A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Borsika nem semmi a sztori :lol:
Veronikusz ugyan mi van Veled????????

KépKépKépKép
vdorka3

Az előbbi tsiztába tételnél konkrét öltöztetésre és fürdetésre volt szükség, Dani a biciklijén ülve kakilt és annyira nyomta magát az üléshez, hogy konkrétan kipréselte a kakit a pelus mellett :shock: :shock: :oops: ruhákat a zuhanyzóban kellett lemosnom slag üzemmódra állítva a zuhanyrózsát, mivel vastagon állt rajta az anyag :roll: :twisted:

KépKép
barimami

Katának, Larának, Villőnek, Berkének (1,5 évhez külön is!!!) boldog boldog hófordulót kívánunk!!

Veronikusz,
drukkolunk itt Érted egész nap+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MSE,
a nyú séróval nem pörögtök át pínteken?? meg a receptet is hozhatod magaddal, no! :wink:

Barbi,
aztaa, Dani átérezte Bori szuper sztoriját!! slagozás nálunk sem ritka, a neccesebbeket úgyis én nyerem meg mindig :lol:

Andi,
szuper a Balázsos fotó! ilyet Miklós sose produkálna.. 8)

nálunk sztem kuglóf lesz a torta, az nem tejes és Mica szereti :lol:
de még előbb azért megnézzük, andi meg Vali mit dob össze a Fiúknak!

KépKép
Kép
gyuzso

Halihó!

Bekukk Veronikusz miatt...de látom csak este jön...
Remélem jön...nagyon izgulok... :D

emano!
Nálunk a sznapi ajándék az első kisvonat lesz...mert már játszott olyannal és imádta ahogy körbe körbe megy...remélem találunk pont olyat ami neki való, mert nem írtam fel, hogy az milyen márka volt. Az pont ilyen kicsiknek volt kitalálva.
Ja meg kap egy játékospolcosszekrényt :D muszály :D

Nálunk a tortát Orsi választhatja ki...meg a díszeket is. Egyenlőre egy hercegnős tortacsodára voksolt, de próbáljuk lebeszélni róla :D

MSE!!!!
Te azóta vezetsz rendszeresen?????? Én sajna nem...pedig van autónk, de félek, hogy összetöröm :?
Pedig ha belegondolok mennyivel egyszerűbb lenne az életem két gyerek mellett ha tudnék rendesen vezetni :?

Kép

Kép
cukipofa

Férjem tegnap hozott egy új gépet, úgyhogy még szinte nincs rajta semmi, de valahogy felszenvedtem magam Veronikusz miatt hátha hamarabb ad hírt magukról.....
Jaj, nagyon-nagyon gondolok Rád Te Nő!!!!!! +++++++++++++++
Gyere este a hírekkel, különben többünknek álmatlan éjszakája lesz.

Heni

Kép

Kép
cancan

most telefonáltak
MEGKAPTUK A HITELT :lol: :lol:
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket Jázmin nevében is. :D
Még jó hogy írtam a hiszti témáról, mert egy csomó tök jót reagáltatok, lehet tanulni. :lol: Na de képzeljétek, most három napja egy szem hiszti sincs. Visszatért a "régi" Jázmin! :lol: Lehet hogy csak fáradt volt, mert azért Gyulán kevesebbet aludt mint szokott. :lol: Na de legalább bemutatta mit tud. :lol:

Barbi
Hát nálunk tegnap nem kaki volt, hanem pisi. :) kivittem a ligetbe, de előtte elfelejtettem lecserélni a pelenkát. Annyira pisis lett, egy csomót ivott, hogy átázott. Csak néztem a kér nagy pisifoltot a farmeron keresztül. Na szépeket gondolhattak rólam az anyukák, ilyen idióta vagyok, hogy elfelejtem.......:)

Heni
Háát...tesó téma még nincs nálunk. De majd egyszercsak ránktör a kisbabázhatnék... :lol: Eniről sajnos nem tudok semmit, írok is neki mailt remélem jól vannak.

