A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Vica!Kép
Es hanyadik honapja szeded?Bocs,en mindig ezzel vagyok megakadva,mert felek tole,hogy tul soka szedem.Szeretnem hallani,hogy masok is szedtek ennyi ideig...
-szoszi-
szoszi

VICA:alapvetően egy nov.11-i tali-időpontot javasolnék, kivéve ha Leonénak fel kellen jönnie csütörtökön, úgy nov.13.lenne.
Lányok, szóljatok hozzá!
LEONE:????
EDIT:az inszemináció egyáltalán nem fáj, egy kis katéteren vezetik be a kisfickókat, negyedóra a vizsgálószékban, aztán fél órát fektetnek és mehetsz haza. Mi mindig azon humorizáltunk Cat-tel, hogy "romantikus, gyertyafényes fogantatás", amikor széttett lábakkal bámultuk a kórház plafonján a repedező vakolatot és a törött csempéket.
Virág
virag

ZsebiKép
Nagyon jol tetted, hogy igy csinaltal! Nagyon sokan "elpazaroljak" az idot, mert az orvos nem kompetens. De Te legalabb masok hibajabol tanulszKép

Szoszi:0
Ez most a masodik honap es meg lesz 2 honap inszem. Tobbet nem ajanlott az orvos.

Vica
vica72

ViragKép
Jo, hogy leirtad az inszemet, lassan nekunk is menni kell. Majd viszunk gyertyat, hogy legalabb a gyertyafeny meglegyen, hamar mas nem isKép
Nekem barmelyik idopont jo igy elso nekifutasra. Vihetem a paromat is?

Vica
vica72

VirágKép
Látod ez a probléma. Egyeseknek túl könnyen megy a dolog, ráadásul ikrek! Bár nekem lenne ilyen, vagy akárki másnak innen a topikból, mindannyian rászolgáltunk!
A tali nekem jó akármikor, pláne, hogy Vicával muszáj találkoznom! Csütörtök 14-e, nem azt akartad írni másik idöpontnak?

VicaKép
Milyen volt a buli, amire annyit föztetek?
A férjem annyira tökéletesen játszotta a dolgot, hogy tényleg rosszul éreztem magam, már lelkileg.
Hiába ritkán látjuk egymást, ki vagyunk éhezve.Kép

Egcsi
egcsi

EgcsiKép
A buli majd csak ket het mulva lesz. A husikat lefagyasztottuk. Ugyan en szervezem, de en nem leszek ott rajtaKép
Remelem jossz a talira! Nem akarom hogy a papagajok ehen haljanakKép

Vica
vica72

Szöszi!Kép
Az egyik batrátnőm kerek 1 évig szedte folyamatosan a Clostit, UH-s ellenőrzés mellett. Nem lett semmi baja, az 1 év babásodással ért véget. Kép

Virág!Kép
Itt vagyok, figyelek. Nekem minden hónap utolsó csütörtökén kell Pestre mennem, így megyek holnap is. De a 11-e most megoldhatónak tűnik számomra, talán egy kis szabit is megpróbálok majd kivenni. Kép

Puszi, Leone

KépKép
leone

VicaKép
Gondolhatod, hogy nem maradok otthon! Hát az nem a legjobb, hogy nem leszel ott a bulin.Neked nem mondhatják, hogy edd meg amit főztél!Kép

LeoneKép
Kerekedik már a pocakod? Mennék má nagyon utánad!

