Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkokat.
Zsani, 2 hétig itthon maradok utána, a második héten viszont már dolgozgatok, mert muszáj. Szerencsére viszont tudok itthonról is, legalább nem kell lépcsőznöm, BKV-znom, stresszelnem.
Dezsi, nem lehet tudni, hogy vannak a kicsik, igaziból azt sem tudom, mikor és hogyan történik a "kiolvasztás". A férjemmel ezen szórakoztunk hétvégén, különböző variációk jutottak eszünkbe a radiátorra helyezéstől a hajszárítós módszerig mindenféle. Sajnos csak holnap reggel, a helyszínen fogjuk megtudni, hogy felébredtek-e. Addig erősen hiszek benne, hogy mindhárman jönni akarnak.
Zsu, nem csodálom, hogy visszafelé számolsz, és neked is csak azt tudom mondani, hogy jól döntöttél, hogy már a szurik alatt is otthon maradsz. Ha megtehetném, én is így csinálnám.
Zsani, sajnálom a nega tesztet, remélem, nem élted bele magad nagyon. Jó hír, hogy így koncentrálhatsz a futásra és korizásra. Dezsinek igaza van, majd akkor jön spontán, ha nem figyelsz oda.
Krisz, ez tényleg nem semmi. Ha azt mondták volna, hogy bizalmassági, biztonsági okokból nem küldik, még megértettem volna. De hogy a felbélyegzett boríték.... hát ez szégyen
Nyulasz, nekem sem volt a Clostitól semmi bajom, és a többes látás elég durva egy mellékhatás-tünet. Vigyázz tényleg azzal az autóvezetéssel

Izgi az új vonalzód, és a lényeg, hogy már csak 3 nap az első kukucskálásig. Drukkok azoknak a tüszőknek!!!
Julika, Janka baba nagyon szép sapkástól mindenestől