A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Zsu, úgy néz ki, hogy egyre ritkábban fáj a pocija. Észreveszem, amikor görcsöl Neki, ha éppen szopizik, úgy tekereg, hogy majd leszakítja a mellbimbómat. Jövő héten kedden lesz 2 hónapos, remélem lassan el is múlik ez a hasfájós korszak.

Niki, akkor várlak Titeket. Jó a hétfő, csak ha Nektek is megoldható, akkor 11 óra után lenne jó, mert 10-re jön a védőnő. Majd hívjál, és mondom az útirányt. Könnyű megtalálni, mert a sok szép ház között, a mi udvarunk egy építési terület. De szépen alakulunk, május végén csinálják a kerítést. Na, majd meglátjátok...

Kép
kikó70

A lényeg lemaradt: gyönyörűek, édesek a babák, szuper lehetett a minitali!!!!!

Kép
kikó70

Az én kis Marci barátom ezzel a csúcs frizurájával: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Szilvánusz: képzeld, épp 10 perce hívott egy kolléganőd CES ügyben, tök jó! :)

feri (mni)

Jó kedvem van:

Kép

Te jó ég, ki ez?:

Kép

Szarvacskás cipőben divatozok:

Kép

˝-Na gyere már, fogd a kezem!
-Hő, mi, hova???˝

Kép

:wink:

feri (mni)

Feri: nagyon szépen köszi a képeket!!!! szuperek lettek! (no persze könnyű ilyenszép modellekről jó képeket készíteni ;) )
linocs

jaj nagyon cukik lettek a képek, köszönjük!!!!
Linocs, azért ne tagadd, hogy Fruzsinak szimpi volt Eszter :)
Nimród meg mintha megnyerte volna a főnyereményt a sakktáblás képen....

elfelejtettem még megköszönni Szilvánusznak a vendéglátást Nikinek meg a fincsi sütiket!!

úgytűnik mindenhol ingyen osztogatják a rotavírus elleni oltást, csak nálunk nem :(
ma voltunk a 6 hetes kontrollon és mondták, hogy 17,000 ft lesz. szuper...
amúgy minden ok Eszterrel szerencsére, mondjuk vicces, hogy 56,5 cmnek mérték amikor születésekor meg 58-nak...
csak a hasfájás marad, most már elég durva néha, evés közben is sír szegény.
napközben meg úgy alszik, hogy mellette kell lennem, mert annyira nyűglődik, hogy nyugtatgatni kell. így nem sok mindent tudok közben csinálni sajnos...
nekünk is csak annyit mondtak, hogy ha már mindent végigpróbáltunk akkor max. várhatjuk, hogy majd kinövi... hát alig várom. úgy szenved szegény néha...
most újra Infacolt adtunk jobb híjján, azóta mintha még rosszabbodott volna :(

KépKép
judit18

Igen, én is úgy láttam, hogy nagyon érdekelte Fruzsit Eszter, no meg a pasizás Nimróddal ;)
linocs

Na most jutottam a dolgok végére

Talisok, nagyon szépek vagytok, biztos jó volt...

Éjszaka mi sem pelenkázunk, csak ha nagy a rotyogás, vagy kijön, ez mióta a 3-as méretű Pempers van, még nem volt...
Lefagyasztani, én ugye nem szoktam, mert neki sem elég, de egy ismerősöm mondta, hogy a jégkocka fagyasztó zacsiba tette el, így amikor már a kanalas kaja kellett akkor is hozzá tudott keverni egy két kockát, meg a kiolvasztásnál sem kell egy egész pohár hanem "igény szerint"

Senki nem írta meg, hogy akkor fáj???

Nem is tudok mindenre reagálni, annyi volt amit olvastam, hogy ennyi infót nem fogad be az agyam
Ja igen a kendő, meg a kenguru, nem tudom engem nem csábít.. :( derekat (anyukáét) nem teszi tönkre?

Mi is már egy-két hetesen vittük magunkkal az IKEA-ba a gyereket...

Hirtelen ennyi
fnora82

Gyönyörűséges talis-babócák!!!