Egcsi
egcsi

Sziasztok Kép

Leone, gratulálok a 12. héthez KépKépKép

Hogy vagytok csajok? Milyen ido van otthon? Itt fertelmes Kép Hideg és nyirkos Kép
Alig várom hogy vége legyen a kecsapnak és nekikezdhessunk a hónapnak Kép

Vica, de jó neked, mentek haza!!! Irigy-irigy Kép

Kiért szurkolunk most? Egcsi? Mikor nem fog megjönni? Kép
soraya

EgcsiKép
Szivesen megennem, mert finom lettKép No akkor talalkozunk majdKép

SorayaKép
Vedd ra a zUradat, hogy ugorjatok haza. Mi az Nektek! Csak fele akkor a tavolsag, mint a mienkKép
Csak vicceltemKép Majd legkozelebb Finnorszagban rendezunk talit, es akkor Te is ott lehetszKép

Vica
vica72

Vica Kép
"csak" 1800 km, de a baj az hogy nincs szabim most január végéig Kép Karácsonykor is itt leszunk Kép

Olvasgatom a netet, most találtam: Farkasházy Réka nyilatkozata:
"Az ifjú kismama tehát szépen gyarapodik, de kijelentette, nem hajlandó beállni a fitness-kismamák sorába, ő csak a visszafogottabb mozgást választotta, nagyokat sétál párjával együtt, és ésszerű kereteken belül megpróbál az anyaságról is minden lehetséges jótanácsot elolvasni a könyvekből. Emellett hamarosan egy speciális, jógával egybekötött, szülésre felkészítő tornába is belekezd - mondta el a Színes Mai Lapnak"

eggy normális Réka... Kép
soraya

Kedves Lányok!

Csináltam tegnap újra tesztet, más fajta teszttel, az eredmény szintén egy halvány csík lett. Ma este azonban a harmadik típusú teszt szép erős két csíkot mutatott. Nagyon boldog vagyok! Köszönöm a segítségeteket, s biztos vagyok benne, hogy rövidesen mindannyiótokkal találkozok a "friss kismamás topikok" egyikébenKép!!
Sok szeretettel: Gaia
gaia
Gödöllő

SorayaKép
Sajnos már arra várok, hogy elálljon. Megjegyzem nem nagyon akaródzik neki, pedig már nagyon unom.

Képzeljétek, a sógórnőm megint tanult valami kozmetikus dolgot, testkezelés vagy mi és rajtam akarja gyakorolni a fáslizást. Belementem, úgyhogy pénteken múmiát játszom. Mindent a családért, amíg a testi épségem nincs veszélyben.Kép

Egcsi
egcsi

GaiaKép
Gratulálok! Örülök, hogy csak "átutazóban" voltál a topikban.

Egcsi
egcsi

GaiaKép
Hatalmas gratula a ket csikhoz!!!! Ugye mondtam en, hogy csinalj masik tesztetKép

EgcsiKép
Meg jo, hogy nem novernek tanul. Kepzeld, rajtad gyakorolna a vervetelt, vagy az ujraelesztestKép

Vica
vica72

Gaia Kép
GRATULA!!!! Kép

Egcsi Kép
errol lemaradtam, a francba!!!

Lányok, lehet hogy nagy hulyeség, de most olvastam egy amerikai honlapon: szóval középidoben nem szabad orálisan "érintkezni",Kép tudtátok?? A nyál állítólag nem jó a kiskatonáknak....
soraya

VicaKép
Akkor nem érhetne túl nagy meglepetés, ugyanis én is annak tanultam.Kép

SorayaKép
Jap! Ez így van! Ismered a www.preconception.com -ot? Az a weboldal is elég érdekes.

Egcsi
egcsi

Egcsi Kép
Jó tudni....
A http://www.preconception.com/ -ot nem ismertem, most majd megnézegetem.
Most épp ezen szörföltem http://www.babycentre.co.uk/gettingpregnant/
Itt van "How is your timing" teszt... megint okosodtam, reggeli szex az optimális gyerekcsináláshoz Kép Hát kérdem én, kinek van kedve ahhoz reggel 6-kor?? Kép
soraya

SorayaKép
Hat ezt mondom en is! Kinek van kedve reggel munkaba sietve?

