A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ágica, ha kiságyban alszik, akkor nem izzad le annyira (még :roll: ), de nálunk max. 20 fok van. Babakocsiban beizzad, ha meleg van...mint pl. tegnap :D ...és a pofija is tiszta piros volt :lol: .
dettyk

Sense, már tegnap is akartam írni: Boti borzasztó ügyes :D , és ez neki is nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: !!
dettyk

Dettyk: Sajnos nálunk teljesen minegy hol van vagyis épp hol alszik kiságy vagy babakocsi sajna tiszta víz a haja mint amit írtam is mintha épp hajat mostunk volna. :oops: :oops:

Kép

Kép
agica1126

Regi, nagyon szépek lettetek, biztos jó sok munka volt!
Azta, már Szeli is ennyire ügyes! Na, szaladhatsz utána!

Hörcsög, hol vannak azok a képek?

Mesi, mennyi fog! Úgy látom, itt több baba már kezdheti a kicsit darabos, de puha kaja evését......

Anikó, nagyod édes Marcika!

Meryke, Vasúttörténeti Park, oda mi is készülünk.....
Éljen a fenyő bútor! Nálunk is fenyő az egész lakás!

Ancsi26, boldog szülinapot!
Zsófi boldog 8 hónaposságot, Albert és Lilla boldog 7 hónaposságot!

Kép

Dettyk! Látszik, hogy nagyon élvezték a srácok az erdőt!

Maggie!Vacakocska gyönyörűen ül! És hogy szolgál az egészsége?

KépKépKép
bongyi

Zita is könnyen kimelegszik, tiszta piros az arca és főleg alvás közben!
De a hajunk az nem izzad le! Mert ami nincs.....

KépKépKép
bongyi

Bongyi: :lol: :lol: Majd lesz nektek is és akkor Zita egy igazi kis hajas baba lesz :lol:
És Ákos és Levi is ilyenek voltak kicsinek mármint haj nélküliek? :D

Kép

Kép
agica1126

Igen, Levi egyéves koráig, Ákos másfél (!) éves koráig volt kopasz! Remélem, a tendencia nem folytatódik! :lol:
(Csak ennél nagyobb bajunk ne legyen!)

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!

Ancsi: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Zsófikának BOLDOG 8 HÓNAPOSSÁGOT!!!

Albertnek és Lillának BOLDOG 7 HÓNAPOSSÁGOT!!!

Hajni: hogy van a kezed??? Meg kellett műteni?

Bongyi: Rebekának 1,5 éves koráig alig volt haja! Most meg...

Ágica: mi a családsegítőbe járunk konduktorhoz! Ott ingyé van! (vagyishogy járnánk ha vinném... :oops: )

Na most befejezem a konyhát mert a múltkor már nem volt rá energiám! Aztán csilli-villi lesz minden!!! :D

Majd gyövök!

Kép
Kép
timi26

Ancsi!
Boldog szülinapot :)

Zsófi,Al,Lilla boldogságosat :)

Móni!
okés a www.babakozelben.hu oldalon meg udod nézni mennyi anyag kell hozzá :) köszi a választ próbálkozom akkor :)

KépKép
viranka

Először is Isten éltesse sokáig ZSÓFIKÁT, ANCSIT, ALBERTET ÉS LILLÁCSKÁT!

Kép

Gremese: éljen a 6. fogacska!!!!!!!!! Nem semmi a kiscsaj... :lol:

Anikó: elhiszem, hogy Marcika a szerelem! Gyönyörű!

