A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Tul pici lett...

Kép Kép
Vendég

Szia Niki!!!! De jó, hogy ismét van! Rania gyönyörű, milyen szép hurkái vannak! Nagyon cuki!!! Nagyon jó kislány!!!! Majd ha megyünk Angliába elmegyünk hozzátok is udvarolni! :lol:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Aniko!! De joooo! Gyertek, nagyon varunk titeket! Marcika naggggyon jokepu!!!!!!!!! :D
Vendég

Niki! Ja, ez a fürdetőkarika :lol: , csak én nem tudtam, hogy ezt így lehet rögzíteni. Bár asszem én már nem ruházok be, mert úgyse használnánk már sokáig (eddig meg együtt fürödtünk, így nem kellett).
Szuper a közös avatar!!! :D
Nem vagy hülye, hogy nem eszel húst!!! Szerintem egészségesebb így táplálkozni! 8) (Az más kérdés, hogy én eszem... :roll: ezt szoktam meg.)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok :D !

Látom Nikinek is új avatar képe van,nagyon jóóóóóóóó!Rania szép husimusi baba,jól meg lehetne dögönyözni :D !!! Gratulálok kapuciner apának az új munkához!!Éljen a bébicsőszködés!!!

Timi26!Te aztán nem apróztad el a vásárlást :lol: 8) Bár a takarítást se szoktad 8)

Móni!Gondolom mennyire megrémülhettél,micsoda szerencse,hogy Grétike már elmászott alóla!!!!!!!!

Dettyk!Amint megjön kipróbálom és tájékoztatlak(nagyon remélem,hogy jó a szőnyegen is mert csináltam egy-két foltocskát :oops: )

Bongyi de drága vagy!!!!!!!!!!
Amúgy ez a friss levegős dolog hát nem tudom mi kéne az én leánykámnak mert az éjjel kb másfél órát töltött ébren,először csak
dumált aztán a végén már sírt.Oda kellett vennem magam mellé,aztán kb olyan 7-szer még megébredt :shock: :cry: :cry:

Regi!Köszi a kérdést,hát sógornőmet hétfőn hazaengedték úgy,hogy nyitva van a méhszája és elment neki a nyákdugó is...

Szelike tündéri a kádas képen!!!!!!!!

Máténak boldog hófordulót!!!
Kép

KépKép
juba

Szép napot mindenkinek!

Visszaolvastam mindent, csak reagálni nincs energiám. :oops: Zétim 2. foga most bújt ki rendesen, megszenvedett vele szegénykém.
Biztos ez az idő is bűnös, de alig élek és annyira kedvetlen vagyok.
Tegnap voltunk gyerekdokinál, minden oké Zétivel, majd 10 hónaposan jön a következő vizsgálat. :)

Ha egy kicsit összekapartam magam majd jövök.

Addig is puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Irina, Heni + hófordulós manók: Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok,

Hát kicsit lemeradtam, ismét :(
De ezerrel takarítunk, meg még a konyha festés alatt, szóval van mit csinálni. A hévégén egész nap szinte kint voltunk, majd letöltöm a képeket és dobok fel, annyira édes volt Robesz.
Ha fent van, semmire nincs időm, mászik, kúszik, áll, mindenhol.
Tegnap ikreket látogattunk, növögetnek, szépülnek.
Mire elolvasok mindent, felébred a Drága, vagy éppen magára ránt valamit.

A képek csuda jók!
A hófordulósoknak gratulálok!
Móni, hú megállt az én szívem is.
Sense, jobbulást.
Niki, de jó, annyira édes a kislánykád.

No most a szárító dőlt fel, úgy gondolta, feláll, jáj :shock:
Remélem ma még jövök.

Kép
Kép
nektarin

Jaj, Irna boldog névnapot!
És mégegy, kijött a 4. fogunk, de nem a felső jobboldalt, hanem a bal oldali melletti, hú ezt jól leírtam.