Veronikusz

Én is várom a híreket!!!!!!!!!

Emano
Gratula a hitelhez! Ez nem kis öröm, egy ilyen hiteltortúra után. A miénk legalábbis az volt. 6-szor kaptam szívinfarktust a lakásvásálrás alatt. :evil:

Kép
gyorgyi33

Andi! De jó!!! Akkor felgyorsulnak az események?

mtunde

Hoztam nektek a márciusi topicról az utánpótlásról képet - ugyanis a képen lévők közül egy kivétellel mindenki kútvölgyis ;) és aogy Fruzska pasizik :)

Kép

Kép

Kép

Kép
linocs

Linocs: ezek díjnyertes fotók!!!!!! :lol: Küldjétek be őket az osztályra, vagy legalább Erikának/Ritának mailen, biztos örülnének neki.
Emano: Éljen! Gondolom mekkora öröm!

Györgyi: de jó, hogy itt vagy megint!

Veronikusz????????????

megyek, kiveszem a kölköket a kádból mielőtt belefagynak :D

Heni

Kép

Kép
cancan

Linocs,
Jaj de édesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megtudnám zabálni őket!!!!!!! :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Linocs
Édesek a babák!!!!!!!!!! :D :D :D
Jól látom, hogy Fruzsi még mindig vezeti a mezőnyt? :wink: (szép nagy baba)

Andi
Akkor most hajrá!

Valentina
Pont azért vagyok most sokszor gondban, mert nem emlékszem, hogy Pati, vagy Marci csinált-e ilyen dolgokat? :cry:
Ma úgy érzem teljesen kikészített. Egész nap összesen fél órát aludt, a többi időt vagy a kezemben, vagy a ruhámba kapaszkodva, hisztis, lila fejjel töltöttük. :oops: Most beájult a fáradtságtól. Remélem holnap szebb napunk lesz.

Györgyi
Remélem, nálunk is változás áll be hisztiügyileg.
A pisis pelus? Ha megnyugtat, nálunk a kaki folyt ki hasonló okokból, mikor a nagyokat vártuk a suliban. :lol:

Veronikusz?????? Várjuk a híreket!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Hahó!

Olyan problémám van, hogy érzem, hogy nagyon kell pisílnem, elmegyek, de csak kevés jön. Amint eláll akkor rögtön görcsöl...
Amúgy semmi bajom ,de ez nagyon gáz...

Szerintetek????????????

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa
nem fáztál fel????? :?

VERONIKUSZ????????????

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Fő okom Veronikusz!!!! Már lassan orrmányom lesz!!!!

Linmocs!
De édesek meg kell zabálni :D:D:D

Györgyi!
Jázmin milyen nagy el sem hiszem igazi kisasszony lett!

Kati!
Nagyon cukik a homokozós képek a homok nálunk is nyerő! Emma nem issza meg azt a babatejet örülök hogy Daninak viszont bejön ;)

Borsika!
Szupi amit feltettél :D Hogy vagy kis finiselőnk?

Andi!
Óriás gratula a hitelhez!!!!! Nálunk cukis torta lesz valami kutyás.....

Zsu!
Micának boldog boldogot!!!!

Steffi? Hogy van a kis manó a pociban?

Kriszta!
Szegénykém én mindig bekékülök a vérvételek után kamillával szoktam borogatni....

Gabi!
Nálunk is totál szar éccaka bizti front van most már 7 kor aludt..... :?

Valentina!
Jobbulást Viktornak apósnak meg nyakleves :evil:

Vica!
Hogy vannak a csajok?

Merci!
Ez a kanalas gém... puszi a művésznőnek és nagy gratula!

Barbi!
Kaki baleset.... uff durva dolgok jutnak nekünk Mamiknak :D

Emese én is tökös bajban szenvedek a legjobb a spár ott mindig van meggy is ami amúgy alig kapható.....!

