Nita! Mindenképp csináltass HCG szint mérést vérből, két egymás utáni napon. az Uh. tévedhet, a dokitól is függ, a labor nem téved!!! Én nem is engedtem volna annak idején, hogy megcsinálják a műtétet, ha nem csinálnak HCG-t! Annak emelkednie kell! És azért reménykedj kérlek!!!!
Csajok! Olvastam egy cikket, miszerint az ima akkor is segít a betegeken, ha a betegek nem tudnak róla, hogy imádkoznak értük. Mit szólnátok, ha imakört nyitnánk??? Csak akinek kedve van....
Luca! Örülök, hogy UH rendben volt!!! Eredményekre meddig kell várni??
Lilik, Ábelek és Kingák édik

Juca! Csini vagy!!!
Lina! Sajna ezekhez az értékekhez nem értek, de ha a progi jó, akkor azt nem értem, hogy miért nem emelkedett a hőd...Dehát csinél furi dolgokat a szervezet időnként... Nem iszol-eszel most valami tát, egyebet ami beleszólhat???
Képzeljétek! Szombaton megyünk adásvételi szerződést aláírni! H ilyen szuperszónikus sebességgel haladunk 3 év múlva be is költözhetünk......

És persze párom anyukája (az átépítések tervezője) mondta, hogy szerinte még ne mondjak fel....

Tényleg megkapjátok azt a képet!!!!
Láttam a hétvégén a Balatont, a Bakonyt, voltunk Veszprémben a várban!!!! Minden hétvégét igy kéne tölteni!!!