Kép
Kép
nektarin

Hát mint látjátok, nem tudok olyan gyakran jönni :) azért hiányoztok ám, de az elmúlt pár napban csak addig jutottam, h olvasgattalak titeket meg képeket nézegettem :)
Fergeteges Lilla lányom :)a legújabb tudománya a szárító leszedése :)és ababababababa és dededede meg néha mamamma:) meg kell zabálni ahogy dumál. Persze videó is van, majd egyszer egyszerre egy 2 órás teljes matinéfilm keretében talán meg is nézhetitek :lol:
És ha jó idő van rengeteget sétálunk :) négerek leszünk mire jön a nyár :)

Dotildi
Gratula az újabb foghoz!!!

Timi
Jajj de ezt a gatyás dolgot csak te tudod mi nem vettük észre. Valaki már írta, de jöhetsz hozzánk is takarítani :lol: elősegítem a fogyikúrád én is :)
Éljen a fog!

Mesi
Az áfonyás almát Lilla is komálja :) arccsontján..jéézus no azért ott még nekünk nincs, csak kobakon..:(
Zsófi roham ütemben növeszti a fogakat :lol: nem harap cicizés közben?
Látom nektek is van már kalapotok :) nekünk is :) jó is az a nagy napsütésben.

Tündi
Jó, hogy jelentkeztél, jó nagy munkában vagytok ...hát kiváncsi vagyok milyen lesz/lett. Majd kérünk képeket.

Regi
Szupi lett az új avatar és vonalzó :)
Nagyon király lett a lakás :) szép rend van.:) Látom Szeli is álló mester lett.
Ha nem akar inni, szerintem ne erőltesd, tudja ő mit akar, ezek szerint nem akar....tedd neki elérhető helyre, hátha megint kiszolgálja magát.

Bongyi
:) hát nem ilyen a jó segítség??? (kertészkedés) :lol:

Irina
Köszi a tejpépes linket, tök hasznos volt.

Májusi tali, nekem eddig minden időpont ok...

Meryke
Nagyon szép az nappalitok. Én is fenyő mániás vagyok, de apának nem tetszene az egész lakásban....:? no sebaj, háló olyasmi :)

Viranka
wow az a nem semmi dédi netezik :) le a kalappal :)
Nagyon helyes Mira :)
Cimkézés, nagyon ügyi vagy :) köszönjük.

Dettyk
Hát látszik, h jól érezte magát :)
Jó az avatar :)

Maggie
Cukii

Niki
No végre előkerültél :lol:Aztaa ez a rózsaszín ruci nagyon vagesz :)
Munka :evil: jajj akkor mi ne rinyáljunk, h legalább 2 évet maradhatunk.
Vudu, vudu...
Gratula apának is!

Hörcsög
:)

Heni
Pedig az tök jó, ha sok a hajad és még hosszú is :) apa :evil:

Sense
:(

Móni
Karnis :( :evil: de látod Grétinek van őrangyala.

Ancsi, Heni
Kép

Boldog névnapot!
Emma, Irina
Kép

Boldog hófordulót!
Panka, Szeli, Ádi, Zéti, Beatrice, Zsófi, Albert, Lilla, Máté
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Miléna, Nektarin, Fleur: köszönöm!
Fogacskákhoz gratula!!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg reménytelenül lehangoló az idő, ezért itt bent kell valahogy jó hangulatot csinálnunk (jó zene, vidámabb TV-csatorna)...
Jaj, Ádó legújabb hobbija, hogy hanyatt fekve mindkét lábát felemeli, majd tiszta erőből levágja, csak úgy döng az ágy, a kiságy, a pelenkázó. Imádja. ;-) Más babája is csinálja?

Kép
Kép
irina

Irina én jógán láttam egy ilyen kis csajszit aki ezt csinálja.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Máténak BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Nektarin: kitartás! És ne hajtsd túl magad!