l. móni: drága vagy, köszi az 5leteket, szerintem a kiságyra max. egy bölcsőláb lehetne applikálható. De őszintén szólva inkább lassan le szeretném Ádót szoktatni arról, hogy ringatózva aludjon el (az esti elalvás most nem gond), noha teljesen megértem az igényét. :-) Titkon azt reméltem, a cumi lesz az átvezető a kiságyba, de egyelőre nem...
De jó, hogy Grétike ivott őszilét, nagyon ügyes! Mindenhol azt olvasom amúgy, hogy kínálgassuk a gyereket, ha szomjas lesz, a vizet is megissza. Igen ám, de a védőnénink szerint ha a gyerek érzi az anya közelségét és tudja, hogy anya = cici és tej, akkor kevésbé iszik mást, mint anyatejet... Én is próbálkozom, és azt látom, hogy a Hipp almaléből AKÁRMENNYIT le tud tolni Ádó, még teljes evés után is! Félelmetes! Viszont nem adhatom neki folyton ezt az édes lét. Nem marad más, szoktatás.

Meryke: de szépek vagytok, és milyen bátor a fiad! A nappalitok pedig irtó guszta, én is nagyon szeretem a fenyőt!

Viranka: szuper, ha alakulnak az éjszakáitok, sokat gondolok Rád, amikor bágyadtan csapódom ide-oda éjjel a gyerekszobában! :lol: Dédi rulez! ;-)

Szerintem se gyereknapon találkozzunk, Mamikák, inkább utána!

Egy kérdés: a meggyet hámozva adjátok a babáknak? Van mélyhűtött meggyem, de héjas.

Kép
Kép
irina

Sziasztok lanyok!

Emlekeztek meg ram?? :)

Ezer eve nem voltam; eloszor az internetunk rosszalkodott....aztan bedoglott a szamitogepunk. Mire megcsinaltak a szamitogepet felbontottuk a szerzodest a telefonszolgaltatoval, igy megint nem volt internet. Most vettunk egy uj laptopot, uj internet-szolgaltatoval, es ujra itt vagyok...persze, ha visszafogadtok?? :? :)

Picit olvasgattam; orulok, hogy mindenki jol van, babak tunemenyesek egytol egyig, es milyen ugyesek...csak amulok es bamulok, egyesek miket tudnak!!! :shock: :)

Mi is jol vagyunk, Rania baba tovabbra is egy angyalka, allandoan mosolyog, kacag, ejszaka alszik..egy kis dagi gondor tunder :D

Dobok par kepet is, es ha nem banjatok, ujra bekapcsolodok! :)

Kép Kép Kép

Puszi!

Niki, Rania
Vendég

SZIJJJJJJJJJJJJJJA NIKI :)

DE JÓ H. ÚJRA ITT :) CSudaszép Rania :)

KépKép
viranka

Niki hát persze, hogy emlékszünk rád :lol: :lol: Hiányoltunk is jó párszor. Örülök, hogy újra csatlakozol hozzánk. Írj még magatokról. Miket tud már a kis balerinád :lol: Gyönyörű a kis csaj :lol:

Bongyi te már varrtál mélytányért, ha 1,6 m anyagot veszek az elég?

Irina Ma már kicsi vízzel hígítva adtam neki az őszilevet és így is lecsúszott :lol: :lol: Előbb-utóbb majdcsak megissza a sima vizet is. Addig is marad tejivó :lol: :lol:

Ágica Gréta cica is izzadós nagyon, Ő minden szopiba-összebújásba-alvásba extrán beleizzad. Majd kinövik. Nővérem mindhárom gyermeke ilyen volt mininek most meg nem.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Folytatás:
Dettyk: a szépséges Panka hogy imádja a napot!

Maggie: hát én teljesen elolvadtam Alberten... eszméletlenül szép kisfiú! És mondd, ugye már jól van?
Alvásmennyiség: kezet foghatunk, Ádó sem egy hétalvó... bezzeg a szülei... viszont a nagyszülők között és a tágabb családban sok a rosszalvó... remélem, kinövi. Mert a mai 5.15-ös (végleges) felkelése remélem, csak kivétel volt.

Ágica: köszönöm! ;-) Izzadás: szerintem verhetetlenek vagyunk: csorog Ádiról a veríték, de csak a fején tarkóvonalban körben! Mindig: ha játszik, ha eszik, ha fekszik a babakocsiban.