Észrevettétek már, hogy a babaágy valami rettenetes, ahogy lehet kerülendő, rémmanók és áloműző koboldok által övezett terület???!!!!!
-- Panka ma sztrájkba fogott, max. fél órát volt egész nap a kiságyban! Nemtom mi a különbség a szobájában lévő ágy és a nappaliban lévő kiságya között! Előbbiben bömböl, lehozom és az utazóágyban 5 perc alatt elalszik (ja, fürcsi-szopi időben :) )!
Szóval a hivatalos babaágy egy Bermuda-háromszög - ahol eltűntek az álommanók! Na de mi lesz éjszaka? :shock:

KépKép
kmanna

Sziasztok :wink:

Igyekszem olvasni,írni már nem mindig jut időm....
Elég zsúfolt napjaink vannak mostanában...visszatértem a "rendes életbe"szal ügyintézés ezerrel,gyerekek vitele-hozatala...egész nap úton voltunk a napokban..

Én már mindenhova viszem magammal a picit(vásárlás,tujákat vettem,OTP stb..9anyámék a városközpontban laknak,oda járok fel szoptatni.

Pumperka!

Köszi a hiányolást :wink: megvagyunk.Mellgyuszi elmúlt az antibiotikumtól.

Éjszaka már 5-6 órákat alszik Olika,eszik és szépen visszaalszik.Napközben is többnyire alszik,szal jó gyerek :wink:

Na megyek is mert kezdődik az esti etetés,fürdi,altatás trióban :wink: :wink: :wink:

Ja és nagyon szépek a talis babák képeik!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Ma tök egyedül itthon, éjszaka is egyedül. :) Vagyis kettesben a fiammal.
Már alszik. Jó vagyok időben! :lol: :lol:

Én kellene magam lecsutakoljam és szalonképes állapotba hozzam. Megyek párna bálba! :lol:

Feri!
Művésziek a fotók. És nagyon aranyosak a babócák! :D Gyönyörűek! :D

Manna!
Napközben nálunk is ez van! Büdös a kiságy! De ma alig aludt valamit! :shock: Csak 1 óra volt a maximum. Igaz reggel fél tízig nyomta este 8tól, 3 szopival megszakítva. Akkor ne várjam, hogy napközben is aludjon?! Vagy várhatom??? :roll:

Lányok, nekem egy nagy bajom van! Majd beszélek a gyerekorvossal is, de a ti véleményetekre is nagyon kíváncsi vagyok.

Két hete három napig gyógyszert szedtem és nem szoptathattam. 1 napig lefejt tejet kapott, egy napig tej+tápszer és utolsó nap csak tápszer. Aztán megint indult a szopi, de én sajnos azok táborát gyarapítom, akik a fejéssel csak ideig óráig tudják a tejmennyiséget megtartani, közben fogy!

Azóta nem tudom a tejmennyiséget visszahozni. Eszem iszom, már mindent próbáltam. Igaz, a gyerekem igénye is megnőtt.

És gyakorlatilag azt játszuk, hogy állandóan cicin lóg! De akárhogyan is csinálom van, hogy pótolnom kell. Nem sokat, kb. 30-70 ml-t egész nap!

De ha azt mondom, hogy van csak 20 mlt (mndkét mell)szopik, aztán fél óra múlva megint cicin van. Aztán 50 ml, bealszik egy picit, de az éhség ébreszti.

Azt már megfigyeltem, ha eszik 100 felett anyatejet, akkor 3 óráig elvan, akár aludva is, de ha csak táp, akkor max 2 óra. Ha vegyesen, akkor megint 3 óra.

De én pont azért küzdök, hogy a táp kiiktatódjon és nem bírom.
Mert ugye igény szerint, de aludni sem tud hosszat egyhuzamban, mert éhséggel kel, szopi kell.
Ez pedig elég idegesítő nekem :oops: , hogy folyamatosan rajtam lóg (félóránként, óránként)és neki sem túl jó, hogy nem tud nyugodtan meglenni 3 órát evés nélkül.
Két hete ezt játszuk!