Niki: kösz az infót! Nekem is nagyon tetszik a neve, csak nem tudtam hogyan ejtsem...köszi! :D
Hát nem semmi súlya van Raniának!!! :D

Dettyk: nagyon jó a gyerkőcökről az új kiskép! És az avatarod is, csak kicsit a fényviszonyok...
Nekem is kéne már új, csak nincs jó képem...(na majd talán péntek estétől tudok gyártani!!! :lol: )

Voltunk ma mázsáláson! VikDan 20 dekát hízott, így most 8600 gr. Úgy látszik a mozgással kiküszöböli az elhízást, mert enni rendesen eszik! Mit eszik...ZABÁL!!!
A mai ebédjébe tettem egy kis tonhalat...kíváncsi leszek, hogy ízlik majd, mert még nem evett...1/2 12 óta alszik! :shock:

Haj: én meguntam a hajmosás utáni oroszlánfejet, merthogy se nem egyenes, se nem hullámos és nagyon sok! (pedig hullik, mint a fene). Szóval kihúzattam, így most viszonylag egyenes és könnyebben kezelhető!

Kép
Kép
timi26

Még valami: mire leesett nekem, hogy tegnap miért nem akarta Ádi megenni a főzeléket: előtte adtam be neki kis almalével a vitaminjait, és hát az nyilván édesebb volt, mint a sütőtökpüré-krumpli kombináció... úgyhogy fordítva csinálom. Áh, mindig annyira figyelni kell mindenre :wink:

Kép
Kép
irina

Irina, Panka elég régóta vagdossa a lábát, és nagyon szereti, vigyorog hozzá ezerrel :lol: . Apája örül is neki, milyen jó kis focistacsaj lesz belőle :evil: :roll: .

Hát a tegnapi katasztrófális alvás után ma szinte egész nap alszik :shock: . Frontok :evil: ...
dettyk

Hahó!!

Köszönöm mégegyszer a köszöntéseket!!!! :D :D

Lányok!!

Légysz-légyszi tejszines,joghurtos,túrós recepteket a g-mailre!!!!! :oops: :oops:
Mármint babakaja recepteket!! :D

Timi!!
Te olyan jókat csinálsz!!
Nem pötyögnéd be őket a g-re???? :roll: :oops:

Köszike!!

ancsi26

Irina! Szelinek is mániája a láb földhöz csapkodása hason fekvésben. Közben játszik a kezével!!!

De Csajok! Ez ám a fogyókúra, folyamatosan megyek Szeli után, és pakolom össze, amit szétrámol. Mindig a sarkában kell lenni. De most már jól kitaláltam: ha megy a konyhába, mosogatok, reggel a fürdőbe ment, gyorsan fogat mostam... stb. :D

Én meg most tettem le Szelit 2 és fél órát ébren volt, és garázdálkodott! :twisted: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Olyan szokatlan jo ido van itt.... :D Hip-hip hurraaaa!! Hetagra sut a nap, es kb 25 fok, rovidujjuban setaltunk :D

Ma eletem kockaztatasaval leellenoriztem a felso fogacskat.. :? kibujt! (harmadik) Masik merfoldko: pici lusti Rania ma negykezlabra ereszkedett.. :D

Lanyok, nem is meseltem, hogy majdnem nekialltunk a kovetkezo bebinek...(ma lenne a napja.. :oops: ) Aztan ugy dontottunk, varunk egy kicsit, mert tul sok minden zajlik korulottunk. De olyan jo lenne! :)

Fleur, Rania is sokat mondja, hogy dede, apuka meg nagyon orul, mert ez itt az egyik becezese a daddy-nek (apu)...nem hiszem, hogy tudatos...elobb az anyu-t, vagy a mummy-t mondana.. :lol:
Vendég

Regi! :lol: Hihetetlen, milyen ugyes Szeli! Te meg milyen lelemenyes vagy! :lol:
Vendég

Niki: hajrá kistesó projekt!!! :lol: :lol: :lol:

Ancsi: este talán több időm lesz, majd bepötyögök pár általam kreált receptet!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!
Köszi szépen a köszöntéseket!Arik vagytok nagyon!