Regi: csak kínáld továbbra is Szelit innivalóval!

Kép
Kép
irina

Niki: Rania gyönyörűséges! JÓ, hogy újra itt vagy!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Maggie Kisvackod nagyon helyes pasipalánta :lol: és nagyon ügyesen ül :lol:

és mindig elfelejtem de Sense Boti nagyon ügyes :lol: és ahogy tapsikol. Egyszerűen zabálnivaló :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kedves Anyukák!

Az MTA Pszichológiai Intézetében 8 hónapos csecsemőkkel folytatott fejlődéslélektani kutatásunkhoz kérjük segítségeteket.

Jelenlegi kísérletünk olyan kérdésekre keresi a választ, hogy a csecsemő hogyan értelmezi a számára szokatlan, újszerű cselekvéseket, illetve, hogyan képes külső jellegzetességekben eltérő tárgyakat elkülöníteni egymástól. A mama a vizsgálat során végig együtt van gyermekével. A részvétel egyszeri, kb. félórás elfoglaltságot jelent Budapesten, a XIII. kerületben.
A vizsgálatokról részletesen a http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=676 linken is olvashattok.

Kérjük, jelentkezzetek a 239-4683-as telefonszámon, vagy a timea@mtapi.hu e-mail címen.

Köszönjük.
timama

Irina, én még nem adtam meggyet, de korábban úgy emlékszem azt írták a lányok, hogy héja nélkül. És hogy nagyon pepecs meló....

Szia Niki! Mi még nem "találkoztunk", az újabbak közül vagyok. Gyönyörűséges a lányod, látszik, hogy egy kis vidám csibész!

L.Móni! Elég! Gyakorlatilag a hátlapok miatt ennyi se kellene, de a vállon lévő megkötő hosszát az anyag hossza adja. Én úgy emlékszem, csak másfél métert vettem, mivel törpe vagyok, rövidebb megkötőt csináltam, de így is bőségesen elég lett.

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!

Boldog hófordulót Zsófinak,Albertnek,Lillának!

Ancsi Boldog Szülinapot!

Nagyon aranyos Marci,Albert,Panka,Bence,Szaffi,és minden baba és gyerkőc.

Niki!
De jó,hogy újra itt vagy :D Nagyon aranyos Rania is és
mennyi haja van :D

Ildike is nagyon izzadós, nem csak evés közben,alvás közben is szokott izzadni pedig csak egy body van rajta.
Már probálja magát fel húzni állni és egyre többet nyomkodja a popsit az ég felé majd csak lesz már valami mászás féle is :D

Most csak Karcsikáról tudok képet tenni a többit este: Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés...Mindent visszaolvastam, látom pörögtek az események.

Köszönjük a jókívánságokat és viszont kívánjuk minden hófordulós manónak!!!

Sajnos mire elkezdtem volna írni Zétim ébredt, kiviszem levegőzni mert nem bír magával. :shock:

Holnap próbálok hosszabban jönni....

Niki örülök, hogy ismét velünk leszel! Micsoda kis tündér-balerina! :D

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Koszonom lanyok a kedves ujra-fogadtatast! :D