Megmondom őszintén, nagyon fárasztó. (ne kövezzetek meg érte) Most olvastam valahol, hogy ez sem egy biztos módszer a tej szaporítására, mert az anyát kifárasztja!

Én nagyon szeretem szoptatni a fiamat. Nem erről van szó, csak valahogy ez az igény szerint nálam már kezdi azt jelenti, hogy óránkénht cicire kérezkedik!

Mérem mennyit eszik, napi mennyisége többnyire 650 felett 700 körül van. (ebből max 70 a táp!, vagyis nem sok! )

Estére szinte semmi sincs a mellemben!

Szóval nem tudom emnnyire érthető, hogy mi a problémám!

A gyerekorvos szerint (múlkor beszéltünk), 3 óránként kellene etetni! OK. Kiszív 50et és hallgassam hogy üvölt 2 órát? :shock:
De akkor még nem teljesen ez volt a gond!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jók ezek a képek a taliról! Gyönyörű szép babák!

Tcis, én ilyenre gondoltam:
http://www.minimano.hu/termekeink/91/96 ... acsko.html
Ez pl. bababolti, de én szerintem patikában is vettem régebben.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Lányok, nagyon szépek a talis képek!

kmanna: olyan jót röhögtem az írásodon, aranyos :) A férjed melyik rádióban van? Milánnak van zsebrádiója, általában Kossuth-ot hallgat, mert az jön be rajta :shock: no de had dicsekedjek veletek neki :wink:

panny: jó, hogy jössz, örülök, hogy nincs mellgyuszid.

kavics: fejni is szoktál? én tegnap lusta voltam a 11 szopi mellett, de a folyamatos "mellizgatásnál" jobb tejszaporító nincs! Próbálj írni a szopitanácsadónak, akit javasoltam pumperkának is, hátha meg tud nyugtatni és mond vmi okosat! Nekem már aúgy a helyén van a tejem, hogy 110-eket evett átlagosan 1 ciciből. Pedig 2 napja még 20-30 jött le egy mellből! Szorítok neked!

megyek aludni, végre már mindenki alszik. Azaz a férjem filmet néz :?
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Itt kukorékolok hajnali 6 óta, mert akkor kötelességtudó anyaként felpattantam, mert a drága nyögött... Aztán ő pillanatok alatt továbbaludt, én meg ébren maradtam... Nem baj, túl vagyok minden reggeli rituálén, hajat is mostam...
A gyermek meg csak alszik, alszik, alszik... tegnap este fél 11 óta... :)
linocs

Linocs!

Én is kukorékolok ám!!!! Fruzsi meg egy tündérbaba, hogy ilyen szépen alszik. A fél 11-es elalvás az azt jelenti, hogy kb 10-kor evett utoljára? Ez igen.
Ma a kedvem is jobb.

Aranykavics!
Ugyanezzel küzdök, és tényleg fárasztó!
Nálunk,ha nem elégedett a mennyiséggel akkor tuti el se alszik, sőt jókedv sincs. De eljön az a pont, hogy mindegy mennyit kap de már tök fáradt és akkor meg több órára beájul. Én is visszateszem mindig cicire ahogy Jim is írja akkor mindig hozzájut egy pici tejhez megint, ill inger is. Akkor ott ki is piheni magát egy kicsit, így van ereje tovább reklamálni. :lol: :lol:
De legalább kis életképes, követeli a jussát.
Egyik ismerős gyerek, szintén márciusi egyáltalán nem volt sírós a kajáért, és 5 hetesen derült ki a rendelőben, hogy csak 40 dkg-ot hízott 5 hét alatt. :shock: Az viszont elég karcsú.
Na a mieink, kikövetelik, hogy a gyarapodásukhoz szükséges mennyiség meglegyen, mégha nem is úsznak a tejben.
Mivel voltak jobb napok is, így bízom benne, hogy akár ma már jobb lesz.... De nekem is vasárnap volt utoljára jól tejem..
A napi 70 ml hiány pedig egyáltalán nem sok, szóval az még visszajöhet. :wink: :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jó Reggelt anyukák!