Niki nagyon édes a kis kapucinered:-) fürdetőkarika nekünk is van ( 2000 Ft ) és nem is tudom hogy fürdetnék nélküle. Sajna sokszor van, hogy egyedül vagyok, igy nem kell félnem, hogy eldől, stb. Nagyon jó dolog és szerintem sokáig használható.

Ma salátafőzit csináltam, de nagyon nagy volt a fintorgás ( csak az üvegest énné )

Irina nálunk is van lábcsapkodás, szerintem sokszor be is üti :oops: de nem sir.

Timi én lusta vagyok kivasalni :? sőt nem is száritom be. :oops:

Regi már előre rettegek a mászástól. Már igy sem lehet a földön hagyni, pikk pakk oda forog ahová szeretne.

Nálunk nagyon nagy a hadarás, rengeteget dumál Péterke, lehet rám van?

Heni
KépKép
heni81

Heni: ém ezért mentem fodrászhoz. Tartós vasalást csináltattam. Kb. 2-3 hónapig tart! :lol:

Képek:

Aha...figyelek....
Kép

Az új járgányom:
Kép
Kép

Az új autósülésem:
Kép

Az új cipőm:
Kép

Menet közben is el tudok aludni... :lol:
Kép

Kép
Kép
timi26

A gmailre küldtem videjót is!!!

Kép
Kép
timi26

Heni! És mennyi újonnan egy ilyen fürdetőkarika??? :roll: Te tudod?

Timi26! Édesek a kölkeid! :wink: :lol: Szupik az új cuccok. Én is hasonló babakocsival szemezgetek, csak az piros! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Vendég

Timi!Szupi jók a képek!!!!Nagyon édesek a fürcsikádba együtt,ilyenkor úgy irigykedek,hogy neked már két szép gyereked van!(bár megjegyzem nem hiszem,hogy nekem lesz még egy mert ha ilyen lenne mint Bertus tuti sírba tennének :lol: )Meg szabad kérdezni,hogy mennyi volt az ülés,és a babakocsi?

Megjött a gőztisztítóm,de még nem sikerült olyan nagyon kipróbálni mint szerettem volna mert Bertus fél tőle(a porszívótól is) viszont a kanapét sikerült helyrehoznom vele!!!(összefröcsköltem amikor fejtem a tejet) Viszont Regi szerintem a padló tisztításhoz nem jó mert kicsi és a tartozéknak is kis feje van,tehát eltartana egy ideig mire megcsinálná az ember,ráadásu a földön kéne térdelni ami nem túl jó!
De folt tisztításra szerintem kiváló!Ugye Emese???

Irina!Lábcsapkodás már nálunk is van régóta,általába ha jó kedve van akkor csinálja!

KépKép
juba

képek
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi: én 8-9 ezerért láttam újonnan. Jobban jársz ha tesz-veszen veszed! Mondjuk pl.azt amit Niki belinkelt! :lol:

Kaqk: nagyon csink vagytok az új frizukkal!!! Milyen szép fényes a hajad!!! :D Emmán az a kisruha döglesztő!!!!!!! :D :D :D

Juba: az autósülés "Tesco gazdaságos": 9990 Ft. (Rebekának is ilyen volt, meg vagyok vele elégedve!)
A babakocsi Pierre Cardin: 19990 Ft volt. Azt a dédi vette.

Irina: lábcsapkodás nálunk akkor van, amikor nagyon örül valaminek. Pl.: amikor az apja vagy a nővére megérkezik!