Pelus! Nálunk a huggies az abszolút befutó! :D

Bocsi ha valaki kimaradt de nagyon sokan vagyunk.....

Mi ma temetőben voltunk szépen helyretettünk mindent ilyenkor mindig jobb egy kicsit a lelkemnek Emmust is vittük megmutatni a nagyinak nagypapinak a nap is kisütött :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kati!
Nem ilyesztésnek de nekem akkor volt ilyen amikor begyuszizott a torok mandulám ott nem is fájt csak pisinél..... de ez csak utcsó valószínűbb a felfázás!

Orsi

borsa

Dorka!
Milyen szép vagy! Gyönyörű a pocakod a fiad meg ..... hát kár hogy nem vagyok fiatalabb....

Orsi

borsa

Lányok!
Ennyit a kínai horoszkópról:
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=99770

Linocs!
Nagyon édesek! Én már alig várom...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Köszi! Pont ezen filóztam :D Neked kijött Veronikuszos tábla?

Orsi

borsa

Borsa
mien babatej???

Lyányok!!
van a milumil-nak 1 éves kortól való
Kép
ismeritek?????

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
A hippnek van egy flakonos kiszerelésű babateje 10 hónaptól adható tuajdonképp olyan mint a tápszer csak ez már el van készítve.... elállás szempontjából olyan mint a konzervek... 48 óráig jó talán fél lityis kiszerelésben....

Orsi

borsa

És olyan tápláló, mint a tápszer???

emano/Andi
KépKép
emano

Gondolom igen bár én nem ismerem a tápokat.... nekem Emma sem ezt sem azt nem itta meg én csak vacsi után akartam adni a teci helyett de nem issza meg a kis gézen.géza.... :evil:

Orsi

borsa

Balázs este, éccaka tápszerezik-kis tápos csirkém :lol: :lol:
Árban hol tart??

Veronikusz gyere léccccccci,már lyukas az oldalam.....

emano/Andi
KépKép
emano

Hát nekem már a kínai táblázat sem jött be teljesen. Müzlit meg szinte sosem eszek, sokszor a reggeli is délre csúszik. Mégis 2 fiam van. :wink: (egyébként a teljes cikk nem jelenik meg, nem tudom miért? :cry: )

Veronikusz? Már tűkön ülünk!!!!!!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Borsa!
Nekem úgy jön ki, ha azt nézem, hogy a fogantatás évében hányadik évemet töltöttem.
Panka 2004. márciusban fogant, és én 2004. októberben voltam 35.
Peti :lol: 2007. novemberben fogant (szerintem), és én októberben voltam 38.
Így jön ki, ha Pankánál azt nézem, hogy 34-et betöltöttem, akkor nem jó.

Bonyi. De arra már nem emlékszem, mit reggeliztem :lol: Szerintem vajas kenyeret, meg teát. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Bori, hol olvastad a sztorit? Honnan kaptad?
Rita
nováky_rita

Sziasztok!
Lerágom a körmöm Veronikusz miatt. :)

Linocs, nagyon jó képek!!!

Andi
, én 1 éves kortól sima tejet adtam Benének, ezért ezt a Milumilt nem ismerem, előtte a Beba 3-at itta, az banános ízű, az is olyan 10 hótól volt, szerintem ez is olyasmi lehet tápértékben. A babatej ugyanaz mint a 2-es táp, csak el van készítve már.

mtunde

Csak egy apró kritika a cikkről:

A vizsgált 740 nő több mint a felének, pontosan 55 százalékának született fia,

nos, igen, átlagban is ennyivel több fiú születik reggelitől függetlenül, merthogy a lányok a szívósabbak, és felnőtt korra így lesz 50-50% az arány.

Ja, és én mindkét gyerek előtt alatt ugyanúgy reggeliztem-táplálkoztam...

mtunde

Veronikusz, látod milyen forgalom van ma itt este?
Légyszi jelentkezz én is nagyon kíváncsi vagyok mi volt ma??????????