Remélem mindenkinél zökkenőmentes éjsza volt!
Linocs!
Fél 11-óta alszik Fruzsi????? Nem semmi!
Akkor szopizott utoljára??? És ébren volt, vagy felkeltetted?
És mennyit szopizott? :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó sok kérdés! :oops:

Talis Babák!
Gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!!

Jim!
És mennyiket fejsz ki még a cicidből szopi után??????
Mert most én jártam úgy, mint te! :cry:
Ja, én is a Stellát iszom, de tegnap elmentünk, és vettünk 5 féle a.mentes sört, és képzeld a Drehernek is nagyon jó!

Fnora!
Én sajnos nem tudok most erre neked válaszolni, majd csak jövőhéten! :D
Miért? Neked fájt? Jaj most megijjesztettél!
Neked hány öltésed volt?

Pumperka!
Ti hogy álltok a szopival? Milyen éjszakátok volt?
Vendég

Pumperka:
pontosan: 21:13-kor kezdte az utolsó evést és 22:20-kor szedtem ki a cicimet a szájából (közben aludt egy fél órát), 22:30-kor raktam le aludni. Március 25-től majd minden éjszakát átalussza (6-9 óra alvás egyhuzamban)
Nagyon kitartó vagy szopi ügyben!!!! Gratulálok Neked!
linocs

b.márti77: nem tudom, mennyit evett, nem szoktam minden evés után mérni... de Fruzska kb. 100-110 grammokat eszik maximum...
linocs

Pumperka!
Egyszerre írtunk! :lol: :lol: :lol:
Le ne írd mégegyszer! :lol: :lol: :lol:
Nekem is megcsappant a tejcsim! :cry: De megpróbálok én sem pánikolni!
Bízom benne, hogy visszajön! Pedig eszek iszok rendesen!
Nem értem! Mondjuk tegnap egy kicsit feszült voltam!
Vendég

Linocs!
És ezt a mennyiséget egy ciciből, és 1 óra alatt?????
És írtad, hogy aludt egy félórát, azt a cicin????????
Vendég

b.márti77: Aha egy ciciből, elejétől kezdve egy ciciből szoptatok. Amikor észrevettem, hogy alsik kivettem a cicit a szájából, és hagytam aludni a szopipárnán, mert tudta, hogy úgyis folytatja majd a kajálást, és így is lett :)
linocs

alsik helyett alszik
tudta helyett tudtam

(bocs: soptatok épp)
linocs

szoptatok :) :) :)
linocs

Linocs!
Bocsi, hogy ennyit kérdezősködök! :)
Még annyi, hogy nappal is el szokott aludni Fruzsi a cicin?
Vendég

Sziasztok!

Végre újra itt köztetek!

Feriés a talisok!
Nagyon jók a képek, és milyen tündériek a babucik! A következő talira már én is megyek!

Pumperka!
Csak kitartás, az a lényeg, hogy kapjon anyatejet. A szopi közbeni mellnyomkodásról pedig annyit, hogy néha kell. Vannak olyan tejmirigyek amit a baba sem tud kiszívni, azt csak erős masszírozással vagy nyomkodással lehet fellazítani. Néha nagyon nehéz és nem is ürül ki csak esetleg néhány szopi, fejés után, de az s előfordul, hogy csak 1-2 nap múlva.
Például sokszor van nekem is, hogy a jobb mellemet nem tudom rendesen lefejni, mindig marad benne valamennyi, de 2-3 naponta sikerül. (Ez a valamennyi nem kevés mennyiség 50-100 ml-ig terjedő mennyiség, hihetetlen de igaz.)

Tegnap voltunk tanácsadáson mérésen. 4140 grammot nyomunk 3 hetesen és 2 naposan, ami azt jelenti, hogy heti 280 grammot hízunk. A tejem nagyon erős, illetve rengeteget eszik.

Ti mentek koponya és hasi uh-ra? Mi igen, állítólag egész Bp. -en egy helyen ingyenes, kértem időpontot május 8-án megyünk, illetve csípő szűrésre is. Egyhelyen letudom a kettőt.