A babakocsiról van sztorim: pár hete kinéztem egyet a bababoltban. Imádtam a színét, halványkék volt az egész, márkátlan, viszont 25000 Ft volt. Diskuráltam a mamámmal, mondta ha megjön a nyugdíja, akkor odaadja rá a pénzt. Tegnap reggel el is mentem lefoglalózni, de a kék már nem volt meg! :( Csak rikítózöld, és nem is vállalták, hogy beszerzik...Na jó, akkor lefoglalóztam azt, gondoltam majd megszokom a színét...
Délután megkaptam a mamától a pénzt, gondoltam visszamegyek érte!
Útközben meg eszembe jutott, hogy de hülye vagyok, az egyik régi barátnőmnek is van bababoltja!!!
Így először odamentem! Ez a babakocsi volt az utsó darabjuk, ötezerrel olcsóbb volt + esővédőt is kaptunk ajándékba!!! (lábzsák is van, az felszereltség) + még a kiscipő is belefért a 25000-be!!!
Úgy örültem mint majom a farkának!!!!!!!!!!!!!!
Visszamentem a másik boltba, próbáltam letört képet vágni és közöltem, hogy a mama nem adott pénzt, csak később tudom megvenni a babakocsit! Úgy bekajálták, meg megsajnáltak, hogy még a foglalót is visszaadták!!! :lol: :lol: :lol:
(asszem mostanában nem fogok arra sétálni... :roll: )

Mindjárt írok a gmailre recepteket!

Kép
Kép
timi26

Át is küldtem pár receptet, majd még küldök, csak apa már toporzékol a gép előtt.

Kép
Kép
timi26

Timi26! Jaj, de jók ezek a képek! Meg a cuccok!!!!
A recepteket még nem néztem meg, de majd jól megsasolom! Olyan finiket gyártasz Vikdannak!
Nem tudom (de valószínű), hogy a túrótól, de Zsófi fél napig szenvedett a kakival. Ezerrel erőlködött, és négy adag "teniszlabda" lett a produkció. Szegénykémnek még a szeme is könnybe lábadt.

Kaqk! NEm semmi, ahogy Emmácska a szék alatt akar felállni. :lol:
Nagyon szép család vagytok! És jó a hajad! :D

Enyém haj véknyszálú és sok. (A terhesség alatt egyáltalán nem hullott - szerintem még a kötelező egészséges mértékben sem -, és a szülés után sem. Csak annyi hullott, ami normális).
Ha megmosom, akkor kifésülöm, nyomatok rá egy kis habot, összerázom, és kész a hullám.

Juba! Igen, a gőztisztítő tök jól kiszedi a foltokat! :D

Szerintem az ne tartson vissza az újabb baba vállalásában, hogy Bertus kicsit nyűgös baba. Minden baba más, és lehet, hogy a kistesó teljesen más temperamentumú lesz. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: VikDannak semmi baja nincs a túrótól...Adjál neki valami rostos gyümilét!

Mondtam, hogy a halas főzinek mekkora sikere volt???
Megette a szokásos adagot és ami a holnapi adagon felül megmaradt (fél bébiüvegnyi), azt is belapátolta!!! :shock: :shock: :shock:

Na megy a House, aztán meg tente van!

Jó éjszakát!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Ma nyomattam neki a szilvát! Holnap reggelre várom a "meglepetést". :lol:

lmóni! Hol vagy?

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Csak gyorsban kis fiam és a lányom is ma extra nyűgös
azért nem voltam.

Máté babának Boldog hófordulót! :D

Nagyon szupik a képek tündér Rania,Szeli,Emma,
Édes pofa VikDani és Rebeka.

Remélem senkit nem hagytam ki ha igen akkor bocsi
Ugyis minden baba egyformán zabálni való. :D

Jó éjt

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Irinának boldog névnapot! Heninek nagyon boldog szülinapot
Máténak boldogságos hófordulót!

Köszönöm az Anyósra vonatkozó vigasztalásokat :)

Viranka, nagyon komoly lányzód van! :D

Sense, jobban van már a torkod?