Vica
vica72

Vica Kép
A pasinak lenne... de én képtelen vagyok KépKép A homérozés meg nem lendít ezen az érzésen Kép

Este 9 és ragad le a szemem. Megyek aludni Kép Már csak 2 nap és hétvége!!!!! Kép

Soraya
soraya

SorayaKép
Jo ejszakat NekedKép Engem meg var ma a fogorvos, csak hogy csupa szorakozas legyen az eletKép

Vica
vica72

Ok lányok, menjen ki-ki a dolgára, én még maradok egy kicsit.

SZÖSZI! SZISZUS!JELENTKEZÉS!

Egcsi
egcsi

EgcsiKép
En meg vagyok, csak 4-re kell mennem.
De a tobbiek hol vannak???

Vica
vica72

OK. Akkor dumcsizzunk ketten. Közben megnéztem a Soraya által ajánlott site-ot, bár néha az az érzésem, már nem tudnak újat mondani.
Nekem is kellene fogorvoshoz menni, néhány tömésemre már biztosan ráférne a csere. Te mondtad, hogy vettetek házat, ugye? Beköltöztetek már?

Egcsi
egcsi

Most kezdtek epiteni, uj lesz a kicsikeKép Remenyeink szerint februar vegen koltozheto.
En is szoktam nezegetni ezeket a web oldalakat, de szinte az unalomig ugyanaz mindegyik. Amig eloszor keresgel az ember lanya, meg erdekes, de mostmar sokat ujat tenyleg nem tudnak mondani.

Vica
vica72

Ti mikor mentek Hollandiaba? Vagy az mar targytalan? Nem akartok visszajonni Las Vegasba?

Vica
vica72

Aha. Akkor nagyon izgi. Hány szobátok lesz? Bocs, hogy csak szaggatottan vagyok jelen, de mi is költözünk egy másik országba és azt nézegetem.
egcsi

Harom haloszobas (hogy legyen hely a babuciknakKép )konyha-etkezo-nappali egy legterben.
Mar nagyon varjukKép

Vica
vica72

Azt elhiszem! Olyan jó, mikor az embernek van saját fészke! nagy lesz a backyard?
E.
egcsi

Az elobb kerdeztem, hogy Hollandiaba mentek-e? Mar ha nem titok. Izgulsz mar? Mikor lesz a nagy nap?
Vica
vica72

Bocs, az a hozzászólásod kiesett nálam. Nem Hollandia és nem is Las Vegas. Szívem szerint visszamennék Amcsiba, de borzasztó nehéz legálisan, és papírok nélkül még egyszer nem vállalom. Túl öreg vagyok én már ahhoz!Kép Új-Zéland az uticél.

E
egcsi

SziasztokKép
Most értem haza egy tanfolyamról, ma kezdődött és karácsonyig tart, legalább gyorsabban telik az időKép de baromi álmos vagyok egész napKépKépKép

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Na erre meg almomban sem gondoltam volnaKép Munkalehetoseg van a parodnak ott, hogy odakoltoztok? Az meg messzebb van, mint az USA! De biztos elvezni fogjatokKép
Vica
vica72

Szia SziszusKép

Hogy vagy? Nagyon ne strapald magadat. Kismamaknak kell a pihenesKép
Vica
vica72

SziszusKép
Milyen tanfolyam? Szakmai jellegű? Okosodj csak és ha fáradt vagy, célozd meg az ágyat, tudod PIHENNI!PIHENNI!PIHENNI....

VicaKép
Egyenlőre mi is csak álmodozunk, de nem bírunk a fenekünkön maradni.Kép

E.
egcsi

webdesigner, igazából még csak hobby. Itt ül a férjem és ő is tuszkol hogy menjek pihenniKépKép
Nekünk az idén költöztek ismerőseink Új-Zélandra, majdnem meglátogattuk őket a nyáron, de én nem vagyok hajlandó annyit repülniKépKép

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Ok Sziszus, te vagy az én emberem, ha az ismerőseid felveszik veletek a kapcsolatot, faggasd ki a nevemben, okosítson ki, hogyan lehet könnyen, gyorsan kijutni!Kép
E
egcsi

Lanyok:0
Lassan lelepek, mert meg a paromert is mennem kell. O is jon velem, nehogyman en szenvedjek egyedulKép

Vica
vica72

Csajok! Ez a Szöszi Lány mostanában nagyon kihúzza magát az éjszakai műszakból!