Linocs!
Nekem is jól alszik Alexa. Este 8 vagy 9 kor alszik el, és hajnal 4-kor kel. Utána visszaalszik kb. 7-8 óráig, és most is csend van, na de szerintem nem sokáig, mert délelőttönkén megy a műsor.

Na mennem kell csöcsöt fejni, meg takarítani, mert mindjárt jön a védőnő, ja és a Lili megint beteg, kötőhártya gyulladása van.
Egész télen semmi baja nem volt, hazahoztuk Alexát a korházból, Lili köhögött és taknyos volt, anyuék elvitték, most itthon van 4 napja, de már megint beteg.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

b.márti77: aha, napközben is bele-belealszik az evésbe, és evések többsége alvással végződik - legalább ez biztos ;)

beuska75: jobbulást nektek!
linocs

beuska75: hűha, gratulálok a gyarapodáshoz!!!! Múlt héten volt Fruzsi UH-n a MÁV rendelőintézetben. Épp aludt, mikor odaértünk, ugyhogy fel kellett ébresztenem, és felháborodásában jól lepisilte a vizsgálóasztalt :) úgyhogy mindenkinek javaslom, hogy vigyen plusz textilpelenkát alátétnek.
Orthopédiára május elejére van időpontja a lánykának valahová a IV. kerületbe.
linocs

feri: nem jók a képek!!!!!

SZUPEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Köszönöm a bíztatást!

Ma jobb a hozzáállásom. Ugyan én nem nagyon szoktam mérni az evéseket, de ma reggel mértem, hogy erőt merítsek belőle a nehezebb időkre. Szóval este mi ifél 9-től fél 10 ig ettünk. fél 3 tól negyed 4-ig evés, viszont visszaalvás nem volt, nyökögés, de nem folyamatos sírás. Kétszer még jött büfi, de az se nagyon hozott megnyugvást, így vissza cicire 4-kor, eevés nuku, csak cumó 20 percig, amikor felemeltem lehányta a vállam. :shock: Na ettől megnyugodott, de már túlságosan felébredt az eseményektől, így csak 3/4 5- kor sikerült visszaaludni. :? Reggel ébresztő 8-kor és rögtön evés. Na ezt lemértem, hogy lássam mi van. 160 grammot evett a kettőből, és ez így most jó neki.

Igen ezt a nagyoknál is tapasztaltam, hogy legváltozatosabb helyeken tudnak pisilni, ha ki vannak bontva. :lol: :lol:
Szóval tényleg jól felszerelkezve kell elindulni... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Linocs, már írtad, de elfelejtettem: a MÁV-ban fizetős vagy ingyenes az UH? Mert végül mi is kaptunk beutalót.
Feri, lesznek még képek? Önző módon várom a fiacskámról készült egyéni fotókat. :oops: :oops: :oops:
Egyébként nagyon jók a képek!!! :D
Beuska, jobbulást Lilinek!!!
Vendég

Linocs!

Mi is a MÁV-ba megyünk, illetve a csípőszűrést is ott csinálják, hgy ne keljen 6 hlyre menni. Remélem Lili hétfőre meggyógyúl, tegnap délben kezdődött neki és már 4-kor cseppenttem is neki, úgy hogy szerintem az elején elkptuk neki.

Én a DM-es pelenkázó alátétet haszálom, itthon is. Plusz két textilpelus mindig van bent a táskánkban, a belesetek miatt. Mint ahogy te is jártál. Na jó én már gyakorlott vagyok ebben. Illetve váltás ruci is van nálunk mindig.

Pumperka!

Tényleg én fejés közben is végig nyomkodom és maszírozom. Nekem így tanította az öreg néni a Schöpf Mereibe. Szopi közben csak akkor nyomkodom, ha nincs benne elég tejcsi, pl. fejés után jutott eszébe, hogy ő még éhes stb.
A nyomkodást pedig úgy csinálom, hogy fejés közben minden szíváskor az ujjaim vévégével kintről a melbimbó felé erősen nyomkodom, főleg két oldalt és alul vanak a mirigyek, fentről ürül ki rögtön de oldalról és alulról nehezebben. Legnehezebben amit az előbb írtam is neked, középen hátulról amit nem tudsz megnyomni.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Néhány kép egyhónaposan:

Kép Kép Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ezt most olvastam Ranschburg Jenővel, a fejlődéslélektan egy nagy tudorával készített interjúkönyvben:

"...Nekem, mint lelkes kertésznek, sohase volt elég pénzem, hogy gyönyörű, nagy növényeket vegyek, hanem csak piciket, vagy a magot ültettem el. Ahogy múltak az évek, láttam, hogy lesz a növény egyre szebb és nagyobb. Nekem az volt a dolgom, hogy állandóan gondoskodjak róla, miközben hagytam, hogy önmaga legyen. Ha elültetek egy tuját, teljesen kizárt, hogy ciprust akarjak belőle nevelni, mert az teljesen lehetetlen, de hogy milyen tuja lesz, nyomorult kis vacak, vagy hatalmas, egészségtől duzzadó növény, az tőlem függ. Az hiszem, hogy az ember, ha tujának született, rettentő nehezen válhat ciprussá, hiába is erőltetnék a szülők. A gyermeknevelés igazában a mag kibontakozásának a segítése, nem az, hogy én kitalálok egy karaktert, és különféle nevelési elvek segítségével próbálom kinevelni. Ebből alapvető bajok származnak. ..."
linocs

Pumperka!

A 160 gramm az nagyon jó!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

kiszazsu: MÁV ingyenes

beuska75: vittem magammal, csak azt jól eláztatta, aztán volt nálam másik, de az asszisztensnő megszánt, és nem engedte, hogy elővegyem, mert hátha szükség lesz rá később, és adott a sajátjukból

pumperka: nagyon-nagyon jók a képek!!! Teljesen meghatott a kis mosolygós :)
linocs

Kiszazsu, még lesznek képek... én is csak azokat láttam amiket feltöltött Feri, de azt mondta, hogy mindenkiről csinált egyesével is képet. Tegnap csak ennyire volt ideje, de talán ma du. megcsinálja a többit. Most sajna elég zsúfolt napjai vannak. :(

KépKép
KépKép
mni

Pumperka, nagyon jók a képek! Helyes Zsombor és nagyon mosolygós.
Most kiváncsiságból én is lemértem, hogy mennyit evett Lilla. :) 110g-ot és kb. 20 perc alatt. :) Most itt alszik édesen. :)
A MÁV-ba még beutaló sem kell?

KépKép
KépKép
mni

Jim,
tekerd a kis Milovics zsebrádióját a Petőfire, biztos fogja élvezni, nagyon zene :D :D ! Panyónál most is az megy a gyerekszobában :D !
Írtam a www.grilla-ra (csomó ügyben), tényleg tök jó oldal! Köszi!!!!!

Panka büfi-sztrájkba fogott: nekem az istennek se hajlandó!! Bezzeg az apjának!! Ezzel csak az a gond, hogy édesdeden alszik félórát büfi nélkül, aztán rájön, hogy szarul van a sok kajcsitól és beindul a lármagyár!! ÁÁÁÁÁÁ!!

Én is akarok egy éjszakákat végigalvó picibabát!!!! Irigy-irigy!!

KépKép
kmanna

Mni: kell beutaló, sőt időpontot is kell kérni.
linocs

Márti: Nekem azért őszintén megvallva fájt, igaz egyre kevésbbé :lol:
Nem a külső varrathelyeim fájnak szerintem, hanem nekem belül is volt/van jópár, és ma ahogy rákoncentráltam, szerintem abból az egyik még nagyon érzékeny... de hát csak begyógyul

Nem tudom hány öltés volt, másfél óra alatt hányat lehet ölteni ??? :oops:
fnora82

Igen Beuska a 160 nagyon jó, de délután miért csak 50-80???
Eszek, iszok, próbálok pihenni, valahogy így vagyok beállítva. :?
De a fő, hogy a reggeli evéssel a napi szükséglet kb negyede megvan.
Ezért gyarapszunk szépen. :wink:

Niki!
Sajnos tegnap a fürdés se volt ilyen mosolygós, pedig azt úgy szeretem, ha akkor jókedvűek. :?

