A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SüncsiKép
Problémamentes babavárást és hát igyekszünk utánad!Kép

SziszusKép
Na ugye! Most aztán már nyugi, nemsokára láthatjátok is UH-n a babót!Kép

LeoneKép
Már a 12. hetet kezded? Anyám, hogy megy az idő!Kép

LujzaKép
Gyors regenerálódást!Kép

CatKép
Kösz az együttérzést, de úgy gondolom annak is van előnye, hogy maradtam. Továbbra is járhatok talira!Kép Persze nem akarok túl sokáig itt dekkolni, de majd együtt átszambázunk a "friss"-be!Kép Egyébként ettől a hónaptól én sem hőmérőzök, mert ha eddig mindig volt pé, akkor ezután is lesz és nem idegesítem agyon magam és a párom az időzítéssel.

SzösziKép
Totál megértelek, én akár könyvet is írhatnék arról, hogyan csússzunk le az esélyes napokról.Kép Mindenesetre nem fogsz becsavarodni, csak most baromi nehéz! Bírni fogod a strapát kiscsaj, mert stramm nőből faragtak. És ezt én mondom neked Lópici Gáspár!

AlenaKép
A mondás nagyon találó!Kép

VirágKép
Melyik sógórnőd? Az a dinnye akiről meséltél? Nincs igazság!

Egcsi
egcsi

Kép Jól van lánykák Kép (különösen Cat és Virág) én is itt dekkolok ám már egy ideje, és tavaszig egészen biztosan maradok is Kép Addigra ti már rég pocisok lesztek!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hajni Kép
én is írtam mailt.... sokadikként Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

ORSI:ezt most mér mondod? Hipp-hopp meglesz a műtét/lombik aztán még be is előzhetsz!Kép
EGCSI:az hát...
CAT:jujj, lécci ne tojj be! Csak azért fáj, mert kétbalkéz vagyok és bénán adom be.Neked NEM FOG!
SORAYA:te hogy állsz?Lemaradtam,mint a borravaló...
Virág
virag

KeleKép,CatKép,ViragKép es mindenkiKép
Koszonom,mostmar picit kezd derengeni a dolog...Kép100 szonak is egy a vege:Akcio minden mennyisegben...
Virag!Kép
En a sogornodnel ciffrabb esetet hallottam ma egy "anyarol",csak nem akarom leirni,mert minek idegeskedjetek rajta Ti is.Persze,az "ilyen" hirek mindig "ezeken" a napokon jonnek.
Lanyok!Kép
Most valami vidamat:
Mint mar emlitettem a cink+magnezium kokteltol olyan szekrekedesem lett,hogy majd' leajultam a toalettrol mult heten.Erre naponta kezdtem szedni a Guttalaxot,mindig 5-5 cseppel emelve az adagot,mert nem volt hatasa.Sikerult olyan szintre jutni,hogy manapsag mar alig erek el a wc-ig idoben.KépJelentem kikuraltam magam!Kép
-szoszi-
szoszi

Virág Kép OK. OK. Minden lehet. de ha a reális esélyeket nézzük, akkor nekünk a tavaszi lombik fog babát hozni. (Persze a gyerekeink között akkor is csak max 3 hónap különbség lesz - tehát a babataliban azért benne leszek Kép Kép Kép )

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág Kép
megjött tegnap, 26. napon.... Még izgulni sem hagyott idot Kép Ami viszont érdekes az az, hogy így pont a pé utáni 14. napon jött. Ez van.

Soraya
soraya

Mandula!Kép
A gyógyteákról a hasznosban is van valami, a cickafark teára vagy cseppre gondoltam elsősorban. Tornában meg az Aviváról hallottam, hogy lehet ilyen ciklushossz-beállító hatása. Az Aviva Steiner: Aviva torna nőknek (vagy valami ilyesmi) című könyvet pl. a házipatika oldalain megrendelheted. A nők lapja kávézójában láttam Avivás topicot, de nem olvastam bele, nem tudom milyen vélemények vannak róla. Persze ezek a dolgok nem tuti biztosak, és az sem árt, ha hisz benne aki alkalmazza. Én csak annyit mondok, hogy esetleg lehet benne valami. Elvégre régen az egyiptomiak is főleg gyógyteákkal, füvekkel gyógyítottak...
Az UH-t meg javaslom minden ciklusban ha Clostis, csak hogy nyugodt legyél, hogy nincs túlstimulálás.