Lattam a tali-kepeket is, hat, csak irigykedek, nem igazsag, hogy eddig egyikre sem tudtam elmenni!
A kovetkezot en szervezem, akkor en valasztom az idopontot, olyant, amikor otthon leszunk! :D
Egyebkent valoszinu, hogy majus vegen megyunk par napra, lehet, hogy epp egybeesik a kovetkezo talival! :wink:
Rania baba picit lusta, porog, forog, emelgeti a kis popsijat, de maszas, es felallas... :shock: egyelore nem latom jelet.. :) eleg keson kezdett hasra fordulni is. Azt hiszem en is hibas vagyok, mert vettem a bebi-kompot eleg koran, nem volt jo otlet. Imadja, de igazandibol nem inspiralja az onallo mozgasra. De lehet, anelkul is keson kezdene ezeket. Azt hallottam, hogy az a baba, aki verbalisan koran kezd kommunikalni, az fizikalisan kesobb csinal dolgokat, es forditva. Rania 2 honapos koratol gyakorlatilag egyfolytaban beszel, szoval ezek szerint o az elobbiek taboraba tartozik. :)
2 fogacskank van alul, az egyik felso mar barmelyik pillanatban elobukkanhat..nem merem ellenorizni, mert multkor majdnem leharapta az ujjamat... :shock: nagyon felek... :lol:
Sajna mar dolgozom (itt ugyebar csak fel ev a gyes)de szerencsere csak par orat, amikor megjon a parom, en megyek... :? valtjuk egymast. Nagyon rossz erzes volt itthagyni a babukamat, de igazandibol 6 korul mar megy aludni, igy ot nem is igazan erinti.

Hu, diohejban ennyit....
Puszi
Vendég

Most nincs időm semmire, csak annyit láttam, hogy Niki visszajött!

Niki vazze!!!! Nekem nagyon hiányoztál!!!!!!!!!! El ne merj tűnni még egyszer!!! JUHHHÉJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!! Niki újra ittten van!!!!!!!!!
Gyönyörű a Kapucínered!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Este leszek... :)

Kép
Kép
Kép
gremese

:D Emese... :D :D :D
Nagyon ari vagy!!!! :D

Lassan megyek dolgozni...kapitalizmus...vagy noi egyenjogusag? Vagy mi ez??? :shock:

Szep estet mindenkinek!
Vendég

Niki, szia!!!!! Nagyon hiányoltunk ám :D ! Rania milyen gyönyörű hajasbaba!!
Heni pont a napokban kért tanácsot tőlünk rugós hinta ügyben :D .

Hörcsög, annyira jó ez a kép Karcsikáról, mintha fényképész csinálta volna :shock: :D !! Várjuk a többit :wink: .

Vízivás, szerintem ez is babafüggő. Ha nem szeretik a vizet, bármit csinálhatunk. Panka szerencsére -attól függetlenül, hogy szopizik- úgy nyakalja a vizet, mintha az valami borzasztóan finom dolog lenne :shock: . Szerencsére. A barátnőm kisfia viszont soha nem fogadta el a vizet, semmit nem iszik meg, ha nem elég édes :? .
dettyk

Niki, kb. egyidősek a babáink, és Ádi dettó azt csinálja mozgásilag és beszédében is, amit Rania!

Kép
Kép
irina

Két hasznos link:

a brokkoliról: http://www.wellnesscafe.hu/dieta/200804 ... k_brokkoli

és aki még ezután vesz autósülést: http://www.vezess.hu//index.php?id=52&cid=13841
dettyk

Bongyi, köszi, én is valami pepecselésre emlékeztem a meggyel kapcsolatban -- azt hiszem, Panka, Dettyk kislánya szereti... majd meglátom, hogyan tudom megpucolni a kiengedett meggyet.

Kép
Kép
irina

Irina: turmixold le botmixerrel, azután szűrd át szűrőn! Úgy a legegyszerűbb!

Kép
Kép
timi26

Detti!
Köszi :D
Apánknak egy ismerőse csinálta.

Akartam írni már csak nem mindig tudok a géphez ülni
Lesz itt Börze is május 3.-án és egész napos program a
Református templom kertjében.

Niki!
Ildike is inkább csak forog és picit kúszik de azt is kínkeservesen.
a szája viszont be nem áll.

Nem tudom ki írta,hogy meg állta fogzás,
Karcsikának is úgy volt 7-8 hónapos lehetett amikor 1,5 hét alatt kibújt az első 4 foga a többi olyan 1 éves kora után jött a többi,
most 20 foga van :D

Kicsi megyünk sétálni utánna teszem a képeket ha apjuk haza jött
mert a telefonban van.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi26: köszi az ötletet!!!

