A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

hát ez a kardabea sztem katasztrófa. azt mondta az uram hogy mindjárt elhányja magát. az hagyján hogy mennyit ivott... mert azért bevallom volt nagyonbulizós időszakom, amikor simán lecsúszott majd' egy üveg bacardi rum, meg a pezsgő, meg akármi... DE ENNYIRE közönséges nem voltam (ha jól emlékszem :lol: ), meg hát kb 22 éves koromban volt. nem 60... vagymennyi.

mia_snow

Gyerekdoki: Hát, én nem nagyon ismerek itt a környéken senkit. A védőnő meg nem a területileg illetékes dokival dolgozik, hanem egy másikkal. kérdeztem a párom, hogy az ő régi dokijához mit szólna (már ha még itt dolgozik a doki), de ő azt mondta, hogy neki totál mindegy. Végülis mi azért 2-3 évern belül el akarunk innen költözni, tehát max addig kell az itteni gyerekorvos...

Csiri: Szép eredmények... Nekem picit kevesebb lett néhány érték, mégis többre saccolta a doki :shock:

Nyűgös vagyok... Utálom ilyenkor magam... Nem tudok még lefeküdni szunyálni egy picit sem, mert a szomszéd ezerrel felújít :cry: Filmet nincs kedvem nézni, van két könyvem, amit direkt mostanra vettem, de olvasni sincs kedvem.
Már a házimunkával megvagyok: hajtogattam, kisikáltam a kanapét a gyerekszobában...
Még mindig nem mentem semerre, pedig össze kellene már kapnom magam...
Andóca: Te vagy még békási, ugye? Neked már van porontyod? Ha igen, melyik dokihoz hordod? Bár úgy emlékszem, hogy nálatok is első baba lesz... Azért hátha rosszul emlékszem ;)

Kép

Kép
bettica

Voltam anyumnál ma és kérdeztem nézte-e....azt mondta,hogy Ö nem tudta eldönteni,hogy ez a nő ennyire részeg vagy ennyire hülye????
Ültünk a párommal az ágyba és amíg Ö meredt arccal nézte a képernyőt,mert nem hitte el amit lát,addig én artikulátlan hangokat hallatva törölgettema könnyeimet a röhögéstől....
Öcséééém!!!A legputribb kocsmában a legalkeszabb törzsvendég nem tud annyit inni és annyifélét,amennyit ez a nő....
:shock:

Anyum mesélt egy sztorit,hogy amikor még a Som Lajos volt a férje,aranyat csempésztek külföldről,rendszerváltás elött...és a Som kapott egy fülest,hogy ellenörzés lesz...és ugye mivel a telefonokat is lehallgatták annó,körülírva mondta neki,hogy "takarítson ki otthon mert vendégeik lesznek...."
Persze jöttek az ÁVÓ-sok,megtalálták a sok aranyat,és Beácska nem győzött szabadkozni,hogy pedig Ö porszívózott,rendetrakott ésmég a budit is kipucolta,ahogy az Ö drága ura kérte a telefonba....

Jaj....most annyira jó,hogy eme történetet megoszthattam veletek.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bettica!
Én nem vagyok a hasonlítgatás híve,de leírnád az eredményeidet??? :roll: :oops:
Vendég

Nálunk is külön szobája lesz a picúrnak. Van berakva egy kanapé a szobába, ha kell ott alszom majd. Eleinte megpróbáljuk külön, de lehet, hogy annyira stresszelni fog, hogy nem hallom a szuszogását, hogy hamar átköltözöm hozzá :D

Kép

Kép
bettica

Csiri komoly ez a sztori :lol:
Bettica: javasolhatom, hogy gyere át vasalni? ... csak mint remek programlehetőség. 8)

kis szerelmem, Dávid (3 éves, barátnőm kisfia) épp most esik át mandulaműtéten... kéretik neki szurkolni. :(

mia_snow

Dávid szorítunk ++++++++++++++++++++!!!!!!!!