Szöszi!Kép
Érdekes, hogy a magnézium, cink kombinációjátol székrekedésed lett, nekem nem volt. Bezzeg most az Elevittől!

Leone

KépKép
leone

SORAYA:ha már meg kellett jönnie, jobb hamarabb túlesni rajta és új reményekkel nekivágni!Kép
SZOSZI:hát ne menj el belgyógyásznakKép!
ORSI:max.3 hónap!
Virág
virag

Az Elevittel nekem is meggyűlt a bajom Kép), de ha eszem mindennap egy kis muzlit vagy magos kenyeret, akkor egész normálissá válik a helyzet. Kép Legalább egy kicsit egészségesebben étkezem Kép

No asszem akkor elmegyek a gyógyszertárba azért a cickafark teáért... Kép De ugye annak nincs valami durva mellékhatása? Egy kicsit félek a mindenféle szereket beszedni...

Mandula
mandula

Ha már a cickafark került szóba :
A cickafarkat a mensesz előtt kell inni 10 nappal vagy a menzesz kezdetétől 10 napig.Vagy végig ???
Én most ittam ebben a ciklusban 44 napig ,aztán mivel már a 44 nap sem mondható rövidnek abbahagytam.Lehet hogy nem jól csináltam ?
Zsebi

A cickafark növénynek a virágát kell gyűjteni. Két fajtája létezik: egy gyógyító és egy nem gyógyító faj. A gyógyhatású cickafark virágát ujjaink között szétmorzsolva kellemes kamillaillatot érezhetünk. Erről bárki könnyen rájöhet, mit is talált. A növény egyaránt honos Európában, Észak-Ázsiában és Észak-Amerikában. Szívós, nagyon ellenálló, sőt szinte kipusztíthatatlan. Silány talajú mezőkön, legelőkön, utak és szántóföldek mentén, száraz lejtőkön terem. Apró fehér vagy rózsaszín virágai ernyőhöz hasonló virágzatot alkotnak.

Legértékesebb hatóanyaga a glikozidikus keserű anyag. Továbbá jelentős az illóolaj-tartalma, mely olyan komponenseket tartalmaz, mint a kamazulen, kámfor, szabinin, cineol, pinén, borneol és menthol. Összetevői között megemlíthetjük még a cserzőanyagot, szervessavakat (hangya-, ecet-, szalicil- és sztearinsav) és a flavonoidokat. Ezen anyagok változatossága adja a cickafark sokoldalú gyógyhatását.

Gyógytulajdonságai: étvágyjavító, -serkentő, szélgörcsoldó, vizelethajtó, epetermelést serkentő és epehajtó, rheuma elleni szer, köptető, fertőzés elleni szer, vérzéscsillapító és görcsoldó.

Eme két utolsó tulajdonságát kiemelve szeretnék néhány szót szólni a cickafark női bajok gyógyításában vagy enyhítésében betöltött fontos szerepéről. El kell oszlatni azonban azt a téves nézetet, miszerint elég meginni a teát vagy beszedni a gyógyszert, és meggyógyulunk anélkül, hogy változtatnánk eddigi helytelen életmódunkon, táplálkozási szokásainkon és lelki életünkön.

Az ideális menstruáció a Holdciklushoz alkalmazkodik. Így annak teliholdkor vagy újholdkor kell bekövetkeznie, időtartama maximum 3 nap. Maga a menstruációs ciklus pedig a Holdhoz igazítva, kicsit több, mint 28 nap.

Azok a nők, akiknek rendszeresen késik a menstruációjuk, 10 nappal a vérzés előtt igyanak mindennap cickafarkteát, mert beállítja a rendszertelen menstruációt. Ezt egy olyan növényi anyag éri el, melynek női hormonhoz hasonló hatása van. A korai vagy késő menstruációra a Mazdaznan rendszerben is találunk jól bevált trükköket; Cayenne paprika-kúra formájában. A naptári újhold előtt 3-2-1 nappal ébredés után, 2 dl forró vízben oldjunk fel késhegynyi Cayenne paprikát, és jól megrágva kortyonként igyuk meg.

Ha 32-35 napos a ciklus, túlzott Yin fogyasztás - édességek, gyümölcsök, tejtermékek - figyelhető meg.

Ha viszont a ciklus rövidebb mint 28 nap, ez azt jelenti, hogy a nő erős Yang állapotban van; túl sok állati fehérjét és kalóriagazdag ételt fogyasztott.

