Honey: koszi a babakocsis infot, megnezem, mi van itt nalunk
Es gratula az ajandekodhoz

, klassz dolog igazan, hasznald egeszseggel. Az uh-val tokeletesen egyetertek, ugy ertem, hogy en is csak akkor megyek, amikor kell, nem tobbszor. Mert az, hogy eddig nem tortent semmi mondjuk 20 uh eseten, az nem jelenti azt, hogy most sem fog, es az mar keso banat

. Ehhez hozzatartozik, hogy en konnyen beszelek, mert itt az alapellatas resze a 4D, minden alkalommal reszem van benne (eddig 2x), de ezt mar akkor eldontottem, hogy nem megyek tobbszor, amikor meg ezt nem tudtam. Kepeket nem dobsz fel a kint vasarolt cuccokrol? Mi is mindig jartunk ki vasarolni, a parom szombathelyi, onnan nem nehez
Bagzerka:[/color] edes a kis Tokmag
[color=orange]Eszike:[/b] en kivancsi vagyok a nagy pocidra, johet a kep. Ez az iwiw nagyon jo otlet volt. Olyan jo nezegetni mindenkit, es egy kicsit jobban megismerni
[b]Judit:[/b] Balo mostanaban nem latogat minket, pedig az elejen olyan lelkes volt, hova tunt?! A te pocidrol is johet foto
[b]BB Marta: en drukkolok nagyon, de szerintem semmi szukseged nincs ra, mert egeszseges a Mano, csak rad akart ijeszteni egy kicsit.
Nalam semmi ujsag, roka koma kitart, bar ritkabban latogat, mint eddig, de azert uldoz renduletlenul. Pocak sehol a fasorban, helyesebben van, de az megvolt baba elott is

, igy inkabb azt irom, hogy semmi valtozas