Kép
Kép
irina

Hát Csajok! Egyszerűen nem jutok ide... :shock:
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!!! :D

Az az igazság, hogy míg ment a felújítás, nem kötöttem be a netet a másik szobában, ugyanis Szelire folyamatosan figyelni kellett. Egy csomó minden be volt pakolva a kisszobába, azt rámolta (volna), meg állandóan ki akart jutni! :wink: Amikor meg aludt, kint ücsörögtem a konyhában, vagy szinte mozdulatlanul feküdtem az ágyon, nehogy felébredjen. Fantasztikus élmény volt! :wink: :lol:

Köszönöm a dicsiket!!! Egyébként szinte Apa csinálta ám az egészet!!! Nagyon ügyes!!! Büszke vagyok rá! :D :D :D

A Szeli dicsiket is köszi! :D Tényleg fantasztikusan mozgékony (emiatt se nagyon tudok jönni, csak ha alszik, de akkor meg be kell süríteni a többi dolgomat is :roll: ). Szóval nem tudom, hogy be tudom-e hozni a lemaradásomat... :? De fel akarom venni újra a tempót!!! 8)

Dotildi! Nem felejtettem el a fogcsikorgatásra megnézni a homeos bogyót, de most épp a másik szobában a könyv, Szelikém meg alszik.

Mindenkinek szép estét! (Még azért lehet, hogy jövök, ha sikerül!)

Kép

Kép
regcsiken14

Pedig annyi mindent el akartam mesélni... :(

Pl., hogy Szeli tök jókat alszik!!! Képzeljétek el, hogy itt zajongtak a fiúk, és úgy aludt, mint a tej! :shock: A babakocsiban meg ugyebár hason (vagy négykézláb) van séta közben, és ha elálmosodik a kezecskéit a feje alá teszi, és már alszik is! Megzabálom!!! Egy órát szokott aludni, sokkal mélyebben alszik így, hason! :D Reggel is fél - egy órával tovább alszik, mint eddig.

Ezek a dolgok kb. egy hete változtak. Kivi vagyok... :P

A homeos bogyó meg elfogyott a fogzásra, de ugyanúgy alszik éjjel, így most nem adom neki. Majd meglátjuk... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Helló :D !

Csak gyors jövök mert a nyűgös napoknak asszem még korán sincs vége :cry: :cry:

Albert,Lilla boldog 7 hónapot!!

Zsófikának boldog 8 hónapot!!

Kép

Ancsi boldog szülinapot!!

Niki!!!!!!!!!!!!!!Hogy téged mennyit kerestünk!!!!!!!!!
De végre megvagy!!!!!!Rania egy tündér!!!!
Te már dolgozol :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mi apánk sokkot kapna egyedül itthol a Bertussal :lol: (néha én is közel állok hozzá)

Meryke a napppali nagyon kiru,és a gyerkőc tündéri!!!

Regi a szobátok is szupi lett!!!!!!!!Látom Szelike is kivette a részét belőle!!

Dettyk!Látom nagyon jól érezték magukat kint a gyerekek,szépek mint az anyukájuk!!!Köszi az infót a brokeszról és a gyerekülésről,mi még nem vettünk de lassan aktuális lesz!

Maggie!Albert hihetetlen jóképű kispasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ágica!Bertus az ülcsibe szokott izzadni,ha kocsival megyünk valahova egy hab az egész baba mire odaérünk!

Hörcsög nagyon jó ez a kép Karcsikáról!!!

Na mennem kell mert apa már nem bír vele!!Tényleg nagyon nyügös :cry: :cry: :cry:

KépKép
juba

Irina, jól emlékszel, Panka imádja a meggyet :D . Sokáig pepecseltem vele, aztán Timi javasolta nekem is, hogy mixelés után passzírozzam, és tényleg sokkal egyszerűbb :D !