A görcsös havivérzésnek a túlzott állati fehérjefogyasztás (hús, hal, tojás, tejtermék) is oka lehet. Ilyen tünetekhez vezethet még a túl cukros italok, fehér cukor, finomliszt és a kémiailag kezelt élelmiszerek túlzott fogyasztása is. A menstruáció során eltávozott vér állaga, színe és szaga utalhat a mérgező anyagok kémiai összetételére, mivel ha a máj, mint szűrő felmondja a szolgálatot, akkor a méh veszi át a méregtelenítés feladatát. Ez viszont sajnos a méh krónikus gyulladásos megbetegedéséhez vezethet.

Ha a vérzés időtartama több mint három nap, akkor a vérzés megállítására jó módszer a sósvizes irrigálás. 2 liter 42-44 °C fokos vízhez 2 kávéskanálnyi sót keverve, végezzük el a hüvelyöblítést. A művelet befejezése után paraffinolajjal kenjük be a sós víz által átmosott területeket. Kúraszerű alkalmazása esetén 21 napig ismételjük ezt. Természetesen a megfelelő megoldás a tisztán növényi étrend, mely eleve 2-3 napra rövidíti le a menstruációt. (Dr. Bieler írja: "Az ausztráliai őslakóknál, akik kizárólag az ott termő gyümölcsöket fogyasztják, a nők menstruációja csak 20 percig tart, mialatt 1 teáskanálnyi vérmennyiség távozik a szervezetből.")

A cickafark további gyógyászati felhasználása: nemcsak az étvágyat javítja, hanem az emésztést is. Oldja a görcsöket a vékony és a vastagbélben is. A magyar tudósok szerint bevált asztmánál, főként gyermekeknél. Ezt a kamazulén hatásának tulajdonítják. Anélkül, hogy hashajtó lenne, javítja a kiürülési reflexet. Ajánlott mindazoknál, akiknél ez a reflex kialudt, és állandóan hashajtókkal élnek.

A férfiak számára is hasznos a cickafarktea, prosztataduzzanatnál nagyon hatékony gyógyszer.

Külsőleg használva szeszes kivonata fájdalomcsillapító, az izomlazító és a belső szerveket gyógyító hidratáló krémek alkotórésze.

A tea elkészítése: 1 evőkanálnyi mennyiséget 2 dl forró vízzel leöntünk, 15 percig állni hagyjuk, szűrjük, és nem édesítve naponta kétszer isszuk, fél órával étkezés előtt.

Mellékhatása: a vizeletet sötétbarnára festi, emiatt ne ijedjünk meg. A nagyon érzékenyeknél kiütést vagy hasmenést okozhat. Fogyasztása nem ajánlatos azoknál a nőknél, akik antibébi pirulákat fogyasztanak, és hosszabb ideig azoknál, akiknek hajlama van a daganatos megbetegedésekre (több mint 3 hónap).

240 kg frissen szedett cickafarkból állítanak elő 1 kg illóolajat, ami nagyon értékes.

Belsőleg használva (2-3 csepp 1 dl vízben) görcsoldó, fertőtlenítő, gyomorerősítő, gyulladásgátló, vérzéscsillapító hatású. Fogyasztása javasolt emésztési zavarok, láz, influenza, reuma, aranyér, gyomor- és bélgyulladás, húgyhólyag, vesepanaszok és fejfájás esetén. Külsőleg cickafarkolajas lemosással és borogatással kezelhetők a nehezen gyógyuló sebek, bőrgyulladások és nyílt lábszárfekélyek. Masszázsolaj készíthető narancsbőr kezelésére. Bedörzsölőszer formájában reumás megbetegedések kezelésére használják.

A cickafark olaja segít megemészteni az emlékeket, a kellemetlen helyzeteket, a félelmeket. A lelki sebek begyógyulnak, a tapasztalatokat hasznosítjuk. A cickafarkolaj segít mindent elsimítani, ami zavarná a lelki egyensúlyunkat.