Szia Rita :-) :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Linocs
A képek... EGYSZERŰEN VILÁGBAJNOK!!!!!

Pelus
Nekünk is Libero vált be. Babylove újszülött nem nyert! Alana okö szintén. Kifolyt a pisi :? Libero bugyipelus sztem jó, de csak nyáron meg leszokó félben...Pampers bugyosra sokan panaszkodnak, hogy kifolyik a cucc. Én szoktam rendelni is www.pelenkafutar.com Jók az árak és a pelussal sincs baj. Nem "hazai" márkák, de nem mindegy :wink:

Barbi
Borzasztóan érdekelnének a tejmentes sütikék!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Közülük 45 százalék hozott világra kislányt, ezek a kismamák viszont sokkal szegényesebben táplálkoztak, és a reggeli étkezést is kihagyták.

Ja, és biztos úgy végezték a felmérést, hogy "ugye szegényesen étkezik?" Na, ezért lány :) :) :)

Bocsi, kicsit bepörögtem :oops: :roll: :twisted:

mtunde

Sziasztok!

Veronikusz?!

VDorka!
Nagyon szép kismama vagy! tök jó ez a kép (is) rólad! Névügyileg megálltatok a Mineánál? (ez volt ugye? :oops: )

Pelenka: újszülőttként mi a huggiest használtuk, aztán 4hótól liberoztunk olyan 7-8 hóig aztán áttértünk a pampire. Nekünk nagyon bevált éjszaka is, nappal is, pedig martin ugye még éjszaka is sokat szopizott nappal is, nem folyt ki meg ilyesmi. Nekem azért is tetszik, mert hátul nem gumis és nyáron mikor irtó meleg volt mindig ott volt a libero gumijának a nyoma a derekán és szerintem viszketett is neki a pampinek nincs ilyenje és ráadásul jó illatú meg minden, úgyhogy én pampire szavazok!

Cikk: hát 2 éve én még ennyit sem reggeliztem, mint most vagy 10dkg pizzás fornetti tápláló reggelinek számít?!

Linocs!
Jajj, de jó képek! Hol készültek? Nagoyn cukák!

Andi!
Nagy-nagy gratula a hitelhez! De jó-de jó!!! :lol:

Na még én is itt izgulok 10ig remélem jön Veronikusz, hogy elmondja mi a szitu

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Andi!
Asszem olyan 400 körül van... auchanban legalábbis (én csak 1 et vettem azt is a mosogató itta meg :( )

Kriszta!
Hát ezek a számolások.... :D

Én még hallottam egyet .... a nőknél 3 a férfiaknál 4 évente van vércsere a szervezetben akinél frissebb a vér fogantatáskor (értsd anya vagy apa) olyan nemü lesz a gyerek.... akinek van kedve számoljon.... (nálunk kijön ez is meg a kínai is meg a reggeli hiány is :D na akkor most mi van? :D

Veronikusz!!!!!!!

Steffi!
De jó hogy te is :D

Orsi

borsa

Hú Tündét látom nagyon felcsigázta a téma :D

Orsi

borsa

Jaj és Vali! Gratula Ádinak a lépegetéshez kép a szőke hercegről és délceg bátyóról? :D

Orsi

borsa

Orsi!
:lol:

Bori!
Tök jó ez a történet!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Most akkor ezzel a nőgyogyimhoz kell mennem?????
CSak azért mert spirálom van és nem tudom, hogy esetleg nem az rendetlenkedik????? Ja meg persze meg is jött :?
Gondoltam felhívom a korházat hátha Gozár az ügyeletes :roll:

Vagy az ciki??????

Kép

Kép
cukipofa

Kati!
Szerintem urológia.....

Orsi

borsa

Én oda mentem és vizeletet kellett adni.... ha felfázás adnak antibiotikumot....