(nekem volt 2* - tudom ilyen rosz utána.) :? :? :? :? :? :?
bszilvi25

Hogyne Csiri:
Tehát a pontosan egy hete készült UH méreteink:
BPD: 85mm
HC: 312mm
AC: 301mm
FL: 64mm

Hihi, most nézem, hogy lehet, hogy a 28 hetes UH eredményeimet hasonlítottam a tieitekhez :lol: Na, akkor most jól megveregetem a vállam és kussba maradok :oops:

Kép

Kép
bettica

Ja Mia persze... nincs kedvem :D Mondom, hogy nyűgi vagyok és most már bizton állíthatom, hogy hülye is... Aludnom kellene, akkor tuti nem beszélek félre... Őőőő, na erről inkáb megkérdezem a párom... Hagyja már abba a sok fúrást-faragást!!!! Apósom bezzeg milyen jót alszik :shock:

Kép

Kép
bettica

BETTICA!!!!
EZT ELNÉZTED!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DE TÉNYLEG KÍVÁNCSI VAGYOK,HOGY HOLNAP,2 EGYMÁSTÓL FÜGGETLEN DOKI,2 EGYMÁSTÓL ELTÉRŐ GÉPEN ÉS 1 NAP KÜLÖNBSÉGGEL,MENNYI ELTÉRÉST FOG PRODUKÁLNI.... :!:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.10 21:46-kor.
pironya

sziasztok!

Betti: igen én vagyok békási. nincsen gyerkőcöm. Én hétfőn megyek le a védőnőhöz, és bemutat a helyi gyerekorvosnak. Valamit én is akartam kérdezni, de annyira morci vagyok, hogy elfelejtettem.
jaj eszembe jutott. Milyen döntésre jutottál? Hova fogsz menni (melyik kórházba)? És hol fogsz szülni?

Itt ülök, olvaslak titeket, de ahhoz sincsen erőm, hogy beírjak. Hú, vége lehetne már ennek a napnak. Képzeljétek, tök éhes vagyok, de enni sincsen kedvem. :cry:

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

én mindjárt elalszom. pedig tökjókat alszom éjjel. az előbb ittam egy kávét... de hát semmi hatása. félek elszunyálni, ... mi lesz ha akkor meg éjjel nem alszom jól?

nyaff... :roll:

mia_snow

Gyerekorvos
Egy családi barát a gyerekorvosunk... igaz, a város másik felén rendel, de amennyit mi járunk hozzá...

Nálunk a mi hálónkban lesz Tomi... Peti 7 hónapos koráig volt velünk egy szobában, akkor költöztettük át a gyerekszobába... most már néhány hónapja nem is kiságyban, hanem heverőn alszik, és csak akkor jön át, ha valami baja van (felkelt, mert szomjas... ez a leggyakoribb)
Egyébként a bölcsőhalál megelőzésre javasolják a szülővel egy szobában, de külön ágyban való alvást...

Gátmasszázs
Peti megszületett nélküle... most sem fogom... én nem iszom málnalevél teát, nem szedek homeos bogyókat...
Vendég

Andóca: Majd mesélj arról a dokiról, hogy milyen... Hátha nekem is megtetszene ;)

Holnap megyek a Margitba Szigethy doktornőhöz, ha jól tudom, csak oda kell menni, semmi iőpont vagy ilyesmi...

képzeljétek lányok: van egy vénasszony itt a mellettünk lévő panelban. Nos szegényke már nincs a toppon... Mindig kiáll az ablakba, erkélyre kiabálni. Időnként elviszik a mentők vagy rendőrök vagy tudom is én kik, mikor bepöccennek a szomszédok a sok visításra, de a lánya pár napon belül mindig visszahozza. Na a héten csend volt... eddig... most megint hallom. Az a gáz, hogy van hogy éjjel 2kor zendít rá... Majd hajnali 4-kor és persze az ébredésünket is megkönnyíti...
No, ha esetleg a szomszéd elmenne ebédelni, akkor lenne egy másik kedves szomszéd, aki miatt nem tudnék aludni...

Kép

Kép
bettica

Bettica: oké, ha nem felejtem el beszámolok.

Nálunk is külön lesz a babó, bár a panel falak esetében ez olyan mintha egy szobában lennénk.