Edit
Kép

Kép
reditke

Jajj-jajj-jajj!!!!
Bocsánat, valamit nagyon elszúrtam, nem is tudom hogyan történhetett, csak a weblap címét akartam idemásolni és bemásolta ezt a borzalmasan hosszú szöveget.
Bocs csajok, ma már csak ilyen béna vagyok úgy látszik. Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

MANDULA:ami azt illeti én a menzesz utolsó napjától ittam a 14. napig és szépen beállította 28 naposra a ciklusomat - sok más sorstársunknak is bevált.Ide bemásolom azt a verziót aminek alapján így tettem:
Cickafark
A nõk gyógyszere, de tévedés azt hinni, hogy elég csak cickafarkfûteát inni anélkül, hogy változtatnának helytelen életvitelükön. Azoknak, akiknek rendszertelen a menstruációja, kiváló hatású, mert a cickafarkfûtea hatására behangolódik a hormonháztartás. Ehhez a teát ne fogyasszuk mindennap, hanem csak a ciklus bizonyos napjain: amikor vége van a tisztulásnak, akkor az elsõ, nem vérzõ napon kezdjük a teaivást a 14. napig, majd szünetet kell tartani a következõ tisztulásig, és így tovább. Azoknak a nõknek is eredményes lehet a tea fogyasztása, akik szeretnének áldott állapotba jutni. Segít azokban az esetekben is, amikor a menstruáció szinte kibírhatatlan fájdalommal jár együtt. Ilyenkor csökkenti a görcsös fájdalmakat, és csak a tisztulás alatt kell alkalmazni.
A cickafark a férfiak prosztataduzzanatának elsõ számú gyógyszere. Más gyógymódokkal együtt még a legkomolyabb prosztatabántalmaknál is enyhíti a panaszokat.
Illóolaja az aromaterápia egyik gyöngyszeme. Menstruációs problémáknál, székrekedésnél, nyugtatónak, gyulladáscsökkentõnek és görcsoldónak nélkülözhetetlen. Homeopatikus készítmények is készülnek belõle.
Nem ajánlott azoknak, akik fogamzásgátlókat szednek, vagy hajlamosak a rosszindulatú daganatokra, a növény ugyanis ösztrogénhez hasonló hormonaktivitású vegyületet tartalmaz. Megijedni azonban nem kell, egészséges nõknél nem okoz mellékhatást.
A vizeletet sötétbarnára festi, de ez nem kóros. Ritka, hogy nagyon érzékeny betegeknél kiütést vagy hasmenést okoz. Teáját nem ajánlatos hosszú távon alkalmazni és az elõírt adagot túllépni. Áldott állapotban lévõ vagy szoptatós anyák is ihatják, de az egyes adagok ne legyenek nagyobbak 1 dl-nél.
A tea készítése: 1 ek. mennyiséget forrázzunk le 2 dl vízzel, 15 percig hagyjuk ázni. Szürjük le, és édesítés nélkül fogyasszunk belõle 2-szer 2 dl-t naponta, 20-30 perccel étkezés elõtt.
Most légy okos!
Virág
virag

Hűha, most mar nagyon kiművelt lettem a témában Kép Kép

Köszönöm a sok értékes infót!! Kép

VirágKép És neked pontosan milyen menstruációs problémáid voltak?

Mandula
mandula

SziasztokKép

Bár +Szöszi+Kép kihúzott az esti műszakból azért én még itt vagyokKép
Meg nincs is még hova mennnemKépKépKépKép
Én több mint egy éve szedem az Elevitet, de semmi különöset nem vettem észre.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus KépKép
Mesélj, hogy vagy??? 100 méterrel a föld fölött??

Elevit: én vagyok az ellenpélda Kép 2 hónapja szedem és rendbetette az emésztésem Kép
soraya

Mandula!Kép
Elég rossz íze van a teának, próbálkozhatsz a gyógynövénycseppekkel és/vagy az illóolajjal is.

Sziszus!Kép
Nekem is gondolom csak az Elevit vastartalma miatt van ilyen gondom, ez sokaknál jelentkezik. Jó neked!

Leone

KépKép
leone

SorayaKép Nagyon jól vagyunkKép bár nyugodtabb lennék ha lenne egy kis rosszullétKépKépKép Még öt napot kell kibirni, hogy a Doki is mondjon valami bíztatótKép

LeoneKép én több vitaminbogyót szedtem az elmúlt egy évben, mint a 33 év alatt összesenKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus, akkor csak szedd az Elevitet és bízz magatokban, minden rendben kell legyen!!! KépKép

Leone, te hogy vagy? Lassan 12. hét, ugye?
soraya

Soraya!Kép
Igen, pont ma 12+0! Kép

Leone

KépKép
leone

OrsiKép
Sajnos, hogy Te is még itt vagy. Gondoltad volna, hogy valamikor mi leszünk itt a "nagy öregek"?KépKép
Na nem baj, tologatunk mi még együtt.

