sziasztok!
nem semmi termésetek volt két nap alatt...
így jár az aki csak olvas és nem reagál szépen folyamatosan...
Beuska, türelmes vagyok

viszont Lili vonalzója eltűnt?
Eszterxx az a frány nyet!

hiányzol ám!
Kmanna! ne is hagyd magatokat csak úgy mindenféle kórházas kivizsgálásokra befektetni!!! Te vagy Pankával és látod, ha tartja a fejét!
és irigy vagyok mindenkire aki már túl van a 6hetesen.... 6nap és házassági évfordulónk lesz...
Potyka, ez a doktori egészen érdekesen hangzik! kár hogy nem fejezheted be.

nagyon jó a blog amit belinkeltél. most elgondolkodtam, hogy lehet hogy a kendőt máshogy is megkéne tanulnom megkötni. Eddig a hason keresztbe egész sokszor megnyugtatta Mátét. viszont a hátonhordást még nehezen tudom elképzelni hogy lehet egyedül felvenni....
Szilvánusz örülök hogy jobba a melled!
Esztereu! kitartás, és ha van időd várunk
Kiszazsu

pedig apukám szerint ami a teheneknél működik az nálunk is...

pl szerinte ha több napig nincs kaki a pelusban akkor ott komoly gond van, hiszen az állatoknál is... najó, tudom nem kell komolyan venni... és amúgy egyszer-kétszer mondták csak
Mzx, illetve mindenkinek köszönöm a fejés-szopizással kapcsolatot infokat. most még fejegetek de csak amíg van erőm és kedvem.

szegény tesód, bosszantó lehet ha a járgány miatt esett ki
és milyen volt kint? hogy bírta Laura?
Pumperka, tök furi én szopizás közben eddig semmit nem csináltam, mostanában kezdtem el németet tanulni vagy olvasgatni. De hogy ti mennyi mindent tudtok csinálni közben... persze lehet hogy gyakorlat és igény teszi....
a mérlegeléskor mi is mocorgót kapunk

én a köztes értéket szoktam venni, de eddig nem volt túl nagy szórás
Monácska, nekemmondjuk még nincs olyan messze, de csomót gondolok a szülésre... főleg hogy irdogálom szépen lassan a történetet... de csomószor eszembejut az a pillanat amikor meghallottam felsírni... könnyezem most is....
lányok, kérdés: ugye azt mondják, hogy lehetőség szerint mindig ugyanakkor fürdessünk. Oks, 9-10 között gondoltuk beállítani az időpontot... Nade ha igény szerint szopik, és mondjuk fél8kor evett. 8tól alszik... és nincs szívem felébreszteni... azaz más lassan 3 órája alszzik.... pedig direkt bejöttem a szobájába pötyögni, már egy halk zenét is elindítottam, az ajtó nyitva, hogy más zaj is beszűrödjön... brrr.... hogy lesz ebből rendszer?
Bosek, irigy irigy a koncert miatt....
Linocs....

6kg????
Aranykavics, nekem is azért jön be a kendő, mert amikor nyűgös pocifájós akkor csak járkálással lehet megnyugtatni. namost az én karom még nem elég edzett és a hasamon a seb is húzódik... szval a kendővel a hasamra kötve nem olyan rossz....

és a szabad két kezemmel a járkálás közben egykét dolgot a helyére lehet rakni

vagy épp szanaszét
Cicuka, tündéri a kiskölök
Jim, no para a tejcsi miatt, pihenj sokat! és igyál

soksok sört

és lesz ne aggódj

de azért kivi vagyok a válaszra, majd másold be!!!
és nemér ilyen vasárnapi képet felrakni.... tök jól nézel ki és puktum!!!
és a tavaly áprilisi képek....

hihetetlen... az uram épp bejött mikor nézegettem, kérdezte hogy mit nézek???

mondtam hogy Te vagy.

lesett, hogy milyen jól nézel ki egygyerekes császáros anyukaként
Kikó! dejó hogy itt vagy!

nem tudok tanécsot adni a levegőztetéssel kapcsolatban. de elhiszem hogy már kezd eleged lenni a bezártságból... drukk drukk
Bosek, mi a tutipelus?? amúgy én az egyik itteni bolthálózat pelusát használom. nem mondom, folyt már ki pelusból kaki, de az mindenhonnan kifolyt volna szerintem.... majd elmesélem mert vicces eset volt
Judit, ez a muffin kifejezés, ez naggyon tetszik, nállam csak azért nem játszik még, mert a tréninggatyó a derekamig ér, és a terhesnaciban meg dúrva lenne muffinnak kinézni
én éjjel nem pelenkázom, azt mondták a kórházban meg az itteni anyukák is, hogy nem kell, tanulja meg hogy este van. és állítólag megtanulják hogy reggel troggyoljanak. nekünk ez kezd beválni, de pisivel jártunk már úgy hogy reggelre "megtelt"
a vészhelyzet miatt télleg irigy vagyok (najó, Feri, bevallom, az urigeller is hiányzik...)
Linocs, jó kérdés,bár még nekünk van 3 hetünk min, de már én is gondolkodtam a fogamzásgátlón. én 25éves koromtól nem szedek bogyót, mert azt mondtam, hogy anya akarok lenni, nem vagyok hajlandó semmit szedni ami ez ellen irányítja a szervezetem hormonálisan. szval utána 2 évig gumival, de az esküvő után nem bírtuk ki... és igaza van Pumperkának... szval most nem tudom mi lesz.... mert azt mondta az uram, jó lenne a következő poronttyal várni kicsit... megnézem amit Pumperka ajánlott...
na és igen, a kiskölköl akkor aludnak be a legjobban maikor nem kéne.... én is már 1 órája várom hogy ébredjen... de nincs szivem ébreszteni...
Pété: én már egy jóideje,mielőtt az elküld gombra kattintok kimásolom amit beírtam.... de ne szegje kedvedet ez a baleset, gyere sokat

ez a Gödöllöi kiruccanás... hihetetlen hogy senki nem akart segíteni egy egyetemen...
én is pont ezen gondolkodtam amúgy, hogy most, két hetesen még nem vinném vásárolni Mátét, de pl Pati asszem már 1 hetesen vitte... vajon mikortól vigyem?
Melinda, tök szuper hírek Dóriról

remélem a kontrolon Veled is minden rendben

ha van időd írj gyakrabban
talisok: tökre irigy vagyok!!!! de ezek szerint a közös parton szoptatás elmaradt.... pedig arra lettem volna kiváncsi!
képeket várjuk majd nagyonnagyon!!!
képzeljétek kiderült, hogy még 2 másik olyan anyuka is van,akiknek a férje a googleban dolgozik itt és április elején szültek

és ráadásul ugyanabban a kisvárosban lakunk

tök vicces
na majd rendezek velük minitalit
Tcis,

nem kell visszaolvasni

csak gyere és mesélj, hogy vagy! meddig van segítséged? hogy vagytok?
na kicsit csaltam, megsimogattam a kicsi Máté hátát, felkapcsoltam a nagylámpát... hátha ébredezik majd....
és igen, lassan hallok hangokat.
nyugodt éjszakát
és Pati, gyere már!
meg még csomóan eltúntek, Momy, Kvaszéva, Csujzi....stb de Juditkecskemét is régen volt, vagy ő most ment haza Gyulára?