, amikor éppen itt lesz az ideje.

bikmakk
bikmakk

Sziasztok Lányok!!!!

Adri!!!
Nagyon örülök!!!!! Vigyázzatok Magatokra és pihenj sokat! :D

Ma megjártam a BMC-t. Szerencsére elmúlt a cystam, igy megkaptam a szurikat. 28-án megyek vissza UH-ra. Nagyon sokan voltak, igaz én már korán ott voltam, de mire jöttem hazafele már a parkolónál állt a sor vége.

Tubikriszta!
Köszi a biztatást, már most nagyon izgulok hogy mi lesz, pedig még a 17 napos várakozási időm el sem kezdődött. :D
Vendég

Vucuska!
Te már láttál engem, úgyhogy megismersz ha látsz, ugye? Szólj ám! Most is nagyon fogok izgulni! :? Sőt lehet, hogy egyedül leszek, még a férjem sem jön nyugtatónak. :( Drukkolok az inszemhez!!!!!
Bikmakk!
Ez most akkor tök izgi! Remélem sikerül! 6 inszem után megérdemelnéd, hogy ez most bejöjjön. :)
Nemone!
Meglásd a lombik sikerülni fog! :) Sajnálom, hogy Te is így végigszenvedted a 6 inszemet sikertelenül. :( Nekem nem kellett megcsináltatni ezt a tenyésztést, pedíg lejárt a 3 hónap. De nekem nagyon hirtelen jött ez a lombik, úgyhogy ez nem mérvadó! Kérdezd meg mindenképpen...
kira76

Kira!
Ha látlak majd odamegyek hozzád!
Mindent bele szerdán! :wink:

Bikmakk!
Remélem sikerült neked a lombik! Akkora erőt adna nekem is hogy 6 sikertelen inszem után jöhet a sikeres lombik.
Jelentkezz mindenképpen!!!

Kery!
Drukk neked!

Kép
vucuska

Adri!!
GRATULÁLOK

Látod, mondtam, hogy kettő is elég!!! Nagyon ikergyanús! Vigyázz magadra!!
Mit éreztél az utóbbi napokban? Volt bármilyen tünet?

Nemone
Nagyon sajnálom!! Együttérzek veled! :cry: :cry: :cry: :cry:

Baby???????

Edóra??????

gil

Sziasztok!

Megvolt az 5dik inszem is....
Nagyon sokan voltak és 10-15:30ig voltam bent a BMC-ba :shock:
Minden rendben ment csak lassan
Eszméletlen fáradt vagyok :roll:

Adri
Gratulálok !
:lol: :lol: :lol:

Nemone
Nagyon sajnálom, de hidd el,hogy a lombik sikerül majd!
A Páromnak ma adott a doki beutalót és csütörtökre kaptunk időpontot tenyésztésre!
Mindenképpen csináltassátok meg,nehogy úgy járjatok mint Mi!

Bikbakk

Üdv Néked!
És drukkollok nagyon,hogy pozitív legen az eredményed!

Kery
Örülök,hogy jó híreket kaptál!
Drukk Neked is nagyon!

Kép
noki&potyi

Adri!

GRATULA, annyira örülök, nekem sajnos nem sikerült elsőre (nekem is IV. stádiumú az endóm), de erőt adsz :)
Remélem minden rendben leszk, és minkét babó ott van :)
Vigyi magadra, és sok puszi :)[/b]
witch26
Budapest X. kerület

Adri,
Nagyon-nagy gratula neked! :D Annyira jó ilyen híreket olvasni itt :)

Orsi,
Te hogy vagy? Minden rendben?

Puszi
Kriszta
tubikriszta

Adri!

hatalmas gratula neked! Látod, mondtam én, hogy a görcsölés jót jelent és hogy endoval is megy a dolog!
Most azért pihenj sokat!

Kép
Kép
pannati

Lányok! :D
Köszönöm mindenkinek!!!!!!!!

Bikmakk! :)
Ne keseredj el, nekem például szinte egyáltalán nem feszültek/feszülnek a melleim!
Viszont émelygésem az van rendesen reggeltől. :oops:
Előtte én sem éreztem semmit, pedig nagyon kutattam a tüneteket! :D
Szorítok érted is, ahogy Te is tetted értem!
adri1983

vucuska, kery: Én is ott voltam már jó korán (1/2 7 előtt). Miben voltatok? Biztos láttuk egymást. Én zöld blúzban és fekete nadrágban. A táskám meg piros és fekete kicsi hátizsák (állítólag olyan katicás kinézetem van benne :D ). Szemüveges vagyok és barna, félhosszú hajú.

adri1983: Gratulálok!!! Hányadik napon nézték?

nemone: Sajnálom, de a lombikra azt szokták mondani, hogy nagyobb arányban sikeres. A másik fórumon, ahová írni szoktam az egyik csajnak nem sikerültek az inszemek, viszont a lombik elsőre! Már meg is szült azóta.