EgcsiKép
Ma nagy unszolásra megmértem a hőmet, 36,7 volt, így ovulációm sincs így a 18. cn-en. De a lombikon majd csinálnakKép

LeoneKép
Gratula a 3 hónapos kismamánakKép

VirágKép
Jobb lett volna, ha fogigátlót szedetnek velünk, és nem szurkálni kell. Egy barátnőm a Kósához járt a Schöribe, és 6 sikertelen inszem után megy a lombik program neki. Fogigátlót szedettek vele 1 hónapig, aztán indult a gyógyszerezés (Merional+Puregon). 7 petesejtet szívtak le, 4 nagyon szépen osztódott, 3-at kapott vissza, és egyet kidobtak, mert nem fagyasztanak csak párban.
A dokija a 10. napon mondta, hogy "csak" 4 tüszője van, ami a lombikhoz kevés, és döntsék el, hogy inszem legyen csak (több mint 50 ezer Ft-értKép). Persze nem mentek bele, és másnapra a picike tüszői is megnőttek a Profasi hatására, és azokat is le tudták szívni. Pénteken megy HCG-re.
Tehát mindig van remény!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép Edit Kép

Küldtem nektek mailt.Még egyszer köszönöm a segítséget.
phajni

Szöszi Kép!

Azért az akciózással csak kritikával. Kép
Egyrészt mert kifulladnak a sejtecsékék az esélyes napra, másrészt nem tudom ki hogy van vele, de az a szex, amiből kiveszik a spontaneitás (vagy legalább a látszata Kép Kép ), mert célirányosan, tudatosan "csak" azért akarjuk, az már nem olyan jó.Nálunk legalábbis így volt. A remek szexuális életünket padlóra küldte a célzatosság, baba meg sehol.Kép Kép Úgyhogy azt mondom: ne számolgass! Amikor alkalmas az idő és kedvetek van hozzá. Kép
És még egy adalék: Nekünk az első (elvetélt) baba csak úgy összejött. Nászúton voltunk. Semmi számolgatás, még csak nem is terveztük a gyereket.Már a pocimban volt, amikor én még nem is sejtettem a jelenlétét. Szerintem 1 hétig minden nap voltunk együtt, akkor amikor összejött. Most meg tudományos alapon nem Kép Igaz nem az akciózással, hanem azén ciklusommal van a gond. Különben én is depi vagyok, pont úgy és pont azért, amiért te.
phajni

Cat Kép
sajnos nem gondoltam volna... de mostanra már nálunk van minden tudás Kép és babánk is lesz (én reménykedem abban, hogy a 2004-es karácsonyt már hármasban ünnepeljük)
Párod kezelésével most hogy állnak? Mikor kezditek a szurit/gyógyszert?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hova tűnt mindenki ?
Alice Kép Zsebi Kép Ti még a tegnapi este szülinapi mámorában éltek?
Vagy csak mindenki dolgozik rendes munkásasszonyként? Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Csak benéztem egy kicsit, semmi különös hírem nincs. Párom jövő héten jön haza.Kép Tegnap elkezdett hülyéskedni a telefonba, játszunk telefonszexet címmel, hát nagyon rémítő volt a lihegés meg minden, képzelem, ha valami perverz disznó élesben csinálja, ismeretlenül milyen lehet. Mondtam is neki hagyja abba de azonnal, mert rosszakat fogok álmodni. Bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen prűd.Kép
Este leszek, ha az éjszakai műszak összeáll, cseveghetünk!

Egcsi
egcsi

R.EditKép

Itt vagyok ám még a wyskiiii mámorában vagyokKép tegnap bevágtam egy wyskyKKólát meg egy pohár pezsgőt hát egész jól éreztem magamKép

Zsebi Jól vagyKép

Alice
malice

EgcsikeKép

Eccer én is megpróbáltam már ezt de olyan röhögőgörcsöt kaptam hogy le kellett tennem a telefont mert folyt a könnyemKépKépKép

KépAliceKép
malice

SziasztokKép

EgcsiKép én szinte nem is beszélek a férjemmel telefonon ... egy munkahelyen dolgozunk, lassan hat éve KépKép de telefonszexre külön szolgáltatóiparág van, úgyhogy biztos van akinek nagyon bejönKépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