Regi, köszi a homeós bogyót! Mostanában kicsit csökkent a fogcsikorgatás, de ha újra nagyon rákezd Dorka, ki fogom próbálni.
Nagyon jó a fürdetős kép! Mi van a kád alján? Jól látom, hogy valami csúszásgátló?

Niki, gratula Ranianak az újabb fogacskához és a négykézlábra álláshoz!
Tök jól kitaláltad a minibölcsit!

Timi26 bevásárlás :D

Én most szombaton a Kismamás Babaruhabörzén vettem ugyanilyen babakocsit Dorkának, csak az piros-szürke színű. Ott 16.990 Ft volt, egy bp-i kereskedő árulta (csak nekünk esővédőt nem adtak hozzá, lábzsákot igen).
Nekünk nagyon bejött, épp ma avattuk fel az Árkádban :D

Te jóóó ég, mik történnek a karnisokkal, csillárokkal! :shock: :shock: Beleborzongok, ha arra gondolok, mennyi veszélyes helyzet lesz még az életük során, és sajnos nem tudjuk megvédeni őket mindentől :(

Nektarin: gratula a 4. foghoz!

Irina: Dorka is imádja odavágni a lábait a kiságyhoz, pelenkázóhoz stb. És egy ideje a popóját is emelgeti le-fel hanyatt fekve - egyszerre 5-10-es sorozatot "lehúz" csípőemelésből. Jó izmos popója lesz :D

Ancsi26: joghurt, túró: én egyelőre a gyümölcsbe keverem uzsira

Kaqk: Tetszenek nagyon a fotók! Dorkának is van olyan barna kordrucija :D

Kép
dotildi

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudtam, csak "pörgettem" :oops: ,délután vendégségben voltunk, délelőtt meg sütöttem túrós muffint a vendégségbe.:D
Nagyon szépen köszönöm Máté nevében is a köszöntéseket, drágák vagytok!
Este lemértük Mátét, 8800 g és 69 cm!
És egy kép az én 7 hónapos nagy fiamról:

Kép

Holnap jövök, jó éjt!

KépKépKépKép
meryke

Silka, K.Timi merre vagytok? :roll:

KépKépKépKép
meryke

Jaj, tegnap elfelejtettem... :oops: :oops: :oops:
Nagyon boldog héthónaposságot Máténak, aki egy igazi Kispasi!

Elképesztő, hogy ebben a topikban nem kisfiúk, hanem sármos kispasik vannak! :lol:

Kiskolbi is bejelentkezett, jól vannak, csak elárasztják munkával. :? Máté egy ördögfióka, mászik, pakol, áll, és rágcsál, legfőképpen telefonzsinórt. :lol: Jövő héten minitalizunk, akkor lecsekkolom Őket! :)

Zsófi hetek óta "el van romolva"! Nem aludja át az éjszakákat, hanem hajnalban mozgásfejlődik egy órát, és ennek ellenére 6-kor kel. :shock:
Ma kaszinóztunk f2-kor, h3-f4-ig, és f6-tól. Kicsit zombulok....
Ilyenkor vagy felsír, vagy forog és mászik. Persze megint mellettem aludt, mert így kényelmesebb volt Őt pakolásznom. :wink:

Lesz új babakocsink! :) Jövő héten hozzák. És miután tegnap kicsit eláztunk, rendeltem hozzá esővédőt is. (Zsófi állandóan ül a babakocsiban. Még akkor is, ha vízszintesen van a fekvőfelület, és fogja a karfát. Olyan cuki. A kis keze meg kilógott a kupola alól, és ázott. Én meg rohantam vele, de Őt ez nem zavarta. :D

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

És van hozzá lábzsák is. Ezt csak ebben a színben tudom megmutizni.
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Mármint a jelenlegi babakocsinkkal áztunk el, így az újhoz rendeltem az esővédőt.... (Látszik, hogy kicsit kialvatlan vagyok) :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt :D !