E.
egcsi

Egcsi, meglátom mit tehetekKép
De most megyek, mert itt alszom elKépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

VicaKép
Ne szenvedj túl sokat!Kép
E.
egcsi

Ok. Holnap talákozunk.
E.Kép
egcsi

Megjottem,van itt meg valaki?
-szoszi-
szoszi

Egcsi!Kép
Latom,hianyoltal.Bocs,de moziban voltunk apaval es csak most ertunk haza,de rogton rohantam megnezni,hogy vagytok-e meg...Sajnalom,ha tul keson jottem es mar elmentel!
-szoszi-
szoszi

Jo reggelt!
Lanyok,Ti tudtatok,hogy a Jo estet,Magyarorszag!-ban egesz heten a meddoseg/beranyasag volt a tema.Minden nap van egy osszeallitas rola.Tegnap a ferfi meddoseg volt.Vegigneztem hogy csinaljak a spermaanalizist.Ma a lombikprogramrol lesz szo.Akit erdekel es meg nem tudta,annak most szolok!Kép

Kepzeljetek,soha el nem ert magassagokat donget a hom!MA reggel 37.2 volt mar.De a derekam maris faj,pedig meg csak a 19.-ik (!!!)napon tartok.Es annyi a pattanasom,mint az elmult 2 evben osszesen.Kép

Varom a reggeli elso bejelentkezoket!!!
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Szuper a hőd ! Hátha csoda történikKép

SorayaKép
Én benne vagyok a reggeli szexben is, dehát indulni kell a munkahelyre, és nem túl jó érzés amikor az ember lába ragad a kifolyó trutyitólKépKép

EgcsiKép
Lehet Babanetes tali Új Zélandon is majd, hogy ki ne maradj belőle.Kép

VicaKép
Családi házatok lesz, vagy társasház ? Hamar benépesül majd a 3 szoba remélemKép

LányokKép
Párom ma volt reggel kontrollon a BMC-ben. Azt mondta, hogy szomorú és lehangoló, hogy mennyi ember tülekedik ott, és nem tudják az orvosok sem a miérteket. KépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! Szorgalmas kis éjszakai műszakunk van!
VICA:hozhatod a férjed is, de lehet, hogy unni fogja a hülye csipogásunkat, másrészt elég "intim" témákról folyik a beszélgetés - lehet, hogy zavarba jönne (a pincér is nagyokat szokott pislogniKép). Szóval gondold át, neki mi a jobb.
GAIA:gratulálok a gyors eredményhez!Sok boldogságot kívánok!
SZÖSZI:minden nap kérünk hőállás-jelentést!Dukk-drukk
MINDENKI:akkor tali nov.11-én Vistában 17 órától VIP vendég:Vica! Kérném a jelentkezéseteket jelezni!
Virág
virag

Virag!Kép
Megneztem a naptart!!!A 11.-nel jobb napot nem is talalhattatok volna,en is Pesten leszek!Kép
Ugyhogy szeretnek ezennel bejelentkezni en is!
-szoszi-
szoszi

Sziasztok,

Egy kis vidámság a mai esős napon. Ti járnátok hozzá?

Kép

Alena
alena

AlenaKép Kép Nagyon tetszik

Képzeljétek, a 23. napon (tegnap)megtörtént az ovuláció. Fel is ment a hőm 37.0-re mára. Szerintetek eredményes volt a Clostis ciklus, ha ennyire kitolódott az ovuláció időpontja?(A progi még csak ezután jön). Aki szedett Clostit, az mondana nekem arról valamit, hogy kitolhatja-e ennyire?Nem szedek mellé Utrot és nem is szedtem eddig semmit.Ez az első gyógyszeres ciklusom
phajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?