Kérdés: nem tudjátok hol lehet bébi vállfát venni? Mindenhol csak gyerek van?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca: én mintha tescóban láttam volna most a hétvégén!
bszilvi25

Mi a rucikhoz amiket a HM-ben és a CA-ban vettünk azokhoz kaptunk és elraktam....
Passz,hogy kapni hol lehet... :roll:
Vendég

BARIIIIIIIII!!!!!!
MÉG NEM VÉGEZTETEK?????????????
MESÉLJ!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gyerekorvos - nekem először a területi lesz, ha nem válik be majd váltunk, amúgy nagyon kedvesnek tűnt és ahogyan végezte a dolgát, amikor láttam hallottam kint a váróteremben a védőnőre várva. Egyébként sem ismerek mást, de majd ha a játszótéri kismamikkal összeismerkedem, biztosan jönni fognak az infók. :lol:

Alvás - nálunk külön szoba, panelban, nyitott ajtónál az ágyunktól két lépésnyire fog aludni a bébi.

Én is nagyon nyomott vagyok, a vasalás helyett is aludtam! :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Tényleg,Bari hol vagy?

Kép
melike

Tegnap vettünk Tescó színes!!!! Orosz hússalátát....
Ez akkor látott húst,amikor Magdi anyus még szűz volt....és nagyon sz.r!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyit a Tescó színesről....pedig úúúúúúgy rákészültem.... :twisted:
Vendég

Oszman hol van??
bszilvi25

Bari még mindíg sehol??? :shock:

Kép
melike

Sziasztok!

Orvos: mivel én sem ismertem senkit, így a körzetis dokit választjuk. Ha nem jön be , még mindig lehet váltani. Nálunk is úgy van mint Csirinél, le kell menni előtte hozzá, felírja a gyógyszertári cuccokat és akkor elvileg meg lehet beszélni vele mindent. Az első látogatás úgy történik, hogy ha hazajöttünk, fel kell hívni és akkor jön, a továbbiakban eldönthetjük, hogy ő járjon ki (ezért gondolom fizeni kell) vagy mi járunk le a gondozóba. Mivel a csecsmőgondozó itt van az utcánk végében, ezért azt hiszem ezért nem fogok külön fizetni, hanem lesétálunk oda mindig. Én holnap fogok találkozni vele.

Alvás: külön ágy, külön szobában. Az ok egyszerű: annyira pici a hálószoba (vagy olyan nagy az ágyunk :oops: ), hogy nem fér be a gyerekágy már mellénk. Az ajtó nyitva lesz, hogy halljam, ha van valami. Az egy ágyban alvásról nekem is rossz tapasztalataim vannak. Mármint másoknál, amit látok.

Karda Bea: hát...nagyon gáz volt.

Gátmasszázs: én a DM-ben vettem gátmasszírozó olajat, azzal próbálom csinálgatni, de nem nagyon érem el a hasamtól. :oops: Apát nem akarom megkérni, így marad annyi masszázs, amennyit én magamnak meg tudok csinálni.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Csiri:úgy látom neked is tetszik a mai képed,ugye?(iwiw)

Kép
melike

Bari merre vagy?????

És mindig akkor pang a topik, mikor itt vagyok... :cry:
Vendég

Igen Melike :shock: !
:lol:

lányok!!!Hülye kérdés....mire jó a gátmasszázs????? :shock: :oops:
Vendég

Csiri!

Ez téged nem érint, ép úgy, mint a málnalevél tea! :wink: Szülésnél -állítólag- jobban tágul a gát és el lehet kerülni a gátmetszést. Majd szülés után nyilatkozhatunk, hogy bejöttek-e ezek a cuccok. :?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Orvosnál voltam tiszta ideg vagyok!!
Ebben a tetű szemét városban akkora dugó volt 3 órát jöttünk hazafelé ebből 2 órát áltunk...és el kelett mennem egy mc donaldsos mocskos büdös vécére és véletlenül hozzáértem a deszkához és össze vissza pisiltem magam...