Kmanna!
Nálunk is sokszor megy nehezen a büfi, ebből volt az éjszakai nyűglődésünk is. :?

Elkezdődött a nyafi megyek! Ráunt Miki egérre és Plútó kutyára. Meg is értem... :lol:

Linocs!
Én még Méreinek a Gyermeklélektan című könyvét szeretem.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Az nagyon jó könyv, nekünk az egyetemen kötelező vlt elolvasni, ez volt azu egyik ajánlott irodalom pszichoból.

Mni!

Vasút Egészségügyi Kht
6. ker Podmaniczky 109
Tel: 06-1-8810-100/2527 vagy 2360 mellék
(Dr. Szentpéteri Judit)

Csípőszűrés:2469-es mellék (Dr. Hasznos Józsefet ajánlották)

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Köszi Beuska! :) Mi már voltunk a Budai Egészségügyi Központban, beutalóval ott is ingyenes. :) Ott is megcsinálták a koponya, has, csipő UH-ot. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!
Gyulán vagyok és sajnos nem tudok írni, mert dolgozatot kell írnom. Nagyjából átfutottam az írásokat (sietek kihasználni a gyerekfelügyelet miatt jutó kis időmet). Annyit láttam hogy dícséritek a tesco-s pelenkát. Hát én is nagyon szeretem, nekünk nagyon bevált. A legjobb...
És holnaptól akciós a Tesco-ban. 2499,- helyett 1799,-Most tankoljatok fel belőle. Csak a lila csomagos a jó a sárga nem.
Mennem kell, jól esett a hiányolás.
Beuska gratulálok!
A babák meg csodaszépek....
Nimi már 6,5 kg!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!!!

Most jövök a hulahoppozásból, meg előtte összeraktam a rakottkrumplit és már kész is van. Anyukám elutazott Dabasra malacért 3 napra Kép na jó, valamilyen orientációs izére, úgyhogy öt személyre főzök.... Kép Kiscsajt meg a nagyapja elvitte tologatni a faluba, úgyhogy azért vagyok ilyen fittipaldi.

Tegnap voltunk tanácsadáson és a védőnő szerint is lehet, hogy a foga jön, mert úszik a nyálban, kezét könyökig beveszi és nyűgösebb is. Már előre parázok, mi lesz.

Na ennyit a jódolgomról, hazajöttek... Készíthetem a ciciket....

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Ha valakit érdekelne egy új babakerítés, akkor jelezze, kérem privibe!
Mi sajna egyszer sem használtuk, mert anélkül vettem meg, hogy gondolkoztam volna! Pici lakás, nagy kerítés

új, extra nagy járóka, babakerítés. A járóka 7 elemből + 1 ajtóból áll. Egy elem 1 méter széles, és 70 cm magas. A Járókát az igényeknek megfelelően lehet felállítani. Mivel nincs alja, a helyiség adottságaitól függően lehet különböző nagyságú, ill. szögű ( 4,5,6,7,8 szögű) járókát kialakítani. Az összes elem felhasználásával átmérője 2,7 méter! Több gyereknek is ideális, elegendő tér van a játékra, a baba nem érzi magát úgy bezárva, mint a hagyományos négyszögletűben. Kertben, teraszon is felállítható. Helyiség egy részét le lehet vele keríteni, vagy gyerekekre veszélyes tárgyakat elkeríteni, pl. kandalló köré felállítani.

Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

A nagyágyban alszom
Kép
Álmomban koncerten csápolok....
Kép
Fürdeni nagyon szeretek
Kép
A hordozóban nagyon szeretek aludni
Kép
Füri után jó a séróm
Kép
Cici helyett jó ez is
Kép
A kis zsírkígyó...
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

feri: nem hiszed el, de reggel óta a képekben gyönyörködöm!!!!! Szipi-szupik - ha már nem mondtam volna!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

ja, és Feri: említettem már, hogy gyönyörűek lettek a képek???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

niki: szólsz majd, hogy sikerült-e valahová feltölteni a képeket, ahonnan mi is le tudnánk menteni???

Kép Kép Kép
fanetta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?