En is itt vagyok!
A hom szarnyal (37.1)es tegnap este sem volt akcio,mert megint kozbejott vmi,ugyhogy ez a honap vegleg kipipalva.Ha lett is volna esely meg tegnap,akkor az is elszallt.De nem baj,megdumaltuk apaval,hogy jovo honapban meg szedem a clostit(6.-ik honap) es ha akkor sem gyun ossze,akkor szunet lesz.
Na,de mit szoltok,milyen szep hom van pedig nem is szedtem Duphastonet?Kép
Egcsi!Kép
En benne vagyok az esti csevejben...SziszusKépTe is johetsz meg amig birod,aztan ha a terhesekre jellemzo faradtsag agyba dont kimaradsz!Kép
Alice!Kép
A topik alkoholbajnoka!TEgnap este en is benyomtam egy fel deci Martinit,minden kulonosebb ok nelkul.Rendes tanitvany vagyok?
-szoszi-
szoszi

Szöszi KépKépKép

Nem is szoktam inniKépKépKépKép tegnap csak azé ittunk mert a Szerelmem szülinapja voltKép

Alice

Tudtok valamit Doris-ról???????????
malice

Hű itt valamit összekevertem,hát nemhiába még másnapos vagyokKépKépKép

Alice
malice

Edit,Alice

Itt vagyok csak egész délelőtt cseverésztem a telefonon.
A mi ünneplésünk röhögésbe fulladt ,mert a páromnak éppen fájt a feje mikor a West-Endben összefutottunk (muszáj volt felpróbálnia az ajándékátKép).Aztán nyafogott hogy inkább menjünk haza mert ő olyan "beteg" ...végül thai kaját ettünk és olyan csípős volt hogy a párom feje teljesen bevörösödött és folyt a könny a szeméből és tüsszögött.Ezt látva nem tudtam folytatni a duzzogást és röhögőgörcsöt kaptam Kép
Úgyhogy nem volt ivászat és megígérte hogy szombaton bepótoljuk.
Ja otthon meg szellemek járnak nálunk ,eltűntek a hőgörbéim Kép olyan helyen volt az ágy alatt mélyen beesve hogy oda magától nem bírt bemászni az a papír ,majd egy órát kerestem Kép
Más nincs vígan kecsapozom és alig várom hogy kezdjem a gyógyszert szedni amitől majd sok sok petesejtem lesz Kép
Zsebi

MANDULA: a műtétem után (méhenkívüliKép) felborult a ciklusom és túl hosszú lett.
ZSEBI:mi meg a DunaPlazaban próbáltuk fel a férjem névnapi ajándékát! Utána moziztunk.
Ha tudom, inkább átmegyünk a WestEndbe és megnézzük a prüszkölő uradat!Kép
CAT:ez nekem annyira fura, hogy 4 tüsző kevés a lombikhoz, meg hogy csak párosan fagyasztják az eszkimókat...
Képzeljétek - el sem akarom hinni- úgy néz ki, a sógornőmnél ikrek vannak minimum 1 hét különbséggel!!! Vagyis egy ciklusban két tüszőérése volt és mindkettő megtermékenyült különböző alkalommal! Persze ki van akadva, hogy mit kezd az ikrekkel... No comment
Virág
virag

Virág,

Hát ilyet sem hallottam még! Kép Nem is örül a babáknak ? De honnan tudják hogy volt 1 hét különbség a peteérés között? Megnézték közben ?

Nekem szombaton lesz beígért mozizás a beígért vacsi után ! Szeretném már megnézni az Amerikai Pite 3-t.Hetek óta tervezem már !
Zsebi

ZSEBI:azt mondta az orvosa, hogy az UH-n egyértelműen látszik. Én sem értem pontosan honnan lehet tudni, de "térben" távol vannak egymástól és a méretük is nagyon különböző. Egy babának örült volna, de mivel van már egy gyereke (becsúszott baba volt) kettőt már nem akart volna. Mondtam, hogy az egyiket átvesszük.
Virág
virag

Egy nap az Úr így szólott Ádámhoz:
- Ádám! Itt az ideje, hogy benépesítsd a Földet!
- De Uram! - szólt Ádám. - Hogyan lássak hozzá?
- Először is, menj oda Évához, és csókold meg!
- De mi az a csók?
Az Úr elmagyarázta Ádámnak, aki így is cselekedett. Hamarosan szélesen vigyorogva tért vissza.
- Ez jó dolog, Uram! Mi a következő lépés?
- Menj oda Évához, és legyél hozzá gyengéd!
- De Uram, mi az a gyengédség?
Az Úr elmagyarázta Ádámnak, aki így is cselekedett. Hamarosan még szélesebb mosollyal az arcán tért vissza.
- Ez még jobb dolog volt Uram! És most mit tegyek?
- Most menj oda Évához, és szeretkezz vele!
- Azt hogyan kell?
Az Úr elmagyarázta Ádámnak. Ádám félrevonult Évával, majd hamarosan visszatért a Teremtőhöz:
- Uram, mi az a fejfájás?
Névtelen