Orsi

borsa

Én biztos inkább a dokimhoz mennék, mint urológushoz.........
Cukipofa, szerintem hívd fel holnap Gozár dokit!

Veronikusz, please..........

Milyen történetről beszéltek? Meg mi az amit Rita is kérdezett? Lehet figyelmetlen vagyok, meg ittam 2 pohár bort is....... :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
Ide is egy poharat!!!!! Amúgy Borsika-Bori íra az előző oldalon van asszem....

Orsi

borsa

Borsa, küldöm.....
félédes vörös, jó lesz?
Kocc.......... :P

Megyek nézem az igazság árát, utána ( közbe ) még benézek, de szerintem ma már nem jön Veronikusz.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Cukipofa,

azt ajánlom, hogy első körben igyál nagyon sok vizet. Azért a vizet mondom, mert azzal a szervezetednek semmi feladata nincsen. nem kell emészteni, hanem azonnal a vesébe szállítódik és a hólyagot átmossa. ez azt jelenti, hogy egy óra leforgása alatt igyál meg egy liter-másfél literrel.
ez azonnal enyhíti a dolgot. emellett érdemes homeós hólyaghurutos kombinált készítményt bevenni, mert az jó. az antibiotikumot hagyd akkorra, amikor az alternatív gyógymódok nem segítenek.
csak úgy mondom, nem szentírás!
Bori,
csak azért kérdem, hogy hol olvastad a tejfakasztás művészetéről szóló sztorit, mert az általam szerkesztett bábaújságban jelent meg és kicsit örültem, hogy valahogy a kezetekbe, látóteretekbe került.
szeretettel
nováky_rita

Borsa
Mi is borozunk
Tokai szamorodni?????

Ez a Veronikusz.......

emano/Andi
KépKép
emano

LInocs a képek egyszerűen SZUPEREK!!!Először azt hittem , hogy valami trükk van a dologban....hihetetlen....
Borsa aranyos vagy, köszi szépen.Szerintem azért ne bánkódj, még Emmust összehozhatjuk Berkusszal :lol: No mit szólsz????
SteffiBeletrafáltál!!!Pont ezen vagyok elakadva...nekem nagyon tetszik a Mínea és én még mindig azt szeretném a legjobban de a papának nem tetszik, mert szerinta olyan mint a Tímea....meg a Nívea arckrém.SZerintem meg tök jó.EGyébként nekem még tetszik a Flóra is, azt jól lehet becézni meg hát ugye a MI Flórkánk is olyan szép hátha az enyém is az lenne.... :lol: Úgyhogy én nem gondolkoznék már tovább mert nálam tuti befutó a Mínea de kénytelen vagyok mert nem arattam vele osztatlan sikert....MOndjuk a Berke elfogadásához is idő kellett.Még bizakodom :)
Tényleg Te kislányt szeretnél jobban vagy kisfiút????
Gyuzsó köszi a Berke hófordulós köszöntésést.Egyébként ma tartjuk a névnapját is, mert annak idején azt mondta az akadémián a nő, hogy nem is lesz névnapja soha úgyhogy találjak ki neki egy időpontot.ÍGy az ma lett, mert ez jó távol van a szülinapjától.....

KépKépKépKép
vdorka3

Veronikusz????????

KépKépKépKép
vdorka3

Húúúú RITA!
Víz bekészítve...éjszaka lesz pisimenet rendesen...
Melyik az a homeos cucc?????? Ilyenre is van?????
Holnap reggel első utam a gyógyszertár.

Anyám már kitalálta, hogy vesehomokom van :shock:
Hogy az urológián be fognak katéterezni a vérzés miatt, stb, stb...
Komolyan fel tud idegesíteni :?