Juba, köszi, tündér vagy :oops: !
dettyk

Előre is bocsi, de tuti, hogy nem fogok mindenre reagálni! :oops:

Juba! Nagyon örülök, hogy negatív lett a bakteorológia!!! :D

Bébikomp: szerintem nekünk sem lesz!

Gőztisztító: én is úgy szeretnék egyet!!!

Heni! Köszi a hasznos infókat! …hát mi a kúszás kihagytuk… :roll:
Na! Itt a válasz: a babaúszás miatt mászik Szeli hamarabb (gondolom). :D

Fülbevaló még mindig nincs, de úgyis az lesz az első, hogy NEKTEK megmutatom! :wink:

Ecet: Felmosóvízbe mennyit tesztek?

Timi26! Szerinted a 3. kaját mikor lehet kiváltani? Én már úgy kiváltanám az uzsit. Gyümire lehet? :roll:

Jaj, Szeli is akkorákat esik, szegénykém. Úgy koppan a feje. Ha kicsi kopp van, hagyom, hadd oldja meg egyedül, de néha van bizony erőteljes ordítás… :cry:

Felébredt… 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Ancsinak boldog szülinapot, Lillának, Albertnek boldog hófordulót!

Dmaggie! Nem semmi Kiskrapekod van! NAgyon helyes! Már most milyen sármos! 8)

Alig van időm... Vajon miért????? :wink:
Zsófi nem áll meg! Új szórakozása: tépi magát a járókában (megfogja a szélét, és rángatja), de úgy, hogy mozog az egész pekvanc, miközben 6-ból 3 kereke rögzítve van... :shock:

Újabban f6-kor szopizunk, és visszaalszunk kb. 8-ig. :D

Most csak két képpel jövök, mert fél szemmel figyelnem kell rá.

Zsófikám nagyon köszöni a jókívánságokat!
És akkor íme az én 8 hónapos Kislányom:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi, én csak meglódítom, de szerintem nem többet 1/2-1 dl-nél 1 vödör vízhez :D .
dettyk

Mesi, Zsófi csodaszép, nagyon jól áll neki a kis kalap és a napsütés is :wink: :D ! És jól látom, új harisnya :twisted: :wink: ...
dettyk

Mesi, lemaradt a kérdőjel! Új harisnya?? :wink: :lol:
dettyk

1kézzel...

Dettyk! biza, anyutól kapta ma a harisnyát! Vadi új!!!! így már 2 van! :wink:

nem is dicsértem meg Pankát! Olyan szép kis nyugodt baba! és nagyon szép helyen voltatok!!!!!

annyi mindenre kéne reagálnom, csak időm nincs rá. talán este be tudok pótolni mindent! :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ancsi26, boldog szülinapot!
Zsófi boldog 8 hónaposságot, Albert és Lilla boldog 7 hónaposságot!

Csajok ez az ecettel öblités nagyon tuti!!!!!!!!!!!!!!! Köszi!!!!

Egyszerüen csodás minden babóról a kép!!

Niki: Üdv, újra itt!!!
Ma fodrásznál voltunk 3-an!!
Mindenkinek levágattuk a haját!
Emmájét is!!!
Olyan kisfius lett! :-((( De hátha erősödik így a haja, azt mondta a fodrász, meg elég fura volt már a születési haja volt még ami kb10cmhosszú de ezek csak tincsek voltak, nem mindenütt volt egyforma, így most kb egyforma. RÖVID:-((((

Majd megnő!
Apa is nagyon jól néz ki a rövid séróval, nekem is rövidebb lett mert sehogy sem állt már!

Megyek mert mindjárt kopp lesz! Fejbevágja magát a fiók kihúzgálása közben!!

Mostmár mindenütt felál, egy pillanat alatt még az ágyon is ahol nem stabilan tud állni! Sőt az újdonság a szé alatt ül, majd próbál a lábakba kapaszkodva felállni csak ugye nemfér el, így nyújtott lábbal lehajolva fejet behúzva "áll". Majd dobok pűr képet!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Emma zöldségeket, gyümit, húst eszik, ez után mi jön??? rizs, tészta, kenyér, túró, joghurt, sajt.....??????????????????,,segítség!!!!! Mi a sorrend??