Virag!Kép
Ez gondolom nagyon ritka.Valszinu nem egyforma a meretuk,onnan tudjak,hogy nem egyszerre termekenyultek meg.De mi lesz a szulesnel?Az akkor is egyszerre lesz,nem cipzarozhatjak vissza meg egy hetre.Kép?!
-szoszi-
szoszi

Én is ikreket akarok!!!Kép
na jó, egyszerre egy is elég leszKép

Mi akárhány becsúszott babát bevállalnánkKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szöszi,

az ikrek mindig előbb szoktak születni és az egyik mindig gyengébb mint a másik.Szerintem 1 hét különbség nem sok hogy ha már ki van fejlődve mindenük.Ez olyan érdekes !
Én is inkább külön külön szeretném a babákat mert akkor többször lehet átélni az "anyaságot" .Szerintem olyan szép a terhesség ,nekem mondhatja bárki az ellenkezőjétKép
Azért az már más helyzet ha már van gyerek és mellé jön 2 baba. Biztos csak attól riadtak vissza hogy anyagilag nem lesz könnyű.De majd hamarosan nagyon fognak örülni ,ebben biztos vagyok.

Serophene-t szedett már valaki? Mik a tapasztalatok ?
Zsebi

Sziasztok LanyokKép

Vegre van egy kis idom, probalom behozni a lemaradasomKép De annyit irtatok, hogy mar azt sem tudom kivel mi vanKép

SzosziKép
Meg tudom erteni, amin most keresztul mesz, velem pontosan ugyanez tortenik, annyi kulonbseggel, hogy a Sheropen melle en Profasit is kaptam, hogy tuti megrepedjenek a tuszok. Aztan hiaba a sok gyogyszer, ha idore kell hancurozni, az nem nagyon megyKép Meg eloszor okes, de ki a fene tud reggelente, amikor sietni kell munkaba, kulonben is meeting van a paromnak amirol nem keshet el. Szoval a mostani eselyunk egyenlo a nullaval. Tegnap megmertem a homet, de 36.6 volt, igy holnapra varom a pizzast sajnos. Tegnap en is elkeseredtem, hogy ez a honap is eluszott, meg bogtem is. Parocskam meg nem gyozott vigasztalni szegenyke. Szoval tudom min mesz keresztul, csak annyit tudok mondani, hogy fel a fejjel!

AliceKép
Jo modszer, hogy leiszod magad! A hetvegen en is ezt tettemKép Hogy milyen jol esett!!

CateyeKép
Sajnalom, hogy csuszik a lombik. Remelem hamar kikezelik a parodat! Na majd decemberben sikerul a lombik, es egy ketcsikos teszttel fogod apat meglepni karacsonyraKép

ViragKép
Ti most felkeszultok a lombikra es azert kell a szuri? En mar teljesen lemaradtam. A sogornodre nem tudok mit mondani. Az elet csupa igazsagtalansag. Aki akar babat, annak meg kell kuzdeni, akinek meg csak ugy "becsuszik", annak ketto is lesz egyszerre. Az ilyen emberek el sem tudjak kepzelni, hogy mi mit meg nem adnank egy babaert is!

EgcsiKép
Jo ez a szextelefonKép En meg nem probaltam, de tuti nem birnam ki rohoges nelkul.

ZsebiKép
En Sheropene-t szedek, illetve annak az itteni valtoztat. A ciklus 1-5 napjan napi 1 szemet. Az elso honapban ket tuszo lett, amik meg is repedtek, a masodik honapban 4 tuszo lett, amire most kaptam tuszorepeszto szurit. A kovetkezo honap most kimarad mert hazautazunk, aztan decemberben pedig inszem lesz, akkor megint fogom szedni. Ha van valami kerdesed meg csak szolj!