Rólam: Én is elég hamar megjártam a BMC-t ma. Megvolt a vérvétel és utána mennem kellett Wiegandt dokihoz. Megtekintett uh-val (megnézésnek nem nevezném olxan gyors volt, de a cisztáim rögtön rávigyorogtak :)) és levette a cytológiát. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: Mivel elég jók lettek a 3. napi hormonjaim ( még sosem voltak ilyen jók, mióta nézegetjük) és szúrkált is az oldalam, ezért aggódom, hogy mi van ha már terhes vagyok. Nem mehet el a baba a cytológia-vételtől? Mert egy kicsit kellemetlenebb volt, mint máshol és utána vérezgettem is egy pár cseppet. Nem volt sok, de még délután is jött. Szóval a doki csak annnyit mondott, hogy mehetünk 1. inszemre (persze ha nem vagyok babás). A ciklusom 1-2 napja körül kell mennem. Ekkor írja meg a recepteket? Mennyire számítsak szerintetek? Ft-ban persze :? ...aggódom emiatt egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Vucuska, Noki!
Köszönöm a drukkokat!!!! Nagyon szorítok Nektek!!!!

Vicky79!
Én kb. 6 óra után pár percel voltam ott a Párommal, másodikok voltunk a sorban. Valószínű hogy tudom ki vagy, a radiátornál álltál kb. 5. vagy 6.-nak. Én farmernadrágban és farmerkabátban voltam. Fent a rendelő elött meg a tv-vel szemben ültem. Igy tudod, hogy ki vagyok?????
Vendég

kery: Igen azt hiszem, rövid sötétbarna hajad van csíkokkal ugye? Örülök, hogy beazonosítottalak. :D Igen én voltam a sarokban.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky79!!!!

Igen én vagyok az!!!!!! Legközelebb gyere oda hozzám, ha megint egy időben megyünk. A ciklusod 2. vagy 3. napján kell menni UH-ra és ha minden rendben akkor kapod meg a szurikat. Nekem most Merional t irt fel a doktor, amit 8 napig kell szurnom. 10 db-os kiszerelést irt fel, amiért 13000 Ft-ot fizettem. A többit még én sem tudom, nekem is ez az első inszemem.

Sok sikert mindenkinek!!!!!
++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Adri
Huuurrrrááá Kép

Nemone
Sajnálom,hogy nem sikerült én is nagyon csalódott voltam,de legyek én elötted a példa!!!Majd neked is sikerülni fog az első lombik!

Edóra
Nagyon sajnálom nagy Kép neked!

Vucuska
Gratula az eredményekhez :D

DEri
Mikor kell menned megint????

Baby?????
gabicsibe

Kép Kép
gabicsibe

Edóra!
Mizújs veled????

Vicky!
Én 7-re értem oda és nekem már kinnt az ajtó előtt volt hely a sorban.
Egyébként fekete nadrágkösztüm volt rajtam és nagy fekete táska volt nálam. De ahogy látom Te és Kery biztos az emeleten voltatok a dokitokra várva és viszont a földszinten. Attól függetlenül lehet hogy láttuk egymást. Ja! Ültem és könyvet olvastam.

Holnapi uh-s lányoknak drukkolok hogy jó híreket kapjanak!

Kép
vucuska

gabicsibe: Átírnád nekem, hogy 1. inszem májusban és konzultáció szintén májusban. Köszi.

Holnapi járatnak mennek a drukkok!

vucuska: Szerintem elkerültük egymást.
vicky79
Budapest III. kerület

adri!

Engem is érdekelne ám, hogy hanyadik napra nézték meg...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Gratulálok Adri,
mi tegnap találkoztunk ám,mint most kiderült számomra, hiszen hallottam ott is a 221-es hcg-ét, miután kijöttetek a dokitól, beszélgettél egy lánnyal (van már egy kisfia) ott álltam vele a vérvételes szoba előtt, gondolom egyszerre volt a beültitek, sajna neki sem sikerült,mint nekem. Nem tudom, így már emlékszel-e, a nagy örömhír hallatán!? Szóval nagyon gratulálok és vigyázz magadra!!!!
Gabi,
nem jött be, amit szerettem volna, szóval nem sikerült:( Most folyt. köv, ha megjön, még van fagyis! Csak az a gond, hogy már nem nagyon hiszek a sikerben! Persze egy kis remény van, különben nem csinálnám, de most nagyon megtörtem:( Ti remélem jól vagytok!
Üdv mindenkinek!
baby.81

Jó reggelt!
Baby81!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: Lehet, hogy az a kis remény is elég lesz a következő sikeréhez! :) Nem tudok mit írni Neked, mert úgysem tudlak megvígasztalni! :cry: Majd a legközelebbi magas hcg megvígasztal! :)
kira76

Kira,
köszi szépen, úgy legyen:)
Szép napot!
Holnapra nagyon szorítok neked és kívánom,hogy sikerüljön!!!!
baby.81

Sziasztok!

Baby, nagyon sajnálom! :cry:

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok lányok!

Már egy ideje olvasom a topicot, drukkolok mindannyiótoknak!

Mi augusztus óta járunk BMC-be. 2 inszem után Koncdoki lombikra irányított. Elég bíztatóan mentek a dolgok, aztán jött a rossz hír: 2 alatti hcg. Ráadásul Konc nem volt bent, és Zeke, aki a beültit csinálta, nagyon elfoglalt volt, így Szűcsre maradt a rossz hír közlése - akivel akkor találkoztam először szemtől szembe. Rendesen kiborultam, így hirtelen kérdezni is alig tudtam. Annyit tudok, hogy van 3 fagyibabánk, és most 1 ciklust mindenképpen pihenni kell. Tehát májusban lehetne a beülti ha mi fizetjük, júliusban, ha az OEP.
A fagyis beültetésnél mi a menet? Mikor, hányszor kell előtte vizsgálatokra menni? Ilyenkor is kapok szurikat? Érdemes előtte konzultációt kérni?
Köszi előre is, ha tudtok segíteni!
vuki124

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?