Ildikének boldog 8 hónaposságot!!!
Kép

Niki, gratula a fogacskához :D !!

Timi26, szuperek a képek!! Nagyon jól bevásároltál (bár én azt hittem, magadnak vettél cipőt :oops: :lol: ). Nagyon aranyos mamátok van!! Nídda, én meg mire licitáltam tegnap:
http://www.teszvesz.hu/item346565607_pi ... kocsi.html
Napok óta figyeltem, szerelem volt első látásra, és az uccsó 10 mp-ben túllicitáltak :evil: . Nagggyon sz...rul esett :cry: , de remélem lesz még hasonló. Majd letesztelem a tiéteket, elvégre szinte ugyanolyan :wink: .
Május 3-án megyünk Pilisre börzézni :wink: :D ?????

Lábcsapkodás közben Panka a fejét is rángatja ide-oda :shock: :lol: :lol: !!

Kaqk, nagyon szépek vagytok :D !! Emmácska is micsoda pöttöm örökmozgó lehet :shock: :D !!

Juba, igaza van Mesinek!! Attól, hogy Bertus nyűgibb baba, lehet a 2. a világ legnyugisabb babája :D .
Bence és Panka csecsemőkora ég és föld: Bence a soha nem alvó, nyűgös, csak bébiételt evő, Panka a hétalvó, nyugis, én főztömet preferáló 8) :D . A kinézetük és a gesztusaik viszont ugyanolyanok :D .

Meryke, nagyon szép súlyban van a nagyfiú :D !!
dettyk

Mesi megelőzött :D !

Timi26, most néztem a videjót :wink: . Jó az a lapát hasmenés idejére széntabletta helyett :lol: .
Jól látom, hogy a kávéscsésze volt a mézesmadzag :wink: :lol: . Szívatjátok azt a szegény gyereket :twisted: :lol: ...
dettyk

Éljen a 8 hónapos Ildike!!!

Dettyk! Banyek, milyen jó babakocsiról maradtál le... :( Na de annyi van a teszveszen, biztos találsz hasonlót! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajagosné Éva! Látom, be vagy jelentkezve! Mi van veletek????

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Mesi: jaj, de szuper az a babakocsi! Hogyé adják?
Elképzeltem magam előtt ahogy szaladsz az esőben, Zsófi meg vigyorogva ázik!!! :lol: :lol: :lol:

Dotildi: szuper!!! Majd megkérhetlek, hogy lefényképezed hátulról a babakocsit, mert szerintem a miénket rosszul rakták össze...és nem tudom hol lehet a hiba... :roll:

Dettyk: tényleg szinte ugyanolyan az enyém is! És marha jó tolni. Kézre esik!!! Szerválj be egyet te is!!! :D
Nemcsak a kávéscsészére bukik, szinte mindenre amit nem szabad! Tegnap pl. felhangosította a dvd-t! Rebeka ilyenkor mindig ordított, mert megijedt! VikDan pedig vigyorgott egyet, lecsekkolta, hogy figyelem-e, aztán folytatta a zsinór rángatásával!!! :D :shock:
Szerintem mehetünk börzézni!!! :D

Horcsog: javítsd meg azokat a gyerekeket, aztán gyere sűrűbben!!! :D

Na megyek, ma apóst meg a mamáját kell szállítmányoznom orvoshoz, aztán majd jövök!!!

Kép
Kép
timi26

Éva: én is láttalak már többször is! Tessék szépen írni egy kicsit!!!