Dokinál ctg nem volt 2 hét múlva lesz hetente....
Méhszáj 3000
Kézzel megrángatta a hasam a baba keresztben fekszik...
És a szivem miatt belgyogyihoz kell mennem mert sok a 120 percenként!betalokot fogok szedni a végéig ami szívritmus szabályzó

Megyek lenyugodni!!!!!!!!
Vendég

Montana!
köszi,gondoltam,hogy valami ilyesmi...
Bari!
Nyugi és mesélj bővebben...
ne aggódj a kórházakban sem higénikusabb a budi,minta mekiben....legalábbis itt.... :?
Vendég

Csiri kb még egy órát fogok tombolni és minden féle trágár szavakkal illetni a férjem
Vendég

Csajok (aki jártas)!

Regisztráltam a vaterán,de nem vagyok ellenőrzött felhasználó vagy mi.Hogyan tudom ezt megoldani?És utalni kell 100 forintot ezért? :shock:

Kép
melike

pffffúúúúúúúúú
nem emlékszem,de szerintem én nem utaltam...
Vendég

bari!
mit tett az a szegény ember,hogy Öt szidod? :shock:
Mondom én,aki pont a múltkor meséltem ilyeneket...magamról.... :oops:
Vendég

[quote="bárány"]C írta:báránysiri kb még egy órát fogok tombolni és minden féle trágár szavakkal illetni a férjem

Szegény férjed :cry:
Vendég

Bari - örülök, hogy a méhszájaddal minden rendben, de sajnálam, hogy belgyógyászhoz kell menned! A férjed ne bántsd, nem ő tehet róla.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Mostanában zugolvasó vagyok itt, írni már sokszor nincs erőm. :oops:

Melike - igen, mindenképp utalnod kell egy százast, aztán másnapra már ellenőrzött leszel. Én is pont múlt héten csináltam ezt végig.
Vendég

Csajok!
Csak rajta tudom kitölteni a dühömet,de már elment valahova.. :twisted:
Igen ő a hibás miért nem talál egy jobb utat
Vendég

Bari - szegény férjed! :lol: (Én is így szoktam! :wink: ) Egyél valami fincsi nasit! Én most épp epret + banánt túrok natúr joghurttal. Nyamiii :D
A lényeg hogy a babáddal minden oké!!! :wink:
Vendég

sziasztok!

itt vagyok egy új pocak képpel. Ez a 33 hetes tegnapi pocakom.

Gyerekorvos: én a héten elmentem egy gyermekorvoshoz, akit többen is ajánlottak és felkértem. Igaz kicsit messze van, de ha már így is úgy is autóba kell ülni tök mindegy. Aranyos kedves nőnek tűnt, remélem beválik, ha nem majd váltunk. Ha megszülök akkor fogja felírni a dolgokat, ha hazajövünk meg eljön.

Járok a fogorvoshoz, ma is voltam betömtek egy újabb fogamat. Még le vagyok zsibbadva.

Mostanában kicsit én is ritkábban írok, nem mindig van kedvem bekapcsolni a gépet, ha be is kapcsolom csak olvasgatok. Meg igazán nem is történik velem semmi különös. Állandóan azon gondolkodom miket kell még elintézni, megvenni a szülés előtt.

Kép

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Nem is tudtam hogy gyerekorvost előre ki kell választani :shock: . Vagy csak lehet?
Vendég

BUCI!
Neked is nagy hasad van... :shock:
Wera!
Ha a lakóhelyeden körzetes gyerekorvos neked jó,akkor Öt automatice értesítik....viszont ha másikat szeretnél,Öt szülés elött meg kell keresni....legalábbis itt...
Vendég

Buci:nagyon szép pocid van!
Jöhetnél gyakrabban tényleg.

Kép
melike

Buci! Szép pocak! :D Te se nagyon híztál máshová! :lol:

Itt az enyém (vasárnapi fotózás)
Kép
Vendég

Buci te is milyen jó vékony maradtál!!
A klinikán a váróba akora nagy darab kismamák vannak,itt miért vékony mindenki? :shock:
Vendég

melike!
Sikerült a Vatera???
nekem a vásárláshoz nem kellett a 100 forintot utalni...azcsak az áruláshoz kell!!!Szerintem
Vendég

Wera ez már polgárpukkasztás :lol:
Vendég

Bari!
osztom a véleményed!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenki csini és vékony!!!! :wink:
Vendég

Igen, csak az áruláshoz kell!!!

Bari - szerencsére nem mindenki folyik szét! Ahogy Te sem! :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: