A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bari - az előzőt a klinikásra írtam. Ez meg köszi :oops: :D . Amúgy csak szerencsém van! Pont az előbb írtam a nyáriba hogy azért csípőben is szélesedtem. Ma döbbentett rá egy régi farim, a terhes nacim meg alattomos módon nőtt velem, így azt hittem csak a hasam nőtt. Bár amennyi édességet eszem, így is hiper-szerencsés alkat vagyok! 8)
Vendég

Köszi csajok. Jövök gyakrabban! :D :D

Wera: Te milyen vékony vagy! Csak a pocakod gömbölyű.

Bár én nem érzem magam vékonynak, 14 kg-t híztam, most 75 vagyok. A seggem és a combom is elég nagy, csak a képen nem látszik. Bálna érzés megvan azért.

Egyébként szerintem is mindenki tökre arányosan csini és szép. Nincs senki extrém módon elhízva. Majd leadjuk ami pluszban rajtunk van, nem kell ezen idegelni itt magunkat. :wink:

A gyerekorvoshoz azért mentem el mert én sem akarom a körzetileg illetékes dokit.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

itt az Uh váróban nem szétfolyt és elhízott kismamák voltak,hanem nemzetiségiek....következő kép:
egyik gyerek a nő kezébe,másik a babakocsiba,harmadik szaladgál a folyosón....anya,aki a 12 hetes Uh-ra várt....haspoló,farmernaci felső két gomb kigombolva,bugyikorca kint,farmerszára felhajtva 3/4-esre és magassarkú,nyári szandál,amit a bokájára kell felkötni....a mocskos babakocsi tetején meg ott a kék bond cigi.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
EZ TELJESEN KOMOLY!!!!
Ja és mindegyik gyerek szájába ugyanazt az egy darab cumit tömködte,hol a földről,hol a másik gyerek szájából kivéve,attól függően,melyik obégatott jobban....

Csak azt nem értettem,mivel egyedül jött,hogy a kb wc méretű Uh helyiségbe hogy vitte be a 3 gyereket meg a babakocsit....és mit csináltak addig a gyerekek amíg az anyjukat nézték...mert tuti nem álltak addig néma csendbe vigyázba!!!!
Vendég

Wera tényleg csak a hasad nőtt...semmi más.
Én nem vagyok édes szájú de mostanábasn nagyon kivánom,most is egy nyalóka lóg a számból..és ettem egy tábla milkát is...de azt a klinikán..idegből!!
Nem baj majd őszre visszanyerem a formám.
Nyáron meg megszokom a póloban strandolást!! :lol:
Már amennyire lehet strandolni egy pici babával..
Szerintem marad itthon én meg a nagyokat kiviszem a strandra
Tavaly minden nap kint voltunk,nerm foszthatom meg őket
Vendég

Szép pocakfotók!

Wera - szoktad olvasni az Állami Egészségügyi Központ topicot? Sok hasznos infó van ott a MÁV-ról. Fogtok menni szülésfelkészítőre (Szülők Iskolája) vagy már voltatok?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Igen,sikerült.Valóban csak az áruláshoz kell utalni.
Köszi.

Kép
melike

Lassan megyek,mert már vagy 2 órája folyamatosan itt ülök.Zsibbad a se..m.

Kép
melike

Csiri:itt az I sz klinikán is rengeteg van belőlük!
Nyócker :wink:
Cumiról jut eszembe:ebben mindenki nem fog velem eggyet érteni...
De én azt is undorítonak találom amikor az anyuka lenyalja a cumit...
Vendég

dettó!!!!
Vendég

holnap jön anyós velem Uh-ra.... :? :evil: :roll:
Vendég

Csiri:jééééézus máááária szeeegéééény :cry:
Nagyon sajnállak
Vendég

melike!!!
2 óra hosszája? én kb dél óta,ráadásul egy pályázathoz gyüjtöttem anyagot és valami hülye közgazdasági szakzsargonnal átitatott dokumentumokat olvastam....zsong a fejem és szintén fáj a se..em,ráadásul én egy hokedlin ülök,mert a másik szék csípőben szorít :lol:

Ma egyedül alszom itthon!!!!Évek óta ilyen nem volt,tök furi....egyik lány sincs....exanyóséknál vannak...emberem messzi dolgozik ma és nem jön haza....úgy döntöttem,hogy öntök egy pohár bort és ráhangolódok Karda Beára....
még lehet,hogy jövök!!!!
Vendég

csiri :bor?veled tarok...bár az egri finomabb
Vendég

Nem egri :oops: :oops: :oops:
az nem jó...
B.B.!!!! :oops:
Vendég

Manka - átmegy a dokim a Péterfy-be május 1-től, úgyhogy én már ott szülök. Novemberig még a Szabolcs utcában volt... remélem június közepéig már kihúzza ezen az 1 helyen... :lol:

Csiri - nagyon durvák tudnak lenni ezek a nemzetiségiek a sok pulyával! Én is kész vagyok tőlük! Váááá! :twisted:

Jól le voltam már maradva a topik-olvasással, most néztem át az elmúlt pár napot... és NAGYON JÓK A "RÉGEN ÉS MOST" FOTÓK!!!! :lol: Jókat nevettem. Én is fogok ilyet csinálni, csak nektek!!! :D :wink:
Vendég

Karda Bea - kész voltam tőle tegnap :shock: :shock: Attttyaúristenmekkoraegyrohadtbüdösribanc!!!!! És még finoman fejeztem ki magam! :lol:
Vendég

Na sziasztok!

Én megyek, nemsokára kezdődnek a jó kis sorozataink(shark, dr. house)

Eddig meg dvd-ztünk! Titkok szigetét vettük ki.

Holnap!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Wera!
megnézem ezt a sikta asszonyt a tv-ben,hogy ma is kellőképpen beállítja-e magát és utána jövök megnézem a fotót!!!! 8) :lol: :wink:

Bari!!!
akkor kocc és egészségedre!!!!
Vendég

A DOTE is teli van kisebbséggel... :evil:
Vendég

Bor-tipp (a vendéglátós agyam bekapcsolt):
Vörös: Gere pincészet - KOPÁR nevű bora (villányi). Húzós az ára, de az a fajta bor, amit tényleg az ízéért iszik az ember. Egyszer kóstoljátok meg!
Fehér: Nyakas pince - Irsai Olivér nevű bora. Kb 1000 Ft egy üveg és valami istencsászár! :wink:
Vendég

Gigi - dobsz egy táblit légyszi ha ráérsz?! :) Tnx! :wink:
Vendég

Nem tudom van-e köztetek olyan aki tanul még. Valaki tud nekem infót adni arról, ha átmentem levelezős képzésre jár valami kedvezmény kismamáknak?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Wera:akkor a játék folytatódik :lol: (régen és most)

várjuk :wink:
Vendég

Manka
Kismama-kedvezmény... felvételinél plusz pont... egyébként semmi...
Vendég

Május 4-11-ig Születés Hete
Sok-sok érdekes, hasznos program országszerte...
http://www.szuleteshete.hu/index.php?id=245
Vendég

csiri :proszit
Vendég

Úgy értem, hogy volt valami ilyesmi régen, hogy támogatták a gyes/gyed alatti tanulást. Csak arra lennék kíváncsi van-e még ilyen, illetve a PhD beleszámít-e ebbe.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Amikor új életet kezdtem választhattam:
Vagy csúnya leszek,de nem leszek feledékeny,
Vagy szép leszek de feledékeny
Csak már nem emlékszem mit választottam :lol: :lol:
Vendég

[quote="mankabi"] írta:mankabigy értem, hogy volt valami ilyesmi régen, hogy támogatták a gyes/gyed alatti tanulást. Csak arra lennék kíváncsi van-e még ilyen, illetve a PhD beleszámít-e ebbe.

Annyi volt, hogy GYED, GYES alatt nem kellett költségtérítést fizetni...
Vendég

[quote="mankabi"] írta:mankabigy értem, hogy volt valami ilyesmi régen, hogy támogatták a gyes/gyed alatti tanulást. Csak arra lennék kíváncsi van-e még ilyen, illetve a PhD beleszámít-e ebbe.

Annyi volt, hogy GYED, GYES alatt nem kellett költségtérítést fizetni...
Vendég

Gigi - és ez már megszűnt?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kép

Kép
Vendég

Manka
Meg...
Vendég

Köszi :wink:
Vendég

Manka
Megkérdeztem anyát... azoknak van érvényben a GYED, GYES alatti kötségtérítés alóli mentesség, akik az adott képzést 2006.dec. 1-e előtt kezdték meg...
Vendég

Jól látom,hogy a fiúk taroltak?
Vendég

23 fiú és 14 lány... és egy rejtőzködő :lol: :wink:
Vendég

Köszi Gigi, akkor ebbe beleférek. Kérdés, hogy a posztgraduális képzésre is vonatkozik-e, de majd akkor megérdeklődöm az egyetemen, csak előtte le akartam informálni a dolgot, hogy ne kérdezzek hülyeségeket.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka
Nekem így volt az egyetem... én ott használtam ki...
Vendég

Igen,azt néztem,hogy Danánál nincs feltüntetve a neme...
Ö a rejtőzködő? :lol:

ma este ismét nem néztem BK-t....hal a tortáztam...

Orbán Józsi (50 éve paffabüvössárkányt éneklő és 50éve ebből a számból élő pasi) megállapította,hogy Majka és Szittyós Bejjja flörtölnek és tetszenek egymásnak.... :shock: :shock: :shock:

ennél márcsak Kiszel Tündét tudom gázosabbnak elképzelni... :roll:
Vendég

Köszi Gigi az infót, remélem a PhD-ra is érvényes.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kép
Én napok ota csak olvasgatlak titeket. :lol:
Közbe azon jár az eszem hogy mit is kell,kellene majd még oda rakni a korházas cucchoz. Már a gyerek pelenkázoja tele van ezekkel,és a kiságyba is egy része. :D
Ti össze pakoltatok már?

Én még este mikor lefekszem még akkor is forgok h.mit is felejtettem oda rakni. Kell-e még valami.
Meg hát a kis ágynemüjére huzatott varratam,azt mosstam,vasaltam.
Készitem a terepet elö. Háztartást is,már kis boltot nyithatnék ithon. Annyi mindent bespájzoltam elöre.Sok plusszt hogy legyen.

Párom is ma haza jön a melobol,kérdezi nincs bekapcsolva a számitogép. ???
Aztán mondtam neki nem volt még ma arra nekem időm.
Ma a gyerek babyhordozoján a huzatot mosstam ki,főztem,vásárolni voltam,vasaltam,ágynemüt mosstam.

Ti birtok még normálisan lehajolni?? Ugy hogy a hasatok ne gátoljon??? :o
Én utálom még azt is ami a földön van,és le kell hajolni érte.
Már itt a gépnél is rossz ülni,mert a hasam lent nyomodik. Lentről kerekedik,lejebb ment. Nektek nem??
Voltam 32 hetes uh-on és a baba méretei alapján,3 héttel nagyobb.

BPD:86mm
ThoraxAP:89*101mm
Femur:68mm

Rakok képet nemsokára.

Kép

Kata&Milán

oszman777

Hát, Kiszelt sem bírom, de Karda már túllőtt rajta is! Főleg ezzel a piálós kurválkodással! Boáááá! :x

Próbálkoztam a fotózással, de egyedül vagyok itthon és nem bírtam egy normális képet csinálni. Valami mindig lemarad róla... nem tudok elég távol menni magamtól :lol: :lol:. Pedig tökjól magamra rángattam a farmer miniszoknyámat. Bele is szorultam :lol: . Szóval majd holnap Apával készíttetek egy képet. Alig fog hülyének nézni... 8) .

Jóéjt!!! :wink:
Vendég

Kép
Kép

Kata&Milán

oszman777

Oszmi - 3 héttel??? :shock: Nem semmi! :)
Én még nem raktam össze a kórházi cuccost, jövőhétre tervezem. Sőt, még semmit sem csináltam meg... a ruhácskákat sem mostam ki, a szobájában pedig ha akarnék se tudnék rendezkedni, mert 3 hét múlva cseréltetünk ablakot... Szóval nagyon remélem h Nóri időre jön, mert elég nagy kakiban lennék ha nem így lenne :?
Ülni én is csak terpeszben tudok, ami rendkívül nőies!! :lol: Ez van! :roll:
Hajolni pedig már hetek óta nem bírok normálisan. Inkább guggolok, de most már alig bírok abból is felállni. De kifejlesztettem egy jó technikát a leesett dolgok felvételére, lábujjal!! Na ez is szép tud lenni!! De működik! Csak a közértben kicsit nehéz mert le kell húzni hozzá a cipőmet... Na jó, ennyire azért nem vagyok elvetemült... :lol: :lol: :lol:

Most már tényleg jóéjt!!! :D
Vendég

Oszman - szép pocak! A munkával én is így vagyok, minden napra be van tervezve valami, csak elég lassan haladok, mert nem sokat bírok. A vásárlás befejezve, ruhák kimosva, kivasalva, még a baldachint kellene de az olyan macerás, még halogatom :oops: , a kórházi csomagokat ma pakoltam be a táskába, már csak tényleg a napi használati eszközök kellenek bele. A hétvége után úgy gondoltam nem halogatom tovább a dolgokat. Már csak a szülés utáni nyomtatványok összeszedése van hátra....

Lehajlással nem próbálkozom, a cipőt is apa adja rám, még jó hogy csak akkor mozdulok ki mikor ő is itthon van... :lol:

A fotózás nekem az utóbbi időben mindig elmarad, elfelejtjük. :oops: Most már ideje lenne készíteni egy újabb fotót.

Wera - beszéld meg Nórival a dolgot! :lol: Sajnálom, hogy nem szülünk egy helyen, biztos találkoztunk volna, már ha időben jönnek a bébik.

Mindenkinek jó éjt!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Gigi! Szeretnék javítást kérni és egy névbeírást a tábliba!

Szülés várható ideje 2008.06.15.

Babucink neve: Szabolcs

Köszönöm szépen előre is! :D
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok ám, csak olvasó üzemmódban. Sajna, a héten be kell mennem dolgozni, mert az a lány akinek az én munkámat kellett volna csinálnia, korházba kerűlt. Vesehomok :(
Itthon minden a feje tetején áll :shock:
Május 5-én jön a védőnéni hozzám :) Addigra valami rendet kéne varázsolnom. Most kétszer annyi cucc van a szobánkban mint eddig, mert apa átcuccolta a relytett kincseit :?
Majd ha készen leszünk rakok fel képeket is :) Szóval csak bejelentkeztem, hogy még 2:1-ben :)
Bár senki nem kérdezte, hogy merre járok? :?
Sebaj........
Legyetek nagyon rosszak írjatok sokat, hogy este jó kedbvem legyen :)
bluebox

Manka
Anya azt mondta, hogy ma már nem adnak ilyen kedvezményt... kifutó-rendszerben azoknak van még, akik már eddig is igénybevették...
Vendég

Jó reggelt kívánok!

Jó sokáig eldumcsiztatok tegnap este.

Szép idő van,az a lényeg.
Máté már korán reggel ki akarta rúgni az oldalamat.Apa mondta neki,hogy nem kéne,ejnye-bejnye. :lol:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?