KépKép
kaqk
Debrecen

Isten éltesse Zsófit, Lillát és Albertet!

Kép
Boldog Szülinapot Ancsi!
Kép

Most csak ennyi, mennem kell :( jön az esti rutin :)

KépKépKépKép
meryke

Niki: én is nagyon örülök, hogy visszajöttél!!! :D :D :D :D :D :D

Horcsog: jaj, de jó ez a kép Karcsikáról!!! :D

Dettyk: de jó volt nektek az erdőben sétafikálni!!! És milyen aranyos az aprónép!!! :D

Gremese: naggyon tuti az a sapi!!! :lol: És tényleg! Új harisnyátok van!!! Hip-hip...

Kaqk: nyugodtan adhatsz rizst, kevés durumtésztát, tojássárgáját (én azt a sóskába szoktam), túrót, natur joghurtot, zsírszegény sajtot. Persze csak ha nincs allergiás a családban!
Képet az új frizukról!!!!!!!!!!!

A nagytakarítást ezennel befejezettnek tekintem!!! Csak azt nem tudom, hogy fogok a maradék kilóimtól megszabadulni!!! :shock:

VikDan megint sokat segített, konkrétan a porszívócsővel vívott kemény fél órás csatát, közben pedig kommentálta...majd megzabáltam!!!

Kép
Kép
timi26

Regi: nyugi, lassan visszakapcsolódsz te is! Tetszik az új avatarod!

Maggie: tündéri baba Albert!!! :D

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Niki de jó hogy ismét vagy:-) Rania gyönyörű:-)

Zsófika mekkora nagy lány:-) és csak ilyen lazán van öltözve? Nálunk harisnya+ nadrág. Lehet túlöltöztetem?

Kaqk levágattad Emma haját???
:shock:
Most akkor az, hogy 1 éves korig nem szabad csak babona??? vagy miért mondják???

Mi ma megint egész nap kint voltunk, annyira élvezzük, nincs nyügi, csak sok mosolygás:-)

Heni
KépKép
heni81

Regi!
szupi az új avatar :D

Mesi!
Nagyon cuki Zsófi :D

És akkor a képek:
Babakocsiban.
Kép

A tónál.
Kép
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Küldtem a gmail-re is 3 képet.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög! Ildike annyira cuki a kádban, ahogy ül, és nagy elánal rágcsálja azt a játékot! :D

Hajni! Mi van a kezeddel, voltál másik dokinál?

Kaqk! Feltétlenül tegyél képet Emmáról! Amúgy Zsófikámnak életében másodszorra kellett a babahaját levágnom. :shock:

Itt a vihar! :shock:

Heni! Zsófin egy rövidujjú body, meg egy h.ujjú póló volt. Plusz a harisnya. Csak kicsit voltunk kint, mert feltámadt a szél. De nem fázott így. :)

Juba! Kitartás, a kis Nyűgös Drágasághoz! Nekem már az elég, ha Zsófi egy órán át sír mindenért. :( Ilyenkor nem nagyon tudok segíteni. Most, hogy kijöttek az aktuális fogai, már minden rendben van. (A következő menetig... :lol: )

Tali: Igazatok van, a gyermeknap nem jó időpont! :oops:
Nekünk szerintem bármikor jó. :D

Regi! Nagyon cukik vagytok az új avataron!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni: még ilyen babonát nem hallottam, de muszály volt, vagyis viccesen nézett ki hogy van egy jó pár 10-12cm-es hajtincse a többi meg 3-4cm. szóval ezért meg h erősödjön. Nem hiszek ebben mível nem is hallottamm róla, utólag meg kár lenne ezen rágódnom, nem?

Holnap csinálok emmáról képet, meg magamról is ha sikerül.
jó éjt!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?