Vica
vica72

Vica,

nekem úgy kell szedni hogy a ciklus 5. napjától a 10.-ig.
napi 2x1-t.
És ha látom a görbémet hogy mikor volt a peteérés akkor el kell mennem progit nézetni a OV-tól számított 7 napon.
szerintem a doki nénim most még csak a hormonjaimat állítja be ,mert nem kell mennem közben UH-ra, nagyon alacsony a hőm (36,8-nál nem volt magasabb sosem). De ez nem csinál cisztásodást ugye?
Zsebi

ZSEBI:ez náluk nem anyagi jellegű probléma.
VICA:ne légy szomi...Most már gyorsan jöjjön is a ketchup aztán újult erővel és OPTIMISTÁN nekivágtok a következő hónapnak.
Igen, csaknem egy hete szurizom magam és majd ha megjön 3. napi vizsgálatok és aztán ráerősítünk (szuri-hegyek)egészen a punkcióig. Ha minden rendben megy nov. vége felé beültetés.
Mikor jöttök haza? Tudod, tali!
Virág
virag

ZsebiKép
Most nezem, hogy elirtam, napi 2x1-t szedtem. Es a ciklusok 11. es 13. napjan voltak ultrahang vizsgalatok. En azert elmennek a helyedben, mert pont azt nezik ilyenkor, hogy nem-e kepzodott ciszta. Ugyanugy mint a clostinak, ennek is lehetnek ilyen csunya mellekhatasai. Az elso ciklusban nekem a 11. naptol kellett ovulacios tesztet csinalnom naponta kettot, es szepen mutatta is a tuszorepedest, aztan a 21. napon volt progeszteron vervetel. Nekem ugy nez ki, hogy beallitotta 28 naposra a ciklusom. Eddig 24-26 volt kbKép
Milyen orvoshoz jarsz? Nogyogyaszhoz, vagy meddosegi specialistahoz?

Vica
vica72

ViragKép
Ez nagyon izginek hangzikKépKép Ugy drukkolok, hogy minden siman menjen!!!!! Nagyon bator csaj vagy, hogy magadat szurizod. En tuti kifekudnek toleKép A parom meg egyenesen rosszul lenne, ha neki kellene beadni. Inkabb kifizetiKép
Jovo heten megyunk haza, mar nagyon varom! 7tol 16-ig leszunk otthon. Remelem tudunk valami tali-idopontot osszehozni, mar nagyon kivancsi vagyok a csapatraKép Na meg szeretnem elvezni a tali aldasos hatasatKépKép

Vica
vica72

Vica,

a vérvétel után megyek vissza 27-én a dokinénihez.Akkor úgyis megvizsgál és ha van ciszta azt a vizsgálatnál észreveszi.Nem kell feltétlen UH hozzá.De nem örülnék neki ha most ettől lenne megint mert tavasszal volt egy 4,5 cm-s,tehát biztos hajlamos vagyok rá.
Nem meddőségi specialista szerintem ,de én jó szakembernek tartom és alaposnak és nagyon sokan járnak hozzá babásodni,én úgy gondolom erre szakosodott.
Szerintem azért nem néz UH-val most meg mert én mondtam neki hogy most csak azt szeretném ha mindenem jól működne és igazából csak jövőre szeretnénk kezdeni a baba projectet valamikor az év vége felé.
Zsebi

ZsebiKép
Ha a ciklus soran megvizsgal, akkor ok. Igazabol azt hittem, hogy mar a babagyartas alatt vagytok, mert akkor nem art nyomon kovetni a tuszok alakulasat uh-val. Csak azert kerdeztem, hogy kihez jarsz, mert sajnos nagyon sokan panaszkodtak, hogy a nogyogyaszoknal nem sok sikerrel jartak. De ha megbizol az orvosodban, akkor az mar fel siker. Plane ha meg hozza alapos is. Problemasok a ciklusaid, hogy ilyen koran nekialltok felkeszulni?

Vica
vica72

Lányok Kép
Az inszemináció fájdalmas?

Edit
Kép

Kép
reditke

Vica,

A ciklusaim önnálló életet élnek sajnos.Azt hogy 28 nap azt nem is ismerik még hírből sem.Inkább 40 és ez fölött.
Minden barátnőm szendvedett a teherbe eséssel és ezért én már velük jól kikupálódtam és láttam hogyan visz az út a babához.
És akkor rátaláltam erre a szuper kis topikra .....váltottam orvost és most úton vagyok a felé hogy rendbe tegyem magam.
Én már készen lennék a babára ,de még fel kell épüljön a házikó amibe majd tudom ringatniKép
Zsebi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?