Veronikusz már biztos nem jön :cry:

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!
látom senki nem bírt ma magával miattam :lol: bocsi! nem tudtam hamarabb jönni. Elég későn értünk haza, egyedül fürdettem, fektettem ...

nem is tudom melyikkel kezdjem!
titeket gondolom a baba neme jobban izgat :D így hát talán azzal

Szóval babuci háttal feküdt, a hátát és a kis senekét mutatta nekünk. Gondolom ez volt a véleménye rólunk :lol: Egyszer jól belém is rúgott, hogy kifejezze nem tetszését. Doki kérdezte is hogy mi van. :D A nemére nem tudott határozott választ adni, mert takargatta magát, de azt mondta, hogy ha nagyon kéne mondania vmit, akkor inkább LÁNY! :D :D :D Szóval most törhetem a fejem a lányneveken. :D Ciki! mert már Szofi is azért kapta 2.nak az én nevemet a Veronikát, mert nem volt jobb ötletem. :D Majd két hét múlva kell mennem hozzá a maszek rendelőjébe ott megint megnézi.

Apukám:
hát megtörtént a színvallás. Kb az ajtóban indulás előtt fél perccel. Hát engem nagyon megviselt. Nem is tudtam sírás nélkül megúszni. Papámnak egyre kerekebbek lettek a szemei hogy mi a fene van velem, mert 5 perc halandzsázás és magyarázkodás után böktem ki, hogy nálunk jön Hármaska. Szegény még most is a nyelvét keresi, mert tutira lenyelte. Bár agyon nem csapott a nagy meglepettség miatt, de látszott rajta a véleménye. :oops: A megelőző felvezetőben ez is benne volt, hogy azért húztuk eddig legnagyobb örömünk közzétételét, mert ilyen negatív a hozzáállása. Szegényke lekísért a kocsihoz és még ott is alig jutott szóhoz. Kérdezte, hogy és akkor most hányadik hónapban vagyok??? 2. ???? mire én: "nem, az 5." Teljes döbbenet az arcán. Mondta, hogy reméli, hogy legalább ez a gyerek már fiúnak sikerült. (No commnet :roll: :oops: ) Mondtam, hogy még a gimis osztálytársát is felhívtam (Dr Czeizel Endrét), hogy tanácsot kérjek. Mi megtettünk mindent, de az lesz, aminek jönnie kell. :roll: :D Hát! valahogy nem érzem azt a felszabadult érzést, hogy túl vagyok rajta. :oops: :oops: :oops: Sőt! most még jobban el vagyok keseredve, hogy az egyetlen szülőm ennyire nem örül. Ha lennének anyósomék és ők lennének ilyenek leszr@nám, de ez így más :oops: :oops: :oops:

Végül de NEM TUOLSÓ SORBAN:
sikerült találkoznom egy nagyon aranyos, irtó csinos kismamával akit mélységesen irigylek, formás, vékony kis alakjáért!!!! :D :D :D :D Nagyon örültem hogy személyesen is megismertem és beszélhettem vele. :D Úgy látom Kriszta nem árultál el bennünket. :lol: :lol: :lol:

JA!!!! ez a brit vagy milyen cikk!!! közlöm, hogy már jó ideje müzlizek reggelente ..... No Comment! :? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz: (((((((( ))))))))))) ha esetleg nem tudnád, hogy ez mit jelent: NAGY ÖLELÉS NEKED!!!!!!!
Elhiszem hogy bánt, főleg ez a beszólás...... :cry: :cry: De ti nem azért akartatok harmadik babát, mert hátha fiú, hanem azért mert szeretnétek még egy babát. Még az a szerensce, hogy ezt nem tudjuk befolyásolni. Ne törődj semmivel és senkivel. Tudom, könnyű ezt mondani , igazából szeretnélek vígsztalni, de tudom, nem fog sokat segíteni...... Ajaj, kicsitzavaros vagyok ( 3-4 pohár bor után :oops: :oops: ) de tudd, én felnézek ERád, fantasztikus anya vagy és az a kis csöppség nemhiába válsztott Téged az édesanyjának.
(((((((((()))))))))))))

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?