Kép
Kép
timi26

sziasztok,

ne haragudjatok, h eltűntem,de a kezemmel voltak még bonyodalmak.. most még merevítőm van, de már sokkal jobb. :)
2 hétig most folyamatosan tréningeket tartok, pl. ma is megyek 9-re, így csak gyorsan bejelentkeztem. :wink:

niki: üdv újra itt. :)

babák, mamák csodaszépek.

timi:
jó cuccokat vettél...

erről jut eszembe, én is eladtam a kis esernyőkocsim, meg a angy 4 részes peg peregot is. és vettem egy peg perego p3-t. ez picike, elfér a csomagtartóban és könnyű, esernyőre lehet csukni.
szval szupi. :)

ülés:
Én most vettem, mert kicsi már a hordozó és mert eladtam a kocsival tegnap.
Marcinak Concord Trimax c-line, Lillának meg Bébé Confort iseos.
Meg van még kettő 0-18 kg, pont most akarom eladni, nekem nem jönnek be, a brevi nem rossz minőségre, de kopott kicsit és fémvázas. A safety meg nem tom, nekem nem jön be...
Mi sokat autózunk, aki keveset megy, annak ok...

Szval én a hordozó kb 6-7 hós korig, utána a 0-18 kg-ig kb 2.5-3 éves korig ,majd a 9-36 kg-ig kategória híve vagyok.
sztem sem jó a hordozó után rögtön a 9-18, 9-36-os.

ha esetleg valakit érdekelne valemelyik ülés szóljon. :wink:

no, rohanok is, még 2 napon ilyen, utána már jobb lesz, de már nagyon fáradt vagyok. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Timi26!

Szuper cuccokat vettetek!!!! Köszi a recepteket is. Ha van időd írj emailt!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Timi26! A babakocsi 22.400 Ft.
VikDan tök cuki a videón! Hogy dumál! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! Nem akartam újat venni semmiképp, csak kivi voltam az árára!!! :D

Na, mi most lemegyünk sétálni! Majd jövök!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Bocsika az eltünésért csak drága kicsi fiam minden percemet lefoglalja.
Esténként ( éjfél környékén ) olvaslak titeket de mire végére jutok addigra olyan fáradt vagyok, hogy már azt sem tudom mit olvastam.
Félre a mentegetőzést ha törik ha szakad írni fogok.

Sajna most a tesóm még munkával is ellátott mert a sogóroméknak úgy beindult az ablakos biznisz, hogy az elkövetkezendő két hónapba nem látjuk itthon mert csak vidéken dolgoznak. Így nekik kell besegítenem postázni a dolgokat és a telefonos megrendeléseket felvenni ja és persze a lengyel gyártóval tartani a kapcsolatott.

Rólunk : Ádi nagyon aktív kis kölyök. Sajna még a fogacskánk még mindig nem akar kibújni pedig már a felsők is jól bevannak duzzadva. Arról mindjárt dobok is képet.
Kép ilyen a felső ínye
Hála istennek azért nem olyan nyügi. Igaz kezelem neki ezerrel. Evés elött Dentinox oldattal kenem és este lefekvésnél meg a Dentinox géllel. Eddig az éjszakáink is jók végig alussza a drágaságom. Nap végére elfárad és akkor kicsit hisztis de nem olyan nagyon vészes.

A héten fent volt Ádi barátja aki 1 hónappal idősebb nála és úgy lerohanta Ádit, hogy kérlelő szemekkel figyelt rám, hogy ments meg anya ettől a kisfiútól.
Kép Ádi barátsága jeléül lesomot egyett Csengernek.

Minden nap kétszer járunk sétálni a délutáni a hosszabb séta de akkor végig alszik.
Vadúl járunk babauszira és nagyon élvezi a drágám. Már merül is és nagyon ügyesen csinálja az oktató mindig megdícséri. SZerintem nagyon jó hatással van rá az uszi mert azóta sokkal aktívabb a mozgása.

Teszek pár képet még aztán eldugulok.

Kép Bálint barátommal az usziba
Kép Sétából haza felé.
Kép Cumigyuri ( ritka pillanat, hogy cimu van a szájába. Mindig kiköpi ezáltal soha nem cumizik csak próbáltam egy cumis képet készíteni. )
Kép Ilyen huncutúl kel reggel.

Na eldugúltam. SZép napot mindenkinek.